• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
دکتر مهندس

کسی میتونه این کد رو ویرایش کنه؟

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان.

من یه سایت دارم www.jadnews.ir که میخوام اون قسمت "آخرین اخبار" کنار اسلایدر صفحه اصلی رو اخبارش رو بکنم 5 تا ولی هرچی کد رو میذارم روی 5 بازم 10 تا نشون میده و قالب رو خراب میکنه.

خواستم ببینم از دوستان کسی میتونه ببینه این کد کجاش مشکل داره که نمیشه 5 تاش کرد؟

کد صفحه اینه:


<div id="latest">
<h3 class="catbox-title"><a rel="latest"><?php _e('Latest News', 'themejunkie'); ?></a></h3>
<ul>
<?php
query_posts('cat=9&showpoats=5'.get_option('forester_latest_post_num'));
while(have_posts()) : the_post();
?>
<li class="clear">
<h2 class="entry-title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php printf( esc_attr__( 'Permalink to %s', 'themejunkie' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>
<p class="entry-meta">

</p>
</li>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>

<?php
$permalink_structure = get_option('permalink_structure');
echo '<p class="more"><a href="'.get_bloginfo('url');
if($permalink_structure == '')
echo '/?paged=1';
else
echo '/page/1/';
echo '" title="">';
_e('More Latest News »','themejunkie');
echo '</a></p>';
?>
<div class="clear"></div>
</div> <!--end #latest-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کد مشخصه که باید از بخش تنظیمات پوسته تغییر بدید

کد درست:

query_posts('cat=9&showpoats='.get_option('forester_latest_post_num'));

مقدار ثابت:


query_posts('cat=9&showpoats=5');

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب توی تنظیمات پوسته این عدد رو کلا خالی گذاشتم ولی باز هم این کد کار نمیکنه. اگر این خط رو حذف کنم میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مشکلی نداره.

شما یکبار کد رو به صورت ثابت دربیار. (مثل همون کدی که آقا پارسا به عنوان مقدار ثابت دادن) . اگر باز هم تغییری نکرد، دنبال راه حل دیگه ای باید باشیم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کدی رو که پارسا داد گذاشتم توی کد صفحه و تنظیمات قالب رو هم گذاشتم روی 5 ولی بازم نشد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد را خراب کردید, به این قسمت توجه کنید:


query_posts('cat=9&showpoats=5'.get_option('forester_latest_post_num'));

هم 5 قرار دادیم هم استفاده از پنل مدیریت را.

حالت دستی:


query_posts('cat=9&showpoats=5');

حالت استفاده از پنل قالب:


query_posts('cat=9&showpoats='.get_option('forester_latest_post_num'));

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیزم من کد صحیحش رو دوباره گذاشتم و رفتم از توی قالب تنظیم کردم اما بازم نشد. حالا این کدی رو که شما بعنوان کد دستی نوشتی میذارم و نتیجه اش رو میگم.

ممنون

آقا کدی رو که شما بعنوان دستی داده بودی گذاشتم ولی بازم درست نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد ایرادی نداره

مگر اینکه کش های سایت فعال باشند و سایت از روی کش خوانده بشه

اگر افزونه کش دارید می بایست اول غیر فعال می شد و کش ها تخلیه می شدند بعدا تغییرات را ذخیره می کردید و صفحه را رفرش

الان هم پیشنهاد اول تکرار همین مراحله

ولی اگر باز جواب نداد شک نکنید که قالب شما اکشنی برای احضار ده پست تعریف کرده که باعث می شه تنظیمات شما نا دیده گرفته بشند

پیدا کردنش خیلی زمان بره و در ضمن قطعا نویسنده دلیلی برای اینکار داشته دست زدن به اون اکشن ممکنه یک جای دیگه قالب شما را به هم بریزه

می تونید با استفاده از کد css جلوی بهم خوردن قالب را بگیرید


#latest ul{
max-height:120px;
line-height:24px;
overflow:hidden
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله افزونه quic cache رو دارم. الآن تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم. ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد ایرادی نداره

مگر اینکه کش های سایت فعال باشند و سایت از روی کش خوانده بشه

اگر افزونه کش دارید می بایست اول غیر فعال می شد و کش ها تخلیه می شدند بعدا تغییرات را ذخیره می کردید و صفحه را رفرش

الان هم پیشنهاد اول تکرار همین مراحله

ولی اگر باز جواب نداد شک نکنید که قالب شما اکشنی برای احضار ده پست تعریف کرده که باعث می شه تنظیمات شما نا دیده گرفته بشند

پیدا کردنش خیلی زمان بره و در ضمن قطعا نویسنده دلیلی برای اینکار داشته دست زدن به اون اکشن ممکنه یک جای دیگه قالب شما را به هم بریزه

می تونید با استفاده از کد css جلوی بهم خوردن قالب را بگیرید


#latest ul{
max-height:120px;
line-height:24px;
overflow:hidden
}

کوئیک کش رو ابتدا خالی و سپس غیرفعال کردم

کد رو جایگزین کردم

ماژول افزار website optimizer رو توی هاست cpanel غیرفعال کردم.

با یک مرورگر دیگه که تابحال اصلا سایت رو باهاش باز نکرده بودم سایت رو باز کردم

بازم 5 تایی نشده! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئیک کش رو ابتدا خالی و سپس غیرفعال کردم

کد رو جایگزین کردم

ماژول افزار website optimizer رو توی هاست cpanel غیرفعال کردم.

با یک مرورگر دیگه که تابحال اصلا سایت رو باهاش باز نکرده بودم سایت رو باز کردم

بازم 5 تایی نشده! :blink:

پاسخ را تا انتها بخوانید جوابتان را می یابید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیزم این قالب دقیقا از همون قسمت تنظیمات پوسته قابل تنظیم هست روی سایتهای دیگه مثلا http://balochpress.net/ هست من از مدیر سایتش پرسیدم گفت درست کار میکنه و مشکلی نداره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کدها که خودبخود کاری را انجام نمی دهند

کد showpoats یک تعریف ساده و قدیمیه وردپرسه و اگر با تغییرش تغییری ایجاد نمی شه و اگر صفحه هم از محل اصلیش (نه کش وردپرس و نه کش سرور) لود نمی شه راهی باقی نمی مونه جز اینکه یک دستور دیگه با رتبه ای بالاتر این دستور را خنثی کنه

حالا از طریق افزونه یا قالبش هم مهم نیست مهم اینه که باید تعداد زیادی فایل را جستجو کرد و تک به تک کدها را خواند تا به query مورد نظر رسید و این برای شما تقریبا غیر ممکنه و من طراحی را هم نمی شناسم که حاضر به چنین کاری باشه

کدهای css ای را که دادم پس از تنظیم عدد 24 برای فاصله خطوط (معمولا خوبه ولی اگر خواستید قابل تغییره) و در ازای 5 برابر فاصله خطوط برای ماکزیموم ارتفاع در انتهای فایل style.css بگذارید تا قالبتان هم آسیب نبیند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری