armin_

مشکل با jquery

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از چندین js در سایت استفاده کردم الان همه کار می کنند.سلایدر ها درست هستن و ...

یک منو ساختم که برای کار کردن کتاب خانه jquery لازم هستش

<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

لود می کنم سلایدر ها به هم می ریزن و منو هم کار نمی کنه باید کل js ها رو پاک کنم بعد

<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

لود کنم تا منو درست بشه

چطور میشه هر دو رو کنار هم داشت بدون اینکه تداحلی شکل بگیره>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل احتمال زیاد یکی از کدهای اسلایدر یا منوتونه برای اینجور مشکلا باید یه سورس آنلایت بدی ( منطورم توی سایت خودته ) مگه با این خط مشکلتونو گفتم به اندازه اندی مشکل به زهن آدم مییرسه ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

4 بار 4 نسخه جی کوئری در پوسته سایت شما لود شده!

باید هم بهم بریزه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با آخرین نسخه سازگار هستن آخرین نسخه رو بزارید بمونه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط masoudch
      سلام
      به کمکتون نیاز دارم.
      به مشکل خوردم برای اضافه کردن یک فایل جاوا اسکریپت برای ایجاد اسلاید شو (owl-carousel) در تم وردپرس.
      این تم html بوده که درحال تبدیل اون به تم وردپرس هستم.
      کد جاوااسکریپت: این کد رو کجا باید قرار بدم که مشکل اسلایدشو حل بشه؟
      <script> // You can also use "$(window).load(function() {" $(function () { // Slideshow $("#slider").responsiveSlides({ auto: true, pager: false, nav: true, speed: 500, namespace: "callbacks", before: function () { $('.events').append("<li>before event fired.</li>"); }, after: function () { $('.events').append("<li>after event fired.</li>"); } }); }); </script> آدرس دهی در فانکشن وارد کردم: این درسته که میتونم کدهای جاوا اسکریپت و توی فوتر قرار بدم و بعد از طریق فانکشن یا حالا هر روش دیگه ای اونا رو فراخونی کنم که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد؟
      <?php function insert_style() { wp_enqueue_style('zerogrid' , get_template_directory_uri().'/assets/css/zerogrid.css'); wp_enqueue_style('style' , get_template_directory_uri().'/assets/css/style.css'); wp_enqueue_style('responsiveslides' , get_template_directory_uri().'/assets/css/responsiveslides.css'); wp_enqueue_style('font-awesome-min' , get_template_directory_uri().'/assets/font-awesome/css/font-awesome.min.css'); wp_enqueue_style('owl-carousel' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.css'); wp_enqueue_style('owl-theme' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.theme.css'); wp_enqueue_style('menu' , get_template_directory_uri().'/assets/css/menu.css'); //add scripts wp_enqueue_script('jquery183-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery183.min.js'); wp_enqueue_script('script' , get_template_directory_uri().'/assets/js/script.js'); wp_enqueue_script('jquery-latest-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery-latest.min.js'); wp_enqueue_script('responsiveslides-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/responsiveslides-min.js'); wp_enqueue_script('owl-carousel-min' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.min.js'); } add_action('wp_enqueue_scripts' , 'insert_style'); ?> خطایی که با بررسی inspect element متوجه شدم اینه که اصلا فایل owl-carousel.js خونده نمیشه.
      ممنون.
       
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟