parseh

افزودن فونت فارسی دلخواه به قالب | آرتیستر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

درخواست آموزش اضافه کردن فونت فارسی ( یا انگلیسی ) دلخواه به پوسته ساخته شده با آرتیستر 4 را دارم

من پوسته ای با Artisteer 4 ( آخرین ورژن ) ساختم و میخوام فونت فارسی بهش اضافه کنم

اصلا میشه کاری کرد که فونت فارسی به نرم افزار اضافه بشه و خودش در زمان طراحی کار اضافه کردن فونت را بده ؟

لطفا آموزش بصورت مرحله به مرحله باشه تا همه دوستان بتوانند استفاده کنند .

با تشکر :)

پوسته پیش فرض راست چین : دانلود

ویرایش شده در توسط parseh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

داخل فایل style.css اینطور عمل کنید:

برای مثال ما توی این قطعه کد، فونت 'BYekan' رو اضافه میکنیم:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

فایل های فونت با فرمت های مختلف در پوشه font ریخته شده اند. هرکدام از فرمت ها هم مشخص شده برای کدام مرورگر هست.

حالا هرجا که خواستید میتونید از این فونت استفاده کنید. مثل:


font-family: 'BYekan',Tahoma;

13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام داخل فایل style.css اینطور عمل کنید: برای مثال ما توی این قطعه کد، فونت 'BYekan' رو اضافه میکنیم:
 @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ } 

فایل های فونت با فرمت های مختلف در پوشه font ریخته شده اند. هرکدام از فرمت ها هم مشخص شده برای کدام مرورگر هست. حالا هرجا که خواستید میتونید از این فونت استفاده کنید. مثل:

 font-family: 'BYekan',Tahoma; 

من همین کارو کردم ولی فونت قالب عوش نشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کارو کردم ولی فونت قالب عوش نشد

شما با این کار فونت رو آماده استفاده کردن میکنی. حالا باید جایی که میخوای تغییر فونت بدی، اسمش رو بیاری.

اگر مشکل حل نشد آدرس سایتت رو بزار بررسی کنیم ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام...منم نیز اینکارو کردم تغییر نکرد چرا؟

اینم وب سایتم:www.wirenab.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام...منم نیز اینکارو کردم تغییر نکرد چرا؟

اینم وب سایتم:www.wirenab.ir

سایتی که دادید از نظر فونت مشکلی نداره و لود شدن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان من میخوام فونت فارسی ایران سنس رو به قالبم معرفی کنم هر کاری میکنم فونت اجرا نمیشه.
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد