• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
hojjat jafarian

مشکل در افزونه jw player

47 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من افزونه jw player رو نصب کردم ولی وقته یک ویدئو رو اضافه می کنم فقط یک صفحه سیاه نشون میده و فایل نمایش داده نمیشه (فرمت فایل هم mp3 است و با افزونه همخوانی داره )

در ضمن وقتی یک فایل رو برای نمایش وارد می کنم و میخوام گزینه های فایل (نام،متن جایگزین و..) رو وارد کنم،وقتی روی گزینه های باز شو که برای خود افزونه هستند کلیک می کنم،استایل به هم میخوره.اگه امکان داره راهنمایی کنید

ممنون

post-502-0-02901500-1364412585_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

mp3 فرمت ویدئو‌ای نیست!

jw افزونه برای پخس ویدئو هست

میخواهید فایل صوتی پخش کنید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می دونم که mp3 فرمت ویدئویی نیست ولی توسط افزونه پشتیبانی میشه ! ( تو تنظیماتش نوشته )

میخواهید فایل صوتی پخش کنید؟

بله . یعنی به افزونه میخوام که هم ویدئو پخش کنه هم صوت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله . یعنی به افزونه میخوام که هم ویدئو پخش کنه هم صوت

عزیز شما از کاربران ثابت این فروم هستید !

البته که دوستان بزرگوار هستند و کمک میکنند اما باید بدونید که برای این چیزهای ساده میتونید با یه سرچ بهترین هارو پیدا کنید .

ویرایش شده در توسط Amir.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز شما از کاربران ثابت این فروم هستید !

باید بدونید که برای این چیزهای ساده میتونید با یه سرچ بهترین هارو پیدا کنید .

امیرجان من دنبال افزونه نیستم.من فقط مشکلم رو با افزونه گفتم و چون آقا پارسا سوال کردند که :

میخواهید فایل صوتی پخش کنید؟

من جوابشون رو دادم

ممنون

میشه بگید از چه فرمت هایی پشتیبانی میکنه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی خیلی ممنونم. مشکل حل شد

فقط 3 تا سوال :

1- چطوری باید کاری کنم که پلیر در وسط صفحه نمایش داده بشه ؟

2- الان که ویدئو رو گذاشتم یک نوشته اضافی بالای پلیر نشون میده.چطوری مشه حذفش کرد ؟

3- اگر ابعاد رو براش وارد نکنیم،در یک ابعاد معین باقی می مونه یا با ابعاد ویدئو متناسب میشه ؟

post-502-0-83206500-1364421376_thumb.png

ویرایش شده در توسط hojjat jafarian
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کدوم مرورگر متن رو مینویسه؟

میتونید فایل افزونه رو باز کنید و متن زیر رو پیدا و حذف کنید:

JW Player 5

برای تغییر مکان هم به آی دی mediaplayer استایل بدید.

ابعاد رو هم وارد کنید بهتره. چون خودش پیش فرض داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
توی کدوم مرورگر متن رو مینویسه؟

فایرفاکس

ممنون

مشکل نوشته حل شد

استایل رو باید کجای فایل style.css اضافه کنم ؟ چه چیزی باید بنویسم تا استایل به هم نخوره ؟

ویرایش شده در توسط hojjat jafarian
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهش یک width بدید و بعد margin:0 auto تا وسط بیاد.

بعد به فایل استایل کدش رو اضافه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

width چه کاری انجام میده ؟

کد رو کجای استایل وارد کنم ؟

کد باید یه شکل زیر باشه ؟

.mediaplayer {width:  margin:0 auto

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

width عرض رو مشخص میکنه.

مثلا :

.mediaplayer {width:500px;  margin:0 auto}

فرقی نداره ولی میتونید آخر استایل واردش کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

کد رو اضافه کردم ولی هنوزم پلیر رو در سمت چپ نشون میده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با inspect (فایرباگ یا گوگل کردم) بررسی کنید که از کجا استایل خوانده میشود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه این افزونه رو ندارم. آدرس صفخه ای که پلیر توش هست :

http://najmossagheb.com/%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DB%8C%D8%B9%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%B3%D9%86%D9%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A8%D9%87/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی دی بود نه کلاس:

#mediaplayer {width:500px;  margin:0 auto}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این آی دی رو آخر استایل اضافه کردم ولی بازم نشد ! :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس یکی از صفحات رو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید که دیر جواب دادم. آدرس :

http://najmossagheb.com/%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DB%8C%D8%B9%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%B3%D9%86%D9%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A8%D9%87/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هم بخاطر استایل دهی پوسته و هم بخاطر کدهای تولیدی ادیتور هست که وسط چین نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب الان باید چیکار کرد ؟

خوب الان باید چیکار کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلیر رو در یک جدول قرار بدید - عرض جدول رو با عرض پلیر یکسان کنید - وسط چین کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه کم بیشتر توضیح بدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حتماً - مثلاً:


<table border="0" align="center">
<tbody>
<tr>
<td>نمایش پلیر</td>
</tr>
<tr>
<td>اینجا شورت کد پلیر را وارد نمایید</td>
</tr>
</tbody>
</table>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کدی که دادی مشکل حل شد

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری