• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
ahadto

نمایش متن به جای عکس با رفتن موس روی آن

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

آیا میشه برای یه عکس استایلی تعریف کرد که وقتی موس روش میره عکس محو بشه و یه متن جاش نشون بده؟

کلاس عکسی که می خوام اینجور بشه توی استایل اینه:

.ads-top

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو گذاشتم توی استایل:


.contenthover { padding:20px 20px 10px 20px; }
.contenthover, .contenthover h3, contenthover a { color:#fff; }
.contenthover h3, .contenthover p { margin:0 0 10px 0; line-height:1.4em; padding:0; }
.contenthover a.mybutton { display:block; float:left; padding:5px 10px; background:#3c9632; color:#fff; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; border-radius: 4px; }
.contenthover a.mybutton:hover { background:#34742d }
$('#d1').contenthover({
overlay_background:'#000',
overlay_opacity:0.8
});

این رو هم جایی که می خواستم به کار بردم اما کار نکرد:


<img id="d1" alt="" src="عکس" width="600" height="120" />
<div class="contenthover">
<h3>Lorem ipsum dolor</h3>
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum pulvinar ante quis augue lobortis volutpat.
<a class="mybutton" href="#">Lorem ipsum</a>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید فایل js زیر رو در پوسته فراخوانی کنید:


http://www.backslash.gr/demos/contenthover-jquery-plugin/jquery.contenthover.js

قسمت زیر رو در یک فایل js جدید قرار بدید و فراخوانی کنید نه در css :


$('#d1').contenthover({
    overlay_background:'#000',
    overlay_opacity:0.8
});

ویرایش شده در توسط Mohammad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

src نشانی عکس است نه کلمه عکس و برای هر افکت باید یکی از چی کوئوری ها فراخوانی بشه - بهتر اینه که همه ی جی کوئوری ها رو در یک فایل و با هش های متفاوت قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید فایل js زیر رو در پوسته فراخوانی کنید:


http://www.backslash.gr/demos/contenthover-jquery-plugin/jquery.contenthover.js

قسمت زیر رو در یک فایل js جدید قرار بدید و فراخوانی کنید نه در css :


$('#d1').contenthover({
overlay_background:'#000',
overlay_opacity:0.8
});

میشه یه کم ساده تر توضیح بدید که چجور می تونم این فایل رو فراخوانی کنم و اون قسمت دوم رو وقتی توی فایل جدید گذاشتم آدرس رو چجوری و کجا به کار ببرم؟

src نشانی عکس است نه کلمه عکس

آره متوجه بودم :)

برای هر افکت باید یکی از چی کوئوری ها فراخوانی بشه - بهتر اینه که همه ی جی کوئوری ها رو در یک فایل و با هش های متفاوت قرار بدید

اینو دیگه اصلا متوجه نشدم :ph34r:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجوری:

مثلا فایل contenthover.js رو در پشه js مسیر پوسته بریزید بعد به این صورت فراخوانی کنید: قبل از تگ </header>


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/contenthoverjs" ></script>

بعد یه فایل دلخواه تو همون مسیر بساز و قسمت دو رو قرار بده توش و مثل بالا فراخوانی کن.

ویرایش شده در توسط Mohammad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایلها رو آپ کردم توی پوشه js قالب و بعد هم این دو تا رو گذاشتم قسمت هد در فایل هدر:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/contenthover.js" ></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/11.js" ></script>

و سی اس اس رو هم گذاشتم استایل و اون یکی رو هم به کار بردم اما باز هم کار نکرد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

html رو چطوری وارد کردی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثل دمو:


<img id="d1" src="http://feghahat.com/0012.png" width="620" height="110" />
<div class="contenthover">
<h3>Lorem ipsum dolor</h3>
<p>Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum pulvinar ante quis augue lobortis volutpat. </p>
<p><a href="#" class="mybutton">Lorem ipsum</a></p>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قسمت دوم رو بین کد زیر قرار بده:


jQuery(document).ready(function($){



});

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باز هم نشد!

این آدرسه، یه چک کنید بی زحمت:

http://mobser.ir/sdfadad/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها که کاملاً درست هستند - احتمالاً فراخوانی ها و جای گذاری های شما ایراد داره

همون کد ها در پلاگین زیر قرار گرفته:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slide-up-box/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید نمی خواستم کار به جی کوئری و این چیزها بکشه، توی آدرس زیر قسمت Example 3 - Text in Transparent Box نگاه کنید:

http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp

اینجا یه عکسه که متن روشه، آیا نمیشه یه تغییراتی توی همین کد داد که وقتی موس بره روش عکس کمرنگ شه و اون فونت نشون داده بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینکه می فرمایید نمی خواهید از جی کوئوری و یا اینچنین چیزهایی استفاده کنید بهتون توصیه می کنم اگر واقعاً براتون مقرون به صرفه هست کمی در مورد event ها مطالعه کنید و از پایه شروع کنید

به هر حال در یکی از تاپیک ها حدود 1 ماه پیش سوال مشابهی رو به روش اچ تی ام ال جواب دادم - اگر مایل بودید بگردید و پیدا کنید - متاسفانه الان نمی دونم کجاست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پاسخ از استاد فخار

1. این کدها ربطی به کدها و راهنمایی دوستان ندارد و کلا راهی متفاوت است برای استفاده اش باید همه تغییرات قبلی را به شکل اول برگردونید

2. این کدها را در style.css بگذارید


.imgbox {
position:relative;
display:inline-block;
width:200px;
height:200px;
}
.imgbox .myimg {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .myimg {
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
}
.imgbox .imgboxtext {
position:absolute;
left:0;
right:0;
top:0;
bottom:0;
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .imgboxtext {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
}

3. عکس ها را در کدهایی شبیه کدهای زیر جاسازی کنید


<div class="imgbox">
<img src="address.jpg" class="myimg" />
<div class="imgboxtext">
text
</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه مشکل!

من عکس رو با کد زیر به کار بردم و در ابعاد 600 در 330 استفاده کردم، اما کلا ریخته به هم:


<div class="imgbox">
<img class="myimg" alt="" src="http://mobser.ir/up/2012/11/f1.jpg" width="660" height="330" />
<div class="imgboxtext">
متن تستی
</div>
</div>

این هم آدرس:

http://mobser.ir/شیبسی/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در خط 4 و 5 کدهای css مقدار


width:200px;
height:200px;

را تغییر دهید به ابعاد عکس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون دو تا خط رو حذف کردم، فک کنم اینطوری بهتره، چون هر جایی می تونیم اندازه رو خودمون تعیین کنیم ولی اینجوری فقط برا یک عکس قابل استفاده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون دو تا خط رو حذف کردم، فک کنم اینطوری بهتره، چون هر جایی می تونیم اندازه رو خودمون تعیین کنیم ولی اینجوری فقط برا یک عکس قابل استفاده است

بهم ریختگی حروف در محلی که گفتید بخاطر


float: right;
line-height:0;
}

است این تکه کد را در فایل style.css جستجو کنید و حذفش کنید در ضمن در دو سه خط پایینی هم همین اندازه لحاظ شده که می تونید


line-height:0;

را از همشون حذف کنید

در مورد ابعادی که حذف کردید این ابعاد را باید در موارد مختلف بگذارید می تونید روی خود لایه اعمال کنید ولی اگر نباشند با توجه به اینکه لایه حروف بر راساس اون لایه قرار گرفته در مرورگر ie تکست ها دیده نمی شوند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهم ریختگی حروف در محلی که گفتید بخاطر


float: right;
line-height:0;
}

است این تکه کد را در فایل style.css جستجو کنید و حذفش کنید در ضمن در دو سه خط پایینی هم همین اندازه لحاظ شده که می تونید


line-height:0;

را از همشون حذف کنید

در مورد ابعادی که حذف کردید این ابعاد را باید در موارد مختلف بگذارید می تونید روی خود لایه اعمال کنید ولی اگر نباشند با توجه به اینکه لایه حروف بر راساس اون لایه قرار گرفته در مرورگر ie تکست ها دیده نمی شوند

آره درست شد، فقط یه سوال دیگه اینکه توی اون آدرسی که بهتون دادم برای اون متن زمینه یه border گذاشتم که چسبیده به متن، برای اینکه اون متن یه چند پیکسل از اطراف اون بردر زرد رنگ فاصله بگیره چیکار باید کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

padding: 5px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری