python

مشکل در تست سایت و ارور در host-tracker

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من بعد از تغییر سرور وقتی سایتمو توی host-tracker بررسی میکنم به یه ارور بر میخورم

Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)")

که مربوط به

Amsterdam, Netherlands

میخواستم ببینم این مشکل از چی میتونه باشه و چه قدر روی سایت تاثیر منفی داره یا راه حلی برای این مشکل هست؟

چون من توی بازه های زمانی مختلف تست کردم اما این مشکل هنوزم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سرورتون رو تازه عوض کردید باید صبر کنید تا دی ان اس ها ست بشه . حداقل باید 48 - 72 ساعت بگذره تا ست کامل بشه .

اما اگر زمان زیادی میگذره که تغییر دی ان اس دادید باید آی پی سرور رو چک کنید ببینید همین مشکل هست یا نه .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سرورتون رو تازه عوض کردید باید صبر کنید تا دی ان اس ها ست بشه . حداقل باید 48 - 72 ساعت بگذره تا ست کامل بشه .

اما اگر زمان زیادی میگذره که تغییر دی ان اس دادید باید آی پی سرور رو چک کنید ببینید همین مشکل هست یا نه .

من آی پس سرور رو هم چک کردم اونم همین مشکل رو داره

یه سری از سایت ها رو هم که روی همین سرور هستن چک کردم اونام این مشکل رو دارن

مشکل چی میتونه باشه؟

تاثیر منفی رو سایت داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیر منفی که حتما داره

چند وقت پیش به خاطر مشکلی شبیه به مشکل شما سایتهای من از نتایج گوگل حذف شدند

بهتره با پشتیبان هاست تماس بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیر منفی که حتما داره

چند وقت پیش به خاطر مشکلی شبیه به مشکل شما سایتهای من از نتایج گوگل حذف شدند

بهتره با پشتیبان هاست تماس بگیرید

من چند ماه پیش هم با همین مشکل مواجه شدم و از همون روزم ورودی گوگلم از 5000 اومد به 100 تا

با پشتبان هاست و یه چندتا سئو کار هم مطرح کردم گفتن نه اصلا ربطی نداره اما الان دیگه مطمئن شدم که مشکل از اونه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتون همینه که توی امضاتون قرار دادید ؟ من بررسی کردم مشکلی نداشت . فقط Response time شما در بعضی از لوکیشن ها خیلی بالا بود . در حدود 13 - 14 ثانیه .


http://host-tracker.com/check_res_ajx/12712350-0/

سرورتون هم المان هست و مشکل خاص دیگه ای ندیدم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتون همینه که توی امضاتون قرار دادید ؟ من بررسی کردم مشکلی نداشت . فقط Response time شما در بعضی از لوکیشن ها خیلی بالا بود . در حدود 13 - 14 ثانیه .


http://host-tracker.com/check_res_ajx/12712350-0/

سرورتون هم المان هست و مشکل خاص دیگه ای ندیدم .

نه اون نیست

این آی پی سرور هستش:

88.198.0.35

http://host-tracker.com/check_res_ajx/12711984-0/

ویرایش شده در توسط python
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگار حالتی هست که این لوکیشن آی پی های المان یا فقط آیپی سرور شما رو مسدود کرده . فکر نمیکنم این باعث مشکل خاصی براتون بشه . چون سرور شما فقط از یک لوکیشن اونم از هلند دسترسی نداره . البته یک لوکیشن دیگه از هلند دسترسی داره


Amsterdam, Netherlands Ok 111 0.04 sec 2.84 88.198.0.35 Hostmaster, Ltd.

ولی


Amsterdam, Netherlands Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)") 40.00 sec 88.198.0.35 PDhost

شما آدرس سایتتون رو قرار بدید شاید مشکل جای دیگه ای باشه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگار حالتی هست که این لوکیشن آی پی های المان یا فقط آیپی سرور شما رو مسدود کرده . فکر نمیکنم این باعث مشکل خاصی براتون بشه . چون سرور شما فقط از یک لوکیشن اونم از هلند دسترسی نداره . البته یک لوکیشن دیگه از هلند دسترسی داره


Amsterdam, Netherlands Ok 111 0.04 sec 2.84 88.198.0.35 Hostmaster, Ltd.

ولی


Amsterdam, Netherlands Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)") 40.00 sec 88.198.0.35 PDhost

شما آدرس سایتتون رو قرار بدید شاید مشکل جای دیگه ای باشه .

این آدرس سایت من:

http://funrooz.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارورها بیشتر مربوط به DNS میباشد

شما اول فایل لاگ سرور را چک کنید ببینید اونجا ارور هایی که ثبت شده چی هست

بعد هم میتونید 1 بار Name server ها و آی پی ها را حذف کنید دوباره بسازید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارورها بیشتر مربوط به DNS میباشد

شما اول فایل لاگ سرور را چک کنید ببینید اونجا ارور هایی که ثبت شده چی هست

بعد هم میتونید 1 بار Name server ها و آی پی ها را حذف کنید دوباره بسازید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه

کدوم فایل لاگ؟

همون که توی روت قرار داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم فایل لاگ؟

همون که توی روت قرار داره؟

خیر - منظورم فایل لوگ سرور هست

شما سرور مجازی دارید یا اختصاصی یا هاست اشتراکی ؟

چون اگر هاستتون اشتراکی هست از دست شما کاری بر نمیاد و مدیر سرور باید این مشکل را برطرف کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید یکی از دلابلی که سایت شما بازدیدش کم شده مشکل لود سایت هست . اینجا رو ببینید :


Page Speed Grade: (10%)
Page load time: 18.73s
Total page size: 1.34MB
Total number of requests: 56

3 فایل با فرمت gif تو سایت شما لود میشه از سایت 3forosh.biz که 18 ثانیه زمان لودش هست . این یکم باعث دردسر سایتتون شده . سایتتون رو بهینه کنید تا ورودی گوگلتون بیشتر بشه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید یکی از دلابلی که سایت شما بازدیدش کم شده مشکل لود سایت هست . اینجا رو ببینید :


Page Speed Grade: (10%)
Page load time: 18.73s
Total page size: 1.34MB
Total number of requests: 56

3 فایل با فرمت gif تو سایت شما لود میشه از سایت 3forosh.biz که 18 ثانیه زمان لودش هست . این یکم باعث دردسر سایتتون شده . سایتتون رو بهینه کنید تا ورودی گوگلتون بیشتر بشه .

ممنون از راهنماییتون

ولی حق با شماست آی پی آلمان رو بسته

چون من قبلا هم که گفتم اون مشکل رو داشتم آی پیم این شکلی بود: 88.198.243.138

اگه اونم تست کنید میبینید که اونم این مشکل رو داره

الانم که آی پیم این شکلیه: 88.198.0.35

انگار با 88.198 مشکل داره

وقتی آی پیم عوض شده بود اون مشکل رو نداشتم

فک کنم اگه یه آی پی دیگه ای بگیرم مشکلم حل مشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..