armin_

مشکل با jquery

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از چندین js در سایت استفاده کردم الان همه کار می کنند.سلایدر ها درست هستن و ...

یک منو ساختم که برای کار کردن کتاب خانه jquery لازم هستش

<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

لود می کنم سلایدر ها به هم می ریزن و منو هم کار نمی کنه باید کل js ها رو پاک کنم بعد

<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

لود کنم تا منو درست بشه

چطور میشه هر دو رو کنار هم داشت بدون اینکه تداحلی شکل بگیره>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل احتمال زیاد یکی از کدهای اسلایدر یا منوتونه برای اینجور مشکلا باید یه سورس آنلایت بدی ( منطورم توی سایت خودته ) مگه با این خط مشکلتونو گفتم به اندازه اندی مشکل به زهن آدم مییرسه ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

4 بار 4 نسخه جی کوئری در پوسته سایت شما لود شده!

باید هم بهم بریزه!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

4 بار 4 نسخه جی کوئری در پوسته سایت شما لود شده!

باید هم بهم بریزه!

کدوم بمونه سه تای بعدی پاک بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با آخرین نسخه سازگار هستن آخرین نسخه رو بزارید بمونه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط shayan
      سلام و درود خدمت اساتید گرام
      من یه چیزی تو ذهنم هست نمیدونم جواب میده یا خیر
      <div class="g-before-after" id="RF"><img src="img/1.jpg" data-aftersrc="img/2.jpg"></div> میخوام یه دستوری نوشته بشه تا بعد از گذشت فرضا 100 ثانیه و با افکت فید به صورت همزمان "img/1.jpg" و "img/2.jpg" تبدیل بشن به "img/3.jpg" و "img/4.jpg"
       
      تقریبا مشابه یک اسلایدر عمل کنن با این تفاوت صرفا و صرفا  src ها تغییر کنه نه محموعه این خط div که نوشتم
      آیا امکانپذیر هست؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );