• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به تمام دوستان بنده تازه عضو شدم و یک سئوال خیلی مهم دارم که اگه سریع جواب بدید ممنون میشم بنده قالب سایتمون کاملا ویرایش کردم و شخصی سازی کردم و در اون برای تغییر تصاویر این کد نوشتم اما نمیدونم چرا کد برای کل قالب اعمال میشه من کد توی استایل اصلی قرار میدم بدش .بنده میخوام این کد Cssفقط برای قسمت تصاویر پست ها کار کنه نه تمام تصاویر الان حتی روی لوگو هم اعمال شده اگه کسی میدونه باید چکار کرد تُر خا سریع جواب بده کد هم در پایین قرار میدم تا دوستان ببینند .



<!--ٍImages Efect-->
img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;
}
<!--End ٍImages Efect-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به تمام دوستان بنده تازه عضو شدم و یک سئوال خیلی مهم دارم که اگه سریع جواب بدید ممنون میشم بنده قالب سایتمون کاملا ویرایش کردم و شخصی سازی کردم و در اون برای تغییر تصاویر این کد نوشتم اما نمیدونم چرا کد برای کل قالب اعمال میشه من کد توی استایل اصلی قرار میدم بدش .بنده میخوام این کد Cssفقط برای قسمت تصاویر پست ها کار کنه نه تمام تصاویر الان حتی روی لوگو هم اعمال شده اگه کسی میدونه باید چکار کرد تُر خا سریع جواب بده کد هم در پایین قرار میدم تا دوستان ببینند .



<!--ٍImages Efect-->
img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;
}
<!--End ٍImages Efect-->

سلام دوسته من به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدی ،

شما باید اسم class تصویر های پستت رو پیدا کنی و قرار بدی تا این استایل ها فقط رو تصور های پستت اعمل شه

:



.mid-latest img {

img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;

}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست



.mid-latest img {

img{-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
img:hover{border-radius:27px;
-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-
transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-
in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-
transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;

}

البته با یک ویرایش کوچک اینطوری باید بشه


.mid-latest img {-moz-transition:0s;-o-transition:0s;-ms-transition:0s;-khtml-transition:0s;-webkit-transition:0s;transition:0s;
-border-radius:0px;box-shadow:0px 0px 0px #000;
-moz-transform:rotate(0deg);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);}
.mid-latest img:hover{border-radius:27px;-moz-transform:rotate(0deg) scale(0);-o-transform:rotate(0deg);-ms-transform:rotate(0deg);-webkit-transform:rotate(0deg);-khtml-transform:rotate(0deg);box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c; position:relative;
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:.777;}

.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ممنون که پاسخ دادید ولی میشه بگید اسم CLASSتصاویر پست باید دقیق از کجا پیدا کنم من میخوام این افکت برای تصاویر شاخص و همچنین تصاویری که توی پست هست فقط اعمال بشه از روش آقای "

استاد

" هم استفاده کردم ولی جواب نداد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام به تمام دوستان بنده تازه عضو شدم و یک سئوال خیلی مهم دارم که اگه سریع جواب بدید ممنون میشم بنده قالب سایتمون کاملا ویرایش کردم و شخصی سازی کردم

شما قالبتون رو ویرایش کردید از ما می پرسید؟

کلاسی که به آخرین لایه ای که عکستون توشه دادید رو با .mid-latest عوض کنید اگر نمی تونید پیداش کنید آدرس آنلاین بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا دم دوستان گرم چه کمکی میکنید مارو باش با هزار امید آرزو اومدیم عضو شدیم که کمک کنید والا توی ویبی پرو درخواست میدم در جا 100تا راهکار میدن اونوقت شما بجای کمک اومدین میگین"

شما قالبتون رو ویرایش کردید از ما می پرسید؟

"من نمیدونم این الان چه ربطی داره در کل ممنون از کمکتون خودم درست کنم بهتره :angry:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش آمدید

لطفاً آدرس سایتتونو بدید استایل هاشو ببینیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس:GameSource.Ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاس تصاویر مطالب (پست هاتون) :

"class="attachment-post-thumbnail wp-post-image

امتحان کنید:

img.attachment-post-thumbnail.wp-post-image

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا دم دوستان گرم چه کمکی میکنید مارو باش با هزار امید آرزو اومدیم عضو شدیم که کمک کنید والا توی ویبی پرو درخواست میدم در جا 100تا راهکار میدن اونوقت شما بجای کمک اومدین میگین"

شما قالبتون رو ویرایش کردید از ما می پرسید؟

"من نمیدونم این الان چه ربطی داره در کل ممنون از کمکتون خودم درست کنم بهتره :angry:

انتظار داشتید حدس بزنیم ؟؟

من هم که عرض کردم اگر نمی تونید بیابید آدرس بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه کار نکرد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه کار نکرد :(

چون هنوز کد قبلی که ویرایش کرده بودید حذف نکردید


<!--ٍImages Efect-->
.
.
.
<!--ٍImages Efect-->

و این استایل برای همه عکس ها اعمال میشه.

استایل خاصی که مد نظر دارید داخل کلاس عکس پست ها تعریف کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا اونو پاک کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا اونو پاک کردم

به آدرس زیر برید:


http://gamesource.ir/wp-content/themes/Theme-GS/style.css

جستجو کنید

CTRL+F: mages Efect

هنوز حذف نشده!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب روی سایت که تست نمیزنن من اول روی لوکال تست میکنم بدش که به نتیجه مطلوب رسیدم به سایت منتقل میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل کدهاتون رو با این کد عوض کنید


.news-item img,#post img {
-webkit-transition: all 0.8s ease-in;
-moz-transition: all 0.8s ease-in;
-o-transition: all 0.8s ease-in;
transition: all 0.8s ease-in;
}
.news-item img:hover,#post img:hover{
border-radius:27px;
box-shadow:0px 0px 0px #9c9c9c;
position:relative;
opacity:.777;
}
.Effect:hover {-webkit-transition: all 0.8s ease-in;-moz-transition: all 0.8s ease-in;-o-transition: all 0.8s ease-in;transition: all 0.8s ease-in;opacity:0;}

خط آخر کد را نمی دونم برای کجا تعریف کردید ولی به نظر نمی آد کاری انجام بده

و مابقی کدهاتون با این کدها هم معنی اند

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز از همگی به خصوص "استاد" متشکرم خوش بختانه مشکل حل شد. خیلی خیلی ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Diamond3
      دوستان من اینترنت و زیرو رو کردم یه تقویم شمسی برای وردپرس به صورت ویجت یاگجت که بزارم توسایتم تاریخ روز و نشون بده به فارسی گیرم نیومد لطفا کمک کنید اسم یه ویجت را معرفی کنید که از بخش ابزارکهای ورد پرس نصبش کنم ممنون از لطفتون
    • توسط alibashiri
      سلام دوستان
      لطفا در مورد آبشاری کردن این قالب کمک کنید
      برنامه هدر اینه
      <?php
      /**
       * The Header for our theme.
       * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
       */
      ?><!DOCTYPE html>
      <html <?php language_attributes(); ?>>
      <head>
      <?php zerif_top_head_trigger(); ?>
      <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
      <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
      <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
      <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
      <?php wp_head(); ?>
      <?php zerif_bottom_head_trigger(); ?>
      </head>
      <?php if(isset($_POST['scrollPosition'])): ?>
          <body <?php body_class(); ?> onLoad="window.scrollTo(0,<?php echo intval($_POST['scrollPosition']); ?>)">
      <?php else: ?>
          <body <?php body_class(); ?> >
      <?php endif;
          zerif_top_body_trigger();
          
          /* Preloader */
          if(is_front_page() && !is_customize_preview() && get_option( 'show_on_front' ) != 'page' ):
       
              $zerif_disable_preloader = get_theme_mod('zerif_disable_preloader');
              
              if( isset($zerif_disable_preloader) && ($zerif_disable_preloader != 1)):
                  echo '<div class="preloader">';
                      echo '<div class="status">&nbsp;</div>';
                  echo '</div>';
              endif;    
          endif; ?>

      <div id="mobilebgfix">
          <div class="mobile-bg-fix-img-wrap">
              <div class="mobile-bg-fix-img"></div>
          </div>
          <div class="mobile-bg-fix-whole-site">

      <header id="home" class="header" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/WPHeader">
          <div id="main-nav" class="navbar navbar-inverse bs-docs-nav" role="banner">
              <div class="container">
                  <?php zerif_before_navbar_trigger(); ?>
                  <div class="navbar-header responsive-logo">
                      <button class="navbar-toggle collapsed" type="button" data-toggle="collapse" data-target=".bs-navbar-collapse">
                      <span class="sr-only"><?php _e('Toggle navigation','zerif-lite'); ?></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      </button>
                          <div class="navbar-brand" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization">
                              <?php
                              if( has_custom_logo() ) {
                                  the_custom_logo();
                              } else {
                              ?>
                                  <div class="site-title-tagline-wrapper">
                                      <h1 class="site-title">
                                          <a href=" <?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) ?> ">
                                              <?php bloginfo( 'title' ) ?>
                                          </a>
                                      </h1>
                                      <?php
                                      $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
                                      if ( ! empty( $description ) ) : ?>
                                          <p class="site-description">
                                              <?php echo $description; ?>
                                          </p> <!-- /.site-description -->
                                      <?php elseif( is_customize_preview() ): ?>
                                      <p class="site-description"></p>
                                      <?php endif; ?>
                                  </div> <!-- /.site-title-tagline-wrapper -->
                              <?php } ?>
                          </div> <!-- /.navbar-brand -->
                      </div> <!-- /.navbar-header -->
                  <?php zerif_primary_navigation_trigger(); ?>
              </div> <!-- /.container -->
              <?php zerif_after_header_container_trigger(); ?>
          </div> <!-- /#main-nav -->
          <!-- / END TOP BAR -->
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه
      من یه div دارم که پیشفرض به سمت راست میچرخه به مدت نامحدود
      وقتی روش هاور میشی به اندازه یک ثانیه معکوس به سمت چپ میچرخه یه بار!
      حالا اگه کسی بیشتر از یک ثانیه هاور بمونه انیمیشن چرخش اولیه به خاطر وجود انیمیشن هاور stop میشه و میخوام اگه در css ترفندی هست بعد از گذشت یک ثانیه هاور شدن آنهاور بشه یا هر چیز دیگه که باعث بشه انیمیشن پیشفرض کار کنه
      اگه css نبود کسی با جیکوئری میدونه؟
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir