M.Hajloo

مشکل نچسبیدن فوتر به ته قالب

25 پست در این موضوع قرار دارد

درود

فوتر قالب توی نوشته ها که میرم به ته قالب نمیچسبه و وسط صفحه بعد از بخش نظرات دیگه ثابت میمونه

توی فایل single.php جایی که <?php include("footer.php"); ?> وجود داره قبل و بعدش هم کلی </div> کم و زیاد کردم اما درست نشد

این هم کد css بخش فوتر قالب هست :


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

این هم 1 نمونه آنلاین :

http://ariyanet.net/36745/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC%D8%B4.html

ممنون میشم لطفاً راهنمائی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ویرایش شده در توسط rezakianoosh
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ببخشید من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم

من کد clear:both; را در به .footer اضافه کردم اما تغییری انجام نشد

ممنون میشم1 خورده کاملتر راهنمائی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

ویرایش شده در توسط honda.moji
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

درود این کد را همانطور که در تاپیک قبلی اعلام کرده بودم خودم تست کردم اما مشکل برطرف نشد

به هر حال ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

ممنون اما این کار هم متاسفانه جواب نداد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز به کلاس فوتر کدی که گفتم رو اضافه کنید مورد حل میشه ، بعد از وارد کردن Ctrl+F5 برای لود از نو استایل یادتون نره ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

روی یکی از پست هام که داشتم تست میکردم روی 480 قرار دادم درست شد

اما اینطوری الان 1 مشکلی هست

اگر یکی از مطالب خیلی کوتاه باشه مثلاً فقط 1 عکس باشه فاصله فوتر با بقیه بخش ها خیلی زیاد میشه 1 جورایی به صورت اتوماتیک عمل نمیکنه

امکانش وجود نداره که اتوماتیک کار کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

توی استایل برای فوترتون نوشتید:

margin-top:480px;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

درود این فاصله به خاطر تغییراتی هست که آقا سعید الان گفتند و انجام دادم ، مقدار margin-top را که روی همون 10 قرار بدم فوتر توی صفحه اصلی و بخش ها به خوبی کار میکنه

مشکل من داخل پست ها هستش

توی بعضی از پست ها که متن کوتاه داره فوتر به ته قالب نمیچسبه

نمونه :

1365953320.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همین کد single.php فراخوانی ساید رو بیارید دقیقاً بالای فراخوانی فوتر قرار بدید ببینیم درست میشه؟

البته الان دیدم که فراخوانی درسته به جاش دایو بین دو فراخوانی رو حذف کنید و امتحان کنید

در ضمن ببینید دایو ها درست بسته شدند یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز لطف کنید اگر به نتیجه نرسیدید کدها را به حالت قبل برگردونید و صفحه footer.php را باز کنید و بگردید دنبال


<div class="footer">

و یک خط قبلش اضافه کنید


<div style=:display:block;clear:both"> </div>

و تست بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="clear"></div>

را قبل از فوتر قرار بده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

جسارتا این کد

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

اگر باز هم نتیجه نگرفتید محتویات فایل فایل footer.php را هم کپی کنید فکر کنم اشتباهی شده در صفحه single.php نباید کدهای </body> , </html> وجود داشته باشند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا راه حل رو پیدا کردم .

کد رو به این شکل تغییر بده تا فوتر بیاد پایین .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</body>
</html>

خاصیت clear رو که گفتم تو فوتر بزار both رو هم یادت نره تو css اضافه کنی .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان تمام کارهایی را گفتید انجام دادم اما باز هم نتیجه نگرفتم

فایل های single و footer را ضمیمه کردم ممنون میشم 1 نگاه بندازید

این هم css بخش فوتر


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

cod.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل رو فهمیدم مشکل از سایدبار سمت چپتون هست شما اومدید برای هر یک از اون چهار باکس یک استایل دادید بعد باز بالاش یک استایل left دادید اون استایل left رو باید بردارید و همون رو در اون 4 استایل دیگر بزارید الان اگر از توی قالب <div style="left> و آخرین </div> رو بردارید فوتر درست می شه ولی اون چهار تا باکستون مشکل پیدا می کنه

بعد از این که اون کد دایو رو برداشتید برید به سی اس اس و این چند تا کد را پیدا کنید و مقدار width را اینقدر تغییر بدید تا اندازه باکس هاتون درست بشه

sidebox-rright

sidebox-left

sidebox-2right

sidebox-2right2

sidebox-1right

ویرایش شده در توسط ariaieboy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگرم باز نتونستید درست کنید فایلی که کد های مربوط به فوتر و ساید بار ها هست رو به من بدید با سی اس اس تا درستش رو بهتون بدم

اگر کار هایی که من گفتم رو انجام بدید اینجوری می شه قالبتون و فوتر همیشه هر چقدر هم مطلبتون باشه این پایین اینجوری می مونه

post-1293-0-81019900-1365874178_thumb.jp

ویرایش شده در توسط ariaieboy
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان از همگی ممنون هستم که راهنمائی کردید

مشکل از .left توی css به خاطر بخش های جدیدی که اضافه کرده بودم بود

دوستی که زحمت قالب را برایم کشیده بود بهش گفتم 1 نگاهی انداخت و درستش کرد

تشکر از همگی :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط esmaeil.am
      سلام وقت بخیر من هر قالبی که نصب میکنم این ارور رو میده از فایل فانکشن و فقط خد 8 رو ارور میده مشکل از چیه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
      Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/********/public_html/wp-content/themes/*********/functions.php on line 8
    • توسط pouria7777
      سلام دوستان
      سایدبار قالب تو موبایل و تبلت نشون داده نمیشه . حتی با کوچیک کردن پنجره مرورگر تو دسکتاپ هم سایدبار حذف میشه. چطوری میتونم جلوگیری کنم از این کار؟
    • توسط Ratinum
      سلام. سایت www.filterkala.com رو لطفاً بررسی کنید، در صفحه اصلی و زمان لود شدن صفحه، سایت بدون مشکله ولی وقتی کامل لود میشه بخشی از محتوا شامل متن و عکس که در وسط صفحه قرار داره ناپدید میشه. من هیچ تغییری در قالب سایت ندادم. خود به خود اینجوری شده! تو صفحات داخلی هم این مشکل هست. لطفاً راهنمایی کنید. سپاس.