• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
ARS

قالب بیا تو ببر به دو صورت مجله ای و سه ستونه

20 پست در این موضوع قرار دارد

با درود فراوان

قالب فعلی سایت بیا تو ببر رو به صورت رایگان برای بازدید کنندگان سایت آماده کرده ایم ، این قالب به دو صورت مجله ای و سه ستونه آماده شده که کلیه سایت های خبری ، مجله ای ، دانلود و … می توانند استفاده کنند.

bia2bebar.ir-bia2bebar.ir_.png

امکانات کلی قالب:

سئو و بهینه سازی شده ۱۰۰ درصدی .

استفاده از فناوری CSS Sprite برای بالا بردن لود پوسته.

استفاده از css3 و HTML5 در پوسته با درصد خطای صفر.

کدنویسی استاندارد

پشتیبانی ابزارک

عضویت در خبرنامه زیبا همراه با psd تصویر

دارای شورتکد های اختصاصی برای ایجاد مطالبی زیباتر :

bia2bebar.ir-shortCodes.png

دارای اسلایدر مطالب زیبا و کم حجم

دارای قالب اختصاصی برای صفحه سایت مپ

دارای قالب اختصاصی برای صفحه تماس با ما بدون نیاز به افزونه

دارای قالب اختصاصی برای صفحه برچسب ها

افزونه های مورد نیاز:

Multi-level Navigation Plugin برای منوی سایت

WP-PageNavi برای نمایش صفحات سایت

WP-PostViews برای نمایش بازدید مطالب

WP-Statistics برای نمایش آمار بازدید

Related Posts via Categories برای نمایش مطالب مشابه

Smooth Slider برای نمایش اسلایدر مطالب

مشخصات ضمینه های دلخواه:

hajm : حجم فایل مربوطه

link:لینک دانلود فایل

demo: لینک نمایش دمو سورس فایل ها

توضیحات تکمیلی :

این قالب به دو صورت مجله ای و سه ستونه قابل دریافت است!

تنظیمات افزونه Smooth Slider برای نمایش صحیح اسلایدر مطالب:

bia2bebar.ir-Smooth-slider.png

تنظیمات افزونه Multi-level Navigation Plugin برای همخوانی با سایت:

bia2bebar.ir-multileveloptions.png

مطابق تصویر بالا تمامی کدهای داخل باکس را پاک کنید و سپس تنظیمات را ذخیره کنید.

دانلود افزونه Smooth Slider هماهنگ شده با قالب

دانلود قالب جدید بیا تو ببر به صورت سه ستونه : bia2bebar-sp.zip

دانلود قالب جدید بیا تو ببر به صورت مجله ای : bia2bebar-sp-Majaleh.zip

دموی آنلاین

منبع

توضیحات بیشتر

ویرایش شده در توسط ARS
19

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

قشنگه ، حیف واگنشگر نیست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبش قابلیت Drog & Drop و فونت Yekan رو اگر داشت زیباترمیشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبش قابلیت Drog & Drop و فونت Yekan رو اگر داشت زیباترمیشد

فونت یکان توی سایت به کار رفته ولی سعی کنید برای فونتهای ریز مثل محتویات ابزارکها در سایدبار و ... فونت یکان رو استفاده کنید یا حداقل تاهما

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید همگی. من قصد استافده از این قالب رو داشتم اما یه مشکلی هست این قالب یه جا ناقصه . قسمت ستون راست فایلش موجود نیست در پوشه زیپ. اگه میشه بررسی کنید و فایل اون بخش رو برام بذارید یا فایل دانلودی رو اصلاح کنید :)

یه مورد دیگه هم اینکه چطور عکس در هر قسمت رو مطابقش نمایش بدم تا دچار این مشکل نشه

137590602941.jpg

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید همگی. من قصد استافده از این قالب رو داشتم اما یه مشکلی هست این قالب یه جا ناقصه . قسمت ستون راست فایلش موجود نیست در پوشه زیپ. اگه میشه بررسی کنید و فایل اون بخش رو برام بذارید یا فایل دانلودی رو اصلاح کنید :)

درود ;

پوسته تست شده است مشکلی نداره!

لطفا لینک سایتتون رو بدید.

منظورتون رو از قسمت دوم نفهمیدم!!!

ویرایش شده در توسط ARS
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نه مشکل داره من قالب رو زیر رو کردم کدی برای فراخوانی ستون سمت راست وجود نداره . حتی فایل مورد نظرشم موجود نیست که به طور دستی ویرایش کنم.

گفتی داداش لینک سایت بدم که ببینی . چون پوسه ناقصه نمیتونم بذارمش رو سایت . تا تکمیل نشه نمیتونم استفاده کنم.

اگه شما میگی پوسته سالمه و تست شده فایل که مربوط به ستون سمت راست هستش رو به من معرفی کنید.

این مورد رو نگاه کنی خودت متوجه صحت حرفم میشی.

اون سوال دومم که پرسیده بودم منظورم این بود طبق عکسی که گذاشتم مطلب اخر عکسش رو نوشن نمیده چیکار کنم بتونم عکس رو نشون بده . چون کد نویسی که شده قابلیت نمایش اخرین عکس پست نیست و لینکی به این صورت رو میخواد باز کنه

wp-content/themes/bia2bebar-sp-Majaleh/img/no-image.gif

ممنون میشم یه تست بکنید :blink:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

دوست عزیز همون طور که گفتم قالب تست شده بود و مشکلی نداره!

البته برای اطمینان دوباره تست کردم!

برای ستون سمت راست فایلی وجود نداره یعنی نیازی نیست داشته باشه برای فعال سازی ستون سمت راست فقط کافیه به قسمت ابزارک ها در قسمت مدیریت وردپرس رفته و ابزارک های مورد نظرتون رو در قسمت ستون سمت راست قرار دهید!!

برای سوال دوم باید بگم که قالب از تصویر شاخص استفاده می کنه و اگه برای مطالبتون تصویر شاخص نذاشتید با افزونه Auto Post Thumbnail اولین تصویر مطالبتون رو به عنوان تصویر شاخص انتخاب کنید.

موفق باشید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. من اين قالبو نصب كردم سايت خراب ميشه!!! اينجوري شد: اينو ببينيد

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نصفه لود شده

احتمالا تابعی از افزونه ایی نیاز داره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام با تشکر از کمک دوستان من این قالب رو تونستم به هر صورتی که بود راه اندازیش کنم ادرس سایت IRAN-SKY.IR

فقط تنها مشکلی که هست تو قسمت هدر سایت زیر قسمت تبلیغات و اسلایدر منوی سایت قرار داره ولی تغییر دادنش یکم مشکله از اون قسمت کد زیر وجود داره


<div dir="rtl" class="nav">
<?php if (function_exists('pixopoint_menu')) {pixopoint_menu();} ?>
</div>

که از تو function فراخوانی کرده من خواستم اصلاحش کنم نشد . حتی پشیمنون شدم و کد فرواخوانی رو پاک کردم و کدی بصورت زیر گذاشتم


<ul><li><a href="">نمونه</a></li></ul>

ولی استایل خراب شد و دیگه بصورت قبلش نیست .

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به یک مورد مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که به هر شکلی خواستم title رو شکلشو عوض کنم از تو هدر نشد الان شکلش به این صورته

<title>سایت تفریحی آسمان ایران » اس ام اس, پیامک,قالب وبلاگ,بیوگرفرافی,عکس,اس ام اس,گالری تصاویر,آموزش اشپزی</title>

که الان علاوه بر ادرس خود سایت توضیح در مورد سایت هم هستش من میخواستم به شکل زیر درش بیارم که انظر سئو هم بهینه سازی کنمش

<h1><title>سایت تفریحی آسمان ایران</title></h1>

ولی به هر شکلی هدر رو دست کاری کردم نشد . حتی کل هدر رو پاکم کردم بازم اون تیتل قبلی بودش :blink: . فقط بگم ربطی به کوکی مرورگر نداره چون این موضوع رو هم در نظر گرفتم

---------------------

این مشکل رو حل کردم . از افزونه سئو استفاده میکنه این قالب .فقط مورد اول که مربوط به منو سایت هست رو نتونستم درست کنم

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

سلام. من اين قالبو نصب كردم سايت خراب ميشه!!! اينجوري شد: اينو ببينيد

الان سورس سایتتون رو نگاه کردم دیدم تو فراخانی تاریخ مشکل داره!

در قسمت ویرایش قالب در فایل هدر کد


< ?php echo jdate('l j F Y'); ?>

را پیدا کنید و حذف کنید مشکلتون حل میشه!

سلام با تشکر از کمک دوستان من این قالب رو تونستم به هر صورتی که بود راه اندازیش کنم ادرس سایت IRAN-SKY.IR

فقط تنها مشکلی که هست تو قسمت هدر سایت زیر قسمت تبلیغات و اسلایدر منوی سایت قرار داره ولی تغییر دادنش یکم مشکله از اون قسمت کد زیر وجود داره


<div dir="rtl" class="nav">
<?php if (function_exists('pixopoint_menu')) {pixopoint_menu();} ?>
</div>

که از تو function فراخوانی کرده من خواستم اصلاحش کنم نشد . حتی پشیمنون شدم و کد فرواخوانی رو پاک کردم و کدی بصورت زیر گذاشتم


<ul><li><a href="">نمونه</a></li></ul>

ولی استایل خراب شد و دیگه بصورت قبلش نیست .

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

" افزونه های مورد نیاز: "

Multi-level Navigation Plugin برای منوی سایت

به یک مورد مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که به هر شکلی خواستم title رو شکلشو عوض کنم از تو هدر نشد الان شکلش به این صورته

<title>سایت تفریحی آسمان ایران » اس ام اس, پیامک,قالب وبلاگ,بیوگرفرافی,عکس,اس ام اس,گالری تصاویر,آموزش اشپزی</title>

که الان علاوه بر ادرس خود سایت توضیح در مورد سایت هم هستش من میخواستم به شکل زیر درش بیارم که انظر سئو هم بهینه سازی کنمش

<h1><title>سایت تفریحی آسمان ایران</title></h1>

ولی به هر شکلی هدر رو دست کاری کردم نشد . حتی کل هدر رو پاکم کردم بازم اون تیتل قبلی بودش :blink: . فقط بگم ربطی به کوکی مرورگر نداره چون این موضوع رو هم در نظر گرفتم

احتمالا باید تنظیمات افزونه سئو رو تغییر بدید! البته الان چک کردم انگار درست کردید تایتل اینه: بزرگترین سایت تفریحی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من افزونه Multi-level Navigation Plugin رو دارم اگه امکانش هست کسی راهنمایی استفاده ازشو بذاره . چون کار باهاش دشواره. من همه قسمت های نمایش رو تو این افزونه NOne کردم ولی بازم تغییری نکرد اگهکسی کار کرده یه توضیح بده ممنون میشم

-------------------------

با کمک یکی از دوستان این مشکل هم حل شد. با تشکر از همتون

ویرایش شده در توسط mohammad22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نصفه لود شده

احتمالا تابعی از افزونه ایی نیاز داره

چطور فقط واسه من تابع نیاز داره!!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام مجدد.

دوستان میشه راهنمایی کنید؟ فکر نکنم مشکلم اینقدر تخصصی باشه!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببیید فایل error_log توی روت دارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

من که روش حل مشکل شما رو توضیح دادم!!

الان سورس سایتتون رو نگاه کردم دیدم تو فراخانی تاریخ مشکل داره!

در قسمت ویرایش قالب در فایل هدر کد


< ?php echo jdate('l j F Y'); ?>

را پیدا کنید و حذف کنید مشکلتون حل میشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اشتراک گذاشتن

من ستون سمت را خالی گذاشتم و چیزی نیست و نشان نمی دهد حالا اگر بخواهم باکس های وسط عریض تر شوند و جای ستون سمت راست را پر کنند باید چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/2/2013 at 00:29، patis گفته است :

ممنون از اشتراک گذاشتن

من ستون سمت را خالی گذاشتم و چیزی نیست و نشان نمی دهد حالا اگر بخواهم باکس های وسط عریض تر شوند و جای ستون سمت راست را پر کنند باید چکار کنم ؟

درود;

دوست من باید فایل style.css رو ویرایش کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط مسعود
      با سلام 
      دوستان مشکل من در نحوه نمایش پست های دسته بصورت محدود هست .مثل عکس زیر، یعنی وقتی روی دسته مورد نظر کلیک میکنم تا مطالب اون دسته رو نشون بده میاد یک دکمه بیشتر قرار میده و نوشته ها با اینکه هیچ ابزارکی فعال نیست و layout همه نوشته ها روی no sidebar وسط قرار نمیگیره. 

       در واقع من میخوام مطالب به صورت کامل ( بدون خلاصه و دکمه بیشتر) و وسط چین  پشت سر هم قرار بگیره مثل تصویر زیر

      من از وردپرس نگارش 4.9.6 و قالب شرکتی Company Elite فارسی شده همیار وردپرس استفاده میکنم.
      آدرس دانلود قالب 
      https://hamyarwp.com/company-elite/
      با تشکر از شما
    • توسط مسعود
      با سلام 
      دوستان همونطور که در عکس زیر می بینید توضیحات چک باکس مربوط به فرم نظرات بصورت ستونی  نوشته شده (در تمامی برگه هایی که فرم نظرات داره هم به همین صورت هست.)انگار دریک دیوژن قرار گرفته باشه. من از کجا باید مورد رو اصلاح کنم تا نوشته ها بورت افقی زیر کادر نوشته بشه.
      من از وردپرس نگارش 4.9.6 و قالب شرکتی Company Elite فارسی شده همیار وردپرس و افزونه subscribe to comments reloaded استفاده میکنم. 
      آدرس دانلود قالب 
      https://hamyarwp.com/company-elite/
      با تشکر از شما


    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.