• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

17 پست در این موضوع قرار دارد

سایت بنده بخاطر نوع مطالبش دائم از طرف این روبات ها ، مطالبش دزدیده میشه !

میخواستم بدونم راهی هست که نشه اجازه داد این روبات وارد سایت بشن و مطالب رو بر ندارند ؟

روش کارشون هم با همین افزونه های autoblogged و همین چیز هاست دیگه !

کلافم کردند بقران ، هر مطلی مینویسم زیرش لینک این سایت ها هستش که عینا از من کپی کردند !

دوستان حرفه ای . !‌کمک ! :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ربات ها از طریق فید مطالب شما رو کپی میکنن دیگه . شما میتونید فید سایتتون رو برای مدتی غیرفعال کنید اگه مشکلی باهاش ندارید دیگه نتونن کپی کنن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونین از متاتگ زیر استفاده کنید برای صفحاتی که نمیخواهید ایندکس بشه


<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">

یا یک فایل robots.txt بسازین و محتوی زیر رو درونش بنویسین و بزارین تو روت سایت تا دیگه گوگل محتویات کل سایت رو ایندکس نکنه


User-agent: Googlebot
Disallow: /

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونین از متاتگ زیر استفاده کنید برای صفحاتی که نمیخواهید ایندکس بشه


<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">

یا یک فایل robots.txt بسازین و محتوی زیر رو درونش بنویسین و بزارین تو روت سایت تا دیگه گوگل محتویات کل سایت رو ایندکس نکنه


User-agent: Googlebot
Disallow: /

ایشون میگن مطالب شون کپی اتوماتیک نشه چه ربطی به گوگل داره ؟! اگه ایندکس نشه که سایت شون ضرر میکنه :|

ای پی سایت روبات رو بلوکه کنید . (بهترین راه)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای پی سایت روبات رو بلوکه کنید . (بهترین راه)

نمیدونم چرا به ذهن خودم نرسید !

واقعا ممنون ! ;)

ربات ها از طریق فید مطالب شما رو کپی میکنن دیگه . شما میتونید فید سایتتون رو برای مدتی غیرفعال کنید اگه مشکلی باهاش ندارید دیگه نتونن کپی کنن .

نه عزیز این کار رو بکنم که کلی خواننده هام از دستم میرن . من فقط کلی بازدید از گوگل به فیدهام دارم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه راه خوب اینه که توی فیدتون تاخیر بزارین

یعنی مطلبتون بعد از چند ساعت از طریق فید منتشر بشه

حداقل کاراییش اینه که مطالب به نام شما ایندکس میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مطلبتون بعد از چند ساعت از طریق فید منتشر بشه

شما راهی برای تاخیر در ارسال به فید بلد هستید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كپي كردن به نفع شماست !

اول اينكه وقتي مطلبي كپي ميشه گوگل كاملا ميفهمه كه كي كپي كرده و كي اصلشو نوشته (از لحاظ گوگل نگران نباشين) و وقتي ميبينه كه از سايت شما كپي ميشه ميفهمه كه سايت خوب و با ارزشي داريد دوم اينكه شما مي تونيد لينك سايت رو در انتهاي پست بزاريد اينطوري كلي بك لينك هم براتون جمع ميشه .

البته كمي تاخير در فيد هم ميتونه مفيد باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یکی به نظر من از همه بهتره

شما با استفاده از چندتا کد ساده به صورت مخفی لینکتون رو متن هاتون اضافه کنین

پیوست متن دلخواه مانند لینک منبع به محتوای کپی شده از سایت شما

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما با استفاده از چندتا کد ساده به صورت مخفی لینکتون رو متن هاتون اضافه کنین

بله اما لینک های بی جهت در مطالب زیاد خوشایند گوگل نیست !

جناب پارسا !

یه سوال ابتدایی !

من این کد رو هرجای فانکشن میذارم وردپرسم رو بهم میریزه!

ویرایش شده در توسط Amir.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب پارسا !

یه سوال ابتدایی !

من این کد رو هرجای فانکشن میذارم وردپرسم رو بهم میریزه!

کد مطمئن هست

بازم اینها رو بررسی کنید

http://wordpress.org/extend/plugins/feed-pauser/

http://wplift.com/wordpress-rss-feed-hacks

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بله اما لینک های بی جهت در مطالب زیاد خوشایند گوگل نیست !

روش حرفه ای نوشتن مطالب به این شکله:

به نقل از "نام سایتتون" ....

.... (پایان مطلب)

منبع : نام سایت که به اینصورت لینک بشه :


<a href="<?php bloginfo('url');?>" rel="home" ><?php bloginfo('name');?></a>

مشروط بر اینکه منبع اصلی مطلب خودتون باشید و الا باید نقل به مرجع کنید

و درست انجام دادن اینکار تاثیر منفی ای که نداره بسیار هم مثبته و گوگل پیوندهایی با (rel=home) را جزو پیوند های مزاحم شما نمی دونه ولی سایتی که این پیوند رو کپی کرده و به یک پیوند خارجی این rel را داده به سرعت به عنوان کپی کار شناسایی می کنه و شما رو به عنوان مرجع

البته سرعت این اتفاق کاملا به مقدار مطالب شما و مقدار کپی های انجام شده از مطالبتون بر می گرده در نتیجه هر چه کپی خودکار غیر قانونی ازتون بیشتر بشه به نفع شماست نه ضررتون

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كپي كردن به نفع شماست !

اول اينكه وقتي مطلبي كپي ميشه گوگل كاملا ميفهمه كه كي كپي كرده و كي اصلشو نوشته (از لحاظ گوگل نگران نباشين) و وقتي ميبينه كه از سايت شما كپي ميشه ميفهمه كه سايت خوب و با ارزشي داريد دوم اينكه شما مي تونيد لينك سايت رو در انتهاي پست بزاريد اينطوري كلي بك لينك هم براتون جمع ميشه .

همیشه هم اینطوری نیست !!

یک سایتی میاد تازه کارشو شروع میکنه و مطالب فوق العاده میزاره و دست اول و ..... اما یک سایتی که رنکش بالاتره و مدت زیادی هست فعالیت میکنه میاد و کپی میکنه

اینجاست که گوگل سایت کپی کار رو به عنوان اصلی میشناسه و سایت اصلی رو به عنوان کپی کننده !!!

بهترین راه ها = بستن فید یا تاخیر در اون هست و مسدود کردن آدرس سایت کپی کننده و اطلاع دادن به گوگل که سایت فلانی از من داره دزدی میکنه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که این مورد برام پیش اومد به پلیس فتا گزارش دادم .. :ph34r: بعد یه مدت هم سایت طرف بسته شد :) هم من از شر اون خلاص شدم هم خیلی های دیگه.. :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که این مورد برام پیش اومد به پلیس فتا گزارش دادم .. :ph34r: بعد یه مدت هم سایت طرف بسته شد :) هم من از شر اون خلاص شدم هم خیلی های دیگه.. :D

میشه بیشتر توضیح بدی منم چندین سایت دارن اینکار رو میکنند و میخوام خلاص بشم .

همیشه هم اینطوری نیست !!

یک سایتی میاد تازه کارشو شروع میکنه و مطالب فوق العاده میزاره و دست اول و ..... اما یک سایتی که رنکش بالاتره و مدت زیادی هست فعالیت میکنه میاد و کپی میکنه

اینجاست که گوگل سایت کپی کار رو به عنوان اصلی میشناسه و سایت اصلی رو به عنوان کپی کننده !!!

بهترین راه ها = بستن فید یا تاخیر در اون هست و مسدود کردن آدرس سایت کپی کننده و اطلاع دادن به گوگل که سایت فلانی از من داره دزدی میکنه

بستن فید ضرر برای سایت من که بازدید بالا داره نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

میشه بیشتر توضیح بدی منم چندین سایت دارن اینکار رو میکنند و میخوام خلاص بشم .

شما برو به سایت پلیس فتا به آدرس زیر:


http://www.cyberpolice.ir/

داخل سایت گوشه سمت چپ کنار هدر سایت یه دکمه قرمز رنگه که توش با رنگ سفید نوشتس: «ثبت گزارش مردمی» . روی این کلیک میکنی و گزارش میدی :D البته برخی از دوستان میگن پیگیری کردیم اما نتیجه نداده، برای من که نتیجه داد..

موفق باشید

{با این پست یه ستارم نارنجی شد! :blink: }

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.