• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
elshan

مشکل فونت با دامنه

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده پوسته ای دارم که درش از فونت byekan استفاده کردم.من دو تان دامنه یکی نت و یکی هم آی آر دارم.تو کروم با هر دو دامنه فونتbyekan به خوبی کار می کنه اما تو فایرفاکس تو دامنه آی آر فونت byekan رو نمی شناسه !!! آیا چنین چیزی منطقیه؟؟؟؟ ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره منطقیه، شاید شما فونت رو با آدرس مستقیم فراخوانی کرده باشید، یعنی با http

شما فونت رو توی پوشه فونت قالب قرار بدید و به این شکل فراخوانی کنید:


font/byekan.x

ولی اگه از این نظر مشکلی ندارید اینجا رو مطالعه کنید:

http://forum.wp-parsi.com/topic/6560-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-2-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87/

ویرایش شده در توسط ahadto
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا روی فایرفاکس از قبلب کوکی دارید با یک سیستم دیگه و فایرفاکسش چک کنید

بعضی از فونت ها را فایر فاکس خوب نمی شناسه ولی این به دامین ربطی نداره

مگر اینکه لینک فونت را بدون پروتکلب داده باشید و از یک دامنه به دامنه دوم نیازمند پروتکل باشه که خیلی بعیده

از کوکی ها اطمینان پیدا کنید

اگر مشکلتون حل نشد بگید

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

به نظر من بهتره یک دامنه اصلی داشته باشید دیگر دامنه هارو از طریق هاست ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی اینجوری نه از این مشکلات پیش میاد هم این که دامنه اصلیتون بیشتر از نظر بازدید و ورودی و... بالا میره

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سی اس اس به این صورت هست:


@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

این کار رو یاد میدین بلد نیستم :P

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

اگر این کدها در فایل css ذخیره شده باشند و پوشه ی فونت هم کنار دست سند استایل باشه درسته فقط برای اطمینان حروف نام فونت را هم روی از روی خود فونت و هم داخل این کد حروف کوچک کنید که از این لحاظ خیالتون راحت بشه بعد از اینکه حروف همه کوچک شد فایرفاکس را باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl + shift + delete را با هم بگیرید در صفحه باز شده هر گزینه ای که نام Cookies و Cache رو داشت تیکدار کنید و بر روی Clear now بزنید تا کوکی ها را تخلیه کند و بعد تست بگیرید

تو دامنه .نت درسته تو .آی آر نشون نمیده اونم فقط تو فایرفاکس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا سیستم کار کوکی هم همیسنطوره که روی یک بروسر خاص و از طریق یک آدرس خاص سند کوکی و کشش رو می شناسه همونطور که کش سیستم شما رو از ip تون می شناسه

این یعنی اینکه که ربطی به سی اس اس و اینها نداره دیگه؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر به سی اس اس مروبط نمیشه اون آدرسی که دادم کدش رو استفاده کنید

ایا اون کدها در رابطه با فونت های منم صدق می کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کنید چون اون مشکل هم شبیه به مشکل شماست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس