• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
elshan

اضافه کردن جی کوئری به پوسته

22 پست در این موضوع قرار دارد

درود. چی کار کنم تا پوسته ام از جی کوئری پشتیبانی کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جکوئری وردپرس رو میشه با این لود کرد:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جکوئری وردپرس رو میشه با این لود کرد:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

اینو دقیقا کجا بزارم؟فقط گذاشتن این کد کفایت می کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

تشکر.من زیاد به php وارد نیستم. میخوام جی کوئری در همه جای پوسته ام فعال باشه.لطفا بفرمایید چه کدی رو کجا قرار دهم.با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

این کد رو در فانکشن قرار بدم حله؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلی جی کوئریتون چی هست ؟ اینجا قرار بدین ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته موقع تعریف میتونی به جای جیکوئری از نشانه دلخواه خودت استفاده کنی


jQuery(document).ready( function($) {
// your js processing
});
///////////////////////
var $j = jQuery.noConflict();
$j(function(){
});

این کد برای استفاده هست

با جکوئری آشنا هستید؟

کدهای قبلی برای معرفی جکوئری به پوسته هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد برای استفاده هست

با جکوئری آشنا هستید؟

کدهای قبلی برای معرفی جکوئری به پوسته هست

تشکر.ببینید من با جی کوئری اصلا آشنا نیستم.پوسته ام کلا جی کوئری نداره ازتون می خوام کدی رو بدین تا پوسته ام از جی کوئری به طور کامل پشتیبانی کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 پست اول را یک بار دیگر بخوانید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

منبع

من این کد رو به سایتم اضافه کردم ولی کل سایتم چپ چین شد، هر کاری می کنم درست نمیشه. لطفا کمکم کنید. :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن jquery باید کد زیر رو در header.php و قبل از بسته شدن تگ head وارد کنید


<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو به سایتم اضافه کردم ولی کل سایتم چپ چین شد، هر کاری می کنم درست نمیشه. لطفا کمکم کنید. :(

این کد کار خاصی انجام نمیده

مگر جکوئری باعث این کار بشه که بعیده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد کار خاصی انجام نمیده

مگر جکوئری باعث این کار بشه که بعیده

خب حالا چکار کنم ؟ سایتم به هم ریخته، نمیفهمم اشکال از کجاست و چطور باید درستش کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب حالا چکار کنم ؟ سایتم به هم ریخته، نمیفهمم اشکال از کجاست و چطور باید درستش کنم :(

تغییرات رو به حالت اول برگردونید و توضیح بدید چه کاری می خواهید انجام بدید تا راهنمایی بشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات رو به حالت اول برگردونید و توضیح بدید چه کاری می خواهید انجام بدید تا راهنمایی بشید

تغییرات را کاملا به حالت قبل برگردوندم. فعلا میخام سایتم به حالت قبلی یعنی راست چین برگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی کمک کنه سایتم چپ چین شده درست نمیشه، چرا اینطوری شد؟ این کد که کاری با style ها نداشت ،داشت؟ :wacko:

golekosar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قوانین رو بخونید زمان انتظار برای پاسخ 48 ساعته نه ده دقیقه

مگه کدها را به حالت اول برنگردوندید باز هم سایتتون مشکل داره؟

این کد را به انتهای فایل style.css قالبتون اضافه کنید


html {direction:rtl;}

آدرستون رو چک کنید الان که سایتی بالا نمی آد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی کمک کنه سایتم چپ چین شده درست نمیشه، چرا اینطوری شد؟ این کد که کاری با style ها نداشت ،داشت؟ :wacko:

golekosar.ir

تمام افزون ها را غیرفعال کنید

+ پوسته پیشفرض فعال

و تست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions

کد کامل


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری از آدرسی دیگر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
// comment out the next two lines to load the local copy of jQuery
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2');
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

لود جکوئری در فوتر:


function my_init() {
if (!is_admin()) {
wp_deregister_script('jquery');
// load the local copy of jQuery in the footer
wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);
// or load the Google API copy in the footer
//wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js', false, '1.3.2', true);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('init', 'my_init');

نکته:

در جکوئری وردپرس برای دسترسی باید از jQuery استفاده کرد و نه از $

منبع

چند تا سوال درباره این لود جی کوئری داشتم . در قسمت اول که مربوط میشه به " لود جکوئری از آدرسی دیگر: " من داخل قالبم پوشه ای دارم با نام js که درون آن فایل jqeury.min.js و یک فایل Script قرار دادم . حالا اگر آدرسم خارجی نباشه و داخلی باشه ،{ منظور داخل پوشه مربوط به قالب } از چه کدی باید استفاده کنم به جای آن آدرس خارجی ؟

سوال بعدی : موضوع " لود جکوئری در فوتر: " آدرس دهی آن چرا بدین صورت هستش ؟ یعنی از مسیر قالبم چرا فراخوانی نمیکنه ؟


wp_register_script('jquery', '/wp-includes/js/jquery/jquery.js', false, '1.3.2', true);

این آدرس به چه معنا هستش ؟؟

سوال آخر : راهی وجود نداره که اصلا نخواهیم داخل فایل functions.php فایلهای جی.کوئری فراخوانی نکنیم و داخل مثلا صفحه footer.php قرار بدهیم ؟ آیا از طریق آدرس دهی " get_template_directory_uri() " امکانش وجود داره ؟؟؟ ممنون میشم مثالی بزنید ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای لود فایل از پوسته از این تابع برای خروجی آدرس پوسته استفاده کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_directory_uri

تفاوتی ندارد کد را مستقیم قرار دهید یا با تابع

این توابع بیشتر برای افزونه‌ها هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس