• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
lawgostar

لود شدن

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سرعت لود شدن مطالب سایت من خیلی پائینه مشکل کجاست ؟

http://www.lawgostar.com/main

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه سرعتش خوبه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوبه سرعتش. شاید سرعت اینترنتت پایینه . برا من ک سرعت اینترنتم متوسطه , سریع اوورد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نسبت خوبه ولی کلا پوسته شما مشکل داره.

الان تگ body و html بسته نشدن!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من تگ body را توی هدر بستم ببینید درسته ؟ بعد اچ تی ام ال را باید کجا ببندم؟

ویرایش شده در توسط lawgostar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جايي كه بدنه‌ي سايتتون تموم ميشه


</body>

قرار بديد و تقريبا آخر كد‌هاي پوستتون در فوتر


</html>

سرعتش خوبه ولي بهتره پوستتون رو با w3c چك و ارور‌هاش رو رفع كنيد ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که بلد نیستم می توانید یادم بدهید ؟

نرم افزار را نصب کردم و کدها را هم کپی کردم اما نمیدونم چجوری عیب یابی میکنه میشه راهنمائی کنی با تصویر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از w3 نرم افزار نیست.

منظور سایت w3.org هست.

عیب یاب css

http://jigsaw.w3.org/css-validator/

عیب یاب html

http://validator.w3.org/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب الان من وقتی ادرس میزنم فقط کد نشون میده کدوم قسمت ایرادات را میگه ؟

این سایت فقط مال سایت هایی است که وردپرس هستند ؟

ویرایش شده در توسط lawgostar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید

وقتی آدرس سایت رو وارد و دکمه رو میزنید. در نتیجه آنالیز یکسری آدرس ها و کدها رو میده و زیرش توضیح میده که برای رفعش کجا رو باید تغییر بدید و چه تغییری باید بدید.

این سایت آنالیزور و نمایش دهنده خطا و مشکلات مربوط به طراحی براساس استانداردهای w3 هست. ربطی به سیستم سایت هدف نداره.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که هرچی نگاهش میکنم چیزی بلد نمیشم میتونید خودتون مشکلات را بگید تا برطرف کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز شما اين لينك رو ببينيد ، الان سايت شما 190 تا ارور داره ، براي رفعش بايد خودتون اقدام كنيد چون خيلي زياد هست تعدادش ، رفعش هم به اين برميگرده چه مقدار با استاندارد‌هاي طراحي وب آشنا هستيد ..

من يه توضيحي ميدم ، الان اولين خطا‌ي سايتتون در خط 4 مربوط به اين هست


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

متاتگ ها بايد با /> پايان داده بشوند يعني اگه شما اين رو جايگزين كنيد


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

اين خطا رفع خواهد شد ، خطاي دوم هم مربوط به همين هست .. بهتره آموزش‌هاي Xhtml رو يه نگاهي بندازيد ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين تاپيك رو دنبال كنيد ،

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز بنده فقط یکیشا پیدا کردم و مثلا بعضی هاش اصلا ای عیب را نداری مثل اون ارور ایدی .

اگر یکی به من بگم این این و ... منظور کدوم خط ها است و باید از کجا بفهمم ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه سايتتون رو در مرورگر view source كنيد ، كد‌هايي رو كه ميبينيد ، w3 دقيقا همين كد‌هارو آناليز ميكنه و توي فايرفاكس در سورس سايت بهش خط ميده كه ميتونيد به سادگي شماره‌ي خط هارو پيدا كنيد ، در قالب سايتتون هم براي پيدا كردن خط ها بايد از فايل header.php از بالا به ترتيب خط هارو بشماريد (حتي خط‌هايي كه هيچي توش نيست و خالي هستش ) ، يا از NotePad++ استفاده كنيد و كد قالبتون رو در اون كپي كنيد كه خودش Line ميده و لازم نيست بشماريد ،

در خود w3 هم اگه تيك Show Source رو بزنيد كدها و خط ارور نمايش داده ميشه ، به همين ترتيب بايد كدهاي قالبتون رو با هم تطابق بديد و در خطي كه نشون ميده خطا رو پيدا و رفع كنيد ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه مشکل فقط لود سایتته به این آدرس برو :

http://gtmetrix.com

بعد از آنالیز کردن سایتت چند تا فکتور میده بهت که با رفع اون ارور ها یا .... سرعت سایتت تا حد زیادی بالا میاد.

مثلا بعد از آنالیز کردن سایتت بهت یه سری تصویر میده که تا حد امکان فشرده شدن و حتی 0.001 هم از کیفیتش کم نشده. در بخش (Optimize images)

خود این سایت خودکار css ها و بهضی از جاوا اسکریپت ها رو برات فشرده می کنه و تو باید جایگزین کنی.

خلاصه یه سری بزن ضرر نمی کنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه سايتتون رو در مرورگر view source كنيد ، كد‌هايي رو كه ميبينيد ، w3 دقيقا همين كد‌هارو آناليز ميكنه و توي فايرفاكس در سورس سايت بهش خط ميده كه ميتونيد به سادگي شماره‌ي خط هارو پيدا كنيد ، در قالب سايتتون هم براي پيدا كردن خط ها بايد از فايل header.php از بالا به ترتيب خط هارو بشماريد (حتي خط‌هايي كه هيچي توش نيست و خالي هستش ) ، يا از NotePad++ استفاده كنيد و كد قالبتون رو در اون كپي كنيد كه خودش Line ميده و لازم نيست بشماريد ،

در خود w3 هم اگه تيك Show Source رو بزنيد كدها و خط ارور نمايش داده ميشه ، به همين ترتيب بايد كدهاي قالبتون رو با هم تطابق بديد و در خطي كه نشون ميده خطا رو پيدا و رفع كنيد ..

عکس زیر را ببینید یه ارور داده گفته که این کد بسته نشده این در صورتی هست که توی کدهای سایت من با < بسته شده پس چرا باز میگه خطا

http://up98.org/upload/server1/02/j/iiyz4p8uy3budjlg3y0b.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه مشکل فقط لود سایتته به این آدرس برو :

http://gtmetrix.com

بعد از آنالیز کردن سایتت چند تا فکتور میده بهت که با رفع اون ارور ها یا .... سرعت سایتت تا حد زیادی بالا میاد.

مثلا بعد از آنالیز کردن سایتت بهت یه سری تصویر میده که تا حد امکان فشرده شدن و حتی 0.001 هم از کیفیتش کم نشده. در بخش (Optimize images)

خود این سایت خودکار css ها و بهضی از جاوا اسکریپت ها رو برات فشرده می کنه و تو باید جایگزین کنی.

خلاصه یه سری بزن ضرر نمی کنی

لینک زیر را باز کنید ببینید خوبه سرتش

http://gtmetrix.com/reports/www.lawgostar.com/RAY3MyvW

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری