• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ahadto

پنجره دوم داخل خود صفحه

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

توی آدرس زیر یه پنجره هست به اسم حدیث روز که مثل پنجره ویندوز می مونه و میشه اون رو تکون داد و بست و ...، خیلی با حاله

اینجور چیزی رو چطور میشه ساخت؟ آیا کد آماده ای براش وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

کدوم آدرس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اصلا حواسم نبود :)

http://www.hadith.net/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در light box plus قابلیت قرار گیری هر متن و فرم و تصویری وجود داره

همچنین در آموزش ها درباره ایجاد پاپ آپ ها چیزهایی برای خوندن هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اصلا حواسم نبود :)

http://www.hadith.net/

با کد معمولی css هم می تونید اگر تلاشتون بی نتیجه ماند بفرمایید کد ررا برایتان بنویسم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. این کدها ربطی به کدها و راهنمایی دوستان ندارد و کلا راهی متفاوت است برای استفاده اش باید همه تغییرات قبلی را به شکل اول برگردونید

2. این کدها را در style.css بگذارید


.imgbox {
position:relative;
display:inline-block;
width:200px;
height:200px;
}
.imgbox .myimg {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .myimg {
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
}
.imgbox .imgboxtext {
position:absolute;
left:0;
right:0;
top:0;
bottom:0;
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .imgboxtext {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
}

3. عکس ها را در کدهایی شبیه کدهای زیر جاسازی کنید


<div class="imgbox">
<img src="address.jpg" class="myimg" />
<div class="imgboxtext">
text
</div>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. این کدها ربطی به کدها و راهنمایی دوستان ندارد و کلا راهی متفاوت است برای استفاده اش باید همه تغییرات قبلی را به شکل اول برگردونید

2. این کدها را در style.css بگذارید


.imgbox {
position:relative;
display:inline-block;
width:200px;
height:200px;
}
.imgbox .myimg {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .myimg {
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
}
.imgbox .imgboxtext {
position:absolute;
left:0;
right:0;
top:0;
bottom:0;
opacity:0;
filter:alpha(opacity=0);
-moz-transition: all 0.4s ease-out;
-o-transition: all 0.4s ease-out;
-webkit-transition: all 0.4s ease-out;
transition: all 0.4s ease-out;
}
.imgbox:hover .imgboxtext {
opacity:1;
filter:alpha(opacity=1);
}

3. عکس ها را در کدهایی شبیه کدهای زیر جاسازی کنید


<div class="imgbox">
<img src="address.jpg" class="myimg" />
<div class="imgboxtext">
text
</div>
</div>

خیلی عالی بود، ممنون از راهنماییتون (ولی این جواب رو اشتباهی اینجا نوشتید، جوابتون مربوط به این تاپیک هست)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی عالی بود، ممنون از راهنماییتون (ولی این جواب رو اشتباهی اینجا نوشتید، جوابتون مربوط به اینتاپیک هست)

متوجه شدم

برگشتم درستش کنم که دیدم خوندید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد این سئوالتونم که همونطور که گفتند می تونید افزونه لایت باکس نصب کنید ,

و هم می تونید سری به اینجا بزنید

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex8/dhtmlwindow/dhtmlmodal.htm

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری