• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alishademan

استفاده از query زیاد ؟؟؟؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام ایا استفاده زیاد از query مثلا 20 تا query در صفحه ی اصلی باعث فشار بر روی سایت میشه {البته که می شه :دی } ولی نظراتتون رو می خواستم بدونم بعد ایا راه حل بهینه سازیشون وجود داره یا نه

چون تو سایتم در صفحه اصلی دارم مطالب دسته های مختلفم رو نمایش می دم برای این پرسیدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در افزونه سوپر کش گزینه

Use mod_rewrite to server cache files

را فعال کنید.

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر من تا 60 تا مجازی جیگر :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

منظور از ریست که این می شه :

<?php endwhile;wp_reset_postdata(); ?>

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

می شه بیشتر توضیح بدید ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1.نه منظور اینه


<?php wp_reset_query(); ?>

2. مثلاً وقتی گزینه های مورد نیاز در query فعلی هست و با متا دیتا ها و دیگر شرطها می تونیم اون رو فیلتر کنیم و نمایش دهیم نیازی به ارسال query دوباره به سرور نیست

3. در صورتی که سرویس وبلاگ نویسی عرضه نمی کنید با وردپرس و سایت شما هم روزانه کمتر از 10000 بازدید کننده داره 20 تا خوبه ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

راستش من نمیدونم دقیقا query چیه! ولی فک میکنم توی سایت ما خیلی استفاده شده!!

الان این کد یکی از بخشهاست که توی صفحه اوله سایتمونه :


<div id="block"><ul><?php query_posts("showposts=8&cat=33"); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" class="title"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; ?>

الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری به درخواستهایی به دیتابیس گفته میشه که اطلاعات رو واکشی میکنه ، تغییر میده و ...

بله این توش کوئری داره .

در حالت کلی این کوئری اجرا شده و رست کردن فقط برای رست کردن نتیجه کوئری هست که تداخلی با نتایج دیگر نداشته باشه .

ویلا فکر نکنم تاثیری روی بار پردازش دیتابیس داشته باشه .

این نوع کوئری وردپرس ، شبیه یک نوع active record هست که وردپرس خودش پیاده کرده و واقعاً خیلی کار رو راحت کرده .

ویلا کوئری ها باید با دستور زبان sql نوشته بشن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

تابع wp_reset_query() رو به بعد endwhile اضافه کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس