silver21

مشکل با بخش گالری تصاویر Link to : media file

13 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی از گالری وردپرس جدید 3.5.1 استفاده میکنم و عکسهارو هم تعریف میکنم که 2 یا 3 ستونه باشه و link to نیز پیشفرض روی media file قرار داره تصاویر با هیچکدام از light box ها باز نمیشه و به صفحه دیگه ای میره ؛ دلیلشم متوجه شدم : باید یکبار link to رو روی برگه پیوست بذارم و مجدد روی media file | ظاهرا زمانی که پیشفرض روی media file قرار داره درست عمل نمیکنه ، چیکارش کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول اینکه در تنظیمات افزونه باید Use For WordPress Galleries رو فعال کنید

و فرمت فراخوانی گالری در پست ها به صورت زیر باشه:


[gallery link="file" ids="7,8,9,10,11,12"]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Use For WordPress Galleries فعاله و در وردپرس 3.4.2 مشکلی نداشتم .

نگاه کنید وقتی حالت link to رو یکبار قرار میدم رو حالت پیوست به برگه و همون لحظه برمیگردونم روی media file درست میشه. ظاهرا بایستی سه حالت تعریف میشد : (هیچکدام | media file | پیوست به برگه ) چون در ابتدا وقتی رو حالت media قرار داره هیچ دستوری اعمال نمیشه و باید یکبار گزینه ها رو جابجا کرد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در وردپرس 3.5.1 فقط دو گزینه ی پوسته پیوست و فایل وجود داره

کدی رو که در پست برای گالری قرار میگیره از تب متن (html) اینجا قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[gallery ids="1495,1486,1479,1478"]
 
[gallery link="file" ids="1495,1486,1479,1478,1487,1483"]

اولی رو گالری انتخاب کردم عکسارو add و ثبت گالری ( گزینه link to در حالت پیشفرض روی media file بود )

و دومی ( زمان گذاشتن گالری link to رو یه لحظه رو پیوست برگه گذاشتم و مجددا برگردوندم به media file )

باید یه گزینه دیگه هم میذاشتن یا اینکه در همون حالت اولیه کاری میشد که media file یه دستوری رو اجرا کنه ولی عملا بیکار وایستاده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک

100 % دومی درسته ولی میگم باید موقع ارسال باید گزینه link to رو از حالت media file بذارم رو پیوست برگه و دوباره برگردونم رو media file تا کار کنه - چرا؟ چرا اینطوریه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضا در بروزرسانی های خودکار مشکلاتی در وردپرس پیش میاد.

شما هم بروزرسانی خودکار کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فولدر wp-contact , فایل wp-config.php و .htaccess و دیتابیس رو نگه داشتم و بجز این موارد فایلها و فولدر های wp 3.5.1 رو اضافه کردم - هنگام لود سایت پرسیده شد بروزرسانی انجام داد .

همه بخشها و موارد بی عیب و نقصه جز این مورد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا بیربطه ولی اینکار رو انجام بدید:

همه افزونه ها -> غیرفعال

پوسته پیش فرض رو فعال کنید.

ببینید تغییری میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوشه wp-includes در فایل media-template برسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری