M.Hajloo

مشکل نچسبیدن فوتر به ته قالب

25 پست در این موضوع قرار دارد

درود

فوتر قالب توی نوشته ها که میرم به ته قالب نمیچسبه و وسط صفحه بعد از بخش نظرات دیگه ثابت میمونه

توی فایل single.php جایی که <?php include("footer.php"); ?> وجود داره قبل و بعدش هم کلی </div> کم و زیاد کردم اما درست نشد

این هم کد css بخش فوتر قالب هست :


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

این هم 1 نمونه آنلاین :

http://ariyanet.net/36745/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC%D8%B4.html

ممنون میشم لطفاً راهنمائی بفرمائید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ویرایش شده در توسط rezakianoosh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ببخشید من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم

من کد clear:both; را در به .footer اضافه کردم اما تغییری انجام نشد

ممنون میشم1 خورده کاملتر راهنمائی بفرمائید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

ویرایش شده در توسط honda.moji

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

درود این کد را همانطور که در تاپیک قبلی اعلام کرده بودم خودم تست کردم اما مشکل برطرف نشد

به هر حال ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

ممنون اما این کار هم متاسفانه جواب نداد !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز به کلاس فوتر کدی که گفتم رو اضافه کنید مورد حل میشه ، بعد از وارد کردن Ctrl+F5 برای لود از نو استایل یادتون نره ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

روی یکی از پست هام که داشتم تست میکردم روی 480 قرار دادم درست شد

اما اینطوری الان 1 مشکلی هست

اگر یکی از مطالب خیلی کوتاه باشه مثلاً فقط 1 عکس باشه فاصله فوتر با بقیه بخش ها خیلی زیاد میشه 1 جورایی به صورت اتوماتیک عمل نمیکنه

امکانش وجود نداره که اتوماتیک کار کنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

توی استایل برای فوترتون نوشتید:

margin-top:480px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

درود این فاصله به خاطر تغییراتی هست که آقا سعید الان گفتند و انجام دادم ، مقدار margin-top را که روی همون 10 قرار بدم فوتر توی صفحه اصلی و بخش ها به خوبی کار میکنه

مشکل من داخل پست ها هستش

توی بعضی از پست ها که متن کوتاه داره فوتر به ته قالب نمیچسبه

نمونه :

1365953320.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همین کد single.php فراخوانی ساید رو بیارید دقیقاً بالای فراخوانی فوتر قرار بدید ببینیم درست میشه؟

البته الان دیدم که فراخوانی درسته به جاش دایو بین دو فراخوانی رو حذف کنید و امتحان کنید

در ضمن ببینید دایو ها درست بسته شدند یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز لطف کنید اگر به نتیجه نرسیدید کدها را به حالت قبل برگردونید و صفحه footer.php را باز کنید و بگردید دنبال


<div class="footer">

و یک خط قبلش اضافه کنید


<div style=:display:block;clear:both"> </div>

و تست بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="clear"></div>

را قبل از فوتر قرار بده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

جسارتا این کد

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

اگر باز هم نتیجه نگرفتید محتویات فایل فایل footer.php را هم کپی کنید فکر کنم اشتباهی شده در صفحه single.php نباید کدهای </body> , </html> وجود داشته باشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا راه حل رو پیدا کردم .

کد رو به این شکل تغییر بده تا فوتر بیاد پایین .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</body>
</html>

خاصیت clear رو که گفتم تو فوتر بزار both رو هم یادت نره تو css اضافه کنی .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان تمام کارهایی را گفتید انجام دادم اما باز هم نتیجه نگرفتم

فایل های single و footer را ضمیمه کردم ممنون میشم 1 نگاه بندازید

این هم css بخش فوتر


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

cod.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل رو فهمیدم مشکل از سایدبار سمت چپتون هست شما اومدید برای هر یک از اون چهار باکس یک استایل دادید بعد باز بالاش یک استایل left دادید اون استایل left رو باید بردارید و همون رو در اون 4 استایل دیگر بزارید الان اگر از توی قالب <div style="left> و آخرین </div> رو بردارید فوتر درست می شه ولی اون چهار تا باکستون مشکل پیدا می کنه

بعد از این که اون کد دایو رو برداشتید برید به سی اس اس و این چند تا کد را پیدا کنید و مقدار width را اینقدر تغییر بدید تا اندازه باکس هاتون درست بشه

sidebox-rright

sidebox-left

sidebox-2right

sidebox-2right2

sidebox-1right

ویرایش شده در توسط ariaieboy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگرم باز نتونستید درست کنید فایلی که کد های مربوط به فوتر و ساید بار ها هست رو به من بدید با سی اس اس تا درستش رو بهتون بدم

اگر کار هایی که من گفتم رو انجام بدید اینجوری می شه قالبتون و فوتر همیشه هر چقدر هم مطلبتون باشه این پایین اینجوری می مونه

post-1293-0-81019900-1365874178_thumb.jp

ویرایش شده در توسط ariaieboy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان از همگی ممنون هستم که راهنمائی کردید

مشکل از .left توی css به خاطر بخش های جدیدی که اضافه کرده بودم بود

دوستی که زحمت قالب را برایم کشیده بود بهش گفتم 1 نگاهی انداخت و درستش کرد

تشکر از همگی :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط alexi
      با سلام ووقت بخیر
      فایل ضمیمه رو بررسی کنید
      میخاستم روی قالب تخفیف گروهی کوپن وردپرس این تغییرات رو بدم
      اگر کسی توانایی داره انجام بده ممنون میشم سریعا به من پیام بده
      با تشکر
       
      00081.pdf
    • توسط logomaster
      سلام ، من روی یک سایت وردپرسی به تازگی یه قالب (اسکریپت) نصب کردم (اولین بارمه که اسکریپت نصب می کنم)
      قالب رو کاملا نصب کردم بدون هیچ مشکلی. حالا فقط برای ورود به مدیریت وردپرس ، یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم از کجا باید اینارو پیدا کنم
      ممنون
       
       
    • توسط Sony
      با سلام
      چند قالب از این سایت گرفتم ولی متاسفانه با پوشه اصلی وردپرس متفاوته
      در هر صورت پوشه های مذبور را به wwwانتقال دادم و اقدام به نصب کردم
      که با این پیغام رو برو شدم 
       
      این هم تصویر پوشه فایل ها
       
      خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چطور میتونم این نوع قالب ها را نصب کنم
      با تشکر از شما


    • توسط فردین
      سلام دوستان
      دوستان لطفا به داد من برسید
      من قالبی گرفتم که توش تبلیغ سایت دیگه ای هست و هر جایی رو گشتم نتونستم پیداش کنم و پاکش کنم
      حتی با افزونه ی String Locator هم سرچ کردم پیداش نکردم .
      ولی تو قسمت inspect میاد ولی نمیدونم کودوم فایل قالب هست 
      این رو هم اضافه کنم وقتی وارد پنل مدیریت میشم این کدا دیگه نمیاد ولی خارج که میشم هست
      یعنی فقط مدیرای سایت نمیبینن بقیه میبینن
      این کد ها باعث توی موبایل فقط این قسمتو نشون بده بعد باید خیلی ببریش راست که سایت بیاد به عکس ها دقت کنید خودتون متوجه میشید
      یکی از کد ها اینه
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Want create site? Find <a href="http://dlwordpress.com/">Free WordPress Themes</a> and plugins.</div> یکی از کد ها هم اینه 
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Did you find apk for android? You can find new <a href="https://dlandroid24.com/">Free Android Games</a> and apps.</div> دوستانی من کلافه شدم نمیتونم کد هارو پیدا کنمو حذفشون کنم لطفا کسی اگر میتونه راهنماییم کنه ممنون
      امیدوارم متوجه شده باشید منظورم چی هست
      خواهشا راهی بگید که هر بار خودم بتونم اینو پیدا کنمو پاک کنم چون قالب اپدیت میشه و دوباره این مشکلات هست
      نرم افزای یا چیزی هست بشه مثل inspect کد هارو ویرایش کرد ولی بشه سیوش کرد


    • توسط taha1414
      باسلام خداقوت
      بنده سایتی با قالب صحیفه - از یکی از سایت های دانلود رایگان-  راه اندازی کردم. ووکامرس هم نصب کردم
      حالا چند مشکل دارم که واقعا عاصی شدم و هر کار کردم درست نشد و حتی سایتی که قالب رو گرفتم هم جواب درست حسابی ندادن... / ضمنا از چند سایت دیگه هم قالب رو گرفتم ولی باز نشد.
      1. فونت های فارسی موجود در قالب کار نمی کنند؟
      2.در نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اول نمایش درست و ارایشی ندارد؟
      3.تصاویر هم گاهی لود نمی شود؟
       
      سایت مورد نظر: tolidemihan.ir
      باتشکر از پاسخ هایتان...