• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
korosh73

حذف فایل های بی مورد در هاست !

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت شما !

دوستان. همون طوری که میدونید وقتی یه عکسی رو آپلود میکنیم ، فکر مکنم 3 بار با سایز های مختلف آپلود میشه . و این حجم زیادی رو میگیره .راهی هست که فقط همون عکس اصلی رو داشته باشیم و بقیشون از توی هاست پاک بشن ؟

هاستم داره پر میشه !!!
sadsmiley.gif

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این عکس ها در سایزهای مختلف در قالب شما نمایش داده می شه و استفاده میشه و نمی توانید حذف کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام خدمت شما !

دوستان. همون طوری که میدونید وقتی یه عکسی رو آپلود میکنیم ، فکر مکنم 3 بار با سایز های مختلف آپلود میشه . و این حجم زیادی رو میگیره .راهی هست که فقط همون عکس اصلی رو داشته باشیم و بقیشون از توی هاست پاک بشن ؟

هاستم داره پر میشه !!! sadsmiley.gif

ممنون

درود

خودت عکس رو داخل هاست آپلود کن با همون اندازه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فک کنم یکیش سایز اصلی باشه یکیش هم تصویر بند انگشتی ... تو انجمن چند تا تاپیک بود که آموزش داده بود ب... پیدا کردم حتما میزارم خودتون هم یه سرچی کنید حتما پیدا میکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه

Dynamic Image Resizer

رو نصب کنید تقریبا تولید این تصاویر اضافی به صفر میرسه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از همه . اخه من قبلا از این افزونه که اتوماتیک اپلود میکرد عکس ها رو استفاده میکردم . حالا نمیشه کاریش کرد که اون اضافی ها رو پاک کنم ؟ الان که خودم اپلود میکنم .

بد جوری گیر کردم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از ftp وارد پوشه آپلود و تاریخ های مختلف بشید محتویات را بر حسب نام سورت کنید نام فایل اصلی و ننام فایل های سایز خورده کاملا قابل تشخیصه با نگه داشتن کنترل همه ی فایل های اضافی را سلکت کنید و پاک کنید ولی باید در دیتابیس هم ریپلیس انجام بدید که براش افزونه موجود هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
از ftp وارد پوشه آپلود و تاریخ های مختلف بشید محتویات را بر حسب نام سورت کنید نام فایل اصلی و ننام فایل های سایز خورده کاملا قابل تشخیصه با نگه داشتن کنترل همه ی فایل های اضافی را سلکت کنید و پاک کنید

معمولا نامهاشون به این شکل هست : pictur150x150.jpg

سایزشون به صورت 150x150 توش به کار رفته !

ولی باید در دیتابیس هم ریپلیس انجام بدید که براش افزونه موجود هست

استاد این تیکه رو متوجه نشدم ، اگر میشه بیشتر توضیح بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معمولا نامهاشون به این شکل هست : pictur150x150.jpg

سایزشون به صورت 150x150 توش به کار رفته !

استاد این تیکه رو متوجه نشدم ، اگر میشه بیشتر توضیح بدید

سلام من ایمان فخارم (استاد یکی از گروه های کاربریه سایته)

هیچ فایلی اضافه ساخته نمی شه وقتی تصویری

pictur.jpg همراه می شه با

pictur150x150.jpg معنیش اینه که در یک مطلب یا در تصویر بند انگشتی یا متن مطلب بجای عکس آپلود شده عکس کوچک قرار گرفته که با حذف عکس اون تصویر خالی می مونه پس باید در دیتابیس هم آدرس pictur150x150.jpg را به pictur.jpg تغییر بدیم والا مطالبی که از این قبیل عکس ها استفاده کرده بودند هم ارور پیدا می کنند و هم بجای عکس کادری خالی که جالب نیست رو نشون می دند افزونه هایی مثل

http://wordpress.org/extend/plugins/search-and-replace/

برای اینکارند

ارادتمند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله درسته .

اما خب برای مثال تو هاست خودم کلی از این تصاویر هستش که توی هیچ جای پست هام نه فراخوانی شدند نه ازشون استفاده میشه !

سلام من ایمان فخارم (استاد یکی از گروه های کاربریه سایته)

بنده برای شما فوق العاده احترام قائلم . بهرحال این لقبی هست که عزیزان به شما دادند که بین ما یه جورایی فاصله بندازه ( اونم بُلد و صورتی شده ! ) . علت این کار هم حتما این بوده که استاد خطاب بشید لذا ما هم این کار رو انجام میدیم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تصاویر اضافی که هیچ منظور من صورت کلی است چون وقتی تمام تصاویر سایز کوچک حذف بشند بهر حال تعدادی پست به مشکل می خورند برای اینکه این تصاویر از اول ساخته نشوند هم یک تکه کد چند وقت پیش دیدم که هک جالبی بود اگر تونستم بعد از اذان پیداش می کنم و براتون می گذارم

نکته: اگر تنظیمات عادی را در نظر بگیریم تمام فایل های ساخته شده آماده فراخوانی اند و با فانکشن های مختلف می شه احضارشون کرد و اگر در پست ها فراخوانی نمی شوند علتش عدم قرار گرفتن کدشون در قالبه در نتیجه در یکی از متاهای دیتابیس هم آدرسشون در حالت آماده هست که اگر ری پلیس نشه هر وقت کد مربوطه قرار بگیره مشکل خودش رو نشون می ده

در مورد استاد شما و دوستان لطف دارید

از شما و همه عزیزان می آموزم و ممنون می شم اگر ایمان فخار باقی بمونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. واقعا ممنونم از این همه لطفتون.

یه چیزی متوجه شدم !

توی پوشه wp-content حجم رو گرفته . حدود 1395 مگ !! .

توی این یه پوشه هست با نام upload که همین عکس های اپلودی هستن ولی الان فهمیدم که کل حجم این عکس ها میشه حدود 180 مگ !!! . و پوشه ایی با نام cache حدود 1150 مگ حجم رو گرفته !! . فکر میکنم این پوشه از نصب افزنه w3 total cache ایجاد شده. تازه ذکر کنم که توی همین پوشه cache پوشه ایی با نام page_enhanced و db هست که به ترتیب با حجم های 860 مگ و 290 مگ جا گرفتن!!!

حالا من باید چیکار کنم . :wacko:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. واقعا ممنونم از این همه لطفتون.

یه چیزی متوجه شدم !

توی پوشه wp-content حجم رو گرفته . حدود 1395 مگ !! .

توی این یه پوشه هست با نام upload که همین عکس های اپلودی هستن ولی الان فهمیدم که کل حجم این عکس ها میشه حدود 180 مگ !!! . و پوشه ایی با نام cache حدود 1150 مگ حجم رو گرفته !! . فکر میکنم این پوشه از نصب افزنه w3 total cache ایجاد شده. تازه ذکر کنم که توی همین پوشه cache پوشه ایی با نام page_enhanced و db هست که به ترتیب با حجم های 860 مگ و 290 مگ جا گرفتن!!!

حالا من باید چیکار کنم . :wacko:

میتوانید فایلهای مربوطه را حذف کنید

اما به هر حال این افزونه (و افزونه های مشابه) فضای زیادی رو برای کش کردن صفحات میگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتوانید فایلهای مربوطه را حذف کنید

اما به هر حال این افزونه (و افزونه های مشابه) فضای زیادی رو برای کش کردن صفحات میگیره

این پوشه یک گیگ حجم داره . همینجوری حذفش کنم ؟؟ مطمءن هستید مشکلی پیشنمیاد ؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته این افزایش حجم بخاطر افزونه کش هست مشکلی پیش نمیاد فقط اگه پاک کنید پوشه ها رو و تنظیمات افزونه رو تغییر ندید دوباره ساخته میشه

معمولا بیشترین حجم روpage_enhanced میگیره اگه نمی خواید فضای هاستتون رو ازدست بدید فایل ها رو پاک کنید و داخل تنظیمات افزونه w3 total cache از قسمت general setting دو گزینه page cache و data base cache رو غیر فعال کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با شناختی که از وردپرس دارم

بله میتوانید حذف کنید. بدون هیچ مشکلی :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلام به همه

من کل حجم هاستم 200 مگ هستش و یک مگ هم برام خیلی مهمه

افزونه های زیادی روی وردپرس نصب و حذف کردم بعضی موقع ها هم فایل هایی برای برنامه ها آپلود شده که الان اسم و مسیروشون رو یادم نیست .

توی فضای 200 مگ یه سایت و یه انجمن دارم حالا پلاگین های انجمن هم نور علا نور شدن میخاستم بگم که راهی هست که من فایل های بلا استفاده رو حذف کنم .

میخاستم بدونم که یه سایت وردپرسی حدودا در حد نرمال حدودا چه فضایی از هاست رو باید اشغال کنه و فضای معمولی اون چنده ؟

ممنون از همگی دوستان .

ویرایش شده در توسط susa642

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلام به همه

من کل حجم هاستم 200 مگ هستش و یک مگ هم برام خیلی مهمه

افزونه های زیادی روی وردپرس نصب و حذف کردم بعضی موقع ها هم فایل هایی برای برنامه ها آپلود شده که الان اسم و مسیروشون رو یادم نیست .

توی فضای 200 مگ یه سایت و یه انجمن دارم حالا پلاگین های انجمن هم نور علا نور شدن میخاستم بگم که راهی هست که من فایل های بلا استفاده رو حذف کنم .

میخاستم بدونم که یه سایت وردپرسی حدودا در حد نرمال حدودا چه فضایی از هاست رو باید اشغال کنه و فضای معمولی اون چنده ؟

ممنون از همگی دوستان .

پکیج وردپرس حدود 18 مگ هست

استفاده هم بستگی به کاربرد شما دارد و متفاوت هست

راه حلی جز جستجوی دستی در فایلها با مدیریت فایل هاست نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .