• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
parseh

تب ساز | Tabber

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من توی انجمن گشتم ولی دقیقا خواستمو پیدا نکردم

اگر ممکنه راهنمایی کنید

من یک تب ساز میخوام که شبیه عکس به من تب بده ولی با این تفاوت که با اسلایدرم تداخل جی کوئری نداشته باشه چون الان وقتی این تب در صفحه ای که اسلایدر دارم قرار میگیره ، اسلایدر لود نمیشه !

27071817828487080985.jpg

نام تب ساز : Rollover Tab version 1.2.0

نام اسلایدر : revslider 2.1.7

البته چندتا که در سایت وردپرس بود را نصب کردم ولی یا با فارسی مشکل داشتن یا اصلا معلوم نمیشد چطور باید از کدهاش استفاده کرد

سپاس از شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز Silen - Night

این چیزی که معرفی کردی چیز زیبایی هست اما نحوه استفاده از اون رو نگفتید ؟ چطوری میشه ازش استفاده کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

كدزير استفاده كنيد تا بتونيد ازش استفاده كنيد


<!doctype html>

<html lang="en">
<head>
<meta charset="utf-8" />
<title>jQuery UI Tabs - Default functionality</title>
<link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/themes/smoothness/jquery-ui.css" />
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>
<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css" />
<script>
$(function() {
$( "#tabs" ).tabs();
});
</script>
</head>
<body>

<div id="tabs">
<ul>
<li><a href="#tabs-1">Nunc tincidunt</a></li>
<li><a href="#tabs-2">Proin dolor</a></li>
<li><a href="#tabs-3">Aenean lacinia</a></li>
</ul>
<div id="tabs-1">
<p>Proin elit arcu, rutrum commodo, vehicula tempus, commodo a, risus. Curabitur nec arcu. Donec sollicitudin mi sit amet mauris. Nam elementum quam ullamcorper ante. Etiam aliquet massa et lorem. Mauris dapibus lacus auctor risus. Aenean tempor ullamcorper leo. Vivamus sed magna quis ligula eleifend adipiscing. Duis orci. Aliquam sodales tortor vitae ipsum. Aliquam nulla. Duis aliquam molestie erat. Ut et mauris vel pede varius sollicitudin. Sed ut dolor nec orci tincidunt interdum. Phasellus ipsum. Nunc tristique tempus lectus.</p>
</div>
<div id="tabs-2">
<p>Morbi tincidunt, dui sit amet facilisis feugiat, odio metus gravida ante, ut pharetra massa metus id nunc. Duis scelerisque molestie turpis. Sed fringilla, massa eget luctus malesuada, metus eros molestie lectus, ut tempus eros massa ut dolor. Aenean aliquet fringilla sem. Suspendisse sed ligula in ligula suscipit aliquam. Praesent in eros vestibulum mi adipiscing adipiscing. Morbi facilisis. Curabitur ornare consequat nunc. Aenean vel metus. Ut posuere viverra nulla. Aliquam erat volutpat. Pellentesque convallis. Maecenas feugiat, tellus pellentesque pretium posuere, felis lorem euismod felis, eu ornare leo nisi vel felis. Mauris consectetur tortor et purus.</p>
</div>
<div id="tabs-3">
<p>Mauris eleifend est et turpis. Duis id erat. Suspendisse potenti. Aliquam vulputate, pede vel vehicula accumsan, mi neque rutrum erat, eu congue orci lorem eget lorem. Vestibulum non ante. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce sodales. Quisque eu urna vel enim commodo pellentesque. Praesent eu risus hendrerit ligula tempus pretium. Curabitur lorem enim, pretium nec, feugiat nec, luctus a, lacus.</p>
<p>Duis cursus. Maecenas ligula eros, blandit nec, pharetra at, semper at, magna. Nullam ac lacus. Nulla facilisi. Praesent viverra justo vitae neque. Praesent blandit adipiscing velit. Suspendisse potenti. Donec mattis, pede vel pharetra blandit, magna ligula faucibus eros, id euismod lacus dolor eget odio. Nam scelerisque. Donec non libero sed nulla mattis commodo. Ut sagittis. Donec nisi lectus, feugiat porttitor, tempor ac, tempor vitae, pede. Aenean vehicula velit eu tellus interdum rutrum. Maecenas commodo. Pellentesque nec elit. Fusce in lacus. Vivamus a libero vitae lectus hendrerit hendrerit.</p>
</div>
</div>


</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ممنون بابت پاسخ اما یه چیزی

من میخام این قابلیت رو استفاده کنم

قسمت پایین که میزنم یعنی view source کدهاشو به دست میارم اما یکی اینکه این کدها رو کجا داخل کدوم فایل بریزم

2) تو قسمت ادیتور پست چطوری مطلب رو بالا بیارم یعنی چطوری مطلبم رو داخل این تب ها قرار بدم

شرمنده ها حرفه ای نیستم خواهشا توضیح کامل بدید که ما زیر دیپلم ها بفهمیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چی شد؟

نفهمیدم منظورتون چیه

واضح تر بگید شاید کاری از دستم بر بیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز وقتی میگید جی کوئری تداخل داره بهتر هستش یک فایل جی کوئری در قالبتون فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا این همه تب هست داخل مخزن وردپرس یکیش چنین نبود سه تا بالا داشته باشم دسته های نوشته ها داخلش باشه 

Untitled.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamed1
      سلام دوستان
      میخوام تو صفحه اصلی سایتم مطالب به شکل تب مثل تصویر ایجاد بشه -- واسه کدنویسیش لطفا راهنماییم کنید

    • توسط iranwich
      با سلام
      من میخوام بالای فروشگاه اصلی فروشگاه وکامرس که دارم
      شبیه این بشه
       
      عکس رو پیوست کردم
      این تب ها هم به صورت Ajax عمل میکنند
       
      آیا امکان پذیر هست  برای وکامرس؟

    • توسط محمد حمزه
      سلام
      دوستان کسی هست که بتونه بهترین راه برای این کار رو نشون بده و بشه راحت تر یه تب در ستون کناری پوسته وردپرسی داشت که شامل نوشته های تازه و موضوعات سایت و ابر برچسب ها و آخرین دیدگاه ها باشه من توی سایت گشتم و یه راه بود اگه دوستان بتونند یه راه برای این کار ارائه بدن که آسونتر از این باشه بهتر میشه
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من میخوام یه کادر ایجاد کنم که آخرین اخبار سایت رو به صورت یک کادر با دو تب نشون بده که در هر تب یک دسته از اخبار رو قرار بدم.
      کسی هست کدش رو داشته باشه؟
      تشکر