great2012

عوض شدن فونت بعد از انتقال سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

نمیدونم چرا یعد از انتقال سایت فونت یکی از قالبام(این قالب)نغییر کرده و در واقع بزرگتر شده در حالی که بقیه قالبام این مشکل رو ندارن قالب رو از اول اپلود کردم ولی مشکل حل نشد ممنون میشم راهنمایی کنید :rolleyes:

ویرایش شده در توسط great2012
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فونت به طور معمول نمی تونه در اثر جابجایی سرور باشه ولی می تونه به بروسر و فونت های ویندوز مربوط باشه در هر حال این لینکی که گذاشتید در استایلش فونت بدنه tahoma با اندازه 8pt تعریف شده و نمایشش هم همین اندازه و فونت بود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فونت به طور معمول نمی تونه در اثر جابجایی سرور باشه ولی می تونه به بروسر و فونت های ویندوز مربوط باشه در هر حال این لینکی که گذاشتید در استایلش فونت بدنه tahoma با اندازه 8pt تعریف شده و نمایشش هم همین اندازه و فونت بود

سلام

مشکلم فقط با همون قالبه بنظرتون چیکار کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اون قالب فونت tahoma سایز 8pt داره دیده می شه اندازه اش باید چقدر باشه

شاید زوم اون tab از بروسرتون بالاتر از صد باشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اون قالب فونت tahoma سایز 8pt داره دیده می شه اندازه اش باید چقدر باشه

شاید زوم اون tab از بروسرتون بالاتر از صد باشه

ممنون از راهنمایی ولی فکر نکنم مشکل از بروسر باشه ^_^
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اون قالب فونت tahoma سایز 8pt داره دیده می شه اندازه اش باید چقدر باشه

شاید زوم اون tab از بروسرتون بالاتر از صد باشه

من دوباره سایت رو به هاست دیگه ای انتقال دادم ولی بازم همون وضعه هاست هامم قبل وبعد لینوکس بوده چیکار باید بکنم؟ ویرایش شده در توسط great2012
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینطور که دوست ما اشاره کردن این مشکل یا میتونه تغییر نمایش فونت باشه که به فونت سیستم عامل هم مربوط میشه.با تغییر تم ویندوز میتونید این تغییرات رو مشاهده نمایید.

در موارد غیر از این مربوط به سرور میشه

ویرایش شده در توسط آریارامن
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینطور که دوست ما اشاره کردن این مشکل یا میتونه تغییر نمایش فونت باشه که به فونت سیستم عامل هم مربوط میشه.با تغییر تم ویندوز میتونید این تغییرات رو مشاهده نمایید.

در موارد غیر از این مربوط به سرور میشه

سلام

پس باید به مسول هاست بگم؟

اخه همونطور که گفتم فقط همین تم این مشکل رو داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پس باید به مسول هاست بگم؟

اخه همونطور که گفتم فقط همین تم این مشکل رو داره.

اول وردپرس رو روی لوکال نصب کنید و قالب رو تست کنید اگه درست نمایش داده شد.میتونید با مدیر سرور تماس بگیرید.

ویرایش شده در توسط آریارامن
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول وردپرس رو روی لوکال نصب کنید و قالب رو تست کنید اگه درست نمایش داده شد.میتونید با مدیر سرور تماس بگیرید.

اگه نشد مشکل از چی میتونه باشه؟
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تازه فهمیدم که قالب های دیگه هم روی هاست جدید بهدرستی نمایش داده نمیشن و از هاست هم پرسیدم گفت مشکل از تنظیمات سیستم وردپرسه به نظر شما مشکل از چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه آدرس سایتتون رو بدید و دقیقا بگید که چی قرار بوده باشه و الآن چی شده!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تا به حال دوبار سئوال کردم سایتتون قراره با چه فونت و سایزی دیده بشه ؟ جواب بدید لطفا تا ببینیم اصلا مشکلی وجود داره که حلش کنیم یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون از توجهتون مشکل این بود که این کد رو در wp config قرار نداده بودم:


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟