elshan

مشکل فونت با دامنه

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده پوسته ای دارم که درش از فونت byekan استفاده کردم.من دو تان دامنه یکی نت و یکی هم آی آر دارم.تو کروم با هر دو دامنه فونتbyekan به خوبی کار می کنه اما تو فایرفاکس تو دامنه آی آر فونت byekan رو نمی شناسه !!! آیا چنین چیزی منطقیه؟؟؟؟ ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره منطقیه، شاید شما فونت رو با آدرس مستقیم فراخوانی کرده باشید، یعنی با http

شما فونت رو توی پوشه فونت قالب قرار بدید و به این شکل فراخوانی کنید:


font/byekan.x

ولی اگه از این نظر مشکلی ندارید اینجا رو مطالعه کنید:

http://forum.wp-parsi.com/topic/6560-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-2-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87/

ویرایش شده در توسط ahadto
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

تو دامنه .نت درسته تو .آی آر نشون نمیده اونم فقط تو فایرفاکس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

این یعنی اینکه که ربطی به سی اس اس و اینها نداره دیگه؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

ایا اون کدها در رابطه با فونت های منم صدق می کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کنید چون اون مشکل هم شبیه به مشکل شماست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم