• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed4641

فونت سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

در حال حاضر فونت عنوان مطالب سایت بنده یکان است

بنده می خوام فونت متون رو هم به کودک تغییر بدم

البته طوری باشه که اگر کامپیوتر بازدید کننده اون فونتو نداشت با فونت تاهما بیاد بالا

سوال اول:چطور میشه این کارو کرد؟ممنون میشم کامل توضیح بدید

سوال دوم:آیا تغییر فونت مشکلی برای سایت و بازدید کننده ایجاد میکنه؟

آدرس سایت بنده هم در امضا هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با css میتونی فونت مورد نظر رو به قالب اضافه کنی

اینجا کامل توضیح داده .


http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_font-face_rule.asp

ویرایش شده در توسط rezakianoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<style type="text/css">
.POSTCLASS {
font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;
}
</style>

به جای POSTCLASS نام کلاس مطالب را قرار دهید و بجای YOUR-FONT-Name نام فونت مورد نظر

برای کاربران چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

متوجه سئوال نشدم

شما می تونید با استفاده از css3 این فونت را بجای ویندوز از روی سایت بخونید


.POSTCLASS {
font-family:'WebFont'
}
@font-face {
font-family: 'WebFont';
src: url('myfont.eot');
src:url('myfont.woff') format('woff'),
url('myfont.ttf') format('truetype');
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با css میتونی فونت مورد نظر رو به قالب اضافه کنی

اینجا کامل توضیح داده .


http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_font-face_rule.asp

چیزی سر در نیاوردم

میشه همینجا بازش کنید؟

اینکه کدو کجا بذارم؟

اینکه اگه خواننده اون فونتو نداشته باشه با تاهوما باز شه براش

واینکه آیا اون فونتو باید توی هاست آپلود کنم یانه؟


<style type="text/css">
.POSTCLASS {
font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;
}
</style>

به جای POSTCLASS نام کلاس مطالب را قرار دهید و بجای YOUR-FONT-Name نام فونت مورد نظر

برای کاربران چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

متوجه سئوال نشدم

شما می تونید با استفاده از css3 این فونت را بجای ویندوز از روی سایت بخونید


.POSTCLASS {
font-family:'WebFont'
}
@font-face {
font-family: 'WebFont';
src: url('myfont.eot');
src:url('myfont.woff') format('woff'),
url('myfont.ttf') format('truetype');
}

عذر می خوام هر کدوم از این کدها رو باید کجا بذارم؟

آیا هر دوتارو باید قرار بدم؟

آیا فونتو باید توی هاست آپلود کنم؟

منظور از کلاس مطالب چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادر سایتتون رو بدید و بگید کدوم قسمت رو میخواین فونتش عوض بشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت تو امضا هست

می خوام فونت متن اصلی پست هارو عوض کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد استایل بندذی را باید دذرز sttyle.css قرار دهید

کد اول بعد از اصلاح کاری را که خواستید انام می دهد

مقدار ها را جایگزین کنید و در انتهای فایل style.css قرار دهید


.POSTCLASS {
font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد استایل بندذی را باید دذرز sttyle.css قرار دهید

کد اول بعد از اصلاح کاری را که خواستید انام می دهد

مقدار ها را جایگزین کنید و در انتهای فایل style.css قرار دهید


.POSTCLASS {
font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;
}

ممنونم

ولی نگفتید کلاس پست یعنی چی؟

و اینکه هردوتا کد رو باید استفاده کنم؟یا همون کد استایل کافیه؟

کجای فایل استایل باید قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.post-content p {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma !important;}

اسم هر فونتی را خواستید جایگزینش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.post-content p {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma !important;}

اسم هر فونتی را خواستید جایگزینش کنید

عذر می خوام

بازم نگفتید این کدو دقیقا کجا بذارم؟

اینکه آخر کد گذاشتید important یعنی مطالبو bold کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین فایل style.css کنید

style.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام

بازم نگفتید این کدو دقیقا کجا بذارم؟

اینکه آخر کد گذاشتید important یعنی مطالبو bold کنه؟

مگه قراره هر دفعه یکجا بگذارید

عرض کردم خط آخر style.css

important

یعنی این استایل با اهمیت تر از استایل های مشابه اش هست

یعنی اگر از جایی دیگه تعریف شده Arial فونتت باشه بهش توجه نکن و فونت رو مطابق درخواست من بگذار

لطفا سطح آشنایی تون با وردپرس را اصلاح کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اینجا کسی میدونه چطور میشه به فونت که تو سایت استفاده شده

به فایل اون توی cpanel چه دسترسی بدم که فونت قابل دانلود نباشه و فقط توسط سایت قابل خوندن باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت اگر دانلود نشه خونده هم نمی شه ولی برای اینکه به صورت دستی کاربر نتونه برش داره 2 راه داری

1 فونت را در داخل پوشه ای بگذاری و یک فایل index.php سفید هم داخل پوشه قرار بدی که محتویات داخل پوشه دیده نشه

2. دسترسی 644 که خیلی پیشنهاد نمی کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری