ali56

ریدایرکت کردن یک دسته به صفحه دیگر

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چه جوری میتونم یه دسته رو به یک صفحه دیگه انتقال بدم

مثال این آدرس mysite.com/category/download/book ریدایرکت کنم رو mysite.com/download

از طریق خود سی پنل انجام دادم نشد

راهی هست که از تو فانکشن یا فایل اچ تی اکسس این کارو انجام بدم البته هر کدوم که بهتره

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

غیر از افزونه راه دیگهای نداره؟

چون فقط دوتا آدرس میخام انتقال بدم نمیخام زیاد افزونه نسب کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید یک صفحه با دستور ری دایرکت بسازید و با نام category-id.php که (id) شماره دسته مورد نظره در پوشه قالب ذخیره کنید

برای ساخت صفحه ری دایرکت هم کافیه این کدها را در یک صفحه نوت پد قرار بدید

(بعد از قرار دادن آدرس مورد نظر)


<script>
window.location="آدرس جدید "
</script>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید یک صفحه با دستور ری دایرکت بسازید و با نام category-id.php که (id) شماره دسته مورد نظره در پوشه قالب ذخیره کنید

برای ساخت صفحه ری دایرکت هم کافیه این کدها را در یک صفحه نوت پد قرار بدید

(بعد از قرار دادن آدرس مورد نظر)


<script>
window.location="آدرس جدید "
</script>

ممنون درست شد

حالا برای هر دوتا آدرس همین کارو انجام بدم؟ یا میشه تو همین صفحه کدی اضافه کنم

یه سوال دیگه اگه لازم بشه از این روش زیاد استفاده کنم مثلا10 تا آدرس رو انتقال بدم مشکلی نداره یا راه بهتری هم هست؟

البته این خیلی عالی بود و بی دردسر ولی برای تعداد بالا میخام بدونم درسته که از این روش استفاده کنم؟

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله برای هر تعدادی میشه و مشکلی هم نداره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه که زیاده ولی از این ساده تر نیستند

این خیلی غیر طبیعیه که تعداد زیادی دسته بندی رو بخواهیم ری دایرکت کنیم اگر مشکلتون رو واضح بگید شاید راه حل مناسب تری هم باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با توجه به شناسه دسته هدایت کنید

در ابتدای فایل header قرار دهید


<?php
if(is_category(10))
wp_redirect("new url");
?>

10 شناسه دسته هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راه که زیاده ولی از این ساده تر نیستند

این خیلی غیر طبیعیه که تعداد زیادی دسته بندی رو بخواهیم ری دایرکت کنیم اگر مشکلتون رو واضح بگید شاید راه حل مناسب تری هم باشه

ببینید من 5 تا لوپ غیر از لوپ اصلی سایت ایجاد کردم loop-work / loop-news / loop-ad...

صفحه نمایش جدا هم برای هر کدام ایجاد کردم و دسته های مورد نظر هر کدام رو ریدارکت کردم رو صفحه مورد نظر

ولی میخام بدونم راه بهتری هست ؟

مثلا از طریق archive این کد را شرطی کنم اگر دسته برابر بود با 21 لوپ نیوز نمایش داده بشه و اگر برابر بود با....به ترتیب


<?php

$paged = ( get_query_var('paged') ) ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts( array('post_type' => post, 'ignore_sticky_posts' => 1, 'cat' => '21','paged' => $paged) );
global $wp_query;
$total_pages = max( 1, absint( $wp_query->max_num_pages ) );

?>
<?php get_template_part( 'loop', 'news'); ?>
<?php

$paged = ( get_query_var('paged') ) ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts( array('post_type' => post, 'ignore_sticky_posts' => 1, 'cat' => '173','paged' => $paged) );
global $wp_query;
$total_pages = max( 1, absint( $wp_query->max_num_pages ) );

?>
<?php get_template_part( 'loop', 'work'); ?>

اگر میشه طریقه شرطی کردن کد را بگین ممنون

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونید صفحاتتون رو با نام category-ID.php در قالب بسازید که آی دی را با آی دی دسته مورد نظر عوض می کتنید و نیازی هم به کوئری نیست کدهای عادی حلقه را هم که بگذارید براتون دسته مورد نظر را احضار می کنه

فرق قالب 173 و 21 شما چیه اگر فرقی ندارند کدتان کلا اشتباهه و برای دو حلقه یکجور نیازی نیست دوبار کوئری اجرا بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونید صفحاتتون رو با نام category-ID.php در قالب بسازید که آی دی را با آی دی دسته مورد نظر عوض می کتنید و نیازی هم به کوئری نیست کدهای عادی حلقه را هم که بگذارید براتون دسته مورد نظر را احضار می کنه

فرق قالب 173 و 21 شما چیه اگر فرقی ندارند کدتان کلا اشتباهه و برای دو حلقه یکجور نیازی نیست دوبار کوئری اجرا بشه

فقط لوپ هاشون متفاوت هست یعنی میخام وقتی تو دسته اخبار وارد میشین پستها به شکل دیگه نمایش داده میشن

البته از راهی که فرمودید استفاده کردم و مشکلی نیست گفتم شاید راه بهتری باشه!

ولی چون شما گفتید غیرطبیعیه فکر کردم شاید استفاده برای چند دسته مشکلی پیش بیاره (آقای فخار عزیز ماهم خودمون غیر طبیعی هستیم هم سوالامون ;) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط meysam011
      سلام به همه دوستان
      من یک قالب رایگان برای سایتم خریداری کردم. مشکلی که دارم اینه که وقتی متن رو از طریق وردپرس اضافه میکنم، متن و پاراگراف ها داخل سایت به صورت پشت سر هم نشون داده میشه و به اصطلاح بریک نمیشه. فکر میکنم مشکل از قالب باشه. در ضمن عکسی رو که در وردپرس آپلود میکنم، در سایت نمایش داده نمیشه.
    • توسط miladahora
      سلام دوستان
      اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟
      من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده
      مشکل از اینجاست؟؟
      آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن.
      این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست.
      اینم آدرس سایتم:
      www.filesazebartar.ir
      لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم
    • توسط GH2W43899GT
      سلام
      در قسمت عنوان سایت یک کاراکتر اضافه شده است چگونه می توان آن را حذف نمایم.
       
      عنوان سایت -Naserresan
       
      کاراکتر اضافه شده    -
      http://s8.picofile.com/file/8323589018/Untitled3.jpg
       
      عنوان اصلی برای ثبت Naserresan می باشد.
       
      در قسمت تنظیمات عنوان سایت Naserresan می باشد. http://s9.picofile.com/file/8323588776/Untitled1.jpg
       
      در قسمت شخصی سازی سایت شما نیز عنوان سایت Naserresan می باشد.

       
       
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید