ghandeasal

1سوال در مورد انتقال وردپرس

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام به دوستان عزیز وردپرسی.

سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک می گم. امیدوارم سالی خوب و سرشار از موفقیت رو داشته باشید.

دوستان عزیز . 1سوال داشتم در مورد انتقال ورد پرس.

خوب انتقال معمولی ورد پرس از یک هاست به هاست دیگه رو که انقدر انجام دادم که بلد شدم!.

اما حالا آدرس اصلی سایت فیلتر شده.

می خوام وردپرس رو هم روی یک هاست دیگه و هم با 1آدرس دیگه بالا بیارم.

هاست که خوب مشکلی نیست.

اما آدرس سایت چی؟

تکلیف لینک های داخلی سایت چی میشه؟

البته خودم لینک داخلی نداشتما. مثلاً افزونه ای که آخر هر پست مطالب مرتبط رو نشون میده. یا مثلاً عکس هایی که تو مطلب هست.

الآن تصاویر از آدرس مثلاً

http://mydomain .com فرا خوانی میشن. اما اگر آدرس سایت رو بکنم

http://my-domain .com

حالا تکلیف تصاویر چی میشه؟

به نظرتون چه کار کنم؟

وردپرس نو نصب کنم؟

یا می شه این وردپرس رو به صورت کامل و بی مشکل منتقل کرد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز.بین لینک های زیر بدرتان می خورد یا نه.

http://forum.wp-persian.com/topic/1125

http://forum.wp-persian.com/topic/19447

http://www.webhostingtalk.ir/f59/61847

البته این یکی انگلیسی است!

http://wordpress.shadowlantern.com/how-change-wordpress-url-phpmyadmin/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز. ممنونم.

آدرس رو در دیتابیس ها عوض می کنم.

اما آدرس عکس ها چی؟

برای آدرس عکسها چه کار کنم؟

آدرس عکس ها چطور باید منتقل بشه؟ ÷

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر عکسها به طور مستقیم در مطالب بکار رفتند

میتوانید با افزونه search and replace آدرس رو جایگزین کنید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه تو کدوم قسمت ها سرچ می کنه؟

با این افزونه می شه تو تمام دیتابیس هم سرچ کرد؟

یا فقط برای عکس های مطالب هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه توی تمام دیتابیس عبارتی رو سرچ می کنه و جایگزین یه عبارت دیگه می کنه، آدرس عکسها هم توی دیتابیس ذخیره میشه و اگه عکسهاتون به آدرس جدید منتقل نشدند از این افزونه استفاده کنید (بعیده اینجور مشکلی پیش بیاد، حالا فعلا شما منتقل کنید!)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه من تو 1انجمن خوندم که این افزونه دیتا بیس رو کامل سرچ نمی کنه.

به هر حال بازم ممنونم.

د ستتون درد نکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه من تو 1انجمن خوندم که این افزونه دیتا بیس رو کامل سرچ نمی کنه.

بنده مشکلی مشابه ای مثل شما داشتم !

با این افزونه تمام لینکهای اپلود شده هاست دانلودم رو به ادرس جدید در کمتر از چند ثانیه تغییر دادم.

کار باهاش به شدت اسونه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم از پاسختون.

کدوم گزینه ها رو باید تیک بزنیم؟

همه رو؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تیک باکس " جستجو در " فیتلر میکنه قسمت هایی رو که شما میخواید توش بگردید !

اون زیر گزینه همه یا هیچ رو هم داره !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من باید گزینه همه رو بزنم؟

اگر همه رو انتخاب کنم تو همه سرچ می کنه؟

آخه من این کار رو کردم.

اما این پیام رو داد.

داخلی مورد نظر یافت نشد.

واسه همه گزینه ها همین رو داد.

اونجا 2تا گزینه هست برای سرچ.

یکیش all - only search

یکی فیلد tables.

از اینا باید کدوم رو بزنم؟

تو کادر ها باید دقیقاً چی بنویسم؟

آدرس سایت قبلی من:

http://asalfun.ir

که فیلتر شده.

آدرس سایت جدیدم:

http://asal-fun.ir

که می خوام همه چی رو به این انتقال بدم.

حالا باید چی کار کنم؟

من چندتا افزونه رو تست کردم.

اما جواب نداد.

نمیدونم دیگه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی search in همه تیک ها رو بزنید و بعد فقط اسم سایت رو وارد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید بنده ندیدم که پاسخ بدم بهتون . تشکر از اقا مرتضی بابت کمک

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv