• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Bright Moon

قبول نکردن شرط تعیین دسته موضوعات برای هدر

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

برای هدر یک لوگو دارم که به صورت ثابت و پیشفرض به شکل زیر بود:


<a class="clear" id="logo" href="<?php bloginfo('home') ?>">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/logo.png" title="defult" />
</a>

خواستم برای هر دسته، یک هدر خواص نمایش داده بشه، با کد های موجود در فروم کار کردم اما به نتیجه نرسیدم. مثل:


<?php if(is_category(16)){ ?>
<a class="clear" id="logo" href="<?php bloginfo('/one') ?>">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>logo1.png" title="one" />
</a>
<?php }else{ ?>
<a class="clear" id="logo" href="<?php bloginfo('home') ?>">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/logo.png" title="defult" />
</a>
<?php } ?>

عمل نمیکنه. یعنی نمیتونه بفهمه که الان تو دسته با آیدی 16 هست. و همش defult رو اجرا میکنه

لازم به ذکره که این کد در فایل header.php هست.

خیلی کد رو عوض کردم و قسمت های مختلف رو تو شرط گذاشتم اما جواب نداد :|

لطفاً راهنمای کنید

ویرایش شده در توسط Light Moon
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل این کد را اجرا کنید ببینید چه خروجی میدهد:

<?php echo get_cat_id( single_cat_title("",false) ); ?>

در دسته 16 باید شناسه دسته چاپ شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه در دسته با آیدی 16 و چه در جای دیگه، کلاً 0 نشون میده

ویرایش شده در توسط Light Moon
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای آی دی از نامک دسته استفاده کنید ببینید جواب میده؟

اینکه خروجی صفر هست یعنی یه جای کار مشکل داره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی این هم چک کردم و باز جواب نگرفتم.

حالا بعد از این هدر، فهرست رو هم تنظیم کردم که هر دسته که کلیک خورد تغییر پس زمینه بده. ولی همچنان اون هم همیشه روی home ثابته.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی.

دادا این تو کد این قسمت مشکلی نباس داشته باشه.

من میخوام بدونم کجاش باعث میشه که این مشکل بوجود بیاد و نتونه بفهمه تو کدوم دسته هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور is_cateogry رو در ابتدای فایل header قرار دهید

اگر بازم مشکل داشته افزونه ها را غیرفعال کنید

و یا با پوسته‌ دیگر تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان متشکرم.

تمامی افزونه ها غیر فعال و کد به اولین خط انتقال یافت. همچنان عدد نمایش داده شونده "0" است.

این خط کد رو توی categoriy.php هم گذاشتم باز هم صفر نشو ن میداد همه دسته هارو.

مشکل از کجا میتونه باشه؟

تو فانکشن ها خطا رخ داده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

(عذر میخوام اگر اسپم حساب میشه)

ممکنه بشه شرط رو با توجه به آدرس صفحه گذاشت؟ که بگیم اگر آدرس اون صفحه sample.com/?cat=16 بود، هدر رو عوض کنه.

تابعی وجود داره که آدرس صفحه ای که توش هستیم رو برگردونه برامون؟

________________________________________________________________________________

یافتم:


$_SERVER['REQUEST_URI'];

این آدرس صفحه رو میده.

ایشالا دیگه مشکل رو بشه باهاش حل کرد.

با تشکر از علیرضا

ویرایش شده در توسط Light Moon
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ايا براي انجام اينكار افزونه اي وجود دارد؟؟؟

در غير اين صورت ميشود كمي واضح تر توضيح بديد كه چگونه ميتوان براي دسته هاي مشخص يك لوگو تعريف كرد تا با واردشدن به محصولات اون دسته و خود دسته لوگو تغيير كنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ايا براي انجام اينكار افزونه اي وجود دارد؟؟؟

در غير اين صورت ميشود كمي واضح تر توضيح بديد كه چگونه ميتوان براي دسته هاي مشخص يك لوگو تعريف كرد تا با واردشدن به محصولات اون دسته و خود دسته لوگو تغيير كنند

از تابع is_category برای فایل category.php

و از in_category برای پستهای یک دسته میتوانید استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری