• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
great2012

این ارور از چیه؟

32 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

بعد از نصب و فعالسازی افزونه seo friendly images هر چند وقت این ارور رو مشاهده میکنم به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟


Fatal error: ob_end_flush(): Cannot use output buffering in output buffering display handlers in /home/u922181572/public_html/wp-includes/functions.php on line 2705

افزونه رو غیر فعال کردم ولی درست نشد. :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوباره

این نکته رو ذکر نکردم که این ارور رو صفحه اول میاد :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئنید مشکل از این افزونه هست؟

کد افزونه چیز خاصی نداره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مطمئن نیستم اما مشکل از همون جا شروع شد.

و فکر نمیکنم که مشکل از فانکشن باشه.نمیدونم مشکل چیه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو کلا حذف کنید.

شاید ردی توی وردپرس گزاشته باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو کلا حذف کنید.

شاید ردی توی وردپرس گزاشته باشه

سلام

حذف کردم ولی مشکل حل نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فایل functions را اینجا آپلود کن.

ویرایش شده در توسط alireza1375
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فایل functions را اینجا آپلود کن.

سلام

بفرمایید:


<?php
if ( function_exists('register_sidebars') )
register_sidebars(1,array(
'before_widget' => '<div class="slider-tab-ring">',
'after_widget' => '<div class="clear"></div></div><div class="space"></div>',
'before_title' => '<h4 class="extra-menu">',
'after_title' => '</h4>',
)
);
include TEMPLATEPATH. '/core/corefunctions.php'; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام ولی ارور از فایل functions.php قالب نیست به آدرسش دقت کنید

ایبن ارور اگر گاهی دیده می شه و گاهی نه به سراغ برنامه های اتو ران مثل اتو بک آپ و خبر رسان ها برید و احتمالا علتش تراکم فشار پشت سروره

یا باید سرور رو تقویت کنید یا باید از اتو ران ها کم کنید

اینکه با افزونه ای که گفتید همزمان شده هم بر می گرده به ترافیکی که در اون موقع درگیر بوده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام ولی ارور از فایل functions.php قالب نیست به آدرسش دقت کنید

ایبن ارور اگر گاهی دیده می شه و گاهی نه به سراغ برنامه های اتو ران مثل اتو بک آپ و خبر رسان ها برید و احتمالا علتش تراکم فشار پشت سروره

یا باید سرور رو تقویت کنید یا باید از اتو ران ها کم کنید

اینکه با افزونه ای که گفتید همزمان شده هم بر می گرده به ترافیکی که در اون موقع درگیر بوده

سلام

اخه قبل از اون مشکلی نبود حالا باید چیکار کرد؟

افزونه ای برای اتو ران ها وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام ولی ارور از فایل functions.php قالب نیست به آدرسش دقت کنید

ایبن ارور اگر گاهی دیده می شه و گاهی نه به سراغ برنامه های اتو ران مثل اتو بک آپ و خبر رسان ها برید و احتمالا علتش تراکم فشار پشت سروره

یا باید سرور رو تقویت کنید یا باید از اتو ران ها کم کنید

اینکه با افزونه ای که گفتید همزمان شده هم بر می گرده به ترافیکی که در اون موقع درگیر بوده

اوه ببخشید من فقط آخرش را دقت کردم.ببخشید.

این فایل را آپلود کنید.wp-includes/functions.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید تمام افزونه های خبر رسان چه از بروز رسانی سایت چه از آخرین نظرات افزونه های اتو بک آپ که بک آپ را به ایمیل ارسال می کنند و خیلی از افزونه های از این قبیلی دارای این خصوصیاتند

لیست افزونه هایی که استفاده می کنید را بگذارید

در ضمن می تونید از سرور بخواهید فایل ارور لوگ سمت سرورتون رو بخونه بهتون اطلاعات کاملتر بده

اوه ببخشید من فقط آخرش را دقت کردم.ببخشید.

این فایل را آپلود کنید.wp-includes/functions.php

نه دوست عزیز این فایل مربوط به هسته ی وردپرسه و همه ی سایتهای وردپرسی دارند ازش استفاده می کنند و تقریبا تمام ارور های هسته روی این فایل اثر داره ولی کدهای فایل را نمی شه تغییر داد باید ایراد را پیدا کرد و حل کرد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید خواستم این افزونه رو پاک کنم این ارور رو داد:


Fatal error: Call to undefined function switch_to_blog() in /home/u922181572/public_html/wp-content/plugins/multisite-robotstxt-manager/uninstall.php on line 48

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع switch_to_blog از وردپرس حذف شده

بهتره نام پوشه افزونه را تغییر دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع switch_to_blog از وردپرس حذف شده

بهتره نام پوشه افزونه را تغییر دهید

سلام

وقتی این کار رو میکنم این ارور رو میگیرم:


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/u922181572/public_html/wp-content/advanced-cache.php.

حتی وقتی نام پوشه wp -content رو هم عوض میکنم باز همون ارور اولی رو میگیرم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی وردپرس چندسایته هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی وردپرس چندسایته هست؟

سلام

راستش چند تا مدیر داریم ولی یک سایت داریم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما 3 خطا رو معرفی کردید که شرایط هر کدام متفاوت بوده!

الان وضعیت کدام خطاست؟

افزونه کشینگ رو غیرفعال کنید

و فایل advanced-cache.php را هم حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما 3 خطا رو معرفی کردید که شرایط هر کدام متفاوت بوده!

الان وضعیت کدام خطاست؟

افزونه کشینگ رو غیرفعال کنید

و فایل advanced-cache.php را هم حذف کنید

دستتون واقعا درد نکنه درست شد!

فقط این که حالا از چه افزونه ای برای کش استفاده کنم؟

و این که کار دیگه ای هم باید بکنم؟

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wp-super-cache و hyper-cache را تست کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی این کار رو میکنم این ارور رو میگیرم:


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/u922181572/public_html/wp-content/advanced-cache.php.

حتی وقتی نام پوشه wp -content رو هم عوض میکنم باز همون ارور اولی رو میگیرم :(

اول افزونه کش را غیر فعال کنید و کش ها را خالی کنید بعد تغییرات را انجام دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کدوم افزونه میتونه output buffering رو فعال کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمیتونه از سمت سرور هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }