• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ShikA

مشکل و سوال در مورد قالب

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من چند تا سوال و مشکل داشتم ، توی عکس همش رو مطرح کردم :(

میشه لطفا کمک و راهنماییم کنید؟؟

EDIT.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. ایکاش تک تک مطرح میکردید تا دوستانی که قصد کمک دارند، مسلط تر عمل کنند.

1. کافیه بسته به زمان، یک شرط بنویسید. طوری که در 2 روز بعد از ارسال پست،یک عکس/نوشته جلوی عنوان مطلب مورد نظر به نمایش درآید.

2. با استفاده از این تاپیک به هدف میرسید.

3. به نظرم اگر direction اون اسکرول رو عوض کنید درست بشه. (این رو منتظر جواب قطعی تر دوستان باشید)

4و5. نیاز دارید به کمی دانش HTML . مراجعه شود به تاپیک لینک شده در شماره 2

6. این هم به نظرم اگر عرض این قسمت کامل و اندازه کنید، اون اسکرول حذف میشه.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-

تابع در فایل functions


function newly_posted() {
global $post;
$now = date('U'); $published = get_the_time('U');
$new = false;
if( $now-$published <= 3*24*60*60 ) $new = true;
return $new;
}

استفاده در حلقه پست:


<?php if( newly_posted() ) :
echo "جدید";
endif; ?>

3-

با استفاده از overflow میتوانید این کار را انجام دهید


http://www.w3schools.com/cssref/playit.asp?filename=playcss_overflow&preval=auto

4-5 از کدهای همون بخش بالایی با تغییر کوئری استفاده کنید

6- مقدار overflow را برابر hidden قرار دهید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تغییر حالت اسکرولر باید وب کیت استفاده کنید البته برای ایجاد اسکرولر همونطور که دوستان گفتند باید به overflow مقدار auto بدید

من الان فرصت نوشتن کد وب کیت را ندارم اگر دوستان راهنمایی نکرده بودندیکی دوساعت دیگه بر می گردم و می نویسمش

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از عزیزان بخاطر جواب ها ..... اما هنوزم مشکل ها حل نشدن :(

این کد باکس فعلیه ( عکس دومی که میخوام اسکرول و " جدید " رو توش اعمال کنم !! )

کد تابع رو توی functions قرار دادم کد دومی رو کجای حلقه بذارم؟

میشه یکی لطف کنه و این باکس رو مثل باکس عکس اول 2 قسمتی کنه ..... ؟

<div class="boxed1">
<div class="btitle">
<div class="boxed-image" style="background-image: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/shika_news.png');"></div>
<span class="link">مجله خبری</span><span class="rss"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/news/">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/rss.png" alt="rss"></a></span></div>
<div class="content">
<ul id="block-link">
<div style='width:240px;height:220px;overflow:auto'>
<?php $recent = new WP_Query("category_name=news&showposts=15"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="tt" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; ?>
<div style="clear: both;"></div></ul>
<div id="archive"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/news/">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/archive.png" alt="archive"></a></div>
</div><div class="footer"></div></div>

ویرایش شده در توسط ShikA
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از عنوان title

میشه این:


<div class="boxed1">
<div class="btitle">
<div class="boxed-image" style="background-image: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/shika_news.png');"></div>
<span class="link">مجله خبری</span><span class="rss"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/news/">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/rss.png" alt="rss"></a></span></div>
<div class="content">
<ul id="block-link">
<div style='width:240px;height:220px;overflow:auto'>
<?php $recent = new WP_Query("category_name=news&showposts=15"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="tt" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<?php if( newly_posted() ) : echo "جدید";endif; ?>
</li>
<?php endwhile; ?>
<div style="clear: both;"></div></ul>
<div id="archive"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/news/">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/archive.png" alt="archive"></a></div>
</div><div class="footer"></div></div>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نکته مهم ! کاشکی مطلب رو به صورت عکس مطرح نمی کردید ، منظور درخواست ها و سوالاتتون ... :)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از همه عزیزان

متن " جدید " اوکی شد و مشکل حل شد

اسکرول رو هم با تغیر اندازه افتاد زیر کادر اما هنوزم هستش ...

واسه تغیر شکل اسکرول هنوز به جوابی نرسیدم ...... منظور از direction عوش کردن چیه؟ یا چجوری با overflow عوش کنم؟؟

واسه اسکرول من این کد رو گذاشتم

<div style='width:500px;height:200px;overflow:auto'>

میخوام اگه امکانش هست مثل شکل 1 بشه اسکرول

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال دیگه :

------------------

برای قرار دادن تصویر شاخص حتما باید اون تصویر توی هاست آپلود شده باشه و از اونجا فراخوانی بشه؟

نمیشه کدی داد بش که مثلا هر عکسی که توی اون پست یا مطلب قرار داره رو بعنوان تصویر شاخص قرار بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال دیگه :

------------------

برای قرار دادن تصویر شاخص حتما باید اون تصویر توی هاست آپلود شده باشه و از اونجا فراخوانی بشه؟

نمیشه کدی داد بش که مثلا هر عکسی که توی اون پست یا مطلب قرار داره رو بعنوان تصویر شاخص قرار بده؟

سئوالتون کاملا به موضوع بی ربطه یک تایپیک جدا براش بزنید

کارهایی که در بخش اول سئوالاتتون خواستید وقتی براتون مقدوره که حداقل اطلاعات مورد نیاز css و html را داشته باشید در بخش آموزش را جستجو کنید اول اطلاعاتی که گفتم را بدست آورید و بعد ادامه دهید

لطفا برای نوشتن از فونت و سایز معمولی و رنگ مشکی استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از همه عزیزان

متن " جدید " اوکی شد و مشکل حل شد

اسکرول رو هم با تغیر اندازه افتاد زیر کادر اما هنوزم هستش ...

واسه تغیر شکل اسکرول هنوز به جوابی نرسیدم ...... منظور از direction عوش کردن چیه؟ یا چجوری با overflow عوش کنم؟؟

واسه اسکرول من این کد رو گذاشتم

<div style='width:500px;height:200px;overflow:auto'>

میخوام اگه امکانش هست مثل شکل 1 بشه اسکرول

شما میخواید اسکرول ویندوز نمایش داده نشه؟

بهتره کد همون بخش رو بررسی کنید

(چون راهنمایی‌های شده اشتباه بودند!)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری