ali56

ریدایرکت کردن یک دسته به صفحه دیگر

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چه جوری میتونم یه دسته رو به یک صفحه دیگه انتقال بدم

مثال این آدرس mysite.com/category/download/book ریدایرکت کنم رو mysite.com/download

از طریق خود سی پنل انجام دادم نشد

راهی هست که از تو فانکشن یا فایل اچ تی اکسس این کارو انجام بدم البته هر کدوم که بهتره

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

غیر از افزونه راه دیگهای نداره؟

چون فقط دوتا آدرس میخام انتقال بدم نمیخام زیاد افزونه نسب کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید یک صفحه با دستور ری دایرکت بسازید و با نام category-id.php که (id) شماره دسته مورد نظره در پوشه قالب ذخیره کنید

برای ساخت صفحه ری دایرکت هم کافیه این کدها را در یک صفحه نوت پد قرار بدید

(بعد از قرار دادن آدرس مورد نظر)


<script>
window.location="آدرس جدید "
</script>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید یک صفحه با دستور ری دایرکت بسازید و با نام category-id.php که (id) شماره دسته مورد نظره در پوشه قالب ذخیره کنید

برای ساخت صفحه ری دایرکت هم کافیه این کدها را در یک صفحه نوت پد قرار بدید

(بعد از قرار دادن آدرس مورد نظر)


<script>
window.location="آدرس جدید "
</script>

ممنون درست شد

حالا برای هر دوتا آدرس همین کارو انجام بدم؟ یا میشه تو همین صفحه کدی اضافه کنم

یه سوال دیگه اگه لازم بشه از این روش زیاد استفاده کنم مثلا10 تا آدرس رو انتقال بدم مشکلی نداره یا راه بهتری هم هست؟

البته این خیلی عالی بود و بی دردسر ولی برای تعداد بالا میخام بدونم درسته که از این روش استفاده کنم؟

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله برای هر تعدادی میشه و مشکلی هم نداره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه که زیاده ولی از این ساده تر نیستند

این خیلی غیر طبیعیه که تعداد زیادی دسته بندی رو بخواهیم ری دایرکت کنیم اگر مشکلتون رو واضح بگید شاید راه حل مناسب تری هم باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با توجه به شناسه دسته هدایت کنید

در ابتدای فایل header قرار دهید


<?php
if(is_category(10))
wp_redirect("new url");
?>

10 شناسه دسته هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راه که زیاده ولی از این ساده تر نیستند

این خیلی غیر طبیعیه که تعداد زیادی دسته بندی رو بخواهیم ری دایرکت کنیم اگر مشکلتون رو واضح بگید شاید راه حل مناسب تری هم باشه

ببینید من 5 تا لوپ غیر از لوپ اصلی سایت ایجاد کردم loop-work / loop-news / loop-ad...

صفحه نمایش جدا هم برای هر کدام ایجاد کردم و دسته های مورد نظر هر کدام رو ریدارکت کردم رو صفحه مورد نظر

ولی میخام بدونم راه بهتری هست ؟

مثلا از طریق archive این کد را شرطی کنم اگر دسته برابر بود با 21 لوپ نیوز نمایش داده بشه و اگر برابر بود با....به ترتیب


<?php

$paged = ( get_query_var('paged') ) ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts( array('post_type' => post, 'ignore_sticky_posts' => 1, 'cat' => '21','paged' => $paged) );
global $wp_query;
$total_pages = max( 1, absint( $wp_query->max_num_pages ) );

?>
<?php get_template_part( 'loop', 'news'); ?>
<?php

$paged = ( get_query_var('paged') ) ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts( array('post_type' => post, 'ignore_sticky_posts' => 1, 'cat' => '173','paged' => $paged) );
global $wp_query;
$total_pages = max( 1, absint( $wp_query->max_num_pages ) );

?>
<?php get_template_part( 'loop', 'work'); ?>

اگر میشه طریقه شرطی کردن کد را بگین ممنون

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونید صفحاتتون رو با نام category-ID.php در قالب بسازید که آی دی را با آی دی دسته مورد نظر عوض می کتنید و نیازی هم به کوئری نیست کدهای عادی حلقه را هم که بگذارید براتون دسته مورد نظر را احضار می کنه

فرق قالب 173 و 21 شما چیه اگر فرقی ندارند کدتان کلا اشتباهه و برای دو حلقه یکجور نیازی نیست دوبار کوئری اجرا بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونید صفحاتتون رو با نام category-ID.php در قالب بسازید که آی دی را با آی دی دسته مورد نظر عوض می کتنید و نیازی هم به کوئری نیست کدهای عادی حلقه را هم که بگذارید براتون دسته مورد نظر را احضار می کنه

فرق قالب 173 و 21 شما چیه اگر فرقی ندارند کدتان کلا اشتباهه و برای دو حلقه یکجور نیازی نیست دوبار کوئری اجرا بشه

فقط لوپ هاشون متفاوت هست یعنی میخام وقتی تو دسته اخبار وارد میشین پستها به شکل دیگه نمایش داده میشن

البته از راهی که فرمودید استفاده کردم و مشکلی نیست گفتم شاید راه بهتری باشه!

ولی چون شما گفتید غیرطبیعیه فکر کردم شاید استفاده برای چند دسته مشکلی پیش بیاره (آقای فخار عزیز ماهم خودمون غیر طبیعی هستیم هم سوالامون ;) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behradhidden
      با سلام 
      بنده سایتم را دسته بتدی کرده ام مشکلی نداشت و به درستی مطالب را در دسته ها تقسیم بندی می کردم 
            و نشان می داد اما الان وقتی در قسمت دسته برفرض مثال روی دسته قالب html کلیک می کنم پیجش لود نمی شه یا هر دسته دیگه 
             می خواستم ببینم کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
      Website: www.bteq.ir
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.