• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
badvirus3000

نامیزان بودن

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ب همه

تو سایتم قسمت امار اینجوری هس و بین هر کدومش یه فاصله ای افتاده اینم عکس :

55361788122397429445.png

اینم عکس پیشخوان :

82964658947970839346.png

میخواستم بدونم مشکلش چیه ک اینجوری شده؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا تگ br اضافي هست و البته بهتره آدرس آنلاين بديد تا مشكل بررسي بشه

اديت:با عرض پوزش عكس دوم براي من لود نشده بود . طبق گفته نورزاد عزيز همون تگ هاي p رو پاك كنيد ...

ویرایش شده در توسط arman100000
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

اون تگ <P> رو پاک کنید

ویرایش شده در توسط نورزاد
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

اون تگ <P> رو پاک کنید

درستش اینه که با <br /> جایگزین کنند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا تگ br اضافي هست و البته بهتره آدرس آنلاين بديد تا مشكل بررسي بشه

اديت:با عرض پوزش عكس دوم براي من لود نشده بود . طبق گفته نورزاد عزيز همون تگ هاي p رو پاك كنيد ...

اون تگ رو پاک کردم و این رو <br /> ک پارسا گفت گذاشتم درست شد

ممنو بخاطر راهنمایی

درود

اون تگ <P> رو پاک کنید

ممنون از کمکت

درستش اینه که با <br /> جایگزین کنند

پارسا دمت گرم کاکو درست شد.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بچ ها یه مشکل دیگه ک قالب داره این هس :

76597084578072496973.png

همونجور ک میبینید اون عکس لینک دانلود رفته بغل دسته عکس برنامه و نوشته های مشابه هم ک زیر عکس دانلود باید قرار بگیره هم ب طبع رفته زیر اون عکس ک نباید جاش اونجا باشه میخواستم ک لینک دانلود زیر عکس برنامه و نوشته های مشابه هم زیر عکس دانلودباشه و بچه ها مشکلش چی هس ک رفع کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع دستی در اون قسمت استفاده میکنید؟

یا افزونه هست؟

کد فایل single را اینجا قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع دستی در اون قسمت استفاده میکنید؟

یا افزونه هست؟

کد فایل single را اینجا قرار دهید


<?php get_header(); ?>

<!-- Content -->
<div class="container contentarea">

<div class="row">
<div class="column-content">

<?php if (function_exists('breadcrumbs')) breadcrumbs(); ?>

<div id="content" role="main">
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<!-- call content.php -->
<?php get_template_part( 'content', '' ); ?>
<?php comments_template( '', true ); ?>

<?php endwhile; ?>

</div> <!-- #content -->
</div> <!-- .column-content -->

<div class="column-sidebar nomargin">
<?php get_sidebar(); ?>
</div>

</div> <!-- .row -->
</div>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions را اینجا پیوست کنید (کدها را در تگ code قرار دهید . کلید <> )

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions را اینجا پیوست کنید (کدها را در تگ code قرار دهید . کلید <> )

پ.خ کردم ببین :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری