سعید شعبانی

بهترین حالت نمایش دسته بندی های سایت باید چگونه باشد؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام

همونطور که شما هم می دونید یکی از مهمترین بخش های یک سایت دسته بندی مطالب اون سایت هست. من سایت های زیادی را چک کردم هر کدام به یک شکل دسته بندی ها را قرار داده اند. که چند نمونه از آنها را اینجا می بینید.

post-412-0-21098800-1365421575_thumb.png

post-412-0-83614400-1365421581_thumb.png

post-412-0-98659400-1365421586_thumb.png

post-412-0-30190500-1365421594_thumb.png

post-412-0-95611100-1365421599_thumb.png

post-412-0-91541700-1365421606_thumb.png

post-412-0-81304300-1365421906_thumb.png

post-412-0-09108900-1365421927_thumb.png

دوستان لطفا به من کمک کنید تا بهترین مکان, بهترین حالت, بهترین تجربه کاربری, بهترین از نظر سئو را انتخاب کنم. شاید بهترین را نشه به طور دقیق گفت ولی می شه پارامتر هایی که لازم هست تا یک دسته بندی کارآمد باشد را بیان کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کی گفته دسته بندی تو سئو تاثیر داره ؟

شما ببین هر جور به قالبت میاد و قشنگتر میشه رو انتخاب کن . البته راحتی کاربر برای گشتن بین دسته ها رو هم فراموش نکن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسته های موثر تر رو با استایل مجزا هم نمایش بدید بد نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کی گفته دسته بندی تو سئو تاثیر داره ؟

شما ببین هر جور به قالبت میاد و قشنگتر میشه رو انتخاب کن . البته راحتی کاربر برای گشتن بین دسته ها رو هم فراموش نکن .

من متخصص سئو نیستم ولی تا این حد می دونم که سئو فقط برای موتور جستجو نیست و راحتی کاربر هم بخشی از سئو محسوب می شه. پس کاربر اگر بتونه به راحتی به مطلبی که می خواهد برسه یکی از ارکان سئو محقق شده است.

دسته های موثر تر رو با استایل مجزا هم نمایش بدید بد نیست

منظور من حالت کلی دسته بنده ها هست. مثلا کجا باشه , بهصورت منو های تو در تو باشه یا ...

شما ببین هر جور به قالبت میاد و قشنگتر میشه رو انتخاب کن .

خوب من تازه می خواهم قالبی را طراحی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین حالت به نظر من منوی آبشاری هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من چیز زیادی از طراحی و سئو نمیدونم ولی فکر کنم اغلب تصاویری که قرار دادید شبیه هم هستند. :)

موتورهای جستجو از بالای سایت شروع به خواندن سایت میکنند....

بهتره موتورهای جستجو ابتدا منو,مطالب و سپس بخش ابزارک ها و... را ببینند.

موتورهای جستجوگر نمی توانند سایت را ببینند و تنها قادر به خواندن سایت هستند.....

مقاله مفید:

http://wpu.ir/qkh4o

ویرایش شده در توسط xiiiah
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به اینکه در اکثر سایت ها دسته بندی ها رو از ایندکس خارج میکنن پس بهتره لینک هاش رو هم زیاد در معرض دید گوگل قرار ندید . یعنی بهترین حالت از نظر گوگل تعداد دسته بندی کم (کاهش تعداد لینک های صفحه) و قرار گیری در ساید باری هست که بعد از لود مطالب لود بشه . چون اکثر قالب های فارسی این مورد رو رعایت نکردن پس بهترین حالت که مورد پسند کاربر هست دسته بندی آبشاری در بالای سایت هست . نکته ای که باقی میمونه اینه که سعی کنید لینک دسته بندی انگلیسی باشه و حتی الامکان تعدادش زیاد نباشه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به اینکه در اکثر سایت ها دسته بندی ها رو از ایندکس خارج میکنن پس بهتره لینک هاش رو هم زیاد در معرض دید گوگل قرار ندید . یعنی بهترین حالت از نظر گوگل تعداد دسته بندی کم (کاهش تعداد لینک های صفحه) و قرار گیری در ساید باری هست که بعد از لود مطالب لود بشه . چون اکثر قالب های فارسی این مورد رو رعایت نکردن پس بهترین حالت که مورد پسند کاربر هست دسته بندی آبشاری در بالای سایت هست . نکته ای که باقی میمونه اینه که سعی کنید لینک دسته بندی انگلیسی باشه و حتی الامکان تعدادش زیاد نباشه .

شما گفتید منو آبشاری خوب نیست درسته؟ ولی چرا سایت های مطرح جهان یکیش هم http://nationalgeographic.com از این نوع فهرست بندی استفاده کرده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دقت کنید من نگفتم خوب نیست . عرض کردم بهترین حالت یه شکل دیگست . اما بهترین حالت فقط سئو نیست . خیلی از سایت هایی که به مراتب بالا میرسن بی نیاز از گوگل و سئو میشن (البته بی نیاز که نه - کم نیاز بگم بهتره ) اونا دیگه خودشون بازدید کننده ثابت دارن و بجای مدارا با گوگل بهتره با کاربرانشون مدارا کنن و به این ترتیب منوهای آبشاری بیشتر مورد پسن کاربرا هست . هم صفحه رو دراز نمیکنه هم جمع و جوره هم جذابه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yousefamini
      سلام و عرض ادب
      دوستان من یک پست تایپ درست کردم . صفحه archive-download.php و single-download.php رو هم درست کردم .
      همه چیز در دو فایب بالا درسته . وقتی میخام برم تو یک دسته بندی از download صفحه آرشیو رو دیگه نمیخونه . محتویات رو درست بالا میاره اما قالب برگه archive.php رو میخونه .
      یعنی وقتی http://site.cpm/download_category/کامپیوتر   رو میزنم بجای اینکه آرشیو دنلود ها با قالب archive-download.php بالا بیاد با قالب archive.php  میاد .
      خواهش میکنم اگر کسی بلده راهنمایی کنه .
      تشکر
    • توسط farahani
      سلام به تمامی عزیزان
      من یک سایت وردپرسی زدم و به حالت وردپرس شبکه درآوردم فقط من یه سوال دارم به چه صورت من می توانم در تمامی سایت های ساخته شده و یا سایت هایی که بعدا ساخته می شود یک دسته بندی خاص داشته باشم ؟
       
      میشه لطفا راهنماییم کنید
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟