• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
parseh

تب ساز | Tabber

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من توی انجمن گشتم ولی دقیقا خواستمو پیدا نکردم

اگر ممکنه راهنمایی کنید

من یک تب ساز میخوام که شبیه عکس به من تب بده ولی با این تفاوت که با اسلایدرم تداخل جی کوئری نداشته باشه چون الان وقتی این تب در صفحه ای که اسلایدر دارم قرار میگیره ، اسلایدر لود نمیشه !

27071817828487080985.jpg

نام تب ساز : Rollover Tab version 1.2.0

نام اسلایدر : revslider 2.1.7

البته چندتا که در سایت وردپرس بود را نصب کردم ولی یا با فارسی مشکل داشتن یا اصلا معلوم نمیشد چطور باید از کدهاش استفاده کرد

سپاس از شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز Silen - Night

این چیزی که معرفی کردی چیز زیبایی هست اما نحوه استفاده از اون رو نگفتید ؟ چطوری میشه ازش استفاده کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

كدزير استفاده كنيد تا بتونيد ازش استفاده كنيد


<!doctype html>

<html lang="en">
<head>
<meta charset="utf-8" />
<title>jQuery UI Tabs - Default functionality</title>
<link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/themes/smoothness/jquery-ui.css" />
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>
<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css" />
<script>
$(function() {
$( "#tabs" ).tabs();
});
</script>
</head>
<body>

<div id="tabs">
<ul>
<li><a href="#tabs-1">Nunc tincidunt</a></li>
<li><a href="#tabs-2">Proin dolor</a></li>
<li><a href="#tabs-3">Aenean lacinia</a></li>
</ul>
<div id="tabs-1">
<p>Proin elit arcu, rutrum commodo, vehicula tempus, commodo a, risus. Curabitur nec arcu. Donec sollicitudin mi sit amet mauris. Nam elementum quam ullamcorper ante. Etiam aliquet massa et lorem. Mauris dapibus lacus auctor risus. Aenean tempor ullamcorper leo. Vivamus sed magna quis ligula eleifend adipiscing. Duis orci. Aliquam sodales tortor vitae ipsum. Aliquam nulla. Duis aliquam molestie erat. Ut et mauris vel pede varius sollicitudin. Sed ut dolor nec orci tincidunt interdum. Phasellus ipsum. Nunc tristique tempus lectus.</p>
</div>
<div id="tabs-2">
<p>Morbi tincidunt, dui sit amet facilisis feugiat, odio metus gravida ante, ut pharetra massa metus id nunc. Duis scelerisque molestie turpis. Sed fringilla, massa eget luctus malesuada, metus eros molestie lectus, ut tempus eros massa ut dolor. Aenean aliquet fringilla sem. Suspendisse sed ligula in ligula suscipit aliquam. Praesent in eros vestibulum mi adipiscing adipiscing. Morbi facilisis. Curabitur ornare consequat nunc. Aenean vel metus. Ut posuere viverra nulla. Aliquam erat volutpat. Pellentesque convallis. Maecenas feugiat, tellus pellentesque pretium posuere, felis lorem euismod felis, eu ornare leo nisi vel felis. Mauris consectetur tortor et purus.</p>
</div>
<div id="tabs-3">
<p>Mauris eleifend est et turpis. Duis id erat. Suspendisse potenti. Aliquam vulputate, pede vel vehicula accumsan, mi neque rutrum erat, eu congue orci lorem eget lorem. Vestibulum non ante. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce sodales. Quisque eu urna vel enim commodo pellentesque. Praesent eu risus hendrerit ligula tempus pretium. Curabitur lorem enim, pretium nec, feugiat nec, luctus a, lacus.</p>
<p>Duis cursus. Maecenas ligula eros, blandit nec, pharetra at, semper at, magna. Nullam ac lacus. Nulla facilisi. Praesent viverra justo vitae neque. Praesent blandit adipiscing velit. Suspendisse potenti. Donec mattis, pede vel pharetra blandit, magna ligula faucibus eros, id euismod lacus dolor eget odio. Nam scelerisque. Donec non libero sed nulla mattis commodo. Ut sagittis. Donec nisi lectus, feugiat porttitor, tempor ac, tempor vitae, pede. Aenean vehicula velit eu tellus interdum rutrum. Maecenas commodo. Pellentesque nec elit. Fusce in lacus. Vivamus a libero vitae lectus hendrerit hendrerit.</p>
</div>
</div>


</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ممنون بابت پاسخ اما یه چیزی

من میخام این قابلیت رو استفاده کنم

قسمت پایین که میزنم یعنی view source کدهاشو به دست میارم اما یکی اینکه این کدها رو کجا داخل کدوم فایل بریزم

2) تو قسمت ادیتور پست چطوری مطلب رو بالا بیارم یعنی چطوری مطلبم رو داخل این تب ها قرار بدم

شرمنده ها حرفه ای نیستم خواهشا توضیح کامل بدید که ما زیر دیپلم ها بفهمیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چی شد؟

نفهمیدم منظورتون چیه

واضح تر بگید شاید کاری از دستم بر بیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز وقتی میگید جی کوئری تداخل داره بهتر هستش یک فایل جی کوئری در قالبتون فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranwich
      با سلام
      من میخوام بالای فروشگاه اصلی فروشگاه وکامرس که دارم
      شبیه این بشه
       
      عکس رو پیوست کردم
      این تب ها هم به صورت Ajax عمل میکنند
       
      آیا امکان پذیر هست  برای وکامرس؟

    • توسط محمد حمزه
      سلام
      دوستان کسی هست که بتونه بهترین راه برای این کار رو نشون بده و بشه راحت تر یه تب در ستون کناری پوسته وردپرسی داشت که شامل نوشته های تازه و موضوعات سایت و ابر برچسب ها و آخرین دیدگاه ها باشه من توی سایت گشتم و یه راه بود اگه دوستان بتونند یه راه برای این کار ارائه بدن که آسونتر از این باشه بهتر میشه
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من میخوام یه کادر ایجاد کنم که آخرین اخبار سایت رو به صورت یک کادر با دو تب نشون بده که در هر تب یک دسته از اخبار رو قرار بدم.
      کسی هست کدش رو داشته باشه؟
      تشکر
    • توسط مجله آنلاین حقوق
      دوستان سلام
      من برای سایتم یه صفحه جدید درست کردم .(لینک صفحه).که همانطور که ملاحظه فرمودید چند تب که هر تب حاوی مطالب دسته ی بخصوص است.علی ایحال مشکلم این است که هنگام رفتن به تبهای مختلف، مطالب دسته دیر بارگذاری خواهند شد.ممنون میشوم که راهنمایی فرمایید.
      (استایل تبها را از این سایت دانلود کردم.)
      با احترام