elshan

مشکل فونت با دامنه

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده پوسته ای دارم که درش از فونت byekan استفاده کردم.من دو تان دامنه یکی نت و یکی هم آی آر دارم.تو کروم با هر دو دامنه فونتbyekan به خوبی کار می کنه اما تو فایرفاکس تو دامنه آی آر فونت byekan رو نمی شناسه !!! آیا چنین چیزی منطقیه؟؟؟؟ ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره منطقیه، شاید شما فونت رو با آدرس مستقیم فراخوانی کرده باشید، یعنی با http

شما فونت رو توی پوشه فونت قالب قرار بدید و به این شکل فراخوانی کنید:


font/byekan.x

ولی اگه از این نظر مشکلی ندارید اینجا رو مطالعه کنید:

http://forum.wp-parsi.com/topic/6560-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-2-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87/

ویرایش شده در توسط ahadto

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

تو دامنه .نت درسته تو .آی آر نشون نمیده اونم فقط تو فایرفاکس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

این یعنی اینکه که ربطی به سی اس اس و اینها نداره دیگه؟؟!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

ایا اون کدها در رابطه با فونت های منم صدق می کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کنید چون اون مشکل هم شبیه به مشکل شماست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .