alishademan

استفاده از query زیاد ؟؟؟؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام ایا استفاده زیاد از query مثلا 20 تا query در صفحه ی اصلی باعث فشار بر روی سایت میشه {البته که می شه :دی } ولی نظراتتون رو می خواستم بدونم بعد ایا راه حل بهینه سازیشون وجود داره یا نه

چون تو سایتم در صفحه اصلی دارم مطالب دسته های مختلفم رو نمایش می دم برای این پرسیدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در افزونه سوپر کش گزینه

Use mod_rewrite to server cache files

را فعال کنید.

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر من تا 60 تا مجازی جیگر :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

منظور از ریست که این می شه :

<?php endwhile;wp_reset_postdata(); ?>

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

می شه بیشتر توضیح بدید ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1.نه منظور اینه


<?php wp_reset_query(); ?>

2. مثلاً وقتی گزینه های مورد نیاز در query فعلی هست و با متا دیتا ها و دیگر شرطها می تونیم اون رو فیلتر کنیم و نمایش دهیم نیازی به ارسال query دوباره به سرور نیست

3. در صورتی که سرویس وبلاگ نویسی عرضه نمی کنید با وردپرس و سایت شما هم روزانه کمتر از 10000 بازدید کننده داره 20 تا خوبه ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

راستش من نمیدونم دقیقا query چیه! ولی فک میکنم توی سایت ما خیلی استفاده شده!!

الان این کد یکی از بخشهاست که توی صفحه اوله سایتمونه :


<div id="block"><ul><?php query_posts("showposts=8&cat=33"); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" class="title"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; ?>

الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری به درخواستهایی به دیتابیس گفته میشه که اطلاعات رو واکشی میکنه ، تغییر میده و ...

بله این توش کوئری داره .

در حالت کلی این کوئری اجرا شده و رست کردن فقط برای رست کردن نتیجه کوئری هست که تداخلی با نتایج دیگر نداشته باشه .

ویلا فکر نکنم تاثیری روی بار پردازش دیتابیس داشته باشه .

این نوع کوئری وردپرس ، شبیه یک نوع active record هست که وردپرس خودش پیاده کرده و واقعاً خیلی کار رو راحت کرده .

ویلا کوئری ها باید با دستور زبان sql نوشته بشن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

تابع wp_reset_query() رو به بعد endwhile اضافه کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید