17 پست در این موضوع قرار دارد

سایت بنده بخاطر نوع مطالبش دائم از طرف این روبات ها ، مطالبش دزدیده میشه !

میخواستم بدونم راهی هست که نشه اجازه داد این روبات وارد سایت بشن و مطالب رو بر ندارند ؟

روش کارشون هم با همین افزونه های autoblogged و همین چیز هاست دیگه !

کلافم کردند بقران ، هر مطلی مینویسم زیرش لینک این سایت ها هستش که عینا از من کپی کردند !

دوستان حرفه ای . !‌کمک ! :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ربات ها از طریق فید مطالب شما رو کپی میکنن دیگه . شما میتونید فید سایتتون رو برای مدتی غیرفعال کنید اگه مشکلی باهاش ندارید دیگه نتونن کپی کنن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونین از متاتگ زیر استفاده کنید برای صفحاتی که نمیخواهید ایندکس بشه


<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">

یا یک فایل robots.txt بسازین و محتوی زیر رو درونش بنویسین و بزارین تو روت سایت تا دیگه گوگل محتویات کل سایت رو ایندکس نکنه


User-agent: Googlebot
Disallow: /

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونین از متاتگ زیر استفاده کنید برای صفحاتی که نمیخواهید ایندکس بشه


<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">

یا یک فایل robots.txt بسازین و محتوی زیر رو درونش بنویسین و بزارین تو روت سایت تا دیگه گوگل محتویات کل سایت رو ایندکس نکنه


User-agent: Googlebot
Disallow: /

ایشون میگن مطالب شون کپی اتوماتیک نشه چه ربطی به گوگل داره ؟! اگه ایندکس نشه که سایت شون ضرر میکنه :|

ای پی سایت روبات رو بلوکه کنید . (بهترین راه)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای پی سایت روبات رو بلوکه کنید . (بهترین راه)

نمیدونم چرا به ذهن خودم نرسید !

واقعا ممنون ! ;)

ربات ها از طریق فید مطالب شما رو کپی میکنن دیگه . شما میتونید فید سایتتون رو برای مدتی غیرفعال کنید اگه مشکلی باهاش ندارید دیگه نتونن کپی کنن .

نه عزیز این کار رو بکنم که کلی خواننده هام از دستم میرن . من فقط کلی بازدید از گوگل به فیدهام دارم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه راه خوب اینه که توی فیدتون تاخیر بزارین

یعنی مطلبتون بعد از چند ساعت از طریق فید منتشر بشه

حداقل کاراییش اینه که مطالب به نام شما ایندکس میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مطلبتون بعد از چند ساعت از طریق فید منتشر بشه

شما راهی برای تاخیر در ارسال به فید بلد هستید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كپي كردن به نفع شماست !

اول اينكه وقتي مطلبي كپي ميشه گوگل كاملا ميفهمه كه كي كپي كرده و كي اصلشو نوشته (از لحاظ گوگل نگران نباشين) و وقتي ميبينه كه از سايت شما كپي ميشه ميفهمه كه سايت خوب و با ارزشي داريد دوم اينكه شما مي تونيد لينك سايت رو در انتهاي پست بزاريد اينطوري كلي بك لينك هم براتون جمع ميشه .

البته كمي تاخير در فيد هم ميتونه مفيد باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یکی به نظر من از همه بهتره

شما با استفاده از چندتا کد ساده به صورت مخفی لینکتون رو متن هاتون اضافه کنین

پیوست متن دلخواه مانند لینک منبع به محتوای کپی شده از سایت شما

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما با استفاده از چندتا کد ساده به صورت مخفی لینکتون رو متن هاتون اضافه کنین

بله اما لینک های بی جهت در مطالب زیاد خوشایند گوگل نیست !

جناب پارسا !

یه سوال ابتدایی !

من این کد رو هرجای فانکشن میذارم وردپرسم رو بهم میریزه!

ویرایش شده در توسط Amir.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب پارسا !

یه سوال ابتدایی !

من این کد رو هرجای فانکشن میذارم وردپرسم رو بهم میریزه!

کد مطمئن هست

بازم اینها رو بررسی کنید

http://wordpress.org/extend/plugins/feed-pauser/

http://wplift.com/wordpress-rss-feed-hacks

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بله اما لینک های بی جهت در مطالب زیاد خوشایند گوگل نیست !

روش حرفه ای نوشتن مطالب به این شکله:

به نقل از "نام سایتتون" ....

.... (پایان مطلب)

منبع : نام سایت که به اینصورت لینک بشه :


<a href="<?php bloginfo('url');?>" rel="home" ><?php bloginfo('name');?></a>

مشروط بر اینکه منبع اصلی مطلب خودتون باشید و الا باید نقل به مرجع کنید

و درست انجام دادن اینکار تاثیر منفی ای که نداره بسیار هم مثبته و گوگل پیوندهایی با (rel=home) را جزو پیوند های مزاحم شما نمی دونه ولی سایتی که این پیوند رو کپی کرده و به یک پیوند خارجی این rel را داده به سرعت به عنوان کپی کار شناسایی می کنه و شما رو به عنوان مرجع

البته سرعت این اتفاق کاملا به مقدار مطالب شما و مقدار کپی های انجام شده از مطالبتون بر می گرده در نتیجه هر چه کپی خودکار غیر قانونی ازتون بیشتر بشه به نفع شماست نه ضررتون

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كپي كردن به نفع شماست !

اول اينكه وقتي مطلبي كپي ميشه گوگل كاملا ميفهمه كه كي كپي كرده و كي اصلشو نوشته (از لحاظ گوگل نگران نباشين) و وقتي ميبينه كه از سايت شما كپي ميشه ميفهمه كه سايت خوب و با ارزشي داريد دوم اينكه شما مي تونيد لينك سايت رو در انتهاي پست بزاريد اينطوري كلي بك لينك هم براتون جمع ميشه .

همیشه هم اینطوری نیست !!

یک سایتی میاد تازه کارشو شروع میکنه و مطالب فوق العاده میزاره و دست اول و ..... اما یک سایتی که رنکش بالاتره و مدت زیادی هست فعالیت میکنه میاد و کپی میکنه

اینجاست که گوگل سایت کپی کار رو به عنوان اصلی میشناسه و سایت اصلی رو به عنوان کپی کننده !!!

بهترین راه ها = بستن فید یا تاخیر در اون هست و مسدود کردن آدرس سایت کپی کننده و اطلاع دادن به گوگل که سایت فلانی از من داره دزدی میکنه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که این مورد برام پیش اومد به پلیس فتا گزارش دادم .. :ph34r: بعد یه مدت هم سایت طرف بسته شد :) هم من از شر اون خلاص شدم هم خیلی های دیگه.. :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که این مورد برام پیش اومد به پلیس فتا گزارش دادم .. :ph34r: بعد یه مدت هم سایت طرف بسته شد :) هم من از شر اون خلاص شدم هم خیلی های دیگه.. :D

میشه بیشتر توضیح بدی منم چندین سایت دارن اینکار رو میکنند و میخوام خلاص بشم .

همیشه هم اینطوری نیست !!

یک سایتی میاد تازه کارشو شروع میکنه و مطالب فوق العاده میزاره و دست اول و ..... اما یک سایتی که رنکش بالاتره و مدت زیادی هست فعالیت میکنه میاد و کپی میکنه

اینجاست که گوگل سایت کپی کار رو به عنوان اصلی میشناسه و سایت اصلی رو به عنوان کپی کننده !!!

بهترین راه ها = بستن فید یا تاخیر در اون هست و مسدود کردن آدرس سایت کپی کننده و اطلاع دادن به گوگل که سایت فلانی از من داره دزدی میکنه

بستن فید ضرر برای سایت من که بازدید بالا داره نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

میشه بیشتر توضیح بدی منم چندین سایت دارن اینکار رو میکنند و میخوام خلاص بشم .

شما برو به سایت پلیس فتا به آدرس زیر:


http://www.cyberpolice.ir/

داخل سایت گوشه سمت چپ کنار هدر سایت یه دکمه قرمز رنگه که توش با رنگ سفید نوشتس: «ثبت گزارش مردمی» . روی این کلیک میکنی و گزارش میدی :D البته برخی از دوستان میگن پیگیری کردیم اما نتیجه نداده، برای من که نتیجه داد..

موفق باشید

{با این پست یه ستارم نارنجی شد! :blink: }

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده