17 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام وعرض خسته نباشیدخدمت اساتیدمحترم

متاسفانه چندی قبل سایتم دچارمشکلی شدکه نتیجه اون حذف وردپرس وتمام محتویات اون بود.اماخوشبختانه من یه بکآپ ازاونوداشتم که 113mg هستش.

حالام میخوام بکآپ روآپلودکنم روی هاست

امامتاسفانه قسمت واردکردن سایت هاستم،حداکثر حجم مناسب برای آپلودرو 100mg درنظرگرفته به نظرشماچه جوری بایدآپلودش کنم درضمن من از هاست xzn استفاده میکنم.

لطفاراهنمایی کنیدباتشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید به وسیله Winrar فایل زیپ رو به چند پارت تقسیم کنید و بعد آپلود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ftp دارید؟ از طریق ftp میتونید آپلود کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ftp دارید؟ از طریق ftp میتونید آپلود کنید.

FTP Accessرومیگیدبله دارم.میشه راهنمایی کنیدچه جوری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک برنامه مثلا cuteftp یا filezilla نضب کنید و فایلتون رو آپلود کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک برنامه مثلا cuteftp یا filezilla نضب کنید و فایلتون رو آپلود کنید.

filezillav رودارم امابعدازآپلودچه جوری onzipش کنم،آخه xzn چندوقتیه مشکل onzip داره،نرم افزاری سراغ نداریدبرای رفع این مشکل؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نكته 1: فايل منيجر هاست هاي رايگان امكان زيپ و آن زيپ ندارد

نكته 2: كنترل پنل هاست هاي رايگان امكان قبول فول بكاپ را ندارد و فول بكاپ هم از سايت نمي گيرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نكته 1: فايل منيجر هاست هاي رايگان امكان زيپ و آن زيپ ندارد

نكته 2: كنترل پنل هاست هاي رايگان امكان قبول فول بكاپ را ندارد و فول بكاپ هم از سايت نمي گيرد

اما هاست رایگان xzn قبلا onzipش کارمیکرد!

ببخشید درست متوجه نشدم یعنی الان من نمیتونم سایتمودوباره راه اندازی کنم؟

ویرایش شده در توسط SHOKRE
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تا حالا هاست هاي رايگان زيادي رو امتحان كردم هيچكدوم ان زيپ نداشتن xzn هم فكر كنم 6 ماه پيش بود امتحان كردم ...

فكر نميكنم بشه چنين كاري اونم با كنترل پنل هاست رايگان ! بهتره از سي پنل استفاده كنيد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید فایل هاتون رو در داخل کامپیوتر خودتون از حالت فشرده خارج کنید و بعد بکمک اف تی پی فایل ها رو آپلود کنید که البته کمی زمان بر هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاخره بکآپ رو توهاست آپلودکردم هم دیتابیس هم وردپرس ومحتویاتش(onzip شده).اماوقتی آدرس سایتومیزنم هیچی نمیاد(آدرس سایت).

آیاتنظیمات میخواد؟لطفاراهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط SHOKRE
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاخره بکآپ رو توهاست آپلودکردم هم دیتابیس هم وردپرس ومحتویاتش(onzip شده).اماوقتی آدرس سایتومیزنم هیچی نمیاد(آدرس سایت).

آیاتنظیمات میخواد؟لطفاراهنمایی کنید

سلام

منم قبلا این سوال رو پرسیدم میتونید این جا رو ببینید:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم قبلا این سوال رو پرسیدم میتونید این جا رو ببینید:

http://forum.wp-pars...ست-ودامین-جدید/

دوست عزیز ممنون ولی جواب سوالمونتونستم اونجاپیداکنم.

لطفا اساتیدمحترم کمک کنید.

البته یه چیزی هم اضافه کنم من در آپلودجدید اسم دیتابیساموعوض کردم امامحتواش همون دیتابیسای قبلیه.

لطفاراهنمایی کنیدسایتم بایدزودتربه حالت اولش برگرده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مشکلوحل کردم

اسم دیتابیس روتوwp-config.phpعوض کردم ومحتویاتی روکه توسایت آپلودکرده بودم انتقال دادم توپوشه public_html.ازاول هم توهمون بودولی پوشه بندی شده بود.پوشه هاروحذف کردم ومستقیماآوردم تو خود public_htmlومشکل حل شد.باتشکرازراهنمایی های همه عزیزان

فقط یه سوال سرعت laod سایتم خیلی پایین اومده.به نظرشما راه حل داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای سرعت لود موارد زیادی میتونه باشه

از خود سرور تا عکسها و فایلهای موجود در سایت و...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرعتش هم درست شدباتشکرازهمه دوستانی که کمک کردندخیلی خیلی ممنون.

ولی اگه میشه یه قسمت آموزشی هم درمورد افزایش سرعت لود وردپرس بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .