ایوبـــ

مشکل در زمان ایندکس شدن مطالب در سایت مپ

23 پست در این موضوع قرار دارد

درود؛

من از افزونه گوگل سایت مپ جنریتور برای ساختن سایت مپ سایتم استفاده میکنم یه مشکلی داره اونم اینه که زمان ایندکس شدن مطالب توی اون قبل از زمان واقعیشه یعنی اگه من ساعت 20 یه مطلبی رو ارسال کنم تو سایت مپ همون روز ولی چن ساعت قبل رو براش ثبت میکنه.جایی برای تنظیم کردن زمان این افزونه پیدا نکردمو

لطفا راهنمایی کنید.

تشکر ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بخش تاریخ-زمان وردپرس رو تنظیم کردید؟

این نسخه رو استفاده می کنید:

www.arnebrachhold.de/redir/sitemap-dl-beta/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Google XML Sitemapsنسخه3.2.9

کجاش باید تنظیم کنم؟گشتم نبود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از پیشخوانتان به تنظیمات > همگانی > زمان محلی را روی UTC+4:30 تنظیم کنید

ویرایش شده در توسط Rasoul
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو تهران تنظیم شده بود که رو UTC+3:30 گذاشتمش.مگه فرقی هم دارن باهم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو تهران تنظیم شده بود که رو UTC+3:30 گذاشتمش.مگه فرقی هم دارن باهم؟

خیر فرقی نداره من اشتباه کردم گفتم UTC+3:30 چون ساعت هارو کشیدن جلو حالا باید رو UTC+4:30 قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خو بازم مشکلی حل نمیکنه سایت مپ من چن ساعت قبل رو ثبت میکنه نه یه ساعت قبل :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا چند ساعت قبل؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا الان حدود ساعت 23 یه برگه ایجاد کردم ایندکس شده ساعت 17:27

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان ستون زمان رو بخوانید متوجه میشید:

LastChange (GMT)

به وقت GMT

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب من میگم چجور میشه زمانی که زیر ستون نوشته شده رو تنظیم کرد چون زمان ایندکس شدن رو اشتباه مینویسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته

به وقت GMT هست

بخواید اونو تغییر بدید باید افزونه رو ویرایش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بقیه سایت ها هم جی ام تی هستش ولی مشکلی ندارن :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون زمان رو داره از فیلد post_modified_gmt جدول posts دیتابیس میخونه

و وردپرس اونو تنظیم میکنه

در تمام سایتها این مسئله هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا من چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ کار.

(

البته الان کمی شک کردم! شما منظورتون همون بود که من گفتم یا نه

به سایت‌مپ سایت من نگاه کنید

http://parsa.ws/sitemap.xml

منظور من این ستون آخر هست

و این زمان ایندکس شدن نیست. زمان آخرین تغییر هست

در کل جای هیچ مشکلی نیست

)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مطلب " افزونه فروشگاه ساز شاپ پرس " رو ساعت ۱۵:۲۵:۱۹ ایجاد کردین که توی سایت مپ زمانش 20:49 هست اما واسه من زمانش رو قبل از میزنه مثلا مینویسه ساعت 10:15 .

شما هم همین مشکل رو دارین ولی من سایت دیدم دقیقا همون زمان تو سایت مپ میاد.

واسه تغییر هم نه من تغییری تو پست هایی که منتشر کردم ایجاد نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا اسپم نکنید و منتظر باشید دوستان پاسخ بدن.

در زمان انتشار پست ها مشکلی نیست؟ همه درست نمایش داده میشن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان که اکثرا دیدن اما جوابشون مشکلی حل نکرد.

نه مشکلی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه سایتی رو مثال بزنید که این مسئله در اون درست باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چن تا سایت رفتم زمان نداشت پستشون فقط تاریخ داشت :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این مسئله تنها وقتی درست نمایش داده میشه که زمان شما براساس GMT باشه (تنظیمات > همگانی)

زمان نشان داده شده هم زمان آخرین تغییر پست هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      در زمینه ارسال و دریافت تیکت که دارای قابلیت ارسال ایمیل به مدیریت سایت ( هنگام ثبت تیکت ) افزونه ایی رایگان سراغ دارید؟