• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
M.Hajloo

مشکل نچسبیدن فوتر به ته قالب

25 پست در این موضوع قرار دارد

درود

فوتر قالب توی نوشته ها که میرم به ته قالب نمیچسبه و وسط صفحه بعد از بخش نظرات دیگه ثابت میمونه

توی فایل single.php جایی که <?php include("footer.php"); ?> وجود داره قبل و بعدش هم کلی </div> کم و زیاد کردم اما درست نشد

این هم کد css بخش فوتر قالب هست :


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

این هم 1 نمونه آنلاین :

http://ariyanet.net/36745/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC%D8%B4.html

ممنون میشم لطفاً راهنمائی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ویرایش شده در توسط rezakianoosh
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ببخشید من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم

من کد clear:both; را در به .footer اضافه کردم اما تغییری انجام نشد

ممنون میشم1 خورده کاملتر راهنمائی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

ویرایش شده در توسط honda.moji
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

درود این کد را همانطور که در تاپیک قبلی اعلام کرده بودم خودم تست کردم اما مشکل برطرف نشد

به هر حال ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

ممنون اما این کار هم متاسفانه جواب نداد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز به کلاس فوتر کدی که گفتم رو اضافه کنید مورد حل میشه ، بعد از وارد کردن Ctrl+F5 برای لود از نو استایل یادتون نره ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

روی یکی از پست هام که داشتم تست میکردم روی 480 قرار دادم درست شد

اما اینطوری الان 1 مشکلی هست

اگر یکی از مطالب خیلی کوتاه باشه مثلاً فقط 1 عکس باشه فاصله فوتر با بقیه بخش ها خیلی زیاد میشه 1 جورایی به صورت اتوماتیک عمل نمیکنه

امکانش وجود نداره که اتوماتیک کار کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

توی استایل برای فوترتون نوشتید:

margin-top:480px;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

درود این فاصله به خاطر تغییراتی هست که آقا سعید الان گفتند و انجام دادم ، مقدار margin-top را که روی همون 10 قرار بدم فوتر توی صفحه اصلی و بخش ها به خوبی کار میکنه

مشکل من داخل پست ها هستش

توی بعضی از پست ها که متن کوتاه داره فوتر به ته قالب نمیچسبه

نمونه :

1365953320.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همین کد single.php فراخوانی ساید رو بیارید دقیقاً بالای فراخوانی فوتر قرار بدید ببینیم درست میشه؟

البته الان دیدم که فراخوانی درسته به جاش دایو بین دو فراخوانی رو حذف کنید و امتحان کنید

در ضمن ببینید دایو ها درست بسته شدند یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز لطف کنید اگر به نتیجه نرسیدید کدها را به حالت قبل برگردونید و صفحه footer.php را باز کنید و بگردید دنبال


<div class="footer">

و یک خط قبلش اضافه کنید


<div style=:display:block;clear:both"> </div>

و تست بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="clear"></div>

را قبل از فوتر قرار بده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

جسارتا این کد

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

اگر باز هم نتیجه نگرفتید محتویات فایل فایل footer.php را هم کپی کنید فکر کنم اشتباهی شده در صفحه single.php نباید کدهای </body> , </html> وجود داشته باشند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا راه حل رو پیدا کردم .

کد رو به این شکل تغییر بده تا فوتر بیاد پایین .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</body>
</html>

خاصیت clear رو که گفتم تو فوتر بزار both رو هم یادت نره تو css اضافه کنی .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان تمام کارهایی را گفتید انجام دادم اما باز هم نتیجه نگرفتم

فایل های single و footer را ضمیمه کردم ممنون میشم 1 نگاه بندازید

این هم css بخش فوتر


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

cod.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل رو فهمیدم مشکل از سایدبار سمت چپتون هست شما اومدید برای هر یک از اون چهار باکس یک استایل دادید بعد باز بالاش یک استایل left دادید اون استایل left رو باید بردارید و همون رو در اون 4 استایل دیگر بزارید الان اگر از توی قالب <div style="left> و آخرین </div> رو بردارید فوتر درست می شه ولی اون چهار تا باکستون مشکل پیدا می کنه

بعد از این که اون کد دایو رو برداشتید برید به سی اس اس و این چند تا کد را پیدا کنید و مقدار width را اینقدر تغییر بدید تا اندازه باکس هاتون درست بشه

sidebox-rright

sidebox-left

sidebox-2right

sidebox-2right2

sidebox-1right

ویرایش شده در توسط ariaieboy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگرم باز نتونستید درست کنید فایلی که کد های مربوط به فوتر و ساید بار ها هست رو به من بدید با سی اس اس تا درستش رو بهتون بدم

اگر کار هایی که من گفتم رو انجام بدید اینجوری می شه قالبتون و فوتر همیشه هر چقدر هم مطلبتون باشه این پایین اینجوری می مونه

post-1293-0-81019900-1365874178_thumb.jp

ویرایش شده در توسط ariaieboy
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان از همگی ممنون هستم که راهنمائی کردید

مشکل از .left توی css به خاطر بخش های جدیدی که اضافه کرده بودم بود

دوستی که زحمت قالب را برایم کشیده بود بهش گفتم 1 نگاهی انداخت و درستش کرد

تشکر از همگی :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط مسعود
      با سلام 
      دوستان مشکل من در نحوه نمایش پست های دسته بصورت محدود هست .مثل عکس زیر، یعنی وقتی روی دسته مورد نظر کلیک میکنم تا مطالب اون دسته رو نشون بده میاد یک دکمه بیشتر قرار میده و نوشته ها با اینکه هیچ ابزارکی فعال نیست و layout همه نوشته ها روی no sidebar وسط قرار نمیگیره. 

       در واقع من میخوام مطالب به صورت کامل ( بدون خلاصه و دکمه بیشتر) و وسط چین  پشت سر هم قرار بگیره مثل تصویر زیر

      من از وردپرس نگارش 4.9.6 و قالب شرکتی Company Elite فارسی شده همیار وردپرس استفاده میکنم.
      آدرس دانلود قالب 
      https://hamyarwp.com/company-elite/
      با تشکر از شما
    • توسط مسعود
      با سلام 
      دوستان همونطور که در عکس زیر می بینید توضیحات چک باکس مربوط به فرم نظرات بصورت ستونی  نوشته شده (در تمامی برگه هایی که فرم نظرات داره هم به همین صورت هست.)انگار دریک دیوژن قرار گرفته باشه. من از کجا باید مورد رو اصلاح کنم تا نوشته ها بورت افقی زیر کادر نوشته بشه.
      من از وردپرس نگارش 4.9.6 و قالب شرکتی Company Elite فارسی شده همیار وردپرس و افزونه subscribe to comments reloaded استفاده میکنم. 
      آدرس دانلود قالب 
      https://hamyarwp.com/company-elite/
      با تشکر از شما


    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.