elshan

اضافه کردن جی کوئری به پوسته

22 پست در این موضوع قرار دارد

درود. چی کار کنم تا پوسته ام از جی کوئری پشتیبانی کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جکوئری وردپرس رو میشه با این لود کرد:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جکوئری وردپرس رو میشه با این لود کرد:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

اینو دقیقا کجا بزارم؟فقط گذاشتن این کد کفایت می کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

تشکر.من زیاد به php وارد نیستم. میخوام جی کوئری در همه جای پوسته ام فعال باشه.لطفا بفرمایید چه کدی رو کجا قرار دهم.با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

این کد رو در فانکشن قرار بدم حله؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلی جی کوئریتون چی هست ؟ اینجا قرار بدین ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

این کد برای استفاده هست

با جکوئری آشنا هستید؟

کدهای قبلی برای معرفی جکوئری به پوسته هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد برای استفاده هست

با جکوئری آشنا هستید؟

کدهای قبلی برای معرفی جکوئری به پوسته هست

تشکر.ببینید من با جی کوئری اصلا آشنا نیستم.پوسته ام کلا جی کوئری نداره ازتون می خوام کدی رو بدین تا پوسته ام از جی کوئری به طور کامل پشتیبانی کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 پست اول را یک بار دیگر بخوانید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

منبع

من این کد رو به سایتم اضافه کردم ولی کل سایتم چپ چین شد، هر کاری می کنم درست نمیشه. لطفا کمکم کنید. :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن jquery باید کد زیر رو در header.php و قبل از بسته شدن تگ head وارد کنید


<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو به سایتم اضافه کردم ولی کل سایتم چپ چین شد، هر کاری می کنم درست نمیشه. لطفا کمکم کنید. :(

این کد کار خاصی انجام نمیده

مگر جکوئری باعث این کار بشه که بعیده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد کار خاصی انجام نمیده

مگر جکوئری باعث این کار بشه که بعیده

خب حالا چکار کنم ؟ سایتم به هم ریخته، نمیفهمم اشکال از کجاست و چطور باید درستش کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب حالا چکار کنم ؟ سایتم به هم ریخته، نمیفهمم اشکال از کجاست و چطور باید درستش کنم :(

تغییرات رو به حالت اول برگردونید و توضیح بدید چه کاری می خواهید انجام بدید تا راهنمایی بشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات رو به حالت اول برگردونید و توضیح بدید چه کاری می خواهید انجام بدید تا راهنمایی بشید

تغییرات را کاملا به حالت قبل برگردوندم. فعلا میخام سایتم به حالت قبلی یعنی راست چین برگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی کمک کنه سایتم چپ چین شده درست نمیشه، چرا اینطوری شد؟ این کد که کاری با style ها نداشت ،داشت؟ :wacko:

golekosar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قوانین رو بخونید زمان انتظار برای پاسخ 48 ساعته نه ده دقیقه

مگه کدها را به حالت اول برنگردوندید باز هم سایتتون مشکل داره؟

این کد را به انتهای فایل style.css قالبتون اضافه کنید


html {direction:rtl;}

آدرستون رو چک کنید الان که سایتی بالا نمی آد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی کمک کنه سایتم چپ چین شده درست نمیشه، چرا اینطوری شد؟ این کد که کاری با style ها نداشت ،داشت؟ :wacko:

golekosar.ir

تمام افزون ها را غیرفعال کنید

+ پوسته پیشفرض فعال

و تست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

چند تا سوال درباره این لود جی کوئری داشتم . در قسمت اول که مربوط میشه به " لود جکوئری از آدرسی دیگر: " من داخل قالبم پوشه ای دارم با نام js که درون آن فایل jqeury.min.js و یک فایل Script قرار دادم . حالا اگر آدرسم خارجی نباشه و داخلی باشه ،{ منظور داخل پوشه مربوط به قالب } از چه کدی باید استفاده کنم به جای آن آدرس خارجی ؟

سوال بعدی : موضوع " لود جکوئری در فوتر: " آدرس دهی آن چرا بدین صورت هستش ؟ یعنی از مسیر قالبم چرا فراخوانی نمیکنه ؟


wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);

این آدرس به چه معنا هستش ؟؟

سوال آخر : راهی وجود نداره که اصلا نخواهیم داخل فایل functions.php فایلهای جی.کوئری فراخوانی نکنیم و داخل مثلا صفحه footer.php قرار بدهیم ؟ آیا از طریق آدرس دهی " get_template_directory_uri() " امکانش وجود داره ؟؟؟ ممنون میشم مثالی بزنید ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای لود فایل از پوسته از این تابع برای خروجی آدرس پوسته استفاده کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_directory_uri

تفاوتی ندارد کد را مستقیم قرار دهید یا با تابع

این توابع بیشتر برای افزونه‌ها هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید