solmaz

تنظیمات افزونه custom post type ui

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

لطفا در مورد تنظیمات افزونه custom post type ui توضیح بدین

این افرونه رو نصب کردم و از قسمت تنظیمات براش post type و taxonomies ایجاد کردم

در نهایت چیزی که میخواستم با عنوان "محصولات" در سمت راست وردپرس فارسی من ایجاد شده اما کار نمیکنه

لطفا هرکسی میدونه توضیحات کاملی در مورد کار با این افزونه بگه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی که کار نمی کنه

اگر منظورتون نمایششه

در قالبتون دو فایل بسازید به نام های single-[post-type].php و archive-[post-type].php و جای [post-type] را با نام پست تایپ ساخته شده عوض کنید و کپی فایل single.php و archive.php را هم برای محتویاتش اسافده کنید (با انجام تغییرات دلخواه) حالا می تونید در صفحات مرتبط اونها را ببینید اگر ارور دریافت می کنید به پیشخوان - تنظیمات - پیوند یکتا رفته یکبار ساختار پیوند را دیفالت قرار دهید و چک کنید

برای احضار عناوین اونها در سایدبار یا بخش های معمول سایت باید query بزنید در انجمن جستجو گنید در مورد query مطلب زیاده و شما فقط باید بای cat=ID قرار بدید


post-type=[post-type]

که به جای [post-type] باید نام پست تایمتون قرار بگیره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزارین واضح تر بپرسم

من post type ای با نام products ساختم

و taxonomi ای با نام brand ساختم

هدفم اینه که در قسمت اضافه کردن محصول هر محصولی که اضافه میکنم با زدن تیک یک brand ، محصول وارد آن قسمت شود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر نمیتونم پست در این برگه ارسال کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از وقتی که میزارین

کدی که از

Taxonomy بهم میده کجا قرار بدم

و همچنین اگر کدی که از

Post Type بهم داده را در آخر

functions.php قرار بدم دیگه نیازی به درست کردن archive و single نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد تولید شده را میتوانید در فایل functions قرار دهید

فایلهای single , archive هم اگر برای post type ایجاد نکنید. به احتمال زیاد از ایندکس استفاده میکنه

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/8-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟