9 پست در این موضوع قرار دارد
برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدید
-
مطالب مشابه
-
توسط yaali
سلام دوستان
این سایدبار سایت ما مشکل پیدا کرده.
توی صفحه اصلی درسته ولی توی صفحه نوشته و دسته ها میره بالا
مشکلش چیه؟
مرسی
http://ghalamsoft.ir/shop/افزونه-پرداخت-قسط-نگارش-2/
-
توسط unid_user
سلام
کسی میتونه کمک کنه موردی که در ویدئو مشخص کردم چطور درست میشه؟
خیلی مهمه و جالب خواهش میکنم راهنمایی کنید. حجم ویدئو حدود 1 مگابایت
هزاران بار سپاس
C.mp4
-
توسط ragbook
سلام
هفته پیش وردپرس 2 بار بروزرسانی داد. جفتش از قسمت ادیتور مشکل دارن و مثل قبلا نیستن
از وقتی بروزرسانی کردم وقتی متنی رو از داخل خود ادیتور کپی میکنم و یک خط پایین تر مینویسم همان رنگ و سایزی که بهش دادم نیست ، باید از اول بردارم سایز و رنگ بندی متن رو درست کنم
همچنین موقع باز کردن ادیتور ارور زیر میاد :
Failed to load content css: http://----------/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css -
توسط Siaavash
برای یک سایت داخل مطلب های ارسالی متن به صورت فارسی و انگلیسی همزمان وجود داره و برای این قسمت یک باکس در نظر گرفته شده که در سمت چپ متن یا کلمه انگلیسی و در سمت راست متن یا کلمه فارسی قرار بگیره. (تصویر پیوست).
برای اینکار به صورت زیر عمل شده:
<div class="sample"> <span class="en">English</span> <span class="fa">فارسی</span> <div> که CSS این قسمت هم به شکل زیر هست:
.sample { width: 93%; font-size: 1em; margin: 10px auto; padding: 5px 10px; border: none; border-radius: 2px; clear: both; } span.de{ float: left } .de { direction: ltr; } .fa { direction: rtl; } وقتی کاربر بخواد پست بنویسه درگیر نوشتن کد های html می شه.
حالا سوال اینه که آیا راهی وجود داره برای کاربری که به کدهای HTML آشنایی نداره این پروسه رو به صورتی تعریف کرد که درگیر کد های HTML نشه؟
اولین راه حلی که به ذهنم رسید تعریف این کد ها داخل ادیتور وردپرس هست، که کاربر معمولی (نا آشنا با HTML) با استفاده از اون و زدن دکمه (برای مثال) Sample-Box، باکس (کد div به همراه کلاس مربوطه) رو داخل متن قرار بده و بعد از نوشتن متن انگلیسی و فارسی داخل باکس با استفاده از دکمه های En و Fa کد span به همراه کلاس های مربوطه رو به هر کدوم اختصاص بده (شبیه به کاری که در حال حاضر برای Bold و ... در نوشته و یا انتخاب H از طریق Drop-Box تیترها انجام می شه)
آیا راه حل دیگه ای غیر از این وجود داره؟
در صورتی که بهترین راه حل همین راه حل بالاست، به چه طریق می شه این کار رو عملی کرد؟
-
توسط aliaz
سلام دوستان چطور میتونم تکست ادیتور پیشفرض ورد پرس رو به niceditor تغییر بدم یعنی وقتی میخوام تایپ کنم رابط niceditor برام بیاد
با تشکر
-