mafiashare

یه سوال برای مشکل اپدیت

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزیز من تا حالا برای بخش آپدیت به مشکل بر نخورده بودم ولی این بار وقتی داشتم آپدیت می کردم آپدیت نشد سایت رو هم دیگه بالا نمی یاره

عکس ارور رو attach کردم

post-1829-0-53105400-1364396312_thumb.pn

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره آپدیت دستی کنید (آموزش در بخش آموزش)

و با مرورگر دیگری تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط webmaster
      سلام دوستان
      من یه کد تعریف کردم که اگه پست بروز بشه یک تصویری رو بغل عنوان نشون بده که معلوم بشه آپدیت شده. ولی چون این مورد همیشه میمونه رو مطلب میخوام بعد از مثلا 5 روز برداشته بشه که باز وقتی ویرایش کردم نشون بده. و به همین روال ادامه پیدا کنه.
      یعنی وقتی آپدیت شد نشون بده اون عکس رو ، بعد 5 روز برداشته بشه ، بعد دوباره وقتی آپدیت کردم نشون بده و ... 
      کدی که فعلا برای نمایش اون عکس استفاده کردم اینه و بقیه اش رو نمیدونم به چه صورت بنویسم.
       
      <?php if (get_the_modified_time('U') > get_the_time('U')) { ?> <img class="update" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/update.png" alt="Updated"> <?php } ?>  
      ممنون 
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟