ghandeasal

1سوال در مورد انتقال وردپرس

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام به دوستان عزیز وردپرسی.

سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک می گم. امیدوارم سالی خوب و سرشار از موفقیت رو داشته باشید.

دوستان عزیز . 1سوال داشتم در مورد انتقال ورد پرس.

خوب انتقال معمولی ورد پرس از یک هاست به هاست دیگه رو که انقدر انجام دادم که بلد شدم!.

اما حالا آدرس اصلی سایت فیلتر شده.

می خوام وردپرس رو هم روی یک هاست دیگه و هم با 1آدرس دیگه بالا بیارم.

هاست که خوب مشکلی نیست.

اما آدرس سایت چی؟

تکلیف لینک های داخلی سایت چی میشه؟

البته خودم لینک داخلی نداشتما. مثلاً افزونه ای که آخر هر پست مطالب مرتبط رو نشون میده. یا مثلاً عکس هایی که تو مطلب هست.

الآن تصاویر از آدرس مثلاً

http://mydomain .com فرا خوانی میشن. اما اگر آدرس سایت رو بکنم

http://my-domain .com

حالا تکلیف تصاویر چی میشه؟

به نظرتون چه کار کنم؟

وردپرس نو نصب کنم؟

یا می شه این وردپرس رو به صورت کامل و بی مشکل منتقل کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز.بین لینک های زیر بدرتان می خورد یا نه.

http://forum.wp-persian.com/topic/1125

http://forum.wp-persian.com/topic/19447

http://www.webhostingtalk.ir/f59/61847

البته این یکی انگلیسی است!

http://wordpress.shadowlantern.com/how-change-wordpress-url-phpmyadmin/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز. ممنونم.

آدرس رو در دیتابیس ها عوض می کنم.

اما آدرس عکس ها چی؟

برای آدرس عکسها چه کار کنم؟

آدرس عکس ها چطور باید منتقل بشه؟ ÷

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر عکسها به طور مستقیم در مطالب بکار رفتند

میتوانید با افزونه search and replace آدرس رو جایگزین کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه تو کدوم قسمت ها سرچ می کنه؟

با این افزونه می شه تو تمام دیتابیس هم سرچ کرد؟

یا فقط برای عکس های مطالب هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه توی تمام دیتابیس عبارتی رو سرچ می کنه و جایگزین یه عبارت دیگه می کنه، آدرس عکسها هم توی دیتابیس ذخیره میشه و اگه عکسهاتون به آدرس جدید منتقل نشدند از این افزونه استفاده کنید (بعیده اینجور مشکلی پیش بیاد، حالا فعلا شما منتقل کنید!)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه من تو 1انجمن خوندم که این افزونه دیتا بیس رو کامل سرچ نمی کنه.

بنده مشکلی مشابه ای مثل شما داشتم !

با این افزونه تمام لینکهای اپلود شده هاست دانلودم رو به ادرس جدید در کمتر از چند ثانیه تغییر دادم.

کار باهاش به شدت اسونه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تیک باکس " جستجو در " فیتلر میکنه قسمت هایی رو که شما میخواید توش بگردید !

اون زیر گزینه همه یا هیچ رو هم داره !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من باید گزینه همه رو بزنم؟

اگر همه رو انتخاب کنم تو همه سرچ می کنه؟

آخه من این کار رو کردم.

اما این پیام رو داد.

داخلی مورد نظر یافت نشد.

واسه همه گزینه ها همین رو داد.

اونجا 2تا گزینه هست برای سرچ.

یکیش all - only search

یکی فیلد tables.

از اینا باید کدوم رو بزنم؟

تو کادر ها باید دقیقاً چی بنویسم؟

آدرس سایت قبلی من:

http://asalfun.ir

که فیلتر شده.

آدرس سایت جدیدم:

http://asal-fun.ir

که می خوام همه چی رو به این انتقال بدم.

حالا باید چی کار کنم؟

من چندتا افزونه رو تست کردم.

اما جواب نداد.

نمیدونم دیگه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی search in همه تیک ها رو بزنید و بعد فقط اسم سایت رو وارد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید بنده ندیدم که پاسخ بدم بهتون . تشکر از اقا مرتضی بابت کمک

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟