mohammad hosein

ارور 404

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

وقتی میخوام به مطلبی از سایتم برم ، ارور 404 میاد:

Not Found

The requested URL /pichakmag/index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

برای مثال:

http://pichakmag.ir/blgfa-s-ssl/

نمیدونم چی شده که اینطوری شد!

تغییراتی که قبل از این ارور ، در سایت انجام دادم:

- قالب رو تغییر دادم.آزمایش کردم.بعد به قالب قبلی برگردوندم.

- یه فایل تو سی پنل بود اسمش دقیقا یادم نیست اولش cin- داشت....توش خالی بود.اونو حذف کردم.

- .htaccess به صورت وحشتناکی پر شده بود و آثار افزونه های کشقبلی روش بود.به حالت اولیه برگردوندم و کد های gzip رو توش قرار دادم.

حالا نمیدونم چطوری مشکل رو برطرف کنم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.

مممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد بخش پیوند یکتا شوید و پیوند یکتا را ست (ذخیره دوباره) کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا پارسا.

یه سوال داشتم.چند مدت پیش هم یه مشکل اینطوری وجود داشت.

با زذخیره دوباره پیوند یکتا حل شد.

چرا پیوند یکتا هر از چند گاهی اینطوری میشه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات وردپرس با توجه به پیوند یکتا ذخیره شده تغییر میکند

وقتی شما htaccess رو تغییر دهید

دستورات htaccess برای ساختار لینک با تنظیمات همخوانی ندارد

و این باعث تولید آدرسهای اشتباه میشه

وقتی دوباره ست میکنید . دستورات htaccess با توجه به تنظیمات ست میشود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟