• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
ahadto

نمایش متن به جای عکس با رفتن موس روی آن

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

آیا میشه برای یه عکس استایلی تعریف کرد که وقتی موس روش میره عکس محو بشه و یه متن جاش نشون بده؟

کلاس عکسی که می خوام اینجور بشه توی استایل اینه:

.ads-top

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو گذاشتم توی استایل:


.contenthover { padding:20px 20px 10px 20px; }
.contenthover, .contenthover h3, contenthover a { color:#fff; }
.contenthover h3, .contenthover p { margin:0 0 10px 0; line-height:1.4em; padding:0; }
.contenthover a.mybutton { display:block; float:left; padding:5px 10px; background:#3c9632; color:#fff; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; border-radius: 4px; }
.contenthover a.mybutton:hover { background:#34742d }
$('#d1').contenthover({
overlay_background:'#000',
overlay_opacity:0.8
});

این رو هم جایی که می خواستم به کار بردم اما کار نکرد:


<img id="d1" alt="" src="عکس" width="600" height="120" />
<div class="contenthover">
<h3>Lorem ipsum dolor</h3>
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum pulvinar ante quis augue lobortis volutpat.
<a class="mybutton" href="#">Lorem ipsum</a>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل js زیر رو در پوسته فراخوانی کنید:


http://www.backslash.gr/demos/contenthover-jquery-plugin/jquery.contenthover.js

قسمت زیر رو در یک فایل js جدید قرار بدید و فراخوانی کنید نه در css :


$('#d1').contenthover({
    overlay_background:'#000',
    overlay_opacity:0.8
});

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

src نشانی عکس است نه کلمه عکس و برای هر افکت باید یکی از چی کوئوری ها فراخوانی بشه - بهتر اینه که همه ی جی کوئوری ها رو در یک فایل و با هش های متفاوت قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل js زیر رو در پوسته فراخوانی کنید:


http://www.backslash.gr/demos/contenthover-jquery-plugin/jquery.contenthover.js

قسمت زیر رو در یک فایل js جدید قرار بدید و فراخوانی کنید نه در css :


$('#d1').contenthover({
overlay_background:'#000',
overlay_opacity:0.8
});

میشه یه کم ساده تر توضیح بدید که چجور می تونم این فایل رو فراخوانی کنم و اون قسمت دوم رو وقتی توی فایل جدید گذاشتم آدرس رو چجوری و کجا به کار ببرم؟

src نشانی عکس است نه کلمه عکس

آره متوجه بودم :)

برای هر افکت باید یکی از چی کوئوری ها فراخوانی بشه - بهتر اینه که همه ی جی کوئوری ها رو در یک فایل و با هش های متفاوت قرار بدید

اینو دیگه اصلا متوجه نشدم :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجوری:

مثلا فایل contenthover.js رو در پشه js مسیر پوسته بریزید بعد به این صورت فراخوانی کنید: قبل از تگ </header>


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/contenthoverjs" ></script>

بعد یه فایل دلخواه تو همون مسیر بساز و قسمت دو رو قرار بده توش و مثل بالا فراخوانی کن.

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلها رو آپ کردم توی پوشه js قالب و بعد هم این دو تا رو گذاشتم قسمت هد در فایل هدر:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/contenthover.js" ></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/11.js" ></script>

و سی اس اس رو هم گذاشتم استایل و اون یکی رو هم به کار بردم اما باز هم کار نکرد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

html رو چطوری وارد کردی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل دمو:


<img id="d1" src="http://feghahat.com/0012.png" width="620" height="110" />
<div class="contenthover">
<h3>Lorem ipsum dolor</h3>
<p>Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum pulvinar ante quis augue lobortis volutpat. </p>
<p><a href="#" class="mybutton">Lorem ipsum</a></p>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت دوم رو بین کد زیر قرار بده:


jQuery(document).ready(function($){



});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم نشد!

این آدرسه، یه چک کنید بی زحمت:

http://mobser.ir/sdfadad/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها که کاملاً درست هستند - احتمالاً فراخوانی ها و جای گذاری های شما ایراد داره

همون کد ها در پلاگین زیر قرار گرفته:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slide-up-box/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید نمی خواستم کار به جی کوئری و این چیزها بکشه، توی آدرس زیر قسمت Example 3 - Text in Transparent Box نگاه کنید:

http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp

اینجا یه عکسه که متن روشه، آیا نمیشه یه تغییراتی توی همین کد داد که وقتی موس بره روش عکس کمرنگ شه و اون فونت نشون داده بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه می فرمایید نمی خواهید از جی کوئوری و یا اینچنین چیزهایی استفاده کنید بهتون توصیه می کنم اگر واقعاً براتون مقرون به صرفه هست کمی در مورد event ها مطالعه کنید و از پایه شروع کنید

به هر حال در یکی از تاپیک ها حدود 1 ماه پیش سوال مشابهی رو به روش اچ تی ام ال جواب دادم - اگر مایل بودید بگردید و پیدا کنید - متاسفانه الان نمی دونم کجاست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ از استاد فخار

1. این کدها ربطی به کدها و راهنمایی دوستان ندارد و کلا راهی متفاوت است برای استفاده اش باید همه تغییرات قبلی را به شکل اول برگردونید

2. این کدها را در style.css بگذارید


.imgbox {
position:relative;
display:inline-block;
width:200px;
height:200px;
}
.imgbox .myimg {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .myimg {
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
}
.imgbox .imgboxtext {
position:absolute;
left:0;
right:0;
top:0;
bottom:0;
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .imgboxtext {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
}

3. عکس ها را در کدهایی شبیه کدهای زیر جاسازی کنید


<div class="imgbox">
<img src="address.jpg" class="myimg" />
<div class="imgboxtext">
text
</div>
</div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مشکل!

من عکس رو با کد زیر به کار بردم و در ابعاد 600 در 330 استفاده کردم، اما کلا ریخته به هم:


<div class="imgbox">
<img class="myimg" alt="" src="http://mobser.ir/up/2012/11/f1.jpg" width="660" height="330" />
<div class="imgboxtext">
متن تستی
</div>
</div>

این هم آدرس:

http://mobser.ir/شیبسی/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خط 4 و 5 کدهای css مقدار


width:200px;
height:200px;

را تغییر دهید به ابعاد عکس

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون دو تا خط رو حذف کردم، فک کنم اینطوری بهتره، چون هر جایی می تونیم اندازه رو خودمون تعیین کنیم ولی اینجوری فقط برا یک عکس قابل استفاده است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون دو تا خط رو حذف کردم، فک کنم اینطوری بهتره، چون هر جایی می تونیم اندازه رو خودمون تعیین کنیم ولی اینجوری فقط برا یک عکس قابل استفاده است

بهم ریختگی حروف در محلی که گفتید بخاطر


float: right;
line-height:0;
}

است این تکه کد را در فایل style.css جستجو کنید و حذفش کنید در ضمن در دو سه خط پایینی هم همین اندازه لحاظ شده که می تونید


line-height:0;

را از همشون حذف کنید

در مورد ابعادی که حذف کردید این ابعاد را باید در موارد مختلف بگذارید می تونید روی خود لایه اعمال کنید ولی اگر نباشند با توجه به اینکه لایه حروف بر راساس اون لایه قرار گرفته در مرورگر ie تکست ها دیده نمی شوند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهم ریختگی حروف در محلی که گفتید بخاطر


float: right;
line-height:0;
}

است این تکه کد را در فایل style.css جستجو کنید و حذفش کنید در ضمن در دو سه خط پایینی هم همین اندازه لحاظ شده که می تونید


line-height:0;

را از همشون حذف کنید

در مورد ابعادی که حذف کردید این ابعاد را باید در موارد مختلف بگذارید می تونید روی خود لایه اعمال کنید ولی اگر نباشند با توجه به اینکه لایه حروف بر راساس اون لایه قرار گرفته در مرورگر ie تکست ها دیده نمی شوند

آره درست شد، فقط یه سوال دیگه اینکه توی اون آدرسی که بهتون دادم برای اون متن زمینه یه border گذاشتم که چسبیده به متن، برای اینکه اون متن یه چند پیکسل از اطراف اون بردر زرد رنگ فاصله بگیره چیکار باید کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

padding: 5px;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری