tazeh

قالب خبری وردپرس

14 پست در این موضوع قرار دارد

توجه:

قالب خبری زیر توسط وب سایت http://azinweb.com طراحی شده . خود طراح این قالب رو در وب سایت میهن اسکریپت برای دانلود گذاشته و هدفشون هم شناخته شدن توانایی ها ایشون در طراحی و برنامه نویسی وب در دنیای وب است.

..........................................................................................................................................

............................................................................................................................................

قالب خبری زیبا و با قابلیت های فراوان برای وردپرس : سخن روز – اسلاید شو - باکس گفتگو - باکس گزارش - تعیین نوع پست ها برای مثال (تصویری،فیلم،داغ) , ….

news-wordpress-theme-www.mihanscript.ir.jpg

نکته : برای نصب صحیح و بی دردسر این قالب به خاطر تنظیمات فراوان و پیچیده قالب فایل SQL این قالب برای شما دوستان عزیز قرار می دهم که با Import کردن این فایل به راحتی از این قالب می توانید استفاده کنید.

آموزش :

برای تغییر منو اصلی باید به این قسمت مراجعه کنید :

نمایش » فهرست ها در این قسمت با کشیدن و رها کردن منو ها می توانید منوی اصلی را ویرایش کنید.

برای تعیین نوع پست ها هنگامی که خبر جدید می خواهید انتشار کنید در سمت چپ مدیریت یک باکس با نام نوع خبر قرار دارد که می توانید نوع خبر خود (معمولی،تصویر،فیلم،خبر داغ).

برای قرار گیری نام نویسنده خبر در باکس های گفتگو،گزارش،یادداشت،گردشگری،اقتصاد هنگامی که خبر جدید می خواهید در سایت خود قرار دهید باکس نام نویسنده در پایین صفحه انتشار مطلب را پر کنید.

یوزر و پسورد ادمین پس از آپلود فایل sql :

USER : admin

PASS : 1234

» دانلود مستقیم قالب خبری برای وردپرس

» دموی سیستم

» حجم : ۴٫۲۰ مگابایت

» منبع : http://mihanscript.ir

اما هنگام وارد کردن sql خطای زیر رو میده ، لطفا دوستان کمک کنند.



[b]SQL query:[/b]
-- -- Dumping data for table `wp_comments` -- INSERT INTO `wp_comments` (`comment_ID`, `comment_post_ID`, `comment_author`, `comment_author_email`, `comment_author_url`, `comment_author_IP`, `comment_date`, `comment_date_gmt`, `comment_content`, `comment_karma`, `comment_approved`, `comment_agent`, `comment_type`, `comment_parent`, `user_id`) VALUES (1, 1, 'آقای وردپرس', '', 'http://wordpress.org/', '', '2010-08-10 12:16:09', '2010-08-10 12:16:09', 'سلام،‌ این نوشته یک «دیدگاه» است.<br />برای پاک کردن یا ویرایش یک دیدگاه، باید وارد بخش مدیریت شوید، سپس به بخش دیدگاه‌ها بروید٬ در آن‌جا می‌توانید دیدگاه‌ها را ویرایش و یا پاک کنید.', 0, '1', '', '', 0, 0), (2, 23, 'admin', 'pamenary@gmail.com', '', '127.0.0.1', '2010-08-11 13:51:15', '2010-08-11 13:51:15', 'sad', 0, '1', 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.8)[...]
[b]MySQL said: [/b][url="http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/error-messages-server.html"][img=http://localhost/phpmyadmin/themes/original/img/b_help.png][/url]
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داده تکراری داره وارد میشه برای همین دیتابیس خطا میده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید کدوم داده ها رو حذف کرد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دیتابیس پوسته رو ندیدم.

ولی داره توی wp_comments میریزه که خطا میگیره.

روی یک وردپرس تازه نصب شده تست بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال ساده فایل sql برای چی هست اگه قالب هست چرا به این فایل نیاز داره ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودشون گفتن که به خاطر تنظیمات پیچیده ای که قالب داره گذاشتند.

...

توی دیتابیس جدید هم که ایمپورت کردم . صفحه سفید نشون می ده.

البته از خودشون که سوال کردم. گفتند که برای ایپمورت کردن در دیتابیس قبلی باید همون دسته هایی در وردپرس نوشت که بصورت پیش فرض قالب هست. :huh:

فایل sql

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب از دیده من داشتن همچین فایلی و ملزم بودن برای ساخت همیچین دسته بندی هایی یک نوع کار الکی هست و از دیده من پسندیده نیست

قالب نیز خیلی ساده هست و یک ساعته میشه از این بهتر نیز ایجاد کرد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید

مشکل بالا رو حل کردم.

فقط یه مشکل ایجاد شده.

من در قسمت سایدبار برای نمایش دسته خاص با تصویر از کد زیر استفاده کردم. اما فقط نوشته های این موضوع در قسمت وسط قالب که آخرین موضوعات رو نشون می ده. نمایش داده می شه

کد ساید باز:

<!--Start Goftogo-->
<div class="widget" id="goftogo">
<h2 class="widget_title"><span>برگ زندگی</span></h2>
<ul>
<?php
query_posts('showposts=5&cat=20'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li>
<div class="thumb"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail('gogtogo');} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/img/no-image.png" />';}?></div>


<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php echo mySubString(get_the_title(),70); ?></a></h3>

<?php echo mb_substr(get_the_excerpt(), 0, 99); ?>
<div class="news-title">
------------------
</div>
<span class="author clear"><?php the_field('author'); ?></span>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>
</div>
<!--End Goftogo-->

کد نمایش آخرین مطالب در وسط:


<!--Start News-->
<?php if (is_home()) {$paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;query_posts("cat=1&showposts=20&paged=$paged");} ?>
<?php if(have_postS()) { while(have_posts()){ the_post(); ?>
<div class="news" onclick="parent.location='<?php the_permalink() ?>'">
<a class="title" href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php echo mySubString(get_the_title(),60); ?></a>
<?php
$type = get_field('type');

if(isset($type))
{
echo type_post($type);
}
?>
<div class="thumb"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail('thumb');}?></div>
<p>
<?php the_content_rss('...', TRUE, '', 50); ?>
</p>
</div>
<?php } ?>
<?php }else { ?>
<div class="news">
<a href="">مطلب مورد نظر پیدا نشد!</a>
<div class="type video"></div>
<p>
مطلب مورد نظر پیدا نشد!
</p>
</div>
<?php } ?>
<!--Start News-->
</div>
<!--End Center-->

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون در هر دو کد کوئری رو ریست نمیکنید مشکل ایجاد میشه.

باید تابع زیر رو در پایان حلقه قرار بدید.

wp_reset_query()

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبش فارسی شدست اصلش انگلیسیه و خودشون بعید میدونم نوشته باشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور باید با sql ست اش کرد ؟ Tazeh جان میشه بگی زمینه های دلخواهش چطوریه ؟ چه موضوعاتی باید ایجاد کرد ؟ یه خورده توضیح بدم میخوام واسه یه سایت ازش استفاده کنم ف دستت درد نکنه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد میکنم استفاده نکنید!

برای اولین بار بود دیدم که یک پوسته برای لود نیاز به ایجاد دیتابیس (اونهم دستی) داشته باشه.

نظر شخصی من استفاده نکردن هست ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

Morteza عزیز من که استفاد ه نکردم. :)

amirabar ، نیمی خواد فایل sql رو وارد کنی.

این تنظیمات رو دلخواه انجام بده ، مشکل حل می شه.

ابتدا افزونه ها رو نصب کن

بعد توی فایلهای index.php

cat=8781&showposts=2 رو به دلخواه تغییر بده، البته می تونی چندیدن دسته رو هم انتخاب کنی. مطالب این قسمت در وسط صفحه ی اصلی نمایش می ده.

بقیه ی قسمت ها هم همین طوره.

برای قسمت اسلاید شو هم می تونی slideshow.php رو ویراِش کنی.

این قالب مثل دیگر قالب ها نیست که مثل زمینه دلخوا img باشه. برای استفاده از زمینه دلخواه این قالب باید در قسمت ارسال مطلب زمینه دلخواه رو آپلود کنی.

ویرایش شده در توسط Majed
به درخواست کاربر ویرایش شد
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Morteza عزیز من که استفاد ه نکردم. :)

amirabar ، نیمی خواد فایل sql رو وارد کنی.

این تنظیمات رو دلخواه انجام بده ، مشکل حل می شه.

ابتدا افزونه ها رو نصب کن

بعد توی فایلهای index.php

cat=8781&showposts=2 رو به دلخواه تغییر بده، البته می تونی چندیدن دسته رو هم انتخاب کنی. مطالب این قسمت در وسط صفحه ی اصلی نمایش می ده.

بقیه ی قسمت ها هم همین طوره.

برای قسمت اسلاید شو هم می تونی slideshow.php رو ویراِش کنی.

این قالب مثل دیگر قالب ها نیست که مثل زمینه دلخوا img باشه. برای استفاده از زمینه دلخواه این قالب باید در قسمت ارسال مطلب زمینه دلخواه رو آپلود کنی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری