alishademan

استفاده از query زیاد ؟؟؟؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام ایا استفاده زیاد از query مثلا 20 تا query در صفحه ی اصلی باعث فشار بر روی سایت میشه {البته که می شه :دی } ولی نظراتتون رو می خواستم بدونم بعد ایا راه حل بهینه سازیشون وجود داره یا نه

چون تو سایتم در صفحه اصلی دارم مطالب دسته های مختلفم رو نمایش می دم برای این پرسیدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در افزونه سوپر کش گزینه

Use mod_rewrite to server cache files

را فعال کنید.

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر من تا 60 تا مجازی جیگر :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

منظور از ریست که این می شه :

<?php endwhile;wp_reset_postdata(); ?>

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

می شه بیشتر توضیح بدید ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1.نه منظور اینه


<?php wp_reset_query(); ?>

2. مثلاً وقتی گزینه های مورد نیاز در query فعلی هست و با متا دیتا ها و دیگر شرطها می تونیم اون رو فیلتر کنیم و نمایش دهیم نیازی به ارسال query دوباره به سرور نیست

3. در صورتی که سرویس وبلاگ نویسی عرضه نمی کنید با وردپرس و سایت شما هم روزانه کمتر از 10000 بازدید کننده داره 20 تا خوبه ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

راستش من نمیدونم دقیقا query چیه! ولی فک میکنم توی سایت ما خیلی استفاده شده!!

الان این کد یکی از بخشهاست که توی صفحه اوله سایتمونه :


<div id="block"><ul><?php query_posts("showposts=8&cat=33"); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" class="title"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; ?>

الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری به درخواستهایی به دیتابیس گفته میشه که اطلاعات رو واکشی میکنه ، تغییر میده و ...

بله این توش کوئری داره .

در حالت کلی این کوئری اجرا شده و رست کردن فقط برای رست کردن نتیجه کوئری هست که تداخلی با نتایج دیگر نداشته باشه .

ویلا فکر نکنم تاثیری روی بار پردازش دیتابیس داشته باشه .

این نوع کوئری وردپرس ، شبیه یک نوع active record هست که وردپرس خودش پیاده کرده و واقعاً خیلی کار رو راحت کرده .

ویلا کوئری ها باید با دستور زبان sql نوشته بشن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

تابع wp_reset_query() رو به بعد endwhile اضافه کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir