• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alireza1375

استفاده از تصویر شاخص

8 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان این کدی است که عکس های مطالب را در سایتم نمایش می دهد.و از تصویر شاخص استفاده می کند.ولی در صفحه اضافه کردن مطلب تصویر شاخص وجود ندارد. باید چه کار کرد؟


<a class="picLink" href="#" target="_balnk">
<div class="fr" style="margin-left: 5px;"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" width="60px" height="60px" border="0px" />';}?></div>

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قسمت افزودن نوشته در بالا کنار راهنما تنظیمات صفحه رو بزنید و تیک تصویر شاخص رو بزنید ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ان جا نبود!!

post-330-0-30545200-1366037027_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فایل فانکشن اضافه کنید


add_theme_support( 'post-thumbnails' );

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب من این فایل را نداشت و فایل functions.php را اضافه کردم حالا وقتی اضافه کردم

حالا همین کد بالای پیشخوان وردپرس می آید.یعنی فکر کنم قبول نمی کنه.وقتی هم می خواهم خارج شوم ارور زیر را در تعداد زیاد و خطوط مختلف نمایش می دهد.


add_theme_support( 'post-thumbnails' );
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/golpaweb/public_html/design/wp-content/themes/BAYAN/functions.php:1) in/home/golpaweb/public_html/design/wp-login.php on line 368

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید تگ php را هم قرار دهید


<?php
// my code
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یه سوال در این مورد داشتم من از این کد برای نمایش استفاده میکنم


<?php the_post_thumbnail(array(70,70)); ?>

منتها وقتی روی 150 در 50 تنظیمش میکنم تصویر رو 50 در 50 برش میزنه و نمایش میده!!!!! هر عددی هم که وارد کنم اگه طول وعرض مختلف باشه عدد کوچیکترو به عنوان طول و عرض انتخاب میکنه!!! مشکل از کجاس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یه سوال در این مورد داشتم من از این کد برای نمایش استفاده میکنم


<?php the_post_thumbnail(array(70,70)); ?>

منتها وقتی روی 150 در 50 تنظیمش میکنم تصویر رو 50 در 50 برش میزنه و نمایش میده!!!!! هر عددی هم که وارد کنم اگه طول وعرض مختلف باشه عدد کوچیکترو به عنوان طول و عرض انتخاب میکنه!!! مشکل از کجاس؟

اگر میخواهید از اندازه های دیگر استفاده کنید باید add_image_size کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری