• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ahadto

نمایش متن به جای عکس با رفتن موس روی آن

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

آیا میشه برای یه عکس استایلی تعریف کرد که وقتی موس روش میره عکس محو بشه و یه متن جاش نشون بده؟

کلاس عکسی که می خوام اینجور بشه توی استایل اینه:

.ads-top

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو گذاشتم توی استایل:


.contenthover { padding:20px 20px 10px 20px; }
.contenthover, .contenthover h3, contenthover a { color:#fff; }
.contenthover h3, .contenthover p { margin:0 0 10px 0; line-height:1.4em; padding:0; }
.contenthover a.mybutton { display:block; float:left; padding:5px 10px; background:#3c9632; color:#fff; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; border-radius: 4px; }
.contenthover a.mybutton:hover { background:#34742d }
$('#d1').contenthover({
overlay_background:'#000',
overlay_opacity:0.8
});

این رو هم جایی که می خواستم به کار بردم اما کار نکرد:


<img id="d1" alt="" src="عکس" width="600" height="120" />
<div class="contenthover">
<h3>Lorem ipsum dolor</h3>
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum pulvinar ante quis augue lobortis volutpat.
<a class="mybutton" href="#">Lorem ipsum</a>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل js زیر رو در پوسته فراخوانی کنید:


http://www.backslash.gr/demos/contenthover-jquery-plugin/jquery.contenthover.js

قسمت زیر رو در یک فایل js جدید قرار بدید و فراخوانی کنید نه در css :


$('#d1').contenthover({
    overlay_background:'#000',
    overlay_opacity:0.8
});

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

src نشانی عکس است نه کلمه عکس و برای هر افکت باید یکی از چی کوئوری ها فراخوانی بشه - بهتر اینه که همه ی جی کوئوری ها رو در یک فایل و با هش های متفاوت قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل js زیر رو در پوسته فراخوانی کنید:


http://www.backslash.gr/demos/contenthover-jquery-plugin/jquery.contenthover.js

قسمت زیر رو در یک فایل js جدید قرار بدید و فراخوانی کنید نه در css :


$('#d1').contenthover({
overlay_background:'#000',
overlay_opacity:0.8
});

میشه یه کم ساده تر توضیح بدید که چجور می تونم این فایل رو فراخوانی کنم و اون قسمت دوم رو وقتی توی فایل جدید گذاشتم آدرس رو چجوری و کجا به کار ببرم؟

src نشانی عکس است نه کلمه عکس

آره متوجه بودم :)

برای هر افکت باید یکی از چی کوئوری ها فراخوانی بشه - بهتر اینه که همه ی جی کوئوری ها رو در یک فایل و با هش های متفاوت قرار بدید

اینو دیگه اصلا متوجه نشدم :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجوری:

مثلا فایل contenthover.js رو در پشه js مسیر پوسته بریزید بعد به این صورت فراخوانی کنید: قبل از تگ </header>


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/contenthoverjs" ></script>

بعد یه فایل دلخواه تو همون مسیر بساز و قسمت دو رو قرار بده توش و مثل بالا فراخوانی کن.

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلها رو آپ کردم توی پوشه js قالب و بعد هم این دو تا رو گذاشتم قسمت هد در فایل هدر:


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/contenthover.js" ></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>/js/11.js" ></script>

و سی اس اس رو هم گذاشتم استایل و اون یکی رو هم به کار بردم اما باز هم کار نکرد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

html رو چطوری وارد کردی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل دمو:


<img id="d1" src="http://feghahat.com/0012.png" width="620" height="110" />
<div class="contenthover">
<h3>Lorem ipsum dolor</h3>
<p>Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum pulvinar ante quis augue lobortis volutpat. </p>
<p><a href="#" class="mybutton">Lorem ipsum</a></p>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت دوم رو بین کد زیر قرار بده:


jQuery(document).ready(function($){



});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم نشد!

این آدرسه، یه چک کنید بی زحمت:

http://mobser.ir/sdfadad/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها که کاملاً درست هستند - احتمالاً فراخوانی ها و جای گذاری های شما ایراد داره

همون کد ها در پلاگین زیر قرار گرفته:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slide-up-box/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید نمی خواستم کار به جی کوئری و این چیزها بکشه، توی آدرس زیر قسمت Example 3 - Text in Transparent Box نگاه کنید:

http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp

اینجا یه عکسه که متن روشه، آیا نمیشه یه تغییراتی توی همین کد داد که وقتی موس بره روش عکس کمرنگ شه و اون فونت نشون داده بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه می فرمایید نمی خواهید از جی کوئوری و یا اینچنین چیزهایی استفاده کنید بهتون توصیه می کنم اگر واقعاً براتون مقرون به صرفه هست کمی در مورد event ها مطالعه کنید و از پایه شروع کنید

به هر حال در یکی از تاپیک ها حدود 1 ماه پیش سوال مشابهی رو به روش اچ تی ام ال جواب دادم - اگر مایل بودید بگردید و پیدا کنید - متاسفانه الان نمی دونم کجاست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ از استاد فخار

1. این کدها ربطی به کدها و راهنمایی دوستان ندارد و کلا راهی متفاوت است برای استفاده اش باید همه تغییرات قبلی را به شکل اول برگردونید

2. این کدها را در style.css بگذارید


.imgbox {
position:relative;
display:inline-block;
width:200px;
height:200px;
}
.imgbox .myimg {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .myimg {
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
}
.imgbox .imgboxtext {
position:absolute;
left:0;
right:0;
top:0;
bottom:0;
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .imgboxtext {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
}

3. عکس ها را در کدهایی شبیه کدهای زیر جاسازی کنید


<div class="imgbox">
<img src="address.jpg" class="myimg" />
<div class="imgboxtext">
text
</div>
</div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مشکل!

من عکس رو با کد زیر به کار بردم و در ابعاد 600 در 330 استفاده کردم، اما کلا ریخته به هم:


<div class="imgbox">
<img class="myimg" alt="" src="http://mobser.ir/up/2012/11/f1.jpg" width="660" height="330" />
<div class="imgboxtext">
متن تستی
</div>
</div>

این هم آدرس:

http://mobser.ir/شیبسی/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خط 4 و 5 کدهای css مقدار


width:200px;
height:200px;

را تغییر دهید به ابعاد عکس

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون دو تا خط رو حذف کردم، فک کنم اینطوری بهتره، چون هر جایی می تونیم اندازه رو خودمون تعیین کنیم ولی اینجوری فقط برا یک عکس قابل استفاده است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون دو تا خط رو حذف کردم، فک کنم اینطوری بهتره، چون هر جایی می تونیم اندازه رو خودمون تعیین کنیم ولی اینجوری فقط برا یک عکس قابل استفاده است

بهم ریختگی حروف در محلی که گفتید بخاطر


float: right;
line-height:0;
}

است این تکه کد را در فایل style.css جستجو کنید و حذفش کنید در ضمن در دو سه خط پایینی هم همین اندازه لحاظ شده که می تونید


line-height:0;

را از همشون حذف کنید

در مورد ابعادی که حذف کردید این ابعاد را باید در موارد مختلف بگذارید می تونید روی خود لایه اعمال کنید ولی اگر نباشند با توجه به اینکه لایه حروف بر راساس اون لایه قرار گرفته در مرورگر ie تکست ها دیده نمی شوند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهم ریختگی حروف در محلی که گفتید بخاطر


float: right;
line-height:0;
}

است این تکه کد را در فایل style.css جستجو کنید و حذفش کنید در ضمن در دو سه خط پایینی هم همین اندازه لحاظ شده که می تونید


line-height:0;

را از همشون حذف کنید

در مورد ابعادی که حذف کردید این ابعاد را باید در موارد مختلف بگذارید می تونید روی خود لایه اعمال کنید ولی اگر نباشند با توجه به اینکه لایه حروف بر راساس اون لایه قرار گرفته در مرورگر ie تکست ها دیده نمی شوند

آره درست شد، فقط یه سوال دیگه اینکه توی اون آدرسی که بهتون دادم برای اون متن زمینه یه border گذاشتم که چسبیده به متن، برای اینکه اون متن یه چند پیکسل از اطراف اون بردر زرد رنگ فاصله بگیره چیکار باید کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

padding: 5px;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری