AdminWeb

مشکل در ورد به مدیریت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

امروز نمیدونم چطور شد یهو دیگه نمیشه وارد مدیریت شد

آدرس site.com/wp-admin/ رو که میزنم اخطار زیر رو نمایش میده فقط :

شما مجوز کافی برای دسترسی به‌این برگه را ندارید.

اقداماتی که انجام دادم و جواب نداد :

- غیرفعال کردن تمام افزونه ها

- آپلود مجدد فایلهای وردپرس

و روی فولدر ادمین هم پسورد گذاشتم

راهکارش چیه دوستان ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

سطح دسترسی پوشه wp-admin رو بررسی کن روی 755 باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

سطح دسترسی پوشه wp-admin رو بررسی کن روی 755 باشه

چک کردم 755 بود از اول

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام پوشه wp-content را تغییر دهید و تست

سعی کنید همه چیز را به پیشفرض وردپرس برگردانید

رمز wp-admin را بردارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امروز نمیدونم چطور شد یهو دیگه نمیشه وارد مدیریت شد

آدرس site.com/wp-admin/ رو که میزنم اخطار زیر رو نمایش میده فقط :

اقداماتی که انجام دادم و جواب نداد :

- غیرفعال کردن تمام افزونه ها

- آپلود مجدد فایلهای وردپرس

و روی فولدر ادمین هم پسورد گذاشتم

راهکارش چیه دوستان ؟

در صورتی که واقعا کار خاصی از طرف شما یا افزونه هایی که نصب کردید صورت نگرفته باشه میشه مربوط به تغییرات سروری که روش هستید باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در اینگونه مواقع باید از طریق phpmyadmin سطح دسترسی یوزر مدیر رو به حالت اول برگردونید (فکر میکنم 10 هست)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام پوشه wp-content را تغییر دهید و تست

سعی کنید همه چیز را به پیشفرض وردپرس برگردانید

رمز wp-admin را بردارید

بعد از این داستان رمز گذاشتم

یه روش صحیح و استاندارد برای تغییر نام wp-admin بگید لطفا

چندتایی دیدم که زیاد جالب نبودن

در صورتی که واقعا کار خاصی از طرف شما یا افزونه هایی که نصب کردید صورت نگرفته باشه میشه مربوط به تغییرات سروری که روش هستید باشه

سرور مشکلی نداره. یکی از بهترین هاستینگ های کشور هستن

ضمن اینکه روی همین سرور چندسایت وردپرسی دیگه هم داریم و مشکلی ندارن اونا

در اینگونه مواقع باید از طریق phpmyadmin سطح دسترسی یوزر مدیر رو به حالت اول برگردونید (فکر میکنم 10 هست)

ممنون. تست کنم خبر میدم ( ولی فکر نمیکنم از سطح دسترسی باشه )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدوم جواب نداد .

حتی فایلهای وردپرس 3.4 رو هم ریختم ، بروزرسانی انجام شد اما باز همون خطا رو میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اچ تی اکسس روت رو به حالت دیفال قرار بدید - اگر از طریق پنل هاست بر روی wp-admin رمز قرار دادید، رمز رو حذف کنید و محتویات اچ تی اکسس wp-admin رو حذف کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اچ تی اکسس روت رو به حالت دیفال قرار بدید - اگر از طریق پنل هاست بر روی wp-admin رمز قرار دادید، رمز رو حذف کنید و محتویات اچ تی اکسس wp-admin رو حذف کنید.

این کارها رو هم انجام دادم . الان رمز نداره

خیلی عجیبه . از یه سایت دیگه که مشکلی نداره محتویات htaccess رو کپی کردم ، بی فایده

خالی هم کردم بی فایده بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت و htaccess ها رو میشه دید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟