alishademan

استفاده از query زیاد ؟؟؟؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام ایا استفاده زیاد از query مثلا 20 تا query در صفحه ی اصلی باعث فشار بر روی سایت میشه {البته که می شه :دی } ولی نظراتتون رو می خواستم بدونم بعد ایا راه حل بهینه سازیشون وجود داره یا نه

چون تو سایتم در صفحه اصلی دارم مطالب دسته های مختلفم رو نمایش می دم برای این پرسیدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در افزونه سوپر کش گزینه

Use mod_rewrite to server cache files

را فعال کنید.

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر من تا 60 تا مجازی جیگر :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

منظور از ریست که این می شه :

<?php endwhile;wp_reset_postdata(); ?>

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

می شه بیشتر توضیح بدید ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1.نه منظور اینه


<?php wp_reset_query(); ?>

2. مثلاً وقتی گزینه های مورد نیاز در query فعلی هست و با متا دیتا ها و دیگر شرطها می تونیم اون رو فیلتر کنیم و نمایش دهیم نیازی به ارسال query دوباره به سرور نیست

3. در صورتی که سرویس وبلاگ نویسی عرضه نمی کنید با وردپرس و سایت شما هم روزانه کمتر از 10000 بازدید کننده داره 20 تا خوبه ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

راستش من نمیدونم دقیقا query چیه! ولی فک میکنم توی سایت ما خیلی استفاده شده!!

الان این کد یکی از بخشهاست که توی صفحه اوله سایتمونه :


<div id="block"><ul><?php query_posts("showposts=8&cat=33"); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" class="title"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; ?>

الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری به درخواستهایی به دیتابیس گفته میشه که اطلاعات رو واکشی میکنه ، تغییر میده و ...

بله این توش کوئری داره .

در حالت کلی این کوئری اجرا شده و رست کردن فقط برای رست کردن نتیجه کوئری هست که تداخلی با نتایج دیگر نداشته باشه .

ویلا فکر نکنم تاثیری روی بار پردازش دیتابیس داشته باشه .

این نوع کوئری وردپرس ، شبیه یک نوع active record هست که وردپرس خودش پیاده کرده و واقعاً خیلی کار رو راحت کرده .

ویلا کوئری ها باید با دستور زبان sql نوشته بشن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

تابع wp_reset_query() رو به بعد endwhile اضافه کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..