elshan

مشل با درون ریزی

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من یک فایل xml دارم حالا تو نمی دونم از کجا وارد وردپرس کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه از بخش برون بری گرفتید که از درون بری بریزید.

اگه از phpmyadmin گرفته شده باید از import همون بخش وارد دیتابیس بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه از بخش برون بری گرفتید که از درون بری بریزید.

اگه از phpmyadmin گرفته شده باید از import همون بخش وارد دیتابیس بشه.

از برون بری گرفتم اما وقتی درون بری رو میزنم یه لیست میاره که وردپرس رو انتخاب می کنم بعد اف تی پی میاره که ت اینجا می مو نم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ابزارها -> درون ریزی -> وردپرس

تو cpanel یه اکانت ftp بسازید بعددرون اینکد قرار دهید:


//*added ftp login credentials to avoid WordPress asking for FTP details every time I wanted to upgrade a plugin*
define('FTP_HOST', 'ftp.yoursite.com');
define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');
define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');
//*If you can use a SSL connection set this to true*
define('FTP_SSL', true);

این کد رو درون wp-config.php قرار دهید.

ویرایش شده در توسط Mohammad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات اف تی پی هاست رو بزنید تا لوگین کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات اف تی پی هاست رو بزنید تا لوگین کنه.

اگه بزنم بعدا فایل xml رو ازم می خواد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

تو پست قبلی اشاره کردم اون کد رو قرار بدید دیگه هردفعه ازتون نمیپرسه!

ویرایش شده در توسط Mohammad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات اف تی پی هاست رو بزنید تا لوگین کنه.

امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2013/04 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟

بله

این ارور رو داد

امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2013/04 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پرمشین فایل آپلود وردپرس رو 755 بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قرار بدید. 777 خودتون بسازید و دسترسی رو

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قرار بدید. 777 خودتون بسازید و دسترسی رو

تشکر.اصلا متوجه نشدم. توی پوشه wp-content پوشه آپلود ندارم

پرمشین فایل آپلود وردپرس رو 755 بزارید.

کدوم فایل آپلود رو میگین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودتون بسازید اون مسیر رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه »

SITE/wp-content/Uploads/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودتون بسازید اون مسیر رو

لطفا بفرمایید چه چیزی رو در کجا بسازم.تشکر

تشکر.حله .پوشه آپلود رو ساختم و 777 قرار دادم.همیشه رو این پرمیژن بمونه؟

یه سوال دیگه.من پیوند یکتا رو تغییر دادم گفت فایل hatcss بروز کنید یعنی چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اطمینان بزارید رو 755

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اطمینان بزارید رو 755

یه سوال دیگه.من پیوند یکتا رو تغییر دادم گفت فایل hatcss بروز کنید یعنی چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>