ایستگاه وردپرس

مشکل با اسلایدر و زیر هم قرار گرفتن تصاویر

12 پست در این موضوع قرار دارد

یکی از قالب های سفید html5 را از آدرس ذیل گرفتم و میخوام اسلایدر Meta Slider داخل قالب بزارم ولی تصاویر داخل قالب زیر هم قرار میگیرند و به درستی اجرا نمی شن، ولی در قالب دیگری به درستی اجرا میشن.

آدرس قالب : https://nodeload.git...lank/zip/master

آدرس افزونه : http://wordpress.org...ugins/ml-slider

آدرس قالبی که به درستی اجرا میشن : https://nodeload.git...gacy.zip/master

ممنون میشم راهنماییم کنید، که چرا تو یه قالب درست نمایش داداه میشن ولی تو یکی دیگه مشکل دارن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

خیلی بهتره که هر دو رو توی هاست قرار بدید و آدرس بدید تا بتونیم بررسی کنیم.

احتمالا مشکل در جی کوئری هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

خیلی بهتره که هر دو رو توی هاست قرار بدید و آدرس بدید تا بتونیم بررسی کنیم.

احتمالا مشکل در جی کوئری هست

سلام

ممنونم که پاسخ دادید.

داخل هاست قرار دادم اینم آدرسش : http://test.a-w.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اسلایدر رو هم قرار بدید.

میخوایم مشکل رو در عمل ببینیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسلایدر رو قرار دادم ولی یه لحظه نمایش میده بعد نمیدونم چرا دیگه به نمایش در نمیاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هاست شما کجاست؟ به آی پی من گیر داده و سایت رو نمیتونم ببینم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی ادرسی که دادید اسلایدر سالم هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی ادرسی که دادید اسلایدر سالم هست.

خوب معلومه دیگه وقتی یه سوال بعد 3 روز اینطوری جواب داده میشه خود همونیکه سوال پرسیده جوابشو بدست میاره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدهکار شدیم؟!

وقتی کسی سوالی داره باید کامل و با توضیحات مناسب بپرسه.

نصب و تست وظیفه ما نیست.

فقط در رفع مشکل کمکتون میکنیم و البته خوشحالیم که خودتون مشکل رو حل کردید اینجوری یک چیز جدید هم یاد گرفتید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدهکار شدیم؟!

وقتی کسی سوالی داره باید کامل و با توضیحات مناسب بپرسه.

نصب و تست وظیفه ما نیست.

فقط در رفع مشکل کمکتون میکنیم و البته خوشحالیم که خودتون مشکل رو حل کردید اینجوری یک چیز جدید هم یاد گرفتید.

شرمنده منظور بدی نداشتم . ;)

بازم ممنون از پاسخگویتون و وقتی که گذاشتید براش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب معلومه دیگه وقتی یه سوال بعد 3 روز اینطوری جواب داده میشه خود همونیکه سوال پرسیده جوابشو بدست میاره .

به نظر نمی آد کار خاصی کرده باشیذد

قبلا روی تایم اوت سایتتون گیر می کرد و نمی تونست کامل لود بشه بخاطر همین کدهای اسلایدر رو نمی خوند اما الان بخاطر خلوتی سرور تایم اوتتون رو آورده بالا و کدها لود می شند

این مشکل ارتباطی با وردپرس نداشت گرچه راه حل از روی وردپرس داشت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kingmateoofficial
      سلام به دوستان عزیز اقا من یه سایت ساختم با ورد پرس اولین باره چنین مشکلی رو میبینم .
      سایت همه چیزش اوکی اوکی هست ولی مطالب سایت رو تو صفحه اصلی نشون نمیده بجاش مینویسه Threads Index نمیدونم چرا
      ولی تو لیت نوشته های تازه و دسته بندی و ... نوشته ها هست 
      اینم ادرس وبسایتم 


    • توسط sydvza
      باسلام من 9 خطا دارم در سایت مپم و ایندکسم رو 400 قفل کرده وبسایتم جهت مشاهده
      https://dackeh.com
      لطفا کمکم کنید.
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>  
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم