• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alimir

مشکل با فراخوانی جی کوئری در قالب

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

قصد تغییر در اسلایدر سایتم رو دارم.

الان یک نمونه به نام Amazon style image and title scroller پیدا کردم که مورد خوبیه و روی فضای لوکال پیاده سازیش کردم.

اما مشکلی که باهاش دارم اینه، اسلایدر استایل میگیره اما کدهای جاوا اسکریپتش کار نمیکنن!!!

هر جور هم که آدرس دهی میکنم، باز مشکل داره!!!

اینا دو نمونه از کدهاشن.

آیا مشکل از کدهاست؟!؟ توی اسکریپت هیچ مشکلی ندارنا، اما اینجا (تو فضای لوکال) گیرپاچ میکنن!!!


// Copyright 2010 htmldrive.net Inc.
/**
* @projectHomepage http://www.htmldrive.net/welcome/amazon-scroller
* @projectDescription Amazon style image and title scroller
* @author htmldrive.net
* More script and css style : htmldrive.net
* @version 1.0
* @license http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
*/
(function(a){
a.fn.amazon_scroller=function(p){
var p=p||{};
var g=p&&p.scroller_time_interval?p.scroller_time_interval:"3000";
var h=p&&p.scroller_title_show?p.scroller_title_show:"enable";
var i=p&&p.scroller_window_background_color?p.scroller_window_background_color:"white";
var j=p&&p.scroller_window_padding?p.scroller_window_padding:"5";
var k=p&&p.scroller_border_size?p.scroller_border_size:"1";
var l=p&&p.scroller_border_color?p.scroller_border_color:"black";
var m=p&&p.scroller_images_width?p.scroller_images_width:"50";
var n=p&&p.scroller_images_height?p.scroller_images_height:"70";
var o=p&&p.scroller_title_size?p.scroller_title_size:"12";
var q=p&&p.scroller_title_color?p.scroller_title_color:"blue";
var r=p&&p.scroller_show_count?p.scroller_show_count:"5";
var d=p&&p.directory?p.directory:"images";
j += "px";
k += "px";
m += "px";
n += "px";
o += "px";
var dom=a(this);
var s;
var t=0;
var u;
var v;
var w=dom.find("ul:first").children("li").length;
var x=Math.ceil(w/r);
if(dom.find("ul").length==0||dom.find("li").length==0){
dom.append("Require content");
return null
}
dom.find("ul:first").children("li").children("a").children("img").css("width",m).css("height",n);
if(h=='enable'){
dom.find("ul:first").children("li").children("a").each(function(){
$(this).append('<br/>'+$(this).attr("title"))
})
}
s_s_ul(dom,j,k,l,i);
s_s_nav(dom.find(".amazon_scroller_nav"),d);
m=parseInt(m);
dom.find("ul:first").children("li").css("width",m+"px");
dom.find("ul:first").children("li").children("a").css("color",q);
dom.find("ul:first").children("li").children("a").css("font-size",o);
begin();
play();
dom.find(".amazon_scroller_nav").children("li").hover(
function(){
if($(this).parent().children().index($(this))==0){
$(this).css("background-position","left -50px");
}else if($(this).parent().children().index($(this))==1){
$(this).css("background-position","right -50px");
}
},
function(){
if($(this).parent().children().index($(this))==0){
$(this).css("background-position","left top");
}else if($(this).parent().children().index($(this))==1){
$(this).css("background-position","right top");
}
}
);
dom.find(".amazon_scroller_nav").children("li").click(function(){
if($(this).parent().children().index($(this))==0){
previous()
}else if($(this).parent().children().index($(this))==1){
next()
}
});
function begin(){
var a=dom.find("ul:first").children("li").outerWidth(true)*w;
dom.find("ul:first").children("li").hide();
dom.find("ul:first").children("li").slice(0,r).show();
u=dom.find("ul:first").outerWidth();
v=dom.find("ul:first").outerHeight();
dom.find("ul:first").width(a);
dom.width(u+60);
dom.height(v);
dom.children(".amazon_scroller_mask").width(u);
dom.children(".amazon_scroller_mask").height(v);
dom.find("ul:first").children("li").show();
dom.css("position","relative");
dom.find("ul:first").css("position","absolute");
dom.children(".amazon_scroller_mask").width(u);
dom.children(".amazon_scroller_mask").height(v);
dom.find(".amazon_scroller_nav").css('top',(v-50)/2+parseInt(j)+"px");
dom.find(".amazon_scroller_nav").width(u+60)
}
function previous(){
if(t==0){
t=x-2
}else{
if(t==1){
t=x-1
}else{
t-=2
}
}
play()
}
function next(){
play()
}
function play(){
clearTimeout(s);
dom.find("ul:first").animate({
left:-(t*u)
},500);
t++;
if(t>=x){
t=0
}
s=setTimeout(play,g)
}
function s_s_ul(a,b,c,d,e){
b=parseInt(;
c=parseInt(c);
var f="border: "+d+" solid "+" "+c+"px; padding:"+b+"px; background-color:"+e;
a.attr("style",f)
}
function s_s_nav(a,d){
var b=a.children("li:first");
var c=a.children("li:last");
a.children("li").css("width","25px");
a.children("li").css("height","50px");
a.children("li").css('background-image','url("'+d+'/arrow.gif")');
c.css('background-position','right top');
a.children("li").css('background-repeat','no-repeat');
c.css('right','0px');
b.css('left','0px');
}
}
})(jQuery);

و


<script language="javascript" type="text/javascript">
$(function() {
$("#amazon_scroller1").amazon_scroller({
scroller_title_show: 'enable',
scroller_time_interval: '4000',
scroller_window_background_color: "#CCC",
scroller_window_padding: '10',
scroller_border_size: '1',
scroller_border_color: '#000',
scroller_images_width: '150',
scroller_images_height: '100',
scroller_title_size: '12',
scroller_title_color: 'black',
scroller_show_count: '2',
directory: 'images'
});
$("#amazon_scroller2").amazon_scroller({
scroller_title_show: 'disable',
scroller_time_interval: '3000',
scroller_window_background_color: "none",
scroller_window_padding: '10',
scroller_border_size: '0',
scroller_border_color: '#CCC',
scroller_images_width: '100',
scroller_images_height: '80',
scroller_title_size: '12',
scroller_title_color: 'black',
scroller_show_count: '2',
directory: 'images'
});
$("#amazon_scroller3").amazon_scroller({
scroller_title_show: 'enable',
scroller_time_interval: '3000',
scroller_window_background_color: "none",
scroller_window_padding: '10',
scroller_border_size: '2',
scroller_border_color: '#9C6',
scroller_images_width: '80',
scroller_images_height: '60',
scroller_title_size: '11',
scroller_title_color: 'black',
scroller_show_count: '3',
directory: 'images'
});
});
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

معمولاً تداخل جی کوئری ها باعث لود نشدن یکی از اون ها میشه که باید کدهای دیگرتونو چک کنید و یا در نهایت اگر بدون تداخل بود با جی کوئری وردپرس تداخل داره که باید بعد از تابع wp_footer و یا قبل و بعد از wp_head قرار بدید و امتحان کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اینکه کتابخانه جی کوئری باید قبل از بقیه کدهای جی کوئری لود بشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اینکه کتابخانه جی کوئری باید قبل از بقیه کدهای جی کوئری لود بشه.

دقیقا مشکل همین بود.

با تشکر :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری