• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ariaieboy

راهنمایی در تغییر قالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان شما حتما با باکس های دانلود آشنایی دارید. من کدی دارم که برای باکس دانلودم هست.

الان چند تا سئوال در موردش دارم اول کدش رو می زارم بعد سئوال هام رو می نویسم.

فقط ببخشید دقیق نمی دونستم باید کدوم قسمت رو بزارم ولی فکر کنم همین قسمتش باشه.


<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<?php if(get_post_custom_values('link')) : ?>
<center><div class="download-links"> <div class="download-links-up">لینک دانلود »</div>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>" target="_blank">دانلود با لينک مستقيم | <?php echo get_post_meta($post->ID, 'hajm',true); ?></a>
<a href="http://www.m-graphic.ir/" target="_blank">رمز : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'ramz',true); ?></a>
</div></center>
<?php endif; ?>

خوب می رسم به سئوال هام:

نگاه کنید تا اونجایی که من فهمیدم برای نمایش این باکس دانلود و قرار گرفتن کلمه یا عدد مورد نظر باید اون عددی که می خواهیم قرار بگیره در اونجا ای دی بخش مورد نظرش رو بدیم برای مثال من برای این که حجمش نمایان بشه به این صورت وارد کردم ولی چیزی نیومد می خواستم بدونم دقیقا با چه کدی می تونم کاری کنم که باکس دانلودم فعال بشه و عدد مورد نظرمک که تو مطلب نوشتم اونجا ظاهر بشه.


<div id='مثلاhajm'>20mg</div>

اینجوری وارد کردم فعال نشد فکر کنم قبلش باید با یک دستور دیگه اول باکس دانلود رو فعال کنم.

لطفا کدی که باید تو مطلب بزارم رو بگید

سئوال بعدی این هست که اگر من این کد رو به جای ادامه مطلب توی صفحه اول یا همون ایندکس بزارم کار می کنه یا نه چون من می خوام قالبم رو یکجوری کنم که مثل سافت گذر یا سافت پدیا کنار عکس نرم افزار توضیحات کلی بیاد مثلا این که تو چه ویندوزی کار می کنه ورژنش چی هست و... که البته خودم می دونم باید برای اون چیکار کنم فقط نمی دونم که ایا در ایندکس کار می کنه یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فراخوانی باید در حلقه while باشد (قبل از endwhile)

با تابع get_post_meta هم میتوانید مقدار را بخوانید و شرط قرار دهید


if($link = get_post_meta($post->ID, 'link',true)){
// code
}

در index هم میشود فقط همان شرایطی که بالا گفته شد باید رعایت بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها ممنون ولی فکر کنم شما قسمت اول رو خوب نفهمیدید در مورد قسمت دوم دستتون درد نکنه

نگاه کنید برای قسمت اول مثلا این کد هست


<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>" target="_blank">

درسته این یک لینک هست که گفته لینکش رو از طریق آی دی link از پست بگیر ولی خوب من با این که آی دی رو link قرار می دهم فعال نمی شه فکر کنم قبل از این که آی دی رو بخواهم بزارم باید یک کد دیگری بزارم تا باکس دانلود فعال بشه.

لطفا به کدی که توی پست اول گذاشتم نگاه کنید فکر کنم بفهمید که برای توی پست باید چه چیزی نوشت

راستیتش من یک چیزایی از HTML و CSS می دونم ولی از PHP هیچی بلد نیستم

فکر کنم تا اونجایی که من فهمیدم باید قبل از این که ای دی بدهم از طریق یک کد که مربوط به این می شه از طریق پست باکس دانلودش رو نمایان کنم


<?php if(get_post_custom_values('link')) : ?>

ویرایش شده در توسط ariaieboy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو:


<?php if(get_post_custom_values('link')) : ?>

به این تغییر دهید:


<?php if($link = get_post_meta($post->ID, 'link',true)): ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز جایگزین کردم و دوباره تو پیست به این صورت گذاشتم ولی فعال نشد


<div id="link">تست جعبه دانلود</div>

می شه کدش رو کامل و بدون مشکل بدید و کدی هم که باید تو پست بزارم تا فعال بشه و قرار بگیره جای خودش رو بدید ممنون می شوم من از پی اچ پی چیزی سر در نمیارم وگرنه خودم درست می کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به بقیه ساختار کد نباید دست بزنی تغییری که پارسای گرامی گفتند را انجام می دی و می ری به ویرایشگر مطالب و استفاده از ایجاد زمینه دلخواه یک زمینه دلخواه با نام link و مقدار آدرس فایل دانلود می سازی

این زمینه را برای همه پستهاتون باید تنظیم کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنون از همه این بخش کامل درست شد فقط یک مشکل بزرگ هست دوباره به کد نگاه کنید


<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<?php if($link = get_post_meta($post->ID, 'link',true)): ?>
<center><div class="download-links"> <div class="download-links-up">لینک دانلود »</div>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>" target="_blank">دانلود با لينک مستقيم | <?php echo get_post_meta($post->ID, 'hajm',true); ?></a>
<a href="http://www.m-graphic.ir/" target="_blank">رمز : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'ramz',true); ?></a>
</div></center>
<?php endif; ?>

خوب نگاه کنید الان مشکل اینجاست که مثلا وقتی من رمزی اصلا وارد نمی کنم کلمه رمز نشون داده می شه و جلوش خالی هست ولی من می خوام اینجوری نباشه و فقط موقعی نشون داده بشه که مقداری براش وارد بشه نمی شه کاری کرد که کلمه رمز هم به صورت شرطی باشه و فقط موقعی که ای دی ramz باشه ظاهر بشه

ویرایش شده در توسط ariaieboy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای قسمت ramz هم باید شرط بزارید. همانند شرط قبلی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری