• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
M.Hajloo

مشکل نچسبیدن فوتر به ته قالب

25 پست در این موضوع قرار دارد

درود

فوتر قالب توی نوشته ها که میرم به ته قالب نمیچسبه و وسط صفحه بعد از بخش نظرات دیگه ثابت میمونه

توی فایل single.php جایی که <?php include("footer.php"); ?> وجود داره قبل و بعدش هم کلی </div> کم و زیاد کردم اما درست نشد

این هم کد css بخش فوتر قالب هست :


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

این هم 1 نمونه آنلاین :

http://ariyanet.net/36745/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC%D8%B4.html

ممنون میشم لطفاً راهنمائی بفرمائید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ویرایش شده در توسط rezakianoosh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خاصیت clear رو برابر both قرار بدید در div فوتر .


.footer{
clear:both;
}

ببخشید من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم

من کد clear:both; را در به .footer اضافه کردم اما تغییری انجام نشد

ممنون میشم1 خورده کاملتر راهنمائی بفرمائید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

ویرایش شده در توسط honda.moji

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو جایگزین کد قبلی کنید :





.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;

}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

درود این کد را همانطور که در تاپیک قبلی اعلام کرده بودم خودم تست کردم اما مشکل برطرف نشد

به هر حال ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا دقیق نمیدونم ولی اگه توی صفحه ای که دادید مقدار margin-top: 32%; رو تغییر دادم رفت انتهای صفحه :P

حالا یه تست بگیرید ببینید چی میشه و توی بقیه صفحه ها هم درست میشه یا نه ^_^

ممنون اما این کار هم متاسفانه جواب نداد !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز به کلاس فوتر کدی که گفتم رو اضافه کنید مورد حل میشه ، بعد از وارد کردن Ctrl+F5 برای لود از نو استایل یادتون نره ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به کلاس .footer اضافه کنید


margin-top:320px;

روی یکی از پست هام که داشتم تست میکردم روی 480 قرار دادم درست شد

اما اینطوری الان 1 مشکلی هست

اگر یکی از مطالب خیلی کوتاه باشه مثلاً فقط 1 عکس باشه فاصله فوتر با بقیه بخش ها خیلی زیاد میشه 1 جورایی به صورت اتوماتیک عمل نمیکنه

امکانش وجود نداره که اتوماتیک کار کنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

توی استایل برای فوترتون نوشتید:

margin-top:480px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا فوتر سایت شما فرسنگ ها با بالاترش فاضله داره. میخواین کلا بچسبه؟

درود این فاصله به خاطر تغییراتی هست که آقا سعید الان گفتند و انجام دادم ، مقدار margin-top را که روی همون 10 قرار بدم فوتر توی صفحه اصلی و بخش ها به خوبی کار میکنه

مشکل من داخل پست ها هستش

توی بعضی از پست ها که متن کوتاه داره فوتر به ته قالب نمیچسبه

نمونه :

1365953320.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه توی تماممطالبتون فوتر پایین بیاد مقدار رو با درصد وارد کنید : margin-top:20%; و مقدار 20 رو اینقدر تغییر بدید تا دقیقا چیزی که میخاین از اب در بیاد .

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

فکر میکنم محل قرار گرفتن کد فوتر درست نباشه چون اگه استایل درست باشه اصلا نباید فوتر زیر سایر عناصر قرار بگیره ..

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی همین کد single.php فراخوانی ساید رو بیارید دقیقاً بالای فراخوانی فوتر قرار بدید ببینیم درست میشه؟

البته الان دیدم که فراخوانی درسته به جاش دایو بین دو فراخوانی رو حذف کنید و امتحان کنید

در ضمن ببینید دایو ها درست بسته شدند یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز لطف کنید اگر به نتیجه نرسیدید کدها را به حالت قبل برگردونید و صفحه footer.php را باز کنید و بگردید دنبال


<div class="footer">

و یک خط قبلش اضافه کنید


<div style=:display:block;clear:both"> </div>

و تست بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<div class="clear"></div>

را قبل از فوتر قرار بده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

کد رو به این صورت تغییر بدید .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</body>
</html>

جسارتا این کد

با این روش جواب نگرفتم دوست من

با این روش فقط همون پستی که داری روش تست میکنی اوکی میشه و بقیه بخش ها مثل صفحه اصلی و ... بهم میریزه

این کدها چند تا خط آخر فایل single.php هست 1 نگاه بندازید شاید ایراد از این بخش باشه :


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php include("footer.php"); ?>
</div>
</body>
</html>

اگر باز هم نتیجه نگرفتید محتویات فایل فایل footer.php را هم کپی کنید فکر کنم اشتباهی شده در صفحه single.php نباید کدهای </body> , </html> وجود داشته باشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا راه حل رو پیدا کردم .

کد رو به این شکل تغییر بده تا فوتر بیاد پایین .


<?php include("side-left.php"); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php include("footer.php"); ?>
<div class="clear"></div>
</body>
</html>

خاصیت clear رو که گفتم تو فوتر بزار both رو هم یادت نره تو css اضافه کنی .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان تمام کارهایی را گفتید انجام دادم اما باز هم نتیجه نگرفتم

فایل های single و footer را ضمیمه کردم ممنون میشم 1 نگاه بندازید

این هم css بخش فوتر


.footer {
width:100%;
margin:0px auto;
height:150px;
background:url(images/bg-black.jpg);
box-shadow:inset 0px 0px 10px #000000;
direction:rtl;
border:1px solid #FFF;
text-align:center;
margin-top:10px;
color:#FFFFFF;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;
clear:both;
}
.footer img {
float:right;
box-shadow:0 0 3px #000000;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
margin:30px 20px 0 0;
}
.footer .copyright {
float:right;
text-align:center;
width:500px;
}
.footer-menu {
width:310px;
margin:10px auto;
}
.footer-menu li {
float:right;
margin:0 5px;
}
.footer a {
color:#CCC;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}
.footer a:hover {
color:#C00;
text-shadow:1px 1px 1px #000000;
}

cod.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل رو فهمیدم مشکل از سایدبار سمت چپتون هست شما اومدید برای هر یک از اون چهار باکس یک استایل دادید بعد باز بالاش یک استایل left دادید اون استایل left رو باید بردارید و همون رو در اون 4 استایل دیگر بزارید الان اگر از توی قالب <div style="left> و آخرین </div> رو بردارید فوتر درست می شه ولی اون چهار تا باکستون مشکل پیدا می کنه

بعد از این که اون کد دایو رو برداشتید برید به سی اس اس و این چند تا کد را پیدا کنید و مقدار width را اینقدر تغییر بدید تا اندازه باکس هاتون درست بشه

sidebox-rright

sidebox-left

sidebox-2right

sidebox-2right2

sidebox-1right

ویرایش شده در توسط ariaieboy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگرم باز نتونستید درست کنید فایلی که کد های مربوط به فوتر و ساید بار ها هست رو به من بدید با سی اس اس تا درستش رو بهتون بدم

اگر کار هایی که من گفتم رو انجام بدید اینجوری می شه قالبتون و فوتر همیشه هر چقدر هم مطلبتون باشه این پایین اینجوری می مونه

post-1293-0-81019900-1365874178_thumb.jp

ویرایش شده در توسط ariaieboy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان از همگی ممنون هستم که راهنمائی کردید

مشکل از .left توی css به خاطر بخش های جدیدی که اضافه کرده بودم بود

دوستی که زحمت قالب را برایم کشیده بود بهش گفتم 1 نگاهی انداخت و درستش کرد

تشکر از همگی :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mhcom67
      سلام
      کسی میتونه من رو  کمک کنه
      من قالب های خارجی که میگیرم معمولا توی فایل زیپش دموی اون هم هست ولی من نمیدونم دموی اونو چطور نصب کنم
      منظور از دمو فایل xml نیست منظورم یک فایلیه به عنوان دمو.
      من میخوام سایتم رو دقیقا شبیه دموی همون قالبی که دانلود کردن دربیارم
      از اینکه من رو  کمک میکنید پیشاپیش ممنونم
    • توسط madani3
      سلام من یک وبسایت دارم که می خوام منتقلش کنم به وردپرس     cogoog.com
      ویک قالب هم انتخاب کردم http://demo.upweb.ir/newszone/
      خواهشا برید تو وبسایتم و مثلا تو قسمت http://cogoog.com/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C.aspx
      انرژی و می بینید چند قسمته 
      سوال اساسی اینه که مثلا می خوام مثل انرژی تجذیدپذیر هر خبری رو متعلق بهش رو در صفحه جداگانه و مخصوصش قراربدم
      مثل:
      http://cogoog.com/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1.aspx
      چطور ارنجش کنم 
    • توسط nasim75
      سلام 
      برای شرکت برادرم میخوام سایت درست کنم 
      قالب آماده خریدم و ساختم
      دنبال یه آموزش خوب میگردم برا سئو 
      محتوای زیادی نداره اما میخوام تو صفحه اول گوگل باشه 
      پک آموزشی یا راهنمایی که بتونم از گوگل استفاده کنم برای ثبت سایت معرفی بکنین
      مرسی 
       
       
    • توسط mjrajaei
      سلام دوستان
      یه قالب دارم که نمیدونم از کی و چرا بهم ریخته شده !
      این آدرسش هست  http://www.rozpatogh.ir
      جالبه که وقتی تو مدیریت لاگین میکنم و بعد میرم صفحه اصلی درسته ! اما وقتی لاگ اوت میکنم و میرم صفحه اصلی بهم ریخته نشون میده !
      ضمنا صفحات داخلی مشکلی نداره
      لطفا متخصصین عزیز یه نگاه بکنن و بگن کدوم فایل و کدوم خط از قالب باید اصلاح بشه
       
      با نهایت تشکر
    • توسط isa128
      سلام من یه قالب دارم که انگلیسی هست و خود وردپرس بیشتر کلمات رو فارسی کرد به غیر از بعضی ها رو می خاستم بدونم کدوم فایل قالب رو ویرایش کنم که بتونم متن رو تغیر بدم متن هایی مثل ارسال نظر جست و جو
      خود وردپرس قالب رو راست چین کرد من چیکار کنم که فاصله ویجیت ها با مطلب یا فاصله متن ها با خود باکسشون خیلی کمه یعنی به هم وصله اینو چیکار  کنم
      یه سوال دیگه برای تغیر ظاهر کاربری یه افزونه وردپرس باید چه زبانی بنویسم و چه فایل هایی رو ویرایش کنم ببخشید سوال زیاد شد
      سایت من http://roli.ir/دسته-بندی-مطالب/      
      برین ببنین متوجه ایراد ها می شین ممنون