• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ahadto

فونت و سرعت وب

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من به ذهنم رسید که کل فونتهای وب رو جوری درست کنم که اولا اگه توی کامپیوتر بازدید کننده موجود بود از اونجا لود بشه و اگه نبود از پوشه فونت قالب فراخوانی بشه، مثلا من توی قالبم bmitra (بدون فاصله بین b و Mitra) رو فراخوانی کردم و فونتهام رو به این صورت وارد می کنم:


font-family:b mitra,bmitra;

بی میترای اول که بین حرف b و mitra فاصله هست، فونتیه که توی کامپیوتر موجود هست که اگه توی کامپیوتر باشه خب اولویت اول لود شدن اون هست و اگر نباشه اون دومی که بین حروفش فاصله نیست و توی قالب فراخوانی شده لود میشه

اینجوری به نظرم میرسه برای سرعت سایت بهتر باشه، مخصوصا که خیلی از افراد این فونتها رو توی کامپیوترشون دارن

می خواستم بدونم واقعا اینجو هست یا اینکه من توهم زدم :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم قبلا همین فکر رو داشتم ولی فکر کنم اول همه رو لود میکنه دوست عزیز !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی صفحاتی که از فونت از هاست فراخوانی میشه دیدم که چندین لحظه باید صبر کنیم تا فونتها بارگذاری بشه و متن رو نشون بده، تازه اگه هم فونتها کامل از هاست لود بشن باز هم مشکلی نیست، چون اینجوری توی همون لحظه اول فونتهایی رو که روی کامپیوتر موجود هست رو نشون میده و دیگه منتظر نمی مونه تا از روی هاست لود بشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی اول css فونت رو فراخوانی میکنی همون موقع فونت رو لود میکنه و حالا بستگی به حجمش داره چقد بکشه

پس نمیشه بگی فقط بعضی جاها استفاده کنه یا از pc باشه یا ....

وقتی میشه فقط از pc باشه که فونت رو لود نکنی و از روی pc بخونه مثلن مثل تاهوما که روی سیستم کاربر هست اما تو css با فونت فیس فراخوانی نمیشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید الآن من مثلا bmitra رو با سی اس اس فراخوانی کردم و توی وب فونتها رو به این صورت وارد کردم:


font-family:b mitra,bmitra;

خب در اینجا وقتی که صفحه لود میشه که مرورگر دیگه سراغ سی اس اس و فونتهای هاست نمیره (چونکه b mitra «با فاصله» توی سی اس اس فراخوانی نشده) بلکه در اینجا همون لحظه اول از کامپیوتر لود می کنه، چون توی کامپیوتر موجود هست و همون لحظه اول فونت رو نشون میده و اگه ببینه فونت روی کامپیوتر نیست خب اولویت بعدی اون یکیه هست که روی هاسته (هرچند که همون اول لود شده باشه)

فایدش هم توی اینه که سرعیتر فونتها رو نشون میده به بازدید کننده و دیگه منتظر لود شدن اون یکیه نمی مونه (هرچند در حال لود شدن باشه)

ویرایش شده در توسط ahadto
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش شما درسته

اما تاثیری در لود نمیزاره

هنگامی که در CSS فونت را معرفی میکنید. فونت لود میشه و روی زمان لود سایت تاثیر میزاره

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری