great2012

عوض شدن فونت بعد از انتقال سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

نمیدونم چرا یعد از انتقال سایت فونت یکی از قالبام(این قالب)نغییر کرده و در واقع بزرگتر شده در حالی که بقیه قالبام این مشکل رو ندارن قالب رو از اول اپلود کردم ولی مشکل حل نشد ممنون میشم راهنمایی کنید :rolleyes:

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فونت به طور معمول نمی تونه در اثر جابجایی سرور باشه ولی می تونه به بروسر و فونت های ویندوز مربوط باشه در هر حال این لینکی که گذاشتید در استایلش فونت بدنه tahoma با اندازه 8pt تعریف شده و نمایشش هم همین اندازه و فونت بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فونت به طور معمول نمی تونه در اثر جابجایی سرور باشه ولی می تونه به بروسر و فونت های ویندوز مربوط باشه در هر حال این لینکی که گذاشتید در استایلش فونت بدنه tahoma با اندازه 8pt تعریف شده و نمایشش هم همین اندازه و فونت بود

سلام

مشکلم فقط با همون قالبه بنظرتون چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اون قالب فونت tahoma سایز 8pt داره دیده می شه اندازه اش باید چقدر باشه

شاید زوم اون tab از بروسرتون بالاتر از صد باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اون قالب فونت tahoma سایز 8pt داره دیده می شه اندازه اش باید چقدر باشه

شاید زوم اون tab از بروسرتون بالاتر از صد باشه

ممنون از راهنمایی ولی فکر نکنم مشکل از بروسر باشه ^_^

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اون قالب فونت tahoma سایز 8pt داره دیده می شه اندازه اش باید چقدر باشه

شاید زوم اون tab از بروسرتون بالاتر از صد باشه

من دوباره سایت رو به هاست دیگه ای انتقال دادم ولی بازم همون وضعه هاست هامم قبل وبعد لینوکس بوده چیکار باید بکنم؟ ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینطور که دوست ما اشاره کردن این مشکل یا میتونه تغییر نمایش فونت باشه که به فونت سیستم عامل هم مربوط میشه.با تغییر تم ویندوز میتونید این تغییرات رو مشاهده نمایید.

در موارد غیر از این مربوط به سرور میشه

ویرایش شده در توسط آریارامن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینطور که دوست ما اشاره کردن این مشکل یا میتونه تغییر نمایش فونت باشه که به فونت سیستم عامل هم مربوط میشه.با تغییر تم ویندوز میتونید این تغییرات رو مشاهده نمایید.

در موارد غیر از این مربوط به سرور میشه

سلام

پس باید به مسول هاست بگم؟

اخه همونطور که گفتم فقط همین تم این مشکل رو داره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پس باید به مسول هاست بگم؟

اخه همونطور که گفتم فقط همین تم این مشکل رو داره.

اول وردپرس رو روی لوکال نصب کنید و قالب رو تست کنید اگه درست نمایش داده شد.میتونید با مدیر سرور تماس بگیرید.

ویرایش شده در توسط آریارامن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول وردپرس رو روی لوکال نصب کنید و قالب رو تست کنید اگه درست نمایش داده شد.میتونید با مدیر سرور تماس بگیرید.

اگه نشد مشکل از چی میتونه باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تازه فهمیدم که قالب های دیگه هم روی هاست جدید بهدرستی نمایش داده نمیشن و از هاست هم پرسیدم گفت مشکل از تنظیمات سیستم وردپرسه به نظر شما مشکل از چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه آدرس سایتتون رو بدید و دقیقا بگید که چی قرار بوده باشه و الآن چی شده!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تا به حال دوبار سئوال کردم سایتتون قراره با چه فونت و سایزی دیده بشه ؟ جواب بدید لطفا تا ببینیم اصلا مشکلی وجود داره که حلش کنیم یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون از توجهتون مشکل این بود که این کد رو در wp config قرار نداده بودم:


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید