python

مشکل در تست سایت و ارور در host-tracker

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من بعد از تغییر سرور وقتی سایتمو توی host-tracker بررسی میکنم به یه ارور بر میخورم

Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)")

که مربوط به

Amsterdam, Netherlands

میخواستم ببینم این مشکل از چی میتونه باشه و چه قدر روی سایت تاثیر منفی داره یا راه حلی برای این مشکل هست؟

چون من توی بازه های زمانی مختلف تست کردم اما این مشکل هنوزم هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سرورتون رو تازه عوض کردید باید صبر کنید تا دی ان اس ها ست بشه . حداقل باید 48 - 72 ساعت بگذره تا ست کامل بشه .

اما اگر زمان زیادی میگذره که تغییر دی ان اس دادید باید آی پی سرور رو چک کنید ببینید همین مشکل هست یا نه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سرورتون رو تازه عوض کردید باید صبر کنید تا دی ان اس ها ست بشه . حداقل باید 48 - 72 ساعت بگذره تا ست کامل بشه .

اما اگر زمان زیادی میگذره که تغییر دی ان اس دادید باید آی پی سرور رو چک کنید ببینید همین مشکل هست یا نه .

من آی پس سرور رو هم چک کردم اونم همین مشکل رو داره

یه سری از سایت ها رو هم که روی همین سرور هستن چک کردم اونام این مشکل رو دارن

مشکل چی میتونه باشه؟

تاثیر منفی رو سایت داره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیر منفی که حتما داره

چند وقت پیش به خاطر مشکلی شبیه به مشکل شما سایتهای من از نتایج گوگل حذف شدند

بهتره با پشتیبان هاست تماس بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیر منفی که حتما داره

چند وقت پیش به خاطر مشکلی شبیه به مشکل شما سایتهای من از نتایج گوگل حذف شدند

بهتره با پشتیبان هاست تماس بگیرید

من چند ماه پیش هم با همین مشکل مواجه شدم و از همون روزم ورودی گوگلم از 5000 اومد به 100 تا

با پشتبان هاست و یه چندتا سئو کار هم مطرح کردم گفتن نه اصلا ربطی نداره اما الان دیگه مطمئن شدم که مشکل از اونه

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتون همینه که توی امضاتون قرار دادید ؟ من بررسی کردم مشکلی نداشت . فقط Response time شما در بعضی از لوکیشن ها خیلی بالا بود . در حدود 13 - 14 ثانیه .


http://host-tracker.com/check_res_ajx/12712350-0/

سرورتون هم المان هست و مشکل خاص دیگه ای ندیدم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتون همینه که توی امضاتون قرار دادید ؟ من بررسی کردم مشکلی نداشت . فقط Response time شما در بعضی از لوکیشن ها خیلی بالا بود . در حدود 13 - 14 ثانیه .


http://host-tracker.com/check_res_ajx/12712350-0/

سرورتون هم المان هست و مشکل خاص دیگه ای ندیدم .

نه اون نیست

این آی پی سرور هستش:

88.198.0.35

http://host-tracker.com/check_res_ajx/12711984-0/

ویرایش شده در توسط python

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگار حالتی هست که این لوکیشن آی پی های المان یا فقط آیپی سرور شما رو مسدود کرده . فکر نمیکنم این باعث مشکل خاصی براتون بشه . چون سرور شما فقط از یک لوکیشن اونم از هلند دسترسی نداره . البته یک لوکیشن دیگه از هلند دسترسی داره


Amsterdam, Netherlands Ok 111 0.04 sec 2.84 88.198.0.35 Hostmaster, Ltd.

ولی


Amsterdam, Netherlands Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)") 40.00 sec 88.198.0.35 PDhost

شما آدرس سایتتون رو قرار بدید شاید مشکل جای دیگه ای باشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگار حالتی هست که این لوکیشن آی پی های المان یا فقط آیپی سرور شما رو مسدود کرده . فکر نمیکنم این باعث مشکل خاصی براتون بشه . چون سرور شما فقط از یک لوکیشن اونم از هلند دسترسی نداره . البته یک لوکیشن دیگه از هلند دسترسی داره


Amsterdam, Netherlands Ok 111 0.04 sec 2.84 88.198.0.35 Hostmaster, Ltd.

ولی


Amsterdam, Netherlands Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)") 40.00 sec 88.198.0.35 PDhost

شما آدرس سایتتون رو قرار بدید شاید مشکل جای دیگه ای باشه .

این آدرس سایت من:

http://funrooz.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارورها بیشتر مربوط به DNS میباشد

شما اول فایل لاگ سرور را چک کنید ببینید اونجا ارور هایی که ثبت شده چی هست

بعد هم میتونید 1 بار Name server ها و آی پی ها را حذف کنید دوباره بسازید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارورها بیشتر مربوط به DNS میباشد

شما اول فایل لاگ سرور را چک کنید ببینید اونجا ارور هایی که ثبت شده چی هست

بعد هم میتونید 1 بار Name server ها و آی پی ها را حذف کنید دوباره بسازید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه

کدوم فایل لاگ؟

همون که توی روت قرار داره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم فایل لاگ؟

همون که توی روت قرار داره؟

خیر - منظورم فایل لوگ سرور هست

شما سرور مجازی دارید یا اختصاصی یا هاست اشتراکی ؟

چون اگر هاستتون اشتراکی هست از دست شما کاری بر نمیاد و مدیر سرور باید این مشکل را برطرف کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید یکی از دلابلی که سایت شما بازدیدش کم شده مشکل لود سایت هست . اینجا رو ببینید :


Page Speed Grade: (10%)
Page load time: 18.73s
Total page size: 1.34MB
Total number of requests: 56

3 فایل با فرمت gif تو سایت شما لود میشه از سایت 3forosh.biz که 18 ثانیه زمان لودش هست . این یکم باعث دردسر سایتتون شده . سایتتون رو بهینه کنید تا ورودی گوگلتون بیشتر بشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید یکی از دلابلی که سایت شما بازدیدش کم شده مشکل لود سایت هست . اینجا رو ببینید :


Page Speed Grade: (10%)
Page load time: 18.73s
Total page size: 1.34MB
Total number of requests: 56

3 فایل با فرمت gif تو سایت شما لود میشه از سایت 3forosh.biz که 18 ثانیه زمان لودش هست . این یکم باعث دردسر سایتتون شده . سایتتون رو بهینه کنید تا ورودی گوگلتون بیشتر بشه .

ممنون از راهنماییتون

ولی حق با شماست آی پی آلمان رو بسته

چون من قبلا هم که گفتم اون مشکل رو داشتم آی پیم این شکلی بود: 88.198.243.138

اگه اونم تست کنید میبینید که اونم این مشکل رو داره

الانم که آی پیم این شکلیه: 88.198.0.35

انگار با 88.198 مشکل داره

وقتی آی پیم عوض شده بود اون مشکل رو نداشتم

فک کنم اگه یه آی پی دیگه ای بگیرم مشکلم حل مشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید