• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
M.Hajloo

درخواست کد نمایش مطالب یک دسته خاص با تصویر شاخص

39 پست در این موضوع قرار دارد

درود

توی انجمن در زمینه نشان دادن مطالب یک دسته خاص به همراه اولین تصویر شاخص برای اولین پست خیلی جستجو کردم اما آموزش ها موجود یا آخرین مطالب را با تصویر شاخص نشان میداد یا فقط عناوین آنها را نشان میداد

من میخواهم که آخرین پست موجود در اون بخش را با تصویر شاخص و یک خلاصه گوتاه از مطلب نشان بده و بقیه مطالب را فقط عناوینشون را نشون بده

ممنون میشم اگر یکی از دوستان زحمت بکه و کدش را قرار بده

با تشکر از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از همون کدها می تونید استفاده کنید ولی در دو باکس

باکس اول: تعداد نمایش پست = 1

نمایش پست تایتل = true

نمایش چکیده = true

نمایش تصویر شاخص = true

باکس دوم: تعداد نمایش پست = 10

نمایش پست تایتل = true

نمایش چکیده = false

نمایش تصویر شاخص = false

مثال:


<?php
$catquery = new WP_Query( 'cat=598&posts_per_page=598' );
while($catquery->have_posts()) : $catquery->the_post();
?>
<ul>
<li><h5><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h5>
<ul><li><?php the_content(); ?></li>
</ul>
</li>
</ul>
<?php endwhile; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با دقت جستجو میکردید پیدا میشد:


http://forum.wp-parsi.com/topic/542-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%A8%D8%A7-%D8%B9%DA%A9%D8%B3/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از همون کدها می تونید استفاده کنید ولی در دو باکس

باکس اول: تعداد نمایش پست = 1

نمایش پست تایتل = true

نمایش چکیده = true

نمایش تصویر شاخص = true

باکس دوم: تعداد نمایش پست = 10

نمایش پست تایتل = true

نمایش چکیده = false

نمایش تصویر شاخص = false

مثال:


<?php
$catquery = new WP_Query( 'cat=598&posts_per_page=598' );
while($catquery->have_posts()) : $catquery->the_post();
?>
<ul>
<li><h5><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h5>
<ul><li><?php the_content(); ?></li>
</ul>
</li>
</ul>
<?php endwhile; ?>

تشکر

منظورتون از در 2 باکس چی هست ؟ ینی این کد را 2 بار تکرار کنم ؟

فقط این کد 1 مشکل داره اونم این هست که خلاصه مطلبش طولانی هست من میخوام کوتاه باشه

ممنون میشم 1 کد کامل معرفی کنید

ممنون

با دقت جستجو میکردید پیدا میشد:


http://forum.wp-parsi.com/topic/542-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%A8%D8%A7-%D8%B9%DA%A9%D8%B3/

ممنون از شما

اما شما درخواست من را کامل مطالعه نفرموده اید و فقط از روی عنوان به درخواست من پاسخ دادید

پستی که شما معرفی کردید را هم قبلاً مطالعه کرده بودم - چیزی که من میخوام این نیست

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله در دو باکس - یعنی دو بار این کد استفاده بشه و posts_per_page=598 که کارش شمارش تعداد پست های نمایشی هست رو در اولی 1 و در دومی مثلاً 10 قرار بدید.

این کدی که دادم اصلاً چکیده رو نمایش نمیده - بلکه به جاش کل محتوا رو نمایش میده (the_content) که شما می تونید به جاش از (the_excerpt) برای نمایش چکیده استفاده کنید

همچنین برای نمایش thumbnail از (the_post_thumbnail) استفاده کنید

حالا امتحان کنید منم شب یه نسخه میدم تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از لطفتون 1 تغییراتی ایجاد کردم به 1 جاهایی رسیدم

فقط 1 مشکلی که الان دارم اینه که میخوام عنوان بغل عکس بیفته نه زیرش - میخوام مثل عکس زیر بشه

1365490911.png

ممنون میشم در این مورد هم کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عکستون استایل بدید


img.IMGCLASS {float:right}

بجای IMGCLASS کلاسی که عکسها دارند رو قرار بدید و کد را در style.css کپی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند تا مورد دیگه هم هست که ممنون میشم در این مورد هم راهنمائی بفرماید

من الان کاری هایی که فرمودید را انجام دادم و نتیجه کارم به شکل زیر شد :

1365468266.png

حالا چند تا اشکل داره این کار من

1- میخوام هم فاصله عکس ها و عنوان ها 1 خورده از بغل حاشیه های باکس جدا بشه

2-عنوان مطلب همانطور که در قبل گقتم کنار عکس بیفته

3-آخرین پست 2 بار تکرار شده هم با تصویر شاخص هست هم فقط عنوان

4- میخوام بین هر عنوان با 1 خط جدا بشه

این هم کدهای Css و کدی هست که برای نمایشش استفاده کردم :

کد css :


.sidebox-2right {
width:100%;
background:#D900FF;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
border:1px solid #5a5a5a;
text-align:right;
direction:rtl;
margin-top:5px;
margin-bottom:5px;
}
.sidebox-2right .title {
width:100%;
height:27px;
font:18px byekan, Tahoma, Geneva, sans-serif;
text-align:center;
text-shadow:1px 1px 0 #595959
}
.sidebox-2right .box {
background:#FFFFFF;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
padding:10px 0 10px 0;
text-align:right;
}
.sidebox-2right .box img {
margin:0 auto;
width:100px;
height:100px;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
border:1px solid #FFF;
box-shadow:0 0 1px #000000
float:right;
}

کد نمایش :


<div class="sidebox-2right">
<div class="title">آرایش و زیبایی</div>
<div class="box">
<ul>
<?php query_posts('cat=41&showposts=1'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('home100');
} else { ?>
<img src="http://ariyanet.net/wp-content/themes/ariyanet%20v1.0/images/nopicshakhesh.gif" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } ?>
<h3><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php the_title(); ?>
</a> </h3>
<p>
<?php echo excerpt(40); ?>
</p>
<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<?php query_posts('cat=41&showposts=6'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<h3><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php the_title(); ?>
</a> </h3>
<p>
</p>
<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</ul>
</div>
</div>

به عکستون استایل بدید


img.IMGCLASS {float:right}

بجای IMGCLASS کلاسی که عکسها دارند رو قرار بدید و کد را در style.css کپی کنید

به عکس استایل هم داده بودم اما باز هم نشد

شاید ایراد از نحوه استایل دادن من باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نمایش ندادن پست آخر باید به loop یه offset اضافه کنید. یعنی مثلاً در اونجایی که دارید آی دی دسته و تعداد پست های نمایشی رو تعیین می کنید:


posts_per_page=11&offset=1

برای استایل هم اگر بتونید لینک آنلاین بدید بهتر هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نمایش ندادن پست آخر باید به loop یه offset اضافه کنید. یعنی مثلاً در اونجایی که دارید آی دی دسته و تعداد پست های نمایشی رو تعیین می کنید:


posts_per_page=11&offset=1

برای استایل هم اگر بتونید لینک آنلاین بدید بهتر هست

ممنون این قضیه را اوکی کردم

منظورتون از لینک آنلاین آدرس سایت هست ؟

این آدرس سایت من هست : www.ariyanet.net

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای خط بین تایتل ها <h3> و </h3> رو درون یک دایو قرار بدید و به دایو مربوطه نام آی دی اختصاص بدید تا بشه براش border-bottom تعیین کنید. مثلاً


<div class="my-side-title">
<h3>
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php the_title(); ?>
</a>
</h3>
</div>

برای اینکه تصویر و تایتل هم کنار هم قرار بگیرند هر دو رو در یک li قرار بدید

برای فاصله ی بین نوشته ها و حاشیه سایدبار هم از margin استفاده کنید - اگر کل کد ها رو در یک دایو با نام معین قرار بدید میشه برای کلش margin تعیین کرد وگرنه طبق اون چیزی که الان هست مجبوریم برای ul - li ها مارجین بذاریم که در این صورت روی بقیه قسمت های سایت هم اثر میذاره

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان 1 خورده گیج شدم چون تغییراتی که شما فرمودید را اجرا کردم اما تغییری ایجاد نشد

اگر براتون امکان داره 1 کد کامل بهم معرفی کنید

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدی که استفاده میکنید را اینجا قرار دهید. تا راهنمایی بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدی که استفاده میکنید را اینجا قرار دهید. تا راهنمایی بشه

من از این کد ها استفاده میکنم

کد CSS


.sidebox-2right {
width:100%;
background:#D900FF;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
border:1px solid #5a5a5a;
text-align:right;
direction:rtl;
margin-top:5px;
margin-bottom:5px;
margin-right:5px;
}
.sidebox-2right .title {
width:100%;
height:27px;
font:18px byekan, Tahoma, Geneva, sans-serif;
text-align:center;
text-shadow:1px 1px 0 #595959
}
.sidebox-2right .box {
background:#FFFFFF;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
padding:10px 0 10px 0;
text-align:right;
}
.sidebox-2right .box img {
margin-right:8px;
width:100px;
height:100px;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
border:1px solid #FFF;
box-shadow:0 0 1px #000000
float:right;
}
.my-side-title {
margin-right:8px;
border: 1px solid black;
}

کد نمایش در سایت :


<div class="sidebox-2right">
<div class="title">تست</div>
<div class="box">
<ul>
<?php query_posts('cat=41&showposts=1'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('home100');
} else { ?>
<img src="http://ariyanet.net/wp-content/themes/ariyanet%20v1.0/images/nopicshakhesh.gif" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } ?>
<h3><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php the_title(); ?>
</a> </h3><li>
<p>
<?php echo excerpt(40); ?>
</p>
<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<?php query_posts('posts_per_page=11&offset=1&cat=41&showposts=6'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="my-side-title">
<h3>
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php the_title(); ?>
</a>
</h3>
</div>
<p>
</p>
<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</ul>
</div>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو تغییر بدید به


<div class="sidebox-2right">
<div class="sidebox-2right2">
<div class="title">تست</div>
<div class="box">
<?php query_posts('cat=41&showposts=1'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('home100');
} else { ?>
<img src="http://ariyanet.net/wp-content/themes/ariyanet%20v1.0/images/nopicshakhesh.gif" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } ?>
<h3><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php the_title(); ?>
</a> </h3>
<p>
<?php echo excerpt(40); ?>
</p></div>
<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<?php query_posts('posts_per_page=11&offset=1&cat=41&showposts=6'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="my-side-title">
<h3>
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php the_title(); ?>
</a>
</h3>
</div>
<p>
</p>
<?php endwhile;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>

و به استایل اضافه کنید


.sidebox-2right2 {
margin-right:5px;
margin-top:5px;

}
.sidebox-2right2 img {
vertical-align:top;
float:right;
margin:3px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اساتید عزیز ممنون میشم من رو هم راهنمایی بفرمایید .

الآن یکی از باکسهای قالب سایتم به این صورته :

76061488625656879867.jpg

کدش در index :


<div class="post" style="width:470px; padding:10px; margin-bottom:15px;">
<div class="ptitle"><h2>آخرين هاي سلامت</h2></div>
<?php
$recent = new WP_Query("cat=18&showposts=4");
while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();
?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">
<div class="rand-p" style="width:221px; margin:0 5px;">
<?php the_post_thumbnail(array(60,60), array ('class' => 'alignleft')); ?><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?>
</div></a>
<?php endwhile; ?>
</div>

میخوام تو همون باکس به صورت زیر نشون داده بشه :

40868878966364529866.jpg

ویرایش شده در توسط farshid14
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میخواین اون چند باکس مثل پایین بشه یا بخش پایین بهش اضافه بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

میخواین اون چند باکس مثل پایین بشه یا بخش پایین بهش اضافه بشه؟

سلام دوست من . میخوام مثل پایینی بشه . الآن خودم یه تغییراتی تو کدش انجام دادم این جوری شده :

47746874012881011812.jpg

ولی دو تا مشکل داره :

1. اگه اندازه عکس کوچیک بشه یا تیتر عکس به جای زیر میره سمت چپ عکس و یا یکی از لینکهای سمت چپ می افته زیر تیتر عکس .

2. اگه مشکل بالا حل بشه میخوام عکسها دقیقا اندازه سایزی که براش تعریف میکنم بشه . مثلا اگه عکس مستطیل بود فقط قسمتی که تو کادر جا میشه نشون داده بشه .

ویرایش شده در توسط farshid14
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید به عکسهاتون بدید که از تصویر شاخص بخونه و حالت crop و تغییر سایز فعال باشه تا همیشه برای اون بخش انداره عرض عکس کمتر نشه و همینطور میتونید توی استایل هم به عکس mix-width بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید به عکسهاتون بدید که از تصویر شاخص بخونه و حالت crop و تغییر سایز فعال باشه تا همیشه برای اون بخش انداره عرض عکس کمتر نشه و همینطور میتونید توی استایل هم به عکس mix-width بدید

راستش من زیاد آشنایی ندارم ولی فکر کنم از تصویر شاخص میخونه . الآن کد به صورت زیر شده :


<?php
$recent = new WP_Query("cat=18&showposts=1");
while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();
?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">
<div class="rand-p" style="width:221px; margin:0 5px;">
<?php the_post_thumbnail(array(200,200), array ('class' => 'alignleft')); ?><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?>
</div></a>
<?php endwhile; ?>

<?php
$recent = new WP_Query("cat=18&showposts=4&offset=1");
while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();
?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">
<div class="rand-p" style="width:221px; margin:0 5px;">
<?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?>
</div></a>
<?php endwhile; ?>
</div>

میشه بفرمایید دقیقا باید به چه صورتی بشه ؟ و آیا امکانش هست فاصله بین تیترهای سمت چپ کمتر بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله و عکس هم اندازه داره

200,200

توی فانکشتون ببینید add_theme_support زیرش چه کدهایی هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله و عکس هم اندازه داره

200,200

توی فانکشتون ببینید add_theme_support زیرش چه کدهایی هست

این کد تو فانکشن هست :


add_theme_support('post-thumbnails');
if ( function_exists('add_theme_support') ) {
add_theme_support('post-thumbnails

ویرایش شده در توسط farshid14
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب الان شما عکس اضافه کردید ولی بهش اندازه پیش فرض ندادید

طبق همون آموزشی که دادم میتونید توی همین بخش تعریف بهش اندازه هم بدید

اگر خاصیت crop روهم فعال کنید عکسهای بزرگ رو براتون در اندازه کوچیکتر برش میزنه (برای ادازه هایی که اگر ریسایز بشن در کادر بخش خالی نندازن)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید منم از این کد استفاده کردم ولی برای این خط کد

the_post_thumbnail('home100');

ازم خطا گرفت میشه بگید منظور از ('home100')چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یک نام فرضی هست که برای اندازه اختصاصی تصویر شاخص توی فانکشن تعریف میکنید.

میتونید به جای home100 از full یا large یا medium یا thumbnail استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط wp_web
      سلام
      مشکل عجیبی یک سایت وردپرسی داره!! تغییر سایز تصاویر شاخص
      تقریبا تمام تصاویر شاخص پستها سایزشون عوض شده ، بالای 90درصد تصاویر شاخص (356 * 200) شدن (سایز جدید ساخته نشده روی همون فایل اصلی جایگزین شده). تعدادی هم 350 * 200
      موضوع جالبتر برخی تصاویر حتی اسمشون هم عوض شده و اسم فایل از عنوان پست گرفته شده.
      چون نمایش تصاویر شاخص در سایز کوچیک بوده کسی متوجه این موضوع نشده. با تغییر صفحه اصلی و نوع نمایش پستها متوجه این موضوع شدم.
      یکی از پلاگینهایی که غیرفعال کردم wp super cashe بود. تمام قالب رو سرچ زدم سایز جدیدی برای قالب تعریف نشده بود (add_image_size)
      پلاگینهای دیگه هنوز بر روی سایت فعاله مثل Shortcodes Ultimate , TinyMCE Advanced و برخی پلاگینهای معمول که بعید میدونم از اونها باشه
      طی این دو هفته که سایت دست بنده است تغییری در سایز تصاویر رخ نداده.
      دوستان مجرب آیا تابحال با اینچین موضوعی برخورده بودید؟ 
       
    • توسط unid_user
      درود
      دوستان گرامی من میخوام که آخرین پستم رو در قسمتس از صفحه سایت نمایش بدم. اما نمیدونم چرا تصویر شاخص این پست نمایش داده نمیشه؟!
      کدی که من استفاده میکنم:
      <?php $args = array( 'numberposts' => '1' ); $recent_posts = wp_get_recent_posts( $args ); foreach( $recent_posts as $recent ){ echo '<h2>' . $recent["post_title"].'</h2>'; echo '<p>' . $recent["post_excerpt"].'</p>'; echo $recent["the_post_thumbnail()"]; //مشکل من عدم نمایش تصویر شاخصه echo '<a class="btn" href="' . get_permalink($recent["ID"]) . '">' . "مطالعه بیشتر" . '</a>'; } wp_reset_query(); ?> این مشکل زمانی پیش اومد که در تنظیمات خواندن از صفحه های یکتا استفاده کردم. در حالی که اگه روی آخرین نوشته باشه کد به صورت زیر کاملا درست کار میکنه.
      <?php the_post_thumbnail(); ?>//اینجا تصویر شاخص رو نشون میده و مشکلی هم نداره <div> <?php $args = array( 'numberposts' => '1' ); $recent_posts = wp_get_recent_posts( $args ); foreach( $recent_posts as $recent ){ echo '<h2>' . $recent["post_title"].'</h2>'; echo '<p>' . $recent["post_excerpt"].'</p>'; echo '<a class="btn" href="' . get_permalink($recent["ID"]) . '">' . "مطالعه بیشتر" . '</a>'; } wp_reset_query(); ?> </div> سپاس از همه.
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت عزیزان
      یک افزونه نیاز دارم تا بتونم به جای تصویر شاخص ویدیو اپلود کنم، میخوام ویدیو در بالای مطالب و همونجایی که تصویر شاخص هست نمایش داده بشه.
      افزونه Featured Video Plus رو نصب کردم کار نکرد. افزونه مشابه یا کدی اگر هست ممنون میشم کمک کنید
    • توسط Mostafa_Pc
      سلام وقتتون بخیر
      کلی میگم که وقتتون رو نگیرم
      عکسای سایت رو انتقال دادم رو هاست دانلودی که تازه خریدم
      سایت https بوده اما واسه هاست ssl نگرفتم چون هزینه اضافی سالیانه بابت آیپی اختصاصی داشت
      کلیه کارارو انجام دادم عکسا توی پست و غیره نمایش پیدا میکنن
      اما تنها مشکی که موجوده تصاویر شاخص لود نمیشه
      فقط هم مشکل اینه آدرس تصویر شاخص رو از هاست دانلود میاره اما با آدرس https
      همین باعث میشه تصویر شاخص لود نشه
      راهی وجود داره که وردپرس به زور لینک هاست رو با https لود نکنه؟
      حتی از افزونه هایی که تصویر شاخص از آدرس خاص لود کنه هم استفاده کردم ولی بازم داره https میذاره
      افزونه Really Simple SSL هم نصبه غیرفعالش کردم ولی بازم حل نشد...
      اساتید راهنمایی کنید
      سپاسگذارم
    • توسط akradim
      اولا این رو بگم که واقعا برای خودمون متاسف هستم که ما ایرانی ها فقط بلد هستیم که جواب هایی رو که مثل اب خوردن هستیم رو به همه بگیم لی اگه یک چیزی که مشکل همه هست رو که نمیدونیم رو به بحث نمیزاریم که بقیه نگن ما بلد نیستیم. من نمیدونم یک نفر توی این ایران خراب شده نیست که جواب بده؟ 15 هفته هست که در تمام سایت های فارسی این مطلب رو گذاشتم ولی هیچ کدوم جواب ندادن یا حرف های مذخرف زدن که اصلا با این مطلب مرتبط نبود نمیدونم دیگه چیکار کنم واقعا متاسفم باز هم میگم اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه حتی اگه بلد نیست بگه چطور باید پیش رفت یا یک سورس بده تا دنبال کنم تا برای همه این مشکل رو رفع کنیم چون همه با این مشکل روبرو هستن.
      سلام دوستان عزیز 
      یک سوال داشتم اون هم اینکه من از یک هسات دانلود استفاده میکنم چون حجم هاست برای خریداری خیلی گرون بود. یک هسات دانلود خریدم .
      میخواستم تصاویری که آپلود میکنم رو برای تصاویر شاخص قرار بدم. برای مثال پوسته من از 18 نوع تصویر کوچیک و بزرگ استفاده میکنه یعتی برای قسمت وبلاگ تصاویری با اندازه 260*150میخواد. ولی وقتی تصویر شاخصی میزارم فقط تصویر شاخص اصلی که ساز بزرگی داره رو قرار میده و نه کوچک رو که خود رسانه وردپرس ادازه بندی و برش داده و با این وجود حتی وقتی تصیری آپلود میکنم تصویر به 18 تا تصویر مختلف برش داده میشه ولی فقط یکش مورد استفاده قرار میگیره . میشه لطفا بگین باید چیکار کنم ؟
      لطفا کمکم کنید خیلی لود سایتم پایین اومد