elshan

اضافه کردن جی کوئری به پوسته

22 پست در این موضوع قرار دارد

درود. چی کار کنم تا پوسته ام از جی کوئری پشتیبانی کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جکوئری وردپرس رو میشه با این لود کرد:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جکوئری وردپرس رو میشه با این لود کرد:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

اینو دقیقا کجا بزارم؟فقط گذاشتن این کد کفایت می کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

تشکر.من زیاد به php وارد نیستم. میخوام جی کوئری در همه جای پوسته ام فعال باشه.لطفا بفرمایید چه کدی رو کجا قرار دهم.با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

این کد رو در فانکشن قرار بدم حله؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلی جی کوئریتون چی هست ؟ اینجا قرار بدین ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

این کد برای استفاده هست

با جکوئری آشنا هستید؟

کدهای قبلی برای معرفی جکوئری به پوسته هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد برای استفاده هست

با جکوئری آشنا هستید؟

کدهای قبلی برای معرفی جکوئری به پوسته هست

تشکر.ببینید من با جی کوئری اصلا آشنا نیستم.پوسته ام کلا جی کوئری نداره ازتون می خوام کدی رو بدین تا پوسته ام از جی کوئری به طور کامل پشتیبانی کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 پست اول را یک بار دیگر بخوانید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

منبع

من این کد رو به سایتم اضافه کردم ولی کل سایتم چپ چین شد، هر کاری می کنم درست نمیشه. لطفا کمکم کنید. :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن jquery باید کد زیر رو در header.php و قبل از بسته شدن تگ head وارد کنید


<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو به سایتم اضافه کردم ولی کل سایتم چپ چین شد، هر کاری می کنم درست نمیشه. لطفا کمکم کنید. :(

این کد کار خاصی انجام نمیده

مگر جکوئری باعث این کار بشه که بعیده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد کار خاصی انجام نمیده

مگر جکوئری باعث این کار بشه که بعیده

خب حالا چکار کنم ؟ سایتم به هم ریخته، نمیفهمم اشکال از کجاست و چطور باید درستش کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب حالا چکار کنم ؟ سایتم به هم ریخته، نمیفهمم اشکال از کجاست و چطور باید درستش کنم :(

تغییرات رو به حالت اول برگردونید و توضیح بدید چه کاری می خواهید انجام بدید تا راهنمایی بشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات رو به حالت اول برگردونید و توضیح بدید چه کاری می خواهید انجام بدید تا راهنمایی بشید

تغییرات را کاملا به حالت قبل برگردوندم. فعلا میخام سایتم به حالت قبلی یعنی راست چین برگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی کمک کنه سایتم چپ چین شده درست نمیشه، چرا اینطوری شد؟ این کد که کاری با style ها نداشت ،داشت؟ :wacko:

golekosar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قوانین رو بخونید زمان انتظار برای پاسخ 48 ساعته نه ده دقیقه

مگه کدها را به حالت اول برنگردوندید باز هم سایتتون مشکل داره؟

این کد را به انتهای فایل style.css قالبتون اضافه کنید


html {direction:rtl;}

آدرستون رو چک کنید الان که سایتی بالا نمی آد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی کمک کنه سایتم چپ چین شده درست نمیشه، چرا اینطوری شد؟ این کد که کاری با style ها نداشت ،داشت؟ :wacko:

golekosar.ir

تمام افزون ها را غیرفعال کنید

+ پوسته پیشفرض فعال

و تست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

چند تا سوال درباره این لود جی کوئری داشتم . در قسمت اول که مربوط میشه به " لود جکوئری از آدرسی دیگر: " من داخل قالبم پوشه ای دارم با نام js که درون آن فایل jqeury.min.js و یک فایل Script قرار دادم . حالا اگر آدرسم خارجی نباشه و داخلی باشه ،{ منظور داخل پوشه مربوط به قالب } از چه کدی باید استفاده کنم به جای آن آدرس خارجی ؟

سوال بعدی : موضوع " لود جکوئری در فوتر: " آدرس دهی آن چرا بدین صورت هستش ؟ یعنی از مسیر قالبم چرا فراخوانی نمیکنه ؟


wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);

این آدرس به چه معنا هستش ؟؟

سوال آخر : راهی وجود نداره که اصلا نخواهیم داخل فایل functions.php فایلهای جی.کوئری فراخوانی نکنیم و داخل مثلا صفحه footer.php قرار بدهیم ؟ آیا از طریق آدرس دهی " get_template_directory_uri() " امکانش وجود داره ؟؟؟ ممنون میشم مثالی بزنید ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای لود فایل از پوسته از این تابع برای خروجی آدرس پوسته استفاده کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_directory_uri

تفاوتی ندارد کد را مستقیم قرار دهید یا با تابع

این توابع بیشتر برای افزونه‌ها هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!