elshan

نظر شما در مورد درگاه های پرداخت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان خواستم نظر شما رو در مورد هر یک از درگاه های زیر بدونم.شاید تجربه ای داشتین یا شنیدین و...

کدوم بهتره؟

زرین پال

پای لاین

پارس پال

یا...

؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زرین پال -> معمولی

پارس پال -> خوب

پای لاین -> کار نکردم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پی لاین فعلا بخاطر درگاه مستقیم و چند بار تسویه در روز بنظرم بهتر از بقیه باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط از پی لاین استفاده کنید.

به نسبت بقیه درگاه ها بهتره .

کارمزد کمتری هم می گیره و سقف مشخصی داره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پی لاین هم از نظر افزونه کامله و هم پشتیبانی خوبی داره

کارمزدش هم مثل اینکه کم هست و واریزیش هم سریع تره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پی لاین فعلا بخاطر درگاه مستقیم و چند بار تسویه در روز بنظرم بهتر از بقیه باشه

منظور از درگاه مستقیم چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی بعد از کلیک روی دکمه خرید مستقیم میره توی درگاه بانکی به جای اینکه بره توی سایت پی لاین و کاربر رو معطل کنه ...

البته همین درگاه مستقیم هم اول به مدت 3 ثانیه توی پی لاین میمونه و بعد دایرکت میشه رو بانک ..

(تست کنید متوجه میشید)

در هر صورت کار پی لاین خوبه . تیکت هاشون هم واقعا خوب جواب میدن و به کاربر ها احترام می زارن.

ویرایش شده در توسط Farzad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با زرین پال کار کردم والان میخوام با پی لاین برای فروشگاهم کار کنم . زرین پال خوبه ولی کارمزدش بالاست . توی ثبت سفارشات هم 250 کاراکتر بیشتر قبول نمیکنه و این یکم باعث دردسر میشه .

پی لاین تست آزمایشی داره . یعنی میتونید براحتی تستش کنید بدون ردو بدل کردن وجه - کارمزد داره هر تراکنش که میتونید بندازید گردن خریدار یا اینکه از حساب خودتون کم بشه .

افزونه های بیشتری هم داره و زود به تیکت ها رسیدگی میکنن .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی بعد از کلیک روی دکمه خرید مستقیم میره توی درگاه بانکی به جای اینکه بره توی سایت پی لاین و کاربر رو معطل کنه ...

البته همین درگاه مستقیم هم اول به مدت 3 ثانیه توی پی لاین میمونه و بعد دایرکت میشه رو بانک ..

(تست کنید متوجه میشید)

در هر صورت کار پی لاین خوبه . تیکت هاشون هم واقعا خوب جواب میدن و به کاربر ها احترام می زارن.

تشکر.دنبال بهترینش بودم که به شکر خدا و با لطف و کمک شما و خداوند پیدا کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید