• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به تمام دوستان بنده تازه عضو شدم و یک سئوال خیلی مهم دارم که اگه سریع جواب بدید ممنون میشم بنده قالب سایتمون کاملا ویرایش کردم و شخصی سازی کردم و در اون برای تغییر تصاویر این کد نوشتم اما نمیدونم چرا کد برای کل قالب اعمال میشه من کد توی استایل اصلی قرار میدم بدش .بنده میخوام این کد Cssفقط برای قسمت تصاویر پست ها کار کنه نه تمام تصاویر الان حتی روی لوگو هم اعمال شده اگه کسی میدونه باید چکار کرد تُر خا سریع جواب بده کد هم در پایین قرار میدم تا دوستان ببینند .



<!--ٍImages Efect-->
img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;
}
<!--End ٍImages Efect-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به تمام دوستان بنده تازه عضو شدم و یک سئوال خیلی مهم دارم که اگه سریع جواب بدید ممنون میشم بنده قالب سایتمون کاملا ویرایش کردم و شخصی سازی کردم و در اون برای تغییر تصاویر این کد نوشتم اما نمیدونم چرا کد برای کل قالب اعمال میشه من کد توی استایل اصلی قرار میدم بدش .بنده میخوام این کد Cssفقط برای قسمت تصاویر پست ها کار کنه نه تمام تصاویر الان حتی روی لوگو هم اعمال شده اگه کسی میدونه باید چکار کرد تُر خا سریع جواب بده کد هم در پایین قرار میدم تا دوستان ببینند .



<!--ٍImages Efect-->
img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;
}
<!--End ٍImages Efect-->

سلام دوسته من به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدی ،

شما باید اسم class تصویر های پستت رو پیدا کنی و قرار بدی تا این استایل ها فقط رو تصور های پستت اعمل شه

:



.mid-latest img {

img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;

}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر



.mid-latest img {

img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;

}

البته با یک ویرایش کوچک اینطوری باید بشه


.mid-latest img {-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
.mid-latest img:hover{border-radius:27px;-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c; position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}

.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان ممنون که پاسخ دادید ولی میشه بگید اسم CLASSتصاویر پست باید دقیق از کجا پیدا کنم من میخوام این افکت برای تصاویر شاخص و همچنین تصاویری که توی پست هست فقط اعمال بشه از روش آقای "

استاد

" هم استفاده کردم ولی جواب نداد :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام به تمام دوستان بنده تازه عضو شدم و یک سئوال خیلی مهم دارم که اگه سریع جواب بدید ممنون میشم بنده قالب سایتمون کاملا ویرایش کردم و شخصی سازی کردم

شما قالبتون رو ویرایش کردید از ما می پرسید؟

کلاسی که به آخرین لایه ای که عکستون توشه دادید رو با .mid-latest عوض کنید اگر نمی تونید پیداش کنید آدرس آنلاین بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا دم دوستان گرم چه کمکی میکنید مارو باش با هزار امید آرزو اومدیم عضو شدیم که کمک کنید والا توی ویبی پرو درخواست میدم در جا 100تا راهکار میدن اونوقت شما بجای کمک اومدین میگین"

شما قالبتون رو ویرایش کردید از ما می پرسید؟

"من نمیدونم این الان چه ربطی داره در کل ممنون از کمکتون خودم درست کنم بهتره :angry:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به انجمن خوش آمدید

لطفاً آدرس سایتتونو بدید استایل هاشو ببینیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس:GameSource.Ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلاس تصاویر مطالب (پست هاتون) :

"class="attachment-post-thumbnail wp-post-image

امتحان کنید:

img.attachment-post-thumbnail.wp-post-image

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا دم دوستان گرم چه کمکی میکنید مارو باش با هزار امید آرزو اومدیم عضو شدیم که کمک کنید والا توی ویبی پرو درخواست میدم در جا 100تا راهکار میدن اونوقت شما بجای کمک اومدین میگین"

شما قالبتون رو ویرایش کردید از ما می پرسید؟

"من نمیدونم این الان چه ربطی داره در کل ممنون از کمکتون خودم درست کنم بهتره :angry:

انتظار داشتید حدس بزنیم ؟؟

من هم که عرض کردم اگر نمی تونید بیابید آدرس بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه متاسفانه کار نکرد :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه متاسفانه کار نکرد :(

چون هنوز کد قبلی که ویرایش کرده بودید حذف نکردید


<!--ٍImages Efect-->
.
.
.
<!--ٍImages Efect-->

و این استایل برای همه عکس ها اعمال میشه.

استایل خاصی که مد نظر دارید داخل کلاس عکس پست ها تعریف کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا اونو پاک کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا اونو پاک کردم

به آدرس زیر برید:


http://gamesource.ir/wp-content/themes/Theme-GS/style.css

جستجو کنید

CTRL+F: mages Efect

هنوز حذف نشده!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب روی سایت که تست نمیزنن من اول روی لوکال تست میکنم بدش که به نتیجه مطلوب رسیدم به سایت منتقل میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کل کدهاتون رو با این کد عوض کنید


.news-item img,#post img {
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;
-moz-transition: all 0.8s ease-in;
-o-transition: all 0.8s ease-in;
transition: all 0.8s ease-in;
}
.news-item img:hover,#post img:hover{
border-radius:27px;
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
opacity:.777;
}
.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;}

خط آخر کد را نمی دونم برای کجا تعریف کردید ولی به نظر نمی آد کاری انجام بده

و مابقی کدهاتون با این کدها هم معنی اند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان عزیز از همگی به خصوص "استاد" متشکرم خوش بختانه مشکل حل شد. خیلی خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط chemist
      با سلام و عرض خسته نباشید؛
      بنده از این کد CSS در وب سایت استفاده کرده ام؛
      #left-menu i img { max-width:24px; max-height:24px; } در مرورگر کروم موبایل تصاویر در اندازه واقعی عکس ها نمایش داده می شود! (از ماکزیمم طول و عرض تعیین شده تبعیت نمی کند) ولی در مابقی مرورگرها با ابعاد تعیین شده نمایش داده می شود. آیا برای سازگاری کامل با تمامی مرورگرها باید تغییری در کد اعمال کنم؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
      با تشکر
    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط __PEYMAN__
      با سلام خدمت دوستان
      بنده این سایت رو با بهترین شیوه ها از تگ ها گرفته تا خیلی از موارد دیگه سعو کرده ام ، ولی متاسفانه بعد از گذشت یک سال سایت بنده ورودی گوگل ندارد . وب مستر تولز هم اروری نداده ... یه موضوعی هم هست که آمارگیر بقیه سایت ها مثل وبگذر ورودی گوگل رو بهم نشون میده ولی تو وبستر اصلا چیزی نشون نمیده ، انگار ورودی گوگل نداشتم ! من تو گوگل نیز تبلیغات کرده ام و در کل حدود ۵۰۰ کلیک داشتم که تو وب مستر نشون نداده ولی تو وبگذر نشون داده ! وب مستر مشکل داره ؟؟؟
      در کل و در آخر اگه زحمتی نمیشه سایت بنده رو بررسی کنین و نظر و پیشنهاداتون رو بهم بگین ...
      arafarin.com
      با سپاس فراوان
    • توسط mihanpsd
      سلام میخوام وقتی موس به سمت محصولات حرکت داده میشه ، عکس hover محصول نمایش داده نشه و حرکت نکنه . همون عکس بصورت ثابت باقی بمونه .
      ممنون میشم راهنمایی کنید .
      http://mashinno.com