great2012

این ارور از چیه؟

32 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

بعد از نصب و فعالسازی افزونه seo friendly images هر چند وقت این ارور رو مشاهده میکنم به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟


Fatal error: ob_end_flush(): Cannot use output buffering in output buffering display handlers in /home/u922181572/public_html/wp-includes/functions.php on line 2705

افزونه رو غیر فعال کردم ولی درست نشد. :huh:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئنید مشکل از این افزونه هست؟

کد افزونه چیز خاصی نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو کلا حذف کنید.

شاید ردی توی وردپرس گزاشته باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فایل functions را اینجا آپلود کن.

ویرایش شده در توسط alireza1375

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فایل functions را اینجا آپلود کن.

سلام

بفرمایید:


<?php
if ( function_exists('register_sidebars') )
register_sidebars(1,array(
'before_widget' => '<div class="slider-tab-ring">',
'after_widget' => '<div class="clear"></div></div><div class="space"></div>',
'before_title' => '<h4 class="extra-menu">',
'after_title' => '</h4>',
)
);
include TEMPLATEPATH. '/core/corefunctions.php'; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام ولی ارور از فایل functions.php قالب نیست به آدرسش دقت کنید

ایبن ارور اگر گاهی دیده می شه و گاهی نه به سراغ برنامه های اتو ران مثل اتو بک آپ و خبر رسان ها برید و احتمالا علتش تراکم فشار پشت سروره

یا باید سرور رو تقویت کنید یا باید از اتو ران ها کم کنید

اینکه با افزونه ای که گفتید همزمان شده هم بر می گرده به ترافیکی که در اون موقع درگیر بوده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام ولی ارور از فایل functions.php قالب نیست به آدرسش دقت کنید

ایبن ارور اگر گاهی دیده می شه و گاهی نه به سراغ برنامه های اتو ران مثل اتو بک آپ و خبر رسان ها برید و احتمالا علتش تراکم فشار پشت سروره

یا باید سرور رو تقویت کنید یا باید از اتو ران ها کم کنید

اینکه با افزونه ای که گفتید همزمان شده هم بر می گرده به ترافیکی که در اون موقع درگیر بوده

سلام

اخه قبل از اون مشکلی نبود حالا باید چیکار کرد؟

افزونه ای برای اتو ران ها وجود داره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام ولی ارور از فایل functions.php قالب نیست به آدرسش دقت کنید

ایبن ارور اگر گاهی دیده می شه و گاهی نه به سراغ برنامه های اتو ران مثل اتو بک آپ و خبر رسان ها برید و احتمالا علتش تراکم فشار پشت سروره

یا باید سرور رو تقویت کنید یا باید از اتو ران ها کم کنید

اینکه با افزونه ای که گفتید همزمان شده هم بر می گرده به ترافیکی که در اون موقع درگیر بوده

اوه ببخشید من فقط آخرش را دقت کردم.ببخشید.

این فایل را آپلود کنید.wp-includes/functions.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید تمام افزونه های خبر رسان چه از بروز رسانی سایت چه از آخرین نظرات افزونه های اتو بک آپ که بک آپ را به ایمیل ارسال می کنند و خیلی از افزونه های از این قبیلی دارای این خصوصیاتند

لیست افزونه هایی که استفاده می کنید را بگذارید

در ضمن می تونید از سرور بخواهید فایل ارور لوگ سمت سرورتون رو بخونه بهتون اطلاعات کاملتر بده

اوه ببخشید من فقط آخرش را دقت کردم.ببخشید.

این فایل را آپلود کنید.wp-includes/functions.php

نه دوست عزیز این فایل مربوط به هسته ی وردپرسه و همه ی سایتهای وردپرسی دارند ازش استفاده می کنند و تقریبا تمام ارور های هسته روی این فایل اثر داره ولی کدهای فایل را نمی شه تغییر داد باید ایراد را پیدا کرد و حل کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید خواستم این افزونه رو پاک کنم این ارور رو داد:


Fatal error: Call to undefined function switch_to_blog() in /home/u922181572/public_html/wp-content/plugins/multisite-robotstxt-manager/uninstall.php on line 48

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع switch_to_blog از وردپرس حذف شده

بهتره نام پوشه افزونه را تغییر دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع switch_to_blog از وردپرس حذف شده

بهتره نام پوشه افزونه را تغییر دهید

سلام

وقتی این کار رو میکنم این ارور رو میگیرم:


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/u922181572/public_html/wp-content/advanced-cache.php.

حتی وقتی نام پوشه wp -content رو هم عوض میکنم باز همون ارور اولی رو میگیرم :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی وردپرس چندسایته هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما 3 خطا رو معرفی کردید که شرایط هر کدام متفاوت بوده!

الان وضعیت کدام خطاست؟

افزونه کشینگ رو غیرفعال کنید

و فایل advanced-cache.php را هم حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما 3 خطا رو معرفی کردید که شرایط هر کدام متفاوت بوده!

الان وضعیت کدام خطاست؟

افزونه کشینگ رو غیرفعال کنید

و فایل advanced-cache.php را هم حذف کنید

دستتون واقعا درد نکنه درست شد!

فقط این که حالا از چه افزونه ای برای کش استفاده کنم؟

و این که کار دیگه ای هم باید بکنم؟

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wp-super-cache و hyper-cache را تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی این کار رو میکنم این ارور رو میگیرم:


W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/u922181572/public_html/wp-content/advanced-cache.php.

حتی وقتی نام پوشه wp -content رو هم عوض میکنم باز همون ارور اولی رو میگیرم :(

اول افزونه کش را غیر فعال کنید و کش ها را خالی کنید بعد تغییرات را انجام دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کدوم افزونه میتونه output buffering رو فعال کنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمیتونه از سمت سرور هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید