• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ARS

قالب بیا تو ببر به دو صورت مجله ای و سه ستونه

20 پست در این موضوع قرار دارد

با درود فراوان

قالب فعلی سایت بیا تو ببر رو به صورت رایگان برای بازدید کنندگان سایت آماده کرده ایم ، این قالب به دو صورت مجله ای و سه ستونه آماده شده که کلیه سایت های خبری ، مجله ای ، دانلود و … می توانند استفاده کنند.

bia2bebar.ir-bia2bebar.ir_.png

امکانات کلی قالب:

سئو و بهینه سازی شده ۱۰۰ درصدی .

استفاده از فناوری CSS Sprite برای بالا بردن لود پوسته.

استفاده از css3 و HTML5 در پوسته با درصد خطای صفر.

کدنویسی استاندارد

پشتیبانی ابزارک

عضویت در خبرنامه زیبا همراه با psd تصویر

دارای شورتکد های اختصاصی برای ایجاد مطالبی زیباتر :

bia2bebar.ir-shortCodes.png

دارای اسلایدر مطالب زیبا و کم حجم

دارای قالب اختصاصی برای صفحه سایت مپ

دارای قالب اختصاصی برای صفحه تماس با ما بدون نیاز به افزونه

دارای قالب اختصاصی برای صفحه برچسب ها

افزونه های مورد نیاز:

Multi-level Navigation Plugin برای منوی سایت

WP-PageNavi برای نمایش صفحات سایت

WP-PostViews برای نمایش بازدید مطالب

WP-Statistics برای نمایش آمار بازدید

Related Posts via Categories برای نمایش مطالب مشابه

Smooth Slider برای نمایش اسلایدر مطالب

مشخصات ضمینه های دلخواه:

hajm : حجم فایل مربوطه

link:لینک دانلود فایل

demo: لینک نمایش دمو سورس فایل ها

توضیحات تکمیلی :

این قالب به دو صورت مجله ای و سه ستونه قابل دریافت است!

تنظیمات افزونه Smooth Slider برای نمایش صحیح اسلایدر مطالب:

bia2bebar.ir-Smooth-slider.png

تنظیمات افزونه Multi-level Navigation Plugin برای همخوانی با سایت:

bia2bebar.ir-multileveloptions.png

مطابق تصویر بالا تمامی کدهای داخل باکس را پاک کنید و سپس تنظیمات را ذخیره کنید.

دانلود افزونه Smooth Slider هماهنگ شده با قالب

دانلود قالب جدید بیا تو ببر به صورت سه ستونه : bia2bebar-sp.zip

دانلود قالب جدید بیا تو ببر به صورت مجله ای : bia2bebar-sp-Majaleh.zip

دموی آنلاین

منبع

توضیحات بیشتر

ویرایش شده در توسط ARS
19

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

قشنگه ، حیف واگنشگر نیست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبش قابلیت Drog & Drop و فونت Yekan رو اگر داشت زیباترمیشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبش قابلیت Drog & Drop و فونت Yekan رو اگر داشت زیباترمیشد

فونت یکان توی سایت به کار رفته ولی سعی کنید برای فونتهای ریز مثل محتویات ابزارکها در سایدبار و ... فونت یکان رو استفاده کنید یا حداقل تاهما

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید همگی. من قصد استافده از این قالب رو داشتم اما یه مشکلی هست این قالب یه جا ناقصه . قسمت ستون راست فایلش موجود نیست در پوشه زیپ. اگه میشه بررسی کنید و فایل اون بخش رو برام بذارید یا فایل دانلودی رو اصلاح کنید :)

یه مورد دیگه هم اینکه چطور عکس در هر قسمت رو مطابقش نمایش بدم تا دچار این مشکل نشه

137590602941.jpg

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید همگی. من قصد استافده از این قالب رو داشتم اما یه مشکلی هست این قالب یه جا ناقصه . قسمت ستون راست فایلش موجود نیست در پوشه زیپ. اگه میشه بررسی کنید و فایل اون بخش رو برام بذارید یا فایل دانلودی رو اصلاح کنید :)

درود ;

پوسته تست شده است مشکلی نداره!

لطفا لینک سایتتون رو بدید.

منظورتون رو از قسمت دوم نفهمیدم!!!

ویرایش شده در توسط ARS
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نه مشکل داره من قالب رو زیر رو کردم کدی برای فراخوانی ستون سمت راست وجود نداره . حتی فایل مورد نظرشم موجود نیست که به طور دستی ویرایش کنم.

گفتی داداش لینک سایت بدم که ببینی . چون پوسه ناقصه نمیتونم بذارمش رو سایت . تا تکمیل نشه نمیتونم استفاده کنم.

اگه شما میگی پوسته سالمه و تست شده فایل که مربوط به ستون سمت راست هستش رو به من معرفی کنید.

این مورد رو نگاه کنی خودت متوجه صحت حرفم میشی.

اون سوال دومم که پرسیده بودم منظورم این بود طبق عکسی که گذاشتم مطلب اخر عکسش رو نوشن نمیده چیکار کنم بتونم عکس رو نشون بده . چون کد نویسی که شده قابلیت نمایش اخرین عکس پست نیست و لینکی به این صورت رو میخواد باز کنه

wp-content/themes/bia2bebar-sp-Majaleh/img/no-image.gif

ممنون میشم یه تست بکنید :blink:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

دوست عزیز همون طور که گفتم قالب تست شده بود و مشکلی نداره!

البته برای اطمینان دوباره تست کردم!

برای ستون سمت راست فایلی وجود نداره یعنی نیازی نیست داشته باشه برای فعال سازی ستون سمت راست فقط کافیه به قسمت ابزارک ها در قسمت مدیریت وردپرس رفته و ابزارک های مورد نظرتون رو در قسمت ستون سمت راست قرار دهید!!

برای سوال دوم باید بگم که قالب از تصویر شاخص استفاده می کنه و اگه برای مطالبتون تصویر شاخص نذاشتید با افزونه Auto Post Thumbnail اولین تصویر مطالبتون رو به عنوان تصویر شاخص انتخاب کنید.

موفق باشید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. من اين قالبو نصب كردم سايت خراب ميشه!!! اينجوري شد: اينو ببينيد

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نصفه لود شده

احتمالا تابعی از افزونه ایی نیاز داره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام با تشکر از کمک دوستان من این قالب رو تونستم به هر صورتی که بود راه اندازیش کنم ادرس سایت IRAN-SKY.IR

فقط تنها مشکلی که هست تو قسمت هدر سایت زیر قسمت تبلیغات و اسلایدر منوی سایت قرار داره ولی تغییر دادنش یکم مشکله از اون قسمت کد زیر وجود داره


<div dir="rtl" class="nav">
<?php if (function_exists('pixopoint_menu')) {pixopoint_menu();} ?>
</div>

که از تو function فراخوانی کرده من خواستم اصلاحش کنم نشد . حتی پشیمنون شدم و کد فرواخوانی رو پاک کردم و کدی بصورت زیر گذاشتم


<ul><li><a href="">نمونه</a></li></ul>

ولی استایل خراب شد و دیگه بصورت قبلش نیست .

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به یک مورد مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که به هر شکلی خواستم title رو شکلشو عوض کنم از تو هدر نشد الان شکلش به این صورته

<title>سایت تفریحی آسمان ایران » اس ام اس, پیامک,قالب وبلاگ,بیوگرفرافی,عکس,اس ام اس,گالری تصاویر,آموزش اشپزی</title>

که الان علاوه بر ادرس خود سایت توضیح در مورد سایت هم هستش من میخواستم به شکل زیر درش بیارم که انظر سئو هم بهینه سازی کنمش

<h1><title>سایت تفریحی آسمان ایران</title></h1>

ولی به هر شکلی هدر رو دست کاری کردم نشد . حتی کل هدر رو پاکم کردم بازم اون تیتل قبلی بودش :blink: . فقط بگم ربطی به کوکی مرورگر نداره چون این موضوع رو هم در نظر گرفتم

---------------------

این مشکل رو حل کردم . از افزونه سئو استفاده میکنه این قالب .فقط مورد اول که مربوط به منو سایت هست رو نتونستم درست کنم

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

سلام. من اين قالبو نصب كردم سايت خراب ميشه!!! اينجوري شد: اينو ببينيد

الان سورس سایتتون رو نگاه کردم دیدم تو فراخانی تاریخ مشکل داره!

در قسمت ویرایش قالب در فایل هدر کد


< ?php echo jdate('l j F Y'); ?>

را پیدا کنید و حذف کنید مشکلتون حل میشه!

سلام با تشکر از کمک دوستان من این قالب رو تونستم به هر صورتی که بود راه اندازیش کنم ادرس سایت IRAN-SKY.IR

فقط تنها مشکلی که هست تو قسمت هدر سایت زیر قسمت تبلیغات و اسلایدر منوی سایت قرار داره ولی تغییر دادنش یکم مشکله از اون قسمت کد زیر وجود داره


<div dir="rtl" class="nav">
<?php if (function_exists('pixopoint_menu')) {pixopoint_menu();} ?>
</div>

که از تو function فراخوانی کرده من خواستم اصلاحش کنم نشد . حتی پشیمنون شدم و کد فرواخوانی رو پاک کردم و کدی بصورت زیر گذاشتم


<ul><li><a href="">نمونه</a></li></ul>

ولی استایل خراب شد و دیگه بصورت قبلش نیست .

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

" افزونه های مورد نیاز: "

Multi-level Navigation Plugin برای منوی سایت

به یک مورد مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که به هر شکلی خواستم title رو شکلشو عوض کنم از تو هدر نشد الان شکلش به این صورته

<title>سایت تفریحی آسمان ایران » اس ام اس, پیامک,قالب وبلاگ,بیوگرفرافی,عکس,اس ام اس,گالری تصاویر,آموزش اشپزی</title>

که الان علاوه بر ادرس خود سایت توضیح در مورد سایت هم هستش من میخواستم به شکل زیر درش بیارم که انظر سئو هم بهینه سازی کنمش

<h1><title>سایت تفریحی آسمان ایران</title></h1>

ولی به هر شکلی هدر رو دست کاری کردم نشد . حتی کل هدر رو پاکم کردم بازم اون تیتل قبلی بودش :blink: . فقط بگم ربطی به کوکی مرورگر نداره چون این موضوع رو هم در نظر گرفتم

احتمالا باید تنظیمات افزونه سئو رو تغییر بدید! البته الان چک کردم انگار درست کردید تایتل اینه: بزرگترین سایت تفریحی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من افزونه Multi-level Navigation Plugin رو دارم اگه امکانش هست کسی راهنمایی استفاده ازشو بذاره . چون کار باهاش دشواره. من همه قسمت های نمایش رو تو این افزونه NOne کردم ولی بازم تغییری نکرد اگهکسی کار کرده یه توضیح بده ممنون میشم

-------------------------

با کمک یکی از دوستان این مشکل هم حل شد. با تشکر از همتون

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نصفه لود شده

احتمالا تابعی از افزونه ایی نیاز داره

چطور فقط واسه من تابع نیاز داره!!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام مجدد.

دوستان میشه راهنمایی کنید؟ فکر نکنم مشکلم اینقدر تخصصی باشه!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببیید فایل error_log توی روت دارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

من که روش حل مشکل شما رو توضیح دادم!!

الان سورس سایتتون رو نگاه کردم دیدم تو فراخانی تاریخ مشکل داره!

در قسمت ویرایش قالب در فایل هدر کد


< ?php echo jdate('l j F Y'); ?>

را پیدا کنید و حذف کنید مشکلتون حل میشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اشتراک گذاشتن

من ستون سمت را خالی گذاشتم و چیزی نیست و نشان نمی دهد حالا اگر بخواهم باکس های وسط عریض تر شوند و جای ستون سمت راست را پر کنند باید چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/2/2013 at 00:29، patis گفته است :

ممنون از اشتراک گذاشتن

من ستون سمت را خالی گذاشتم و چیزی نیست و نشان نمی دهد حالا اگر بخواهم باکس های وسط عریض تر شوند و جای ستون سمت راست را پر کنند باید چکار کنم ؟

درود;

دوست من باید فایل style.css رو ویرایش کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط pouria7777
      سلام دوستان
      سایدبار قالب تو موبایل و تبلت نشون داده نمیشه . حتی با کوچیک کردن پنجره مرورگر تو دسکتاپ هم سایدبار حذف میشه. چطوری میتونم جلوگیری کنم از این کار؟
    • توسط Ratinum
      سلام. سایت www.filterkala.com رو لطفاً بررسی کنید، در صفحه اصلی و زمان لود شدن صفحه، سایت بدون مشکله ولی وقتی کامل لود میشه بخشی از محتوا شامل متن و عکس که در وسط صفحه قرار داره ناپدید میشه. من هیچ تغییری در قالب سایت ندادم. خود به خود اینجوری شده! تو صفحات داخلی هم این مشکل هست. لطفاً راهنمایی کنید. سپاس.
    • توسط Selno
      سلام میخواستم ببینم به طور کلی وقتی یه قالب رو خودمون میسازیم چجوری میشه افزونه های مختلف رو باهاش سازگار کرد مثلا من قالبی رو ساختم اما اکثر افزونه ها توش کار نمیکنن!!
    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟