• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
elshan

مشکل فونت با دامنه

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده پوسته ای دارم که درش از فونت byekan استفاده کردم.من دو تان دامنه یکی نت و یکی هم آی آر دارم.تو کروم با هر دو دامنه فونتbyekan به خوبی کار می کنه اما تو فایرفاکس تو دامنه آی آر فونت byekan رو نمی شناسه !!! آیا چنین چیزی منطقیه؟؟؟؟ ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره منطقیه، شاید شما فونت رو با آدرس مستقیم فراخوانی کرده باشید، یعنی با http

شما فونت رو توی پوشه فونت قالب قرار بدید و به این شکل فراخوانی کنید:


font/byekan.x

ولی اگه از این نظر مشکلی ندارید اینجا رو مطالعه کنید:

http://forum.wp-parsi.com/topic/6560-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-2-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87/

ویرایش شده در توسط ahadto
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

تو دامنه .نت درسته تو .آی آر نشون نمیده اونم فقط تو فایرفاکس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

این یعنی اینکه که ربطی به سی اس اس و اینها نداره دیگه؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

ایا اون کدها در رابطه با فونت های منم صدق می کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کنید چون اون مشکل هم شبیه به مشکل شماست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید