korosh73

حذف فایل های بی مورد در هاست !

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت شما !

دوستان. همون طوری که میدونید وقتی یه عکسی رو آپلود میکنیم ، فکر مکنم 3 بار با سایز های مختلف آپلود میشه . و این حجم زیادی رو میگیره .راهی هست که فقط همون عکس اصلی رو داشته باشیم و بقیشون از توی هاست پاک بشن ؟

هاستم داره پر میشه !!!
sadsmiley.gif

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این عکس ها در سایزهای مختلف در قالب شما نمایش داده می شه و استفاده میشه و نمی توانید حذف کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام خدمت شما !

دوستان. همون طوری که میدونید وقتی یه عکسی رو آپلود میکنیم ، فکر مکنم 3 بار با سایز های مختلف آپلود میشه . و این حجم زیادی رو میگیره .راهی هست که فقط همون عکس اصلی رو داشته باشیم و بقیشون از توی هاست پاک بشن ؟

هاستم داره پر میشه !!! sadsmiley.gif

ممنون

درود

خودت عکس رو داخل هاست آپلود کن با همون اندازه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک کنم یکیش سایز اصلی باشه یکیش هم تصویر بند انگشتی ... تو انجمن چند تا تاپیک بود که آموزش داده بود ب... پیدا کردم حتما میزارم خودتون هم یه سرچی کنید حتما پیدا میکنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه

Dynamic Image Resizer

رو نصب کنید تقریبا تولید این تصاویر اضافی به صفر میرسه !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از همه . اخه من قبلا از این افزونه که اتوماتیک اپلود میکرد عکس ها رو استفاده میکردم . حالا نمیشه کاریش کرد که اون اضافی ها رو پاک کنم ؟ الان که خودم اپلود میکنم .

بد جوری گیر کردم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از ftp وارد پوشه آپلود و تاریخ های مختلف بشید محتویات را بر حسب نام سورت کنید نام فایل اصلی و ننام فایل های سایز خورده کاملا قابل تشخیصه با نگه داشتن کنترل همه ی فایل های اضافی را سلکت کنید و پاک کنید ولی باید در دیتابیس هم ریپلیس انجام بدید که براش افزونه موجود هست

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
از ftp وارد پوشه آپلود و تاریخ های مختلف بشید محتویات را بر حسب نام سورت کنید نام فایل اصلی و ننام فایل های سایز خورده کاملا قابل تشخیصه با نگه داشتن کنترل همه ی فایل های اضافی را سلکت کنید و پاک کنید

معمولا نامهاشون به این شکل هست : pictur150x150.jpg

سایزشون به صورت 150x150 توش به کار رفته !

ولی باید در دیتابیس هم ریپلیس انجام بدید که براش افزونه موجود هست

استاد این تیکه رو متوجه نشدم ، اگر میشه بیشتر توضیح بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نامهاشون به این شکل هست : pictur150x150.jpg

سایزشون به صورت 150x150 توش به کار رفته !

استاد این تیکه رو متوجه نشدم ، اگر میشه بیشتر توضیح بدید

سلام من ایمان فخارم (استاد یکی از گروه های کاربریه سایته)

هیچ فایلی اضافه ساخته نمی شه وقتی تصویری

pictur.jpg همراه می شه با

pictur150x150.jpg معنیش اینه که در یک مطلب یا در تصویر بند انگشتی یا متن مطلب بجای عکس آپلود شده عکس کوچک قرار گرفته که با حذف عکس اون تصویر خالی می مونه پس باید در دیتابیس هم آدرس pictur150x150.jpg را به pictur.jpg تغییر بدیم والا مطالبی که از این قبیل عکس ها استفاده کرده بودند هم ارور پیدا می کنند و هم بجای عکس کادری خالی که جالب نیست رو نشون می دند افزونه هایی مثل

http://wordpress.org/extend/plugins/search-and-replace/

برای اینکارند

ارادتمند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درسته .

اما خب برای مثال تو هاست خودم کلی از این تصاویر هستش که توی هیچ جای پست هام نه فراخوانی شدند نه ازشون استفاده میشه !

سلام من ایمان فخارم (استاد یکی از گروه های کاربریه سایته)

بنده برای شما فوق العاده احترام قائلم . بهرحال این لقبی هست که عزیزان به شما دادند که بین ما یه جورایی فاصله بندازه ( اونم بُلد و صورتی شده ! ) . علت این کار هم حتما این بوده که استاد خطاب بشید لذا ما هم این کار رو انجام میدیم !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصاویر اضافی که هیچ منظور من صورت کلی است چون وقتی تمام تصاویر سایز کوچک حذف بشند بهر حال تعدادی پست به مشکل می خورند برای اینکه این تصاویر از اول ساخته نشوند هم یک تکه کد چند وقت پیش دیدم که هک جالبی بود اگر تونستم بعد از اذان پیداش می کنم و براتون می گذارم

نکته: اگر تنظیمات عادی را در نظر بگیریم تمام فایل های ساخته شده آماده فراخوانی اند و با فانکشن های مختلف می شه احضارشون کرد و اگر در پست ها فراخوانی نمی شوند علتش عدم قرار گرفتن کدشون در قالبه در نتیجه در یکی از متاهای دیتابیس هم آدرسشون در حالت آماده هست که اگر ری پلیس نشه هر وقت کد مربوطه قرار بگیره مشکل خودش رو نشون می ده

در مورد استاد شما و دوستان لطف دارید

از شما و همه عزیزان می آموزم و ممنون می شم اگر ایمان فخار باقی بمونم

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. واقعا ممنونم از این همه لطفتون.

یه چیزی متوجه شدم !

توی پوشه wp-content حجم رو گرفته . حدود 1395 مگ !! .

توی این یه پوشه هست با نام upload که همین عکس های اپلودی هستن ولی الان فهمیدم که کل حجم این عکس ها میشه حدود 180 مگ !!! . و پوشه ایی با نام cache حدود 1150 مگ حجم رو گرفته !! . فکر میکنم این پوشه از نصب افزنه w3 total cache ایجاد شده. تازه ذکر کنم که توی همین پوشه cache پوشه ایی با نام page_enhanced و db هست که به ترتیب با حجم های 860 مگ و 290 مگ جا گرفتن!!!

حالا من باید چیکار کنم . :wacko:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. واقعا ممنونم از این همه لطفتون.

یه چیزی متوجه شدم !

توی پوشه wp-content حجم رو گرفته . حدود 1395 مگ !! .

توی این یه پوشه هست با نام upload که همین عکس های اپلودی هستن ولی الان فهمیدم که کل حجم این عکس ها میشه حدود 180 مگ !!! . و پوشه ایی با نام cache حدود 1150 مگ حجم رو گرفته !! . فکر میکنم این پوشه از نصب افزنه w3 total cache ایجاد شده. تازه ذکر کنم که توی همین پوشه cache پوشه ایی با نام page_enhanced و db هست که به ترتیب با حجم های 860 مگ و 290 مگ جا گرفتن!!!

حالا من باید چیکار کنم . :wacko:

میتوانید فایلهای مربوطه را حذف کنید

اما به هر حال این افزونه (و افزونه های مشابه) فضای زیادی رو برای کش کردن صفحات میگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید فایلهای مربوطه را حذف کنید

اما به هر حال این افزونه (و افزونه های مشابه) فضای زیادی رو برای کش کردن صفحات میگیره

این پوشه یک گیگ حجم داره . همینجوری حذفش کنم ؟؟ مطمءن هستید مشکلی پیشنمیاد ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته این افزایش حجم بخاطر افزونه کش هست مشکلی پیش نمیاد فقط اگه پاک کنید پوشه ها رو و تنظیمات افزونه رو تغییر ندید دوباره ساخته میشه

معمولا بیشترین حجم روpage_enhanced میگیره اگه نمی خواید فضای هاستتون رو ازدست بدید فایل ها رو پاک کنید و داخل تنظیمات افزونه w3 total cache از قسمت general setting دو گزینه page cache و data base cache رو غیر فعال کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با شناختی که از وردپرس دارم

بله میتوانید حذف کنید. بدون هیچ مشکلی :)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام به همه

من کل حجم هاستم 200 مگ هستش و یک مگ هم برام خیلی مهمه

افزونه های زیادی روی وردپرس نصب و حذف کردم بعضی موقع ها هم فایل هایی برای برنامه ها آپلود شده که الان اسم و مسیروشون رو یادم نیست .

توی فضای 200 مگ یه سایت و یه انجمن دارم حالا پلاگین های انجمن هم نور علا نور شدن میخاستم بگم که راهی هست که من فایل های بلا استفاده رو حذف کنم .

میخاستم بدونم که یه سایت وردپرسی حدودا در حد نرمال حدودا چه فضایی از هاست رو باید اشغال کنه و فضای معمولی اون چنده ؟

ممنون از همگی دوستان .

ویرایش شده در توسط susa642
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض سلام به همه

من کل حجم هاستم 200 مگ هستش و یک مگ هم برام خیلی مهمه

افزونه های زیادی روی وردپرس نصب و حذف کردم بعضی موقع ها هم فایل هایی برای برنامه ها آپلود شده که الان اسم و مسیروشون رو یادم نیست .

توی فضای 200 مگ یه سایت و یه انجمن دارم حالا پلاگین های انجمن هم نور علا نور شدن میخاستم بگم که راهی هست که من فایل های بلا استفاده رو حذف کنم .

میخاستم بدونم که یه سایت وردپرسی حدودا در حد نرمال حدودا چه فضایی از هاست رو باید اشغال کنه و فضای معمولی اون چنده ؟

ممنون از همگی دوستان .

پکیج وردپرس حدود 18 مگ هست

استفاده هم بستگی به کاربرد شما دارد و متفاوت هست

راه حلی جز جستجوی دستی در فایلها با مدیریت فایل هاست نیست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv