• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
TATAR

مشکل در انجمن

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بر مدیر انجمن.

نمی دونم مشکل من هست یا کسای دیگه هم همین مشکل رو دارن.

وقتی وارد تاپیک های ارسالی میشم، css انجمن load نمیشه.و قالب به هم ریخته میشه.ولی این مشکل در جا های دیگه انجمن مثل صفحه ی اصلی یا دسته های انجمن و تالار های نیست.حتی در پروفایل ها هم نیست.

مثلا تصویر ضمیمه:

post-625-0-45486300-1366351760_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من چنین مشکلی نیست

با مرورگر دیگر هم تست کنید و نتیجه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای من دو الی سه بار این مشکل پیش اومده و مشکل خاصی نیست .بعضی اوقات که سرعت نت کم میشه این اتفاق می افته

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه.سرعت اینترنت خوبه.با مرورگر های دیگه هم همینطور هست.البته بگم که وقتی با نام کاربریم وارد سایت میشم اینجوری میشه.ولی وقتی خارج میشم،درست نشون میده.کش هم خالی کردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه.سرعت اینترنت خوبه.با مرورگر های دیگه هم همینطور هست.البته بگم که وقتی با نام کاربریم وارد سایت میشم اینجوری میشه.ولی وقتی خارج میشم،درست نشون میده.کش هم خالی کردم.

اطلاع رسان ها را بعد از ورود باز کنید و چک کنید شاید فراخوانی آنها زمانبر باشد که با یکبار باز کردن از حافظه پاک می شوند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه نشدم کدوم اطلاع رسان رو میگید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

post-336-0-32339000-1366542578_thumb.png

post-336-0-31224400-1366542595_thumb.png

post-336-0-25050300-1366542609_thumb.png

post-336-0-42244600-1366542617_thumb.png

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه.مشکل با این هم برطرف نشد.

با آی پی من مشکل داره.با تغییر آی پی درست نشون میده.مدیرا می تونن کاری بکنن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پروکسی تست کنید ببینید تغییری می کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پروکسی درسته.بدون پروکسی خرابه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان درست شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا چرا انجمن اینقدر دیر لود میشه؟ من هم با رایتل هم با adsl و هم توی کافینت تست کردم ولی انجمن دقیقا برای بار اول 15 دقیقه طول میکشه تا لود بشه ولی وقتی که یه بار لود شد دیگه مشکلی نداره ولی برای بار اول خیلی طول میکشه که لود شه. بچه ها شما هم این مشکل رو دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از من هم بعضی وقتها خیلی دیر لود میشه، بعضی وقتها زود!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از من هم بعضی وقتها خیلی دیر لود میشه، بعضی وقتها زود!

درسته. یعنی مشکل از کجاست؟
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا چرا انجمن اینقدر دیر لود میشه؟ من هم با رایتل هم با adsl و هم توی کافینت تست کردم ولی انجمن دقیقا برای بار اول 15 دقیقه طول میکشه تا لود بشه ولی وقتی که یه بار لود شد دیگه مشکلی نداره ولی برای بار اول خیلی طول میکشه که لود شه. بچه ها شما هم این مشکل رو دارید؟

از من هم بعضی وقتها خیلی دیر لود میشه، بعضی وقتها زود!

درسته. یعنی مشکل از کجاست؟

در حال حاضر به خاطر کاهش سرعت SSL Port داخل کشور هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مگه پروتکل ssl مربوط به اتصال با https نیست؟ خب این چجوری مروبط به ما میشه که با این حالت متصل نمی شیم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مگه پروتکل ssl مربوط به اتصال با https نیست؟ خب این چجوری مروبط به ما میشه که با این حالت متصل نمی شیم؟

سرویسهای google , gravatar که در انجمن استفاده شده

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان درخواست جستجوی گوگل رو داشتن فعال شده و بخاطر همون چیزی که پارسا گفته سرعت لود (در ایران) کمی پایین اومده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری