ARS

قالب بیا تو ببر به دو صورت مجله ای و سه ستونه

20 پست در این موضوع قرار دارد

با درود فراوان

قالب فعلی سایت بیا تو ببر رو به صورت رایگان برای بازدید کنندگان سایت آماده کرده ایم ، این قالب به دو صورت مجله ای و سه ستونه آماده شده که کلیه سایت های خبری ، مجله ای ، دانلود و … می توانند استفاده کنند.

bia2bebar.ir-bia2bebar.ir_.png

امکانات کلی قالب:

سئو و بهینه سازی شده ۱۰۰ درصدی .

استفاده از فناوری CSS Sprite برای بالا بردن لود پوسته.

استفاده از css3 و HTML5 در پوسته با درصد خطای صفر.

کدنویسی استاندارد

پشتیبانی ابزارک

عضویت در خبرنامه زیبا همراه با psd تصویر

دارای شورتکد های اختصاصی برای ایجاد مطالبی زیباتر :

bia2bebar.ir-shortCodes.png

دارای اسلایدر مطالب زیبا و کم حجم

دارای قالب اختصاصی برای صفحه سایت مپ

دارای قالب اختصاصی برای صفحه تماس با ما بدون نیاز به افزونه

دارای قالب اختصاصی برای صفحه برچسب ها

افزونه های مورد نیاز:

Multi-level Navigation Plugin برای منوی سایت

WP-PageNavi برای نمایش صفحات سایت

WP-PostViews برای نمایش بازدید مطالب

WP-Statistics برای نمایش آمار بازدید

Related Posts via Categories برای نمایش مطالب مشابه

Smooth Slider برای نمایش اسلایدر مطالب

مشخصات ضمینه های دلخواه:

hajm : حجم فایل مربوطه

link:لینک دانلود فایل

demo: لینک نمایش دمو سورس فایل ها

توضیحات تکمیلی :

این قالب به دو صورت مجله ای و سه ستونه قابل دریافت است!

تنظیمات افزونه Smooth Slider برای نمایش صحیح اسلایدر مطالب:

bia2bebar.ir-Smooth-slider.png

تنظیمات افزونه Multi-level Navigation Plugin برای همخوانی با سایت:

bia2bebar.ir-multileveloptions.png

مطابق تصویر بالا تمامی کدهای داخل باکس را پاک کنید و سپس تنظیمات را ذخیره کنید.

دانلود افزونه Smooth Slider هماهنگ شده با قالب

دانلود قالب جدید بیا تو ببر به صورت سه ستونه : bia2bebar-sp.zip

دانلود قالب جدید بیا تو ببر به صورت مجله ای : bia2bebar-sp-Majaleh.zip

دموی آنلاین

منبع

توضیحات بیشتر

ویرایش شده در توسط ARS
19

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

قشنگه ، حیف واگنشگر نیست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبش قابلیت Drog & Drop و فونت Yekan رو اگر داشت زیباترمیشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبش قابلیت Drog & Drop و فونت Yekan رو اگر داشت زیباترمیشد

فونت یکان توی سایت به کار رفته ولی سعی کنید برای فونتهای ریز مثل محتویات ابزارکها در سایدبار و ... فونت یکان رو استفاده کنید یا حداقل تاهما

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید همگی. من قصد استافده از این قالب رو داشتم اما یه مشکلی هست این قالب یه جا ناقصه . قسمت ستون راست فایلش موجود نیست در پوشه زیپ. اگه میشه بررسی کنید و فایل اون بخش رو برام بذارید یا فایل دانلودی رو اصلاح کنید :)

یه مورد دیگه هم اینکه چطور عکس در هر قسمت رو مطابقش نمایش بدم تا دچار این مشکل نشه

137590602941.jpg

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید همگی. من قصد استافده از این قالب رو داشتم اما یه مشکلی هست این قالب یه جا ناقصه . قسمت ستون راست فایلش موجود نیست در پوشه زیپ. اگه میشه بررسی کنید و فایل اون بخش رو برام بذارید یا فایل دانلودی رو اصلاح کنید :)

درود ;

پوسته تست شده است مشکلی نداره!

لطفا لینک سایتتون رو بدید.

منظورتون رو از قسمت دوم نفهمیدم!!!

ویرایش شده در توسط ARS
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نه مشکل داره من قالب رو زیر رو کردم کدی برای فراخوانی ستون سمت راست وجود نداره . حتی فایل مورد نظرشم موجود نیست که به طور دستی ویرایش کنم.

گفتی داداش لینک سایت بدم که ببینی . چون پوسه ناقصه نمیتونم بذارمش رو سایت . تا تکمیل نشه نمیتونم استفاده کنم.

اگه شما میگی پوسته سالمه و تست شده فایل که مربوط به ستون سمت راست هستش رو به من معرفی کنید.

این مورد رو نگاه کنی خودت متوجه صحت حرفم میشی.

اون سوال دومم که پرسیده بودم منظورم این بود طبق عکسی که گذاشتم مطلب اخر عکسش رو نوشن نمیده چیکار کنم بتونم عکس رو نشون بده . چون کد نویسی که شده قابلیت نمایش اخرین عکس پست نیست و لینکی به این صورت رو میخواد باز کنه

wp-content/themes/bia2bebar-sp-Majaleh/img/no-image.gif

ممنون میشم یه تست بکنید :blink:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

دوست عزیز همون طور که گفتم قالب تست شده بود و مشکلی نداره!

البته برای اطمینان دوباره تست کردم!

برای ستون سمت راست فایلی وجود نداره یعنی نیازی نیست داشته باشه برای فعال سازی ستون سمت راست فقط کافیه به قسمت ابزارک ها در قسمت مدیریت وردپرس رفته و ابزارک های مورد نظرتون رو در قسمت ستون سمت راست قرار دهید!!

برای سوال دوم باید بگم که قالب از تصویر شاخص استفاده می کنه و اگه برای مطالبتون تصویر شاخص نذاشتید با افزونه Auto Post Thumbnail اولین تصویر مطالبتون رو به عنوان تصویر شاخص انتخاب کنید.

موفق باشید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. من اين قالبو نصب كردم سايت خراب ميشه!!! اينجوري شد: اينو ببينيد

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نصفه لود شده

احتمالا تابعی از افزونه ایی نیاز داره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام با تشکر از کمک دوستان من این قالب رو تونستم به هر صورتی که بود راه اندازیش کنم ادرس سایت IRAN-SKY.IR

فقط تنها مشکلی که هست تو قسمت هدر سایت زیر قسمت تبلیغات و اسلایدر منوی سایت قرار داره ولی تغییر دادنش یکم مشکله از اون قسمت کد زیر وجود داره


<div dir="rtl" class="nav">
<?php if (function_exists('pixopoint_menu')) {pixopoint_menu();} ?>
</div>

که از تو function فراخوانی کرده من خواستم اصلاحش کنم نشد . حتی پشیمنون شدم و کد فرواخوانی رو پاک کردم و کدی بصورت زیر گذاشتم


<ul><li><a href="">نمونه</a></li></ul>

ولی استایل خراب شد و دیگه بصورت قبلش نیست .

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به یک مورد مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که به هر شکلی خواستم title رو شکلشو عوض کنم از تو هدر نشد الان شکلش به این صورته

<title>سایت تفریحی آسمان ایران » اس ام اس, پیامک,قالب وبلاگ,بیوگرفرافی,عکس,اس ام اس,گالری تصاویر,آموزش اشپزی</title>

که الان علاوه بر ادرس خود سایت توضیح در مورد سایت هم هستش من میخواستم به شکل زیر درش بیارم که انظر سئو هم بهینه سازی کنمش

<h1><title>سایت تفریحی آسمان ایران</title></h1>

ولی به هر شکلی هدر رو دست کاری کردم نشد . حتی کل هدر رو پاکم کردم بازم اون تیتل قبلی بودش :blink: . فقط بگم ربطی به کوکی مرورگر نداره چون این موضوع رو هم در نظر گرفتم

---------------------

این مشکل رو حل کردم . از افزونه سئو استفاده میکنه این قالب .فقط مورد اول که مربوط به منو سایت هست رو نتونستم درست کنم

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

سلام. من اين قالبو نصب كردم سايت خراب ميشه!!! اينجوري شد: اينو ببينيد

الان سورس سایتتون رو نگاه کردم دیدم تو فراخانی تاریخ مشکل داره!

در قسمت ویرایش قالب در فایل هدر کد


< ?php echo jdate('l j F Y'); ?>

را پیدا کنید و حذف کنید مشکلتون حل میشه!

سلام با تشکر از کمک دوستان من این قالب رو تونستم به هر صورتی که بود راه اندازیش کنم ادرس سایت IRAN-SKY.IR

فقط تنها مشکلی که هست تو قسمت هدر سایت زیر قسمت تبلیغات و اسلایدر منوی سایت قرار داره ولی تغییر دادنش یکم مشکله از اون قسمت کد زیر وجود داره


<div dir="rtl" class="nav">
<?php if (function_exists('pixopoint_menu')) {pixopoint_menu();} ?>
</div>

که از تو function فراخوانی کرده من خواستم اصلاحش کنم نشد . حتی پشیمنون شدم و کد فرواخوانی رو پاک کردم و کدی بصورت زیر گذاشتم


<ul><li><a href="">نمونه</a></li></ul>

ولی استایل خراب شد و دیگه بصورت قبلش نیست .

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

" افزونه های مورد نیاز: "

Multi-level Navigation Plugin برای منوی سایت

به یک مورد مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که به هر شکلی خواستم title رو شکلشو عوض کنم از تو هدر نشد الان شکلش به این صورته

<title>سایت تفریحی آسمان ایران » اس ام اس, پیامک,قالب وبلاگ,بیوگرفرافی,عکس,اس ام اس,گالری تصاویر,آموزش اشپزی</title>

که الان علاوه بر ادرس خود سایت توضیح در مورد سایت هم هستش من میخواستم به شکل زیر درش بیارم که انظر سئو هم بهینه سازی کنمش

<h1><title>سایت تفریحی آسمان ایران</title></h1>

ولی به هر شکلی هدر رو دست کاری کردم نشد . حتی کل هدر رو پاکم کردم بازم اون تیتل قبلی بودش :blink: . فقط بگم ربطی به کوکی مرورگر نداره چون این موضوع رو هم در نظر گرفتم

احتمالا باید تنظیمات افزونه سئو رو تغییر بدید! البته الان چک کردم انگار درست کردید تایتل اینه: بزرگترین سایت تفریحی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من افزونه Multi-level Navigation Plugin رو دارم اگه امکانش هست کسی راهنمایی استفاده ازشو بذاره . چون کار باهاش دشواره. من همه قسمت های نمایش رو تو این افزونه NOne کردم ولی بازم تغییری نکرد اگهکسی کار کرده یه توضیح بده ممنون میشم

-------------------------

با کمک یکی از دوستان این مشکل هم حل شد. با تشکر از همتون

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نصفه لود شده

احتمالا تابعی از افزونه ایی نیاز داره

چطور فقط واسه من تابع نیاز داره!!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام مجدد.

دوستان میشه راهنمایی کنید؟ فکر نکنم مشکلم اینقدر تخصصی باشه!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببیید فایل error_log توی روت دارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

من که روش حل مشکل شما رو توضیح دادم!!

الان سورس سایتتون رو نگاه کردم دیدم تو فراخانی تاریخ مشکل داره!

در قسمت ویرایش قالب در فایل هدر کد


< ?php echo jdate('l j F Y'); ?>

را پیدا کنید و حذف کنید مشکلتون حل میشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اشتراک گذاشتن

من ستون سمت را خالی گذاشتم و چیزی نیست و نشان نمی دهد حالا اگر بخواهم باکس های وسط عریض تر شوند و جای ستون سمت راست را پر کنند باید چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/2/2013 at 00:29، patis گفته است :

ممنون از اشتراک گذاشتن

من ستون سمت را خالی گذاشتم و چیزی نیست و نشان نمی دهد حالا اگر بخواهم باکس های وسط عریض تر شوند و جای ستون سمت راست را پر کنند باید چکار کنم ؟

درود;

دوست من باید فایل style.css رو ویرایش کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط macse
      سلام
      خواستم از این طریق قالب پینکوب رو که با الهام از سایت های Pinterest و Unsplash و برخی سایت های مشابه دیگه طراحی شد رو خدمتتون معرفی کنم در ضمن این قالب رایگان و متن باز هستش (بدون متن کپی رایت و... البته اگر من رو بعنوان طراح ذکر کنید خوشحال می شم )
      می تونید از گیت هاب دانلودش کنید و اگر مایل بودید توسعش بدید: https://github.com/qasedak/Pinkoob/releases
      خوشحال میشم اگر باگ یا مشکلی وجود داشت با من برای حل در میان بگذارین.
      برخی امکانات قالب پینکوب
      کاملا واکنشگرا هماهنگی کامل با اصول سئو کاملا قابل شخصی سازی متن باز و تحت مجوز MIT امکان مدیریت تبلیغات (Adsense) و بنر ها امکان تغییر پویا استایل براساس ساعات شبانه روز (استایل شب و روز) امکانات انتخاب استایل ثابت برای قالب (فقط شب یا روز) امکان انتخاب تصویر متخب روز برای نمایش در صفحه اصلی (تصویر دلخواه/تصویر تصادفی/جدیدترین تصویر) امکان شخصی سازی بخش تصویر روزانه درصفحه اصلی نمایش تصاویر صفحه اصلی براساس لایک ها، بازنشرها، دیدگاه ها و یا تصادفی (در بازه زمانی معین) امکان اتصال به دیدگاه های فیس بوک Infinite Scroll نمایش بصورت لایت باکس امکان نمایش قیمت روی تصاویر برای پست های تبلیغاتی (مانند اینستاگرام) امکان ارسال چندین عکس دریک پست (مانند اینستاگرام) امکان زمانبندی پاکسازی رسانه هایی که پست یا آلبوم آنها توسط کاربر پاک شده اند امکان ایجاد یک وبلاگ در کنار شبکه اجتماعی پشتیبانی از افزونه های WP Super cache، Exifography، WP Social Login، WP-Postratings دسته بندی تصاویر بر اساس رنگبندی سیستم جستجو همراه با فیلتر های مختلف و امکان جستجو میان کاربران برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند امکان ویرایش دیدگاه برای کاربران پشتیبانی از آپلود ویدیو با فرمت های مختلف (mp4, ogg, webm) بخاطر سپردن آخرین آلبوم مورد استفاده قرار گرفته توسط کاربر امکان افزون تگ با فشردن کلید فاصله بجای استفاده از کاما برای جدا کردن تگ ها امکان تعیین آلبوم پیشفرض برای کاربران نمایش تصاویر مرتبط بر اساس تگ امکان آپلود تصاویر با استفاده از آدرس آنها در وب بصورت مستقیم بسیار کم حجم (۲.۵ مگابایت)
    • توسط alimelody
      درود به همگی دوستان 
      آقا من میخواستم یه برگه دلخواه درست کنم و یک کدی بود که باید توی یه فایل php درست میکردم و کپی میکردم توی هاست 
      بعد از اینکه کد رو کپی کردم کل قالب سایتم ترکید و همچی به هم ریخته 
      حالا من یه بکاپ واسه یکماه پیشمو دارم
      چطور میتونم فایلهایی رو کپی کنم که فقط نمای سایتم برگرده به حالت اول
      یعنی بازگردانی بکاپ نکنم
      ایا راهی داره؟ 
      چون نمیخوام مطالب جدید حذف بشن
      ممنون میشم کمکم کنید سپاس از لطفتون 
      اینم لینک سایتمه
      alimelody.ir
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط esmaeil.am
      سلام وقت بخیر من هر قالبی که نصب میکنم این ارور رو میده از فایل فانکشن و فقط خد 8 رو ارور میده مشکل از چیه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
      Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/********/public_html/wp-content/themes/*********/functions.php on line 8