• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
python

مشکل در تست سایت و ارور در host-tracker

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من بعد از تغییر سرور وقتی سایتمو توی host-tracker بررسی میکنم به یه ارور بر میخورم

Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)")

که مربوط به

Amsterdam, Netherlands

میخواستم ببینم این مشکل از چی میتونه باشه و چه قدر روی سایت تاثیر منفی داره یا راه حلی برای این مشکل هست؟

چون من توی بازه های زمانی مختلف تست کردم اما این مشکل هنوزم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سرورتون رو تازه عوض کردید باید صبر کنید تا دی ان اس ها ست بشه . حداقل باید 48 - 72 ساعت بگذره تا ست کامل بشه .

اما اگر زمان زیادی میگذره که تغییر دی ان اس دادید باید آی پی سرور رو چک کنید ببینید همین مشکل هست یا نه .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سرورتون رو تازه عوض کردید باید صبر کنید تا دی ان اس ها ست بشه . حداقل باید 48 - 72 ساعت بگذره تا ست کامل بشه .

اما اگر زمان زیادی میگذره که تغییر دی ان اس دادید باید آی پی سرور رو چک کنید ببینید همین مشکل هست یا نه .

من آی پس سرور رو هم چک کردم اونم همین مشکل رو داره

یه سری از سایت ها رو هم که روی همین سرور هستن چک کردم اونام این مشکل رو دارن

مشکل چی میتونه باشه؟

تاثیر منفی رو سایت داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیر منفی که حتما داره

چند وقت پیش به خاطر مشکلی شبیه به مشکل شما سایتهای من از نتایج گوگل حذف شدند

بهتره با پشتیبان هاست تماس بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیر منفی که حتما داره

چند وقت پیش به خاطر مشکلی شبیه به مشکل شما سایتهای من از نتایج گوگل حذف شدند

بهتره با پشتیبان هاست تماس بگیرید

من چند ماه پیش هم با همین مشکل مواجه شدم و از همون روزم ورودی گوگلم از 5000 اومد به 100 تا

با پشتبان هاست و یه چندتا سئو کار هم مطرح کردم گفتن نه اصلا ربطی نداره اما الان دیگه مطمئن شدم که مشکل از اونه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتون همینه که توی امضاتون قرار دادید ؟ من بررسی کردم مشکلی نداشت . فقط Response time شما در بعضی از لوکیشن ها خیلی بالا بود . در حدود 13 - 14 ثانیه .


http://host-tracker.com/check_res_ajx/12712350-0/

سرورتون هم المان هست و مشکل خاص دیگه ای ندیدم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتون همینه که توی امضاتون قرار دادید ؟ من بررسی کردم مشکلی نداشت . فقط Response time شما در بعضی از لوکیشن ها خیلی بالا بود . در حدود 13 - 14 ثانیه .


http://host-tracker.com/check_res_ajx/12712350-0/

سرورتون هم المان هست و مشکل خاص دیگه ای ندیدم .

نه اون نیست

این آی پی سرور هستش:

88.198.0.35

http://host-tracker.com/check_res_ajx/12711984-0/

ویرایش شده در توسط python
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگار حالتی هست که این لوکیشن آی پی های المان یا فقط آیپی سرور شما رو مسدود کرده . فکر نمیکنم این باعث مشکل خاصی براتون بشه . چون سرور شما فقط از یک لوکیشن اونم از هلند دسترسی نداره . البته یک لوکیشن دیگه از هلند دسترسی داره


Amsterdam, Netherlands Ok 111 0.04 sec 2.84 88.198.0.35 Hostmaster, Ltd.

ولی


Amsterdam, Netherlands Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)") 40.00 sec 88.198.0.35 PDhost

شما آدرس سایتتون رو قرار بدید شاید مشکل جای دیگه ای باشه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگار حالتی هست که این لوکیشن آی پی های المان یا فقط آیپی سرور شما رو مسدود کرده . فکر نمیکنم این باعث مشکل خاصی براتون بشه . چون سرور شما فقط از یک لوکیشن اونم از هلند دسترسی نداره . البته یک لوکیشن دیگه از هلند دسترسی داره


Amsterdam, Netherlands Ok 111 0.04 sec 2.84 88.198.0.35 Hostmaster, Ltd.

ولی


Amsterdam, Netherlands Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)") 40.00 sec 88.198.0.35 PDhost

شما آدرس سایتتون رو قرار بدید شاید مشکل جای دیگه ای باشه .

این آدرس سایت من:

http://funrooz.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارورها بیشتر مربوط به DNS میباشد

شما اول فایل لاگ سرور را چک کنید ببینید اونجا ارور هایی که ثبت شده چی هست

بعد هم میتونید 1 بار Name server ها و آی پی ها را حذف کنید دوباره بسازید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارورها بیشتر مربوط به DNS میباشد

شما اول فایل لاگ سرور را چک کنید ببینید اونجا ارور هایی که ثبت شده چی هست

بعد هم میتونید 1 بار Name server ها و آی پی ها را حذف کنید دوباره بسازید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه

کدوم فایل لاگ؟

همون که توی روت قرار داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم فایل لاگ؟

همون که توی روت قرار داره؟

خیر - منظورم فایل لوگ سرور هست

شما سرور مجازی دارید یا اختصاصی یا هاست اشتراکی ؟

چون اگر هاستتون اشتراکی هست از دست شما کاری بر نمیاد و مدیر سرور باید این مشکل را برطرف کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید یکی از دلابلی که سایت شما بازدیدش کم شده مشکل لود سایت هست . اینجا رو ببینید :


Page Speed Grade: (10%)
Page load time: 18.73s
Total page size: 1.34MB
Total number of requests: 56

3 فایل با فرمت gif تو سایت شما لود میشه از سایت 3forosh.biz که 18 ثانیه زمان لودش هست . این یکم باعث دردسر سایتتون شده . سایتتون رو بهینه کنید تا ورودی گوگلتون بیشتر بشه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید یکی از دلابلی که سایت شما بازدیدش کم شده مشکل لود سایت هست . اینجا رو ببینید :


Page Speed Grade: (10%)
Page load time: 18.73s
Total page size: 1.34MB
Total number of requests: 56

3 فایل با فرمت gif تو سایت شما لود میشه از سایت 3forosh.biz که 18 ثانیه زمان لودش هست . این یکم باعث دردسر سایتتون شده . سایتتون رو بهینه کنید تا ورودی گوگلتون بیشتر بشه .

ممنون از راهنماییتون

ولی حق با شماست آی پی آلمان رو بسته

چون من قبلا هم که گفتم اون مشکل رو داشتم آی پیم این شکلی بود: 88.198.243.138

اگه اونم تست کنید میبینید که اونم این مشکل رو داره

الانم که آی پیم این شکلیه: 88.198.0.35

انگار با 88.198 مشکل داره

وقتی آی پیم عوض شده بود اون مشکل رو نداشتم

فک کنم اگه یه آی پی دیگه ای بگیرم مشکلم حل مشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }