great2012

مشکل صفحات بعد از انتقال سایت به دامین جدید

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بعد از انتقال سایت این مشکل برام بوجود امده که مثلا بعد از این که وارد میشم به جای این که بنویسه site.com/wp-admin مینویسه site.com/site.com/wp-admin

ممنون میشم کمک کنید ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش تنظیمات > همگانی آدرس جدید را با http وارد کردید؟

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش تنظیمات > همگانی آدرس جدید را با http وارد کردید؟

بله
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ی تنظیمات رو هم انجام داده ام اما هنوز بعضی جاها مثل دیدگاه ها این مشکل رو دارند.

چجوری مشکل رو باید رفع کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون آنلاینه؟

چه بخشهایی این مشکل هست؟

قسمتهایی که ممکن دارای مقدار دهی ثابت باشد. ممکنه این مسئله بوجود بیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون آنلاینه؟

چه بخشهایی این مشکل هست؟

قسمتهایی که ممکن دارای مقدار دهی ثابت باشد. ممکنه این مسئله بوجود بیاد

بله

فعلا هنگام غیر فعال و فعال ونصب کردن افزونه ها

هنگام ورود

هنگام نظر دهی

یه مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که اصلا امکان نظر دهی الان وجود نداره و برای من بیشتر امکان نظر دهی مهمه.

البته فکر کنم که این مشکل بعد از گذاشتن این دوخط به وجود اومده


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

که وقتی این خط رو حذف کردم



define('WP_HOME', 'http://site.com');

مشکل صفحات حل شد ولی مشکل نظرات و... خیر

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. کش فعابل دارید؟
    اگر دارید غیر فعال و کش های فعلی را تخلیه کنید
  2. این دو خط رو در wp-config.php کپی کردید؟
  3. آدرس سایت رو بگذارید تست بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
  1. کش فعابل دارید؟
    اگر دارید غیر فعال و کش های فعلی را تخلیه کنید
  2. این دو خط رو در wp-config.php کپی کردید؟
  3. آدرس سایت رو بگذارید تست بشه

سلام

1-بله داشتم غیر فعال کردم چجوری تخلیه کنم؟

2-خط دوم رو کپی کره ام اما وقتی اولی رو کپی میکنم اون مشکل برای بقیه قسمت ها هم بوجود میاد.

3-پ.خ شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارورتون مال کشه

نام افزونه ی کش سازتون چیه

همیشه افزونه هایی مثل منیفی و کش ساز ها را بعد از آخرین تغییرات سایت نصب کنید و بعد از فعال شدن آنها به چیزی در قالب سایت دست نزنید

این کد را هم به ابتدای فایل header.php اضافه کنید (به ارور الان مربوط نمی شه ولی فدر قالبتون نبود و باید اضافه بشه)


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js"><!--<![endif]-->

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارورتون مال کشه

نام افزونه ی کش سازتون چیه

همیشه افزونه هایی مثل منیفی و کش ساز ها را بعد از آخرین تغییرات سایت نصب کنید و بعد از فعال شدن آنها به چیزی در قالب سایت دست نزنید

این کد را هم به ابتدای فایل header.php اضافه کنید (به ارور الان مربوط نمی شه ولی فدر قالبتون نبود و باید اضافه بشه)


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html dir="rtl" lang="fa-IR" class="no-js"><!--<![endif]-->

سلام

ممنون از کمکتون نام افزونه کش سازم w3 total cach هستش با غیر فعال کردنش مشکل حل نشد باید کامل حذفش کنم؟

ویرایش:

کامل حذف کردم و فایل

advanced-cache.php رو هم حذف کردم ولی باز هم مشکل هست حالا باید چیکار کنم؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات پوشه cache را هم خالی کنید

در آدرس بارتون آدرس


http://sitename.com/wp-admin/

را دستی وارد کنید و ببینید باز هم به آدرس دوم می رود یا نه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات پوشه cache را هم خالی کنید

در آدرس بارتون آدرس


http://sitename.com/wp-admin/

را دستی وارد کنید و ببینید باز هم به آدرس دوم می رود یا نه

سلام

خیر نمی رود.

اگه منظورتون محتویات caches cpanel بود اون رو هم خالی کردم.

تشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه cache در wp-content

اگر نمی رود پس لینکی که اشتباه می رود کجاست

بعد از لاگ این این انفاق می افتد یا از جایی پیوندی به ادمین داده اید اگر مشکل از لاگ این است بخشی که کد لاگ این را در آن گذاشتید چک کنید برای redirect مقدار پروتکل (http یا https) گذاشته شده یا خیر اگر نه بگذارید

(یعنی آدرس site.com/wp-admin را به http://site.com/wp-admin تبدیل کنید

در مورد لینکم همینطور

اگر افزونه ای برای لاگ این ندارید و کدی هم به صورت دستی وارد نکرده اید و از صفحه site.com/wp-login.php وارد می شوید و. ری دایرکت می شوید به آدرس دوم از بخش به روز رسانی وردپرس وردپرس را دوباره نصب کنید (کلید مشخصی دارد)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وردپرس رو دوباره نصب کردم ولی انگار مشکل از اون دو کدیه که گفتند یذارم


define('WP_SITEURL', 'http://site.com');
define('WP_HOME', 'http://site.com');

وقتی این کد ها رو می ذارم این مشکلات پیش میاد اما مشکل اینه که وقتی هم که برمی دار مشون فونت سایت خراب میشه و قالب رو هم نمیتونم عوض کنم واقعا احتیاج به کمک دارم :wacko:

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه لینک بدید که من کجا گفتم این دو تا کد را بگذارید؟

من یادم نمی آد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه لینک بدید که من کجا گفتم این دو تا کد را بگذارید؟

من یادم نمی آد

سلام

شما نگفته بودید اقا مرتضی گفته بودند ;)

حالا یعنی اون کد ها رو بر دارم؟

پس مشکل فونت ها و قالب ها چی میشه؟

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما نگفته بودید اقا مرتضی گفته بودند ;)

حالا یعنی اون کد ها رو بر دارم؟

پس مشکل فونت ها و قالب ها چی میشه؟

نه عزیزچان عرض کردم لینکش را بده بخونم ببینم برای چی گفته شده حالا یا من یا جناب گرانمایه یا دیگری

اجازه بده ببینم چرا خواستند کد را بگذارید تا بگم چی کارش کنید بی زحمت لینک مورد را بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیزچان عرض کردم لینکش را بده بخونم ببینم برای چی گفته شده حالا یا من یا جناب گرانمایه یا دیگری

اجازه بده ببینم چرا خواستند کد را بگذارید تا بگم چی کارش کنید بی زحمت لینک مورد را بگذارید

با عرض سلام

بفرمایید:http://forum.wp-parsi.com/topic/6504-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF/page__st__10

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حذفشون کنید

اینکار برای معرفی سایتتون به htaccess بوده که دستی انجامش دادید

وارد پیشخوان بشید و از طریق تنظیمات - مشخصات سایت را چک کنید و مطمئن شوید آدرس هاتون در باکس مربوطه با http:// همراهند

از بخش پیوند یکتا ساختار پیوندهای یکتا را به روز کنید

به هاست بروید و دسترسی فایل های wp-config.php و .htaccess را روی 444 بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حذفشون کنید

اینکار برای معرفی سایتتون به htaccess بوده که دستی انجامش دادید

وارد پیشخوان بشید و از طریق تنظیمات - مشخصات سایت را چک کنید و مطمئن شوید آدرس هاتون در باکس مربوطه با http:// همراهند

از بخش پیوند یکتا ساختار پیوندهای یکتا را به روز کنید

به هاست بروید و دسترسی فایل های wp-config.php و .htaccess را روی 444 بگذارید

سلام

همه ی این کار هارو کردم ولی همونطور که گفتم فونت خراب میشه و قالب هم قابل تعویض نیست(یعنی وقتی عوضش می کنم به طور غیر عادی و بدی بالا میاد)

حالا چه باید کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

سلام

خیر وقتی که قالب رو عوض می کنم درست نمایش داده نمیشه ولی وقتی اون کد ها رو میذارم درست نمایش داده میشه که اونوقت هم میدونید چه مشکلاتی پیش میاد.

شاید احتیاج باشه که کد دیگه ای در سایت قرار بدم :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا سئوال ها را پاسخ دهید سه سئوال است

خراب شدن فونت یعنی چی؟

معمولا به فونتی که انکدینگش اشتباه باشه می گن خراب

قالب چطوری غیر عادی می شه

در حال حاضر سایتتون روی قالب دیفالت وردپرس سالمه یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا سئوال ها را پاسخ دهید سه سئوال است

سلام

1-فونت ها بیش از حد بزرگ میشن که از صحه بیرون میزنن

2-استایل قالب لود نمیشه و فقط نوشته ها به شکل خیلی بدی نمایش داده میشن

3-خیر در خال حاضر روی هیچ قالبی سالم نیست!

ادرس سایت رو قبلا بهتون گفتم میتونید خودتون هم ببینید که الان چطوریه ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره ادرس سایت رو بدید تا بتونیم بررسی کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟