• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
elshan

مشل با درون ریزی

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من یک فایل xml دارم حالا تو نمی دونم از کجا وارد وردپرس کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه از بخش برون بری گرفتید که از درون بری بریزید.

اگه از phpmyadmin گرفته شده باید از import همون بخش وارد دیتابیس بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه از بخش برون بری گرفتید که از درون بری بریزید.

اگه از phpmyadmin گرفته شده باید از import همون بخش وارد دیتابیس بشه.

از برون بری گرفتم اما وقتی درون بری رو میزنم یه لیست میاره که وردپرس رو انتخاب می کنم بعد اف تی پی میاره که ت اینجا می مو نم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ابزارها -> درون ریزی -> وردپرس

تو cpanel یه اکانت ftp بسازید بعددرون اینکد قرار دهید:


//*added ftp login credentials to avoid WordPress asking for FTP details every time I wanted to upgrade a plugin*
define('FTP_HOST', 'ftp.yoursite.com');
define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');
define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');
//*If you can use a SSL connection set this to true*
define('FTP_SSL', true);

این کد رو درون wp-config.php قرار دهید.

ویرایش شده در توسط Mohammad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات اف تی پی هاست رو بزنید تا لوگین کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات اف تی پی هاست رو بزنید تا لوگین کنه.

اگه بزنم بعدا فایل xml رو ازم می خواد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

تو پست قبلی اشاره کردم اون کد رو قرار بدید دیگه هردفعه ازتون نمیپرسه!

ویرایش شده در توسط Mohammad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات اف تی پی هاست رو بزنید تا لوگین کنه.

امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2013/04 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟

بله

این ارور رو داد

امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2013/04 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پرمشین فایل آپلود وردپرس رو 755 بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قرار بدید. 777 خودتون بسازید و دسترسی رو

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قرار بدید. 777 خودتون بسازید و دسترسی رو

تشکر.اصلا متوجه نشدم. توی پوشه wp-content پوشه آپلود ندارم

پرمشین فایل آپلود وردپرس رو 755 بزارید.

کدوم فایل آپلود رو میگین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودتون بسازید اون مسیر رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه »

SITE/wp-content/Uploads/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودتون بسازید اون مسیر رو

لطفا بفرمایید چه چیزی رو در کجا بسازم.تشکر

تشکر.حله .پوشه آپلود رو ساختم و 777 قرار دادم.همیشه رو این پرمیژن بمونه؟

یه سوال دیگه.من پیوند یکتا رو تغییر دادم گفت فایل hatcss بروز کنید یعنی چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اطمینان بزارید رو 755

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اطمینان بزارید رو 755

یه سوال دیگه.من پیوند یکتا رو تغییر دادم گفت فایل hatcss بروز کنید یعنی چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }