• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
great2012

مشکل صفحات بعد از انتقال سایت به دامین جدید

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بعد از انتقال سایت این مشکل برام بوجود امده که مثلا بعد از این که وارد میشم به جای این که بنویسه site.com/wp-admin مینویسه site.com/site.com/wp-admin

ممنون میشم کمک کنید ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش تنظیمات > همگانی آدرس جدید را با http وارد کردید؟

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش تنظیمات > همگانی آدرس جدید را با http وارد کردید؟

بله
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ی تنظیمات رو هم انجام داده ام اما هنوز بعضی جاها مثل دیدگاه ها این مشکل رو دارند.

چجوری مشکل رو باید رفع کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون آنلاینه؟

چه بخشهایی این مشکل هست؟

قسمتهایی که ممکن دارای مقدار دهی ثابت باشد. ممکنه این مسئله بوجود بیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون آنلاینه؟

چه بخشهایی این مشکل هست؟

قسمتهایی که ممکن دارای مقدار دهی ثابت باشد. ممکنه این مسئله بوجود بیاد

بله

فعلا هنگام غیر فعال و فعال ونصب کردن افزونه ها

هنگام ورود

هنگام نظر دهی

یه مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که اصلا امکان نظر دهی الان وجود نداره و برای من بیشتر امکان نظر دهی مهمه.

البته فکر کنم که این مشکل بعد از گذاشتن این دوخط به وجود اومده


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

که وقتی این خط رو حذف کردم



define('WP_HOME', 'http://site.com');

مشکل صفحات حل شد ولی مشکل نظرات و... خیر

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. کش فعابل دارید؟
    اگر دارید غیر فعال و کش های فعلی را تخلیه کنید
  2. این دو خط رو در wp-config.php کپی کردید؟
  3. آدرس سایت رو بگذارید تست بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
  1. کش فعابل دارید؟
    اگر دارید غیر فعال و کش های فعلی را تخلیه کنید
  2. این دو خط رو در wp-config.php کپی کردید؟
  3. آدرس سایت رو بگذارید تست بشه

سلام

1-بله داشتم غیر فعال کردم چجوری تخلیه کنم؟

2-خط دوم رو کپی کره ام اما وقتی اولی رو کپی میکنم اون مشکل برای بقیه قسمت ها هم بوجود میاد.

3-پ.خ شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارورتون مال کشه

نام افزونه ی کش سازتون چیه

همیشه افزونه هایی مثل منیفی و کش ساز ها را بعد از آخرین تغییرات سایت نصب کنید و بعد از فعال شدن آنها به چیزی در قالب سایت دست نزنید

این کد را هم به ابتدای فایل header.php اضافه کنید (به ارور الان مربوط نمی شه ولی فدر قالبتون نبود و باید اضافه بشه)


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js"><!--<![endif]-->

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارورتون مال کشه

نام افزونه ی کش سازتون چیه

همیشه افزونه هایی مثل منیفی و کش ساز ها را بعد از آخرین تغییرات سایت نصب کنید و بعد از فعال شدن آنها به چیزی در قالب سایت دست نزنید

این کد را هم به ابتدای فایل header.php اضافه کنید (به ارور الان مربوط نمی شه ولی فدر قالبتون نبود و باید اضافه بشه)


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js"><!--<![endif]-->

سلام

ممنون از کمکتون نام افزونه کش سازم w3 total cach هستش با غیر فعال کردنش مشکل حل نشد باید کامل حذفش کنم؟

ویرایش:

کامل حذف کردم و فایل

advanced-cache.php رو هم حذف کردم ولی باز هم مشکل هست حالا باید چیکار کنم؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات پوشه cache را هم خالی کنید

در آدرس بارتون آدرس


http://sitename.com/wp-admin/

را دستی وارد کنید و ببینید باز هم به آدرس دوم می رود یا نه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات پوشه cache را هم خالی کنید

در آدرس بارتون آدرس


http://sitename.com/wp-admin/

را دستی وارد کنید و ببینید باز هم به آدرس دوم می رود یا نه

سلام

خیر نمی رود.

اگه منظورتون محتویات caches cpanel بود اون رو هم خالی کردم.

تشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه cache در wp-content

اگر نمی رود پس لینکی که اشتباه می رود کجاست

بعد از لاگ این این انفاق می افتد یا از جایی پیوندی به ادمین داده اید اگر مشکل از لاگ این است بخشی که کد لاگ این را در آن گذاشتید چک کنید برای redirect مقدار پروتکل (http یا https) گذاشته شده یا خیر اگر نه بگذارید

(یعنی آدرس site.com/wp-admin را به http://site.com/wp-admin تبدیل کنید

در مورد لینکم همینطور

اگر افزونه ای برای لاگ این ندارید و کدی هم به صورت دستی وارد نکرده اید و از صفحه site.com/wp-login.php وارد می شوید و. ری دایرکت می شوید به آدرس دوم از بخش به روز رسانی وردپرس وردپرس را دوباره نصب کنید (کلید مشخصی دارد)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وردپرس رو دوباره نصب کردم ولی انگار مشکل از اون دو کدیه که گفتند یذارم


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

وقتی این کد ها رو می ذارم این مشکلات پیش میاد اما مشکل اینه که وقتی هم که برمی دار مشون فونت سایت خراب میشه و قالب رو هم نمیتونم عوض کنم واقعا احتیاج به کمک دارم :wacko:

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه لینک بدید که من کجا گفتم این دو تا کد را بگذارید؟

من یادم نمی آد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه لینک بدید که من کجا گفتم این دو تا کد را بگذارید؟

من یادم نمی آد

سلام

شما نگفته بودید اقا مرتضی گفته بودند ;)

حالا یعنی اون کد ها رو بر دارم؟

پس مشکل فونت ها و قالب ها چی میشه؟

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما نگفته بودید اقا مرتضی گفته بودند ;)

حالا یعنی اون کد ها رو بر دارم؟

پس مشکل فونت ها و قالب ها چی میشه؟

نه عزیزچان عرض کردم لینکش را بده بخونم ببینم برای چی گفته شده حالا یا من یا جناب گرانمایه یا دیگری

اجازه بده ببینم چرا خواستند کد را بگذارید تا بگم چی کارش کنید بی زحمت لینک مورد را بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیزچان عرض کردم لینکش را بده بخونم ببینم برای چی گفته شده حالا یا من یا جناب گرانمایه یا دیگری

اجازه بده ببینم چرا خواستند کد را بگذارید تا بگم چی کارش کنید بی زحمت لینک مورد را بگذارید

با عرض سلام

بفرمایید:http://forum.wp-parsi.com/topic/6504-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF/page__st__10

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حذفشون کنید

اینکار برای معرفی سایتتون به htaccess بوده که دستی انجامش دادید

وارد پیشخوان بشید و از طریق تنظیمات - مشخصات سایت را چک کنید و مطمئن شوید آدرس هاتون در باکس مربوطه با http:// همراهند

از بخش پیوند یکتا ساختار پیوندهای یکتا را به روز کنید

به هاست بروید و دسترسی فایل های wp-config.php و .htaccess را روی 444 بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حذفشون کنید

اینکار برای معرفی سایتتون به htaccess بوده که دستی انجامش دادید

وارد پیشخوان بشید و از طریق تنظیمات - مشخصات سایت را چک کنید و مطمئن شوید آدرس هاتون در باکس مربوطه با http:// همراهند

از بخش پیوند یکتا ساختار پیوندهای یکتا را به روز کنید

به هاست بروید و دسترسی فایل های wp-config.php و .htaccess را روی 444 بگذارید

سلام

همه ی این کار هارو کردم ولی همونطور که گفتم فونت خراب میشه و قالب هم قابل تعویض نیست(یعنی وقتی عوضش می کنم به طور غیر عادی و بدی بالا میاد)

حالا چه باید کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

سلام

خیر وقتی که قالب رو عوض می کنم درست نمایش داده نمیشه ولی وقتی اون کد ها رو میذارم درست نمایش داده میشه که اونوقت هم میدونید چه مشکلاتی پیش میاد.

شاید احتیاج باشه که کد دیگه ای در سایت قرار بدم :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا سئوال ها را پاسخ دهید سه سئوال است

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا سئوال ها را پاسخ دهید سه سئوال است

سلام

1-فونت ها بیش از حد بزرگ میشن که از صحه بیرون میزنن

2-استایل قالب لود نمیشه و فقط نوشته ها به شکل خیلی بدی نمایش داده میشن

3-خیر در خال حاضر روی هیچ قالبی سالم نیست!

ادرس سایت رو قبلا بهتون گفتم میتونید خودتون هم ببینید که الان چطوریه ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره ادرس سایت رو بدید تا بتونیم بررسی کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم