• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
great2012

مشکل صفحات بعد از انتقال سایت به دامین جدید

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بعد از انتقال سایت این مشکل برام بوجود امده که مثلا بعد از این که وارد میشم به جای این که بنویسه site.com/wp-admin مینویسه site.com/site.com/wp-admin

ممنون میشم کمک کنید ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بخش تنظیمات > همگانی آدرس جدید را با http وارد کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همه ی تنظیمات رو هم انجام داده ام اما هنوز بعضی جاها مثل دیدگاه ها این مشکل رو دارند.

چجوری مشکل رو باید رفع کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایتتون آنلاینه؟

چه بخشهایی این مشکل هست؟

قسمتهایی که ممکن دارای مقدار دهی ثابت باشد. ممکنه این مسئله بوجود بیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایتتون آنلاینه؟

چه بخشهایی این مشکل هست؟

قسمتهایی که ممکن دارای مقدار دهی ثابت باشد. ممکنه این مسئله بوجود بیاد

بله

فعلا هنگام غیر فعال و فعال ونصب کردن افزونه ها

هنگام ورود

هنگام نظر دهی

یه مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که اصلا امکان نظر دهی الان وجود نداره و برای من بیشتر امکان نظر دهی مهمه.

البته فکر کنم که این مشکل بعد از گذاشتن این دوخط به وجود اومده


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

که وقتی این خط رو حذف کردم



define('WP_HOME', 'http://site.com');

مشکل صفحات حل شد ولی مشکل نظرات و... خیر

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  1. کش فعابل دارید؟
    اگر دارید غیر فعال و کش های فعلی را تخلیه کنید
  2. این دو خط رو در wp-config.php کپی کردید؟
  3. آدرس سایت رو بگذارید تست بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  1. کش فعابل دارید؟
    اگر دارید غیر فعال و کش های فعلی را تخلیه کنید
  2. این دو خط رو در wp-config.php کپی کردید؟
  3. آدرس سایت رو بگذارید تست بشه

سلام

1-بله داشتم غیر فعال کردم چجوری تخلیه کنم؟

2-خط دوم رو کپی کره ام اما وقتی اولی رو کپی میکنم اون مشکل برای بقیه قسمت ها هم بوجود میاد.

3-پ.خ شد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارورتون مال کشه

نام افزونه ی کش سازتون چیه

همیشه افزونه هایی مثل منیفی و کش ساز ها را بعد از آخرین تغییرات سایت نصب کنید و بعد از فعال شدن آنها به چیزی در قالب سایت دست نزنید

این کد را هم به ابتدای فایل header.php اضافه کنید (به ارور الان مربوط نمی شه ولی فدر قالبتون نبود و باید اضافه بشه)


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js"><!--<![endif]-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارورتون مال کشه

نام افزونه ی کش سازتون چیه

همیشه افزونه هایی مثل منیفی و کش ساز ها را بعد از آخرین تغییرات سایت نصب کنید و بعد از فعال شدن آنها به چیزی در قالب سایت دست نزنید

این کد را هم به ابتدای فایل header.php اضافه کنید (به ارور الان مربوط نمی شه ولی فدر قالبتون نبود و باید اضافه بشه)


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js"><!--<![endif]-->

سلام

ممنون از کمکتون نام افزونه کش سازم w3 total cach هستش با غیر فعال کردنش مشکل حل نشد باید کامل حذفش کنم؟

ویرایش:

کامل حذف کردم و فایل

advanced-cache.php رو هم حذف کردم ولی باز هم مشکل هست حالا باید چیکار کنم؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

محتویات پوشه cache را هم خالی کنید

در آدرس بارتون آدرس


http://sitename.com/wp-admin/

را دستی وارد کنید و ببینید باز هم به آدرس دوم می رود یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

محتویات پوشه cache را هم خالی کنید

در آدرس بارتون آدرس


http://sitename.com/wp-admin/

را دستی وارد کنید و ببینید باز هم به آدرس دوم می رود یا نه

سلام

خیر نمی رود.

اگه منظورتون محتویات caches cpanel بود اون رو هم خالی کردم.

تشکر

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوشه cache در wp-content

اگر نمی رود پس لینکی که اشتباه می رود کجاست

بعد از لاگ این این انفاق می افتد یا از جایی پیوندی به ادمین داده اید اگر مشکل از لاگ این است بخشی که کد لاگ این را در آن گذاشتید چک کنید برای redirect مقدار پروتکل (http یا https) گذاشته شده یا خیر اگر نه بگذارید

(یعنی آدرس site.com/wp-admin را به http://site.com/wp-admin تبدیل کنید

در مورد لینکم همینطور

اگر افزونه ای برای لاگ این ندارید و کدی هم به صورت دستی وارد نکرده اید و از صفحه site.com/wp-login.php وارد می شوید و. ری دایرکت می شوید به آدرس دوم از بخش به روز رسانی وردپرس وردپرس را دوباره نصب کنید (کلید مشخصی دارد)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

وردپرس رو دوباره نصب کردم ولی انگار مشکل از اون دو کدیه که گفتند یذارم


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

وقتی این کد ها رو می ذارم این مشکلات پیش میاد اما مشکل اینه که وقتی هم که برمی دار مشون فونت سایت خراب میشه و قالب رو هم نمیتونم عوض کنم واقعا احتیاج به کمک دارم :wacko:

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

می شه لینک بدید که من کجا گفتم این دو تا کد را بگذارید؟

من یادم نمی آد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

می شه لینک بدید که من کجا گفتم این دو تا کد را بگذارید؟

من یادم نمی آد

سلام

شما نگفته بودید اقا مرتضی گفته بودند ;)

حالا یعنی اون کد ها رو بر دارم؟

پس مشکل فونت ها و قالب ها چی میشه؟

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما نگفته بودید اقا مرتضی گفته بودند ;)

حالا یعنی اون کد ها رو بر دارم؟

پس مشکل فونت ها و قالب ها چی میشه؟

نه عزیزچان عرض کردم لینکش را بده بخونم ببینم برای چی گفته شده حالا یا من یا جناب گرانمایه یا دیگری

اجازه بده ببینم چرا خواستند کد را بگذارید تا بگم چی کارش کنید بی زحمت لینک مورد را بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه عزیزچان عرض کردم لینکش را بده بخونم ببینم برای چی گفته شده حالا یا من یا جناب گرانمایه یا دیگری

اجازه بده ببینم چرا خواستند کد را بگذارید تا بگم چی کارش کنید بی زحمت لینک مورد را بگذارید

با عرض سلام

بفرمایید:http://forum.wp-parsi.com/topic/6504-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF/page__st__10

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله حذفشون کنید

اینکار برای معرفی سایتتون به htaccess بوده که دستی انجامش دادید

وارد پیشخوان بشید و از طریق تنظیمات - مشخصات سایت را چک کنید و مطمئن شوید آدرس هاتون در باکس مربوطه با http:// همراهند

از بخش پیوند یکتا ساختار پیوندهای یکتا را به روز کنید

به هاست بروید و دسترسی فایل های wp-config.php و .htaccess را روی 444 بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله حذفشون کنید

اینکار برای معرفی سایتتون به htaccess بوده که دستی انجامش دادید

وارد پیشخوان بشید و از طریق تنظیمات - مشخصات سایت را چک کنید و مطمئن شوید آدرس هاتون در باکس مربوطه با http:// همراهند

از بخش پیوند یکتا ساختار پیوندهای یکتا را به روز کنید

به هاست بروید و دسترسی فایل های wp-config.php و .htaccess را روی 444 بگذارید

سلام

همه ی این کار هارو کردم ولی همونطور که گفتم فونت خراب میشه و قالب هم قابل تعویض نیست(یعنی وقتی عوضش می کنم به طور غیر عادی و بدی بالا میاد)

حالا چه باید کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

سلام

خیر وقتی که قالب رو عوض می کنم درست نمایش داده نمیشه ولی وقتی اون کد ها رو میذارم درست نمایش داده میشه که اونوقت هم میدونید چه مشکلاتی پیش میاد.

شاید احتیاج باشه که کد دیگه ای در سایت قرار بدم :huh:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا سئوال ها را پاسخ دهید سه سئوال است

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا سئوال ها را پاسخ دهید سه سئوال است

سلام

1-فونت ها بیش از حد بزرگ میشن که از صحه بیرون میزنن

2-استایل قالب لود نمیشه و فقط نوشته ها به شکل خیلی بدی نمایش داده میشن

3-خیر در خال حاضر روی هیچ قالبی سالم نیست!

ادرس سایت رو قبلا بهتون گفتم میتونید خودتون هم ببینید که الان چطوریه ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوباره ادرس سایت رو بدید تا بتونیم بررسی کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید