• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
دکتر مهندس

بهم ریختن css بعد از تعویض هاست

16 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام

من سایتم رو که آدرسش www.medplant.ir هست، از یه سرور به یه سرور دیگه منتقل کردم و وقتی روی سرور جدید بارگزاری شد، css با اینترنت اکسپلورر مشکل داره. هرچی هم فایلها رو نگاه کردم هیچ چیزی عوض نشده.

کسی هست بتونه کمک کنه؟

میتونه مشکل از وردپرس یا چیز دیگه ای باشه یا از سرور هست؟

متشکرم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فولدر یا فایلی دارید که درش حروف بزرگ انگلیسی استفاده شده هم نامش رو و هم کد فراخوانیش را اصلاح کنید تا حروف کوچک به کار برده شود

بعضی هاست ها نسبت به حروف حساسند و بعضی نه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایمان جان خیلی ممنون از لطفت. فکر کنم مشکل از همین موضوع بود. آخه وقتی index.php رو همه حروف داخلش رو کوچیک کردم، کلا قالب منفجر شد و وقتی برگردوندم به حالت اول، درست شد.

برای هاستینگ پیام گذاشتم که حساسیت هاست به حروف بزرگ و کوچیک رو غیرفعال کنند. آیا با این روش درست میشه؟

در ضمن من از این تعجب میکنم که این مشکل فقط برای بروزر اینترنت اکسپلورر هست. یعنی احتمالا در قسمتی که تعیین میکنه اگر بروزر اینترنت اکسپلورر بود این قالب رو بیار، اونجا مشکل داره درسته؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استایل مرورگر ie را بگذارید اینجا تا عرض کنم

احتمالا کلاسی را با حروف بزرگ خوانده که در قالب با حروف کوچک نوشته شده اینکار خیلی معمول و رایجه

برای هاستینگ پیام گذاشتم که حساسیت هاست به حروف بزرگ و کوچیک رو غیرفعال کنند. آیا با این روش درست میشه؟

درست که می شه ولی بعیده هاستینگ قادر به چنین کاری یاشه تقریبا باید همه ی نرم افزارهاش رو تغییر بده

مشکلتون با پیوست کردن فایل style.ie.css و فوقش header.php حل می شه این دو فایل رو زیپ کنید و از طریق مرورگر پیشرفته بگذارید اینجا (اگر دونسخه استایل برای ie دارید هر دو را بگذارید)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

ایمان جان این فایلها خدمت شما

اگر فایل دیگه ای نیاز بود بگو تا آپلود کنم برات

با تشکر ;)

header.php

style-ie6.css

style.css

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ماشا الله چه خبره

به این کدها دقت کنید



<!--[if gte IE 8]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" />
<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jcarousellite_1.0.1.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.tickertype.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script>
<![endif]-->
<!--[if lt IE 8]>
<script src="/<?php bloginfo('template_url'); ?>/DD_belatedPNG_0.0.8a-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
DD_belatedPNG.fix('div, img, button, input, li, ul, #contact-submit');
</script>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.css" type="text/css" />
<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jcarousellite_1.0.1.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery.tickertype.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script>
<![endif]-->

تمام این کدها مربوط به ie می شند و چون تعداد فایل هاشون خیلی زیاده اول از همه پیشنهاد می کنم فایل

DD_belatedPNG_0.0.8a-min.js

را توی پوشه قالبتون پیدا کنید و اولا چک کنید در داخل فایل DD_belatedPNG.fix به همین شکل از لحاظ حروف کوچک و بزرگ نوشته شده یا نه و ثانیا اسمش اگر دارای حروف بزرگه به حروف کوچیک تبدیل شه و همین تغییر روی فایل header.php و کد فراخوانیش هم اجرا شه این فایل کارش هماهنگ کردن فایل های png با مرورگر ie است خیلی احتمال می دم مشکل از این باشه

پیشنهاد دومم چک کردن فایل ie.css است و اینکه ببینید اصلا به هاست جدیدتون منتقل شده یا نه (احتمال جاموندنش زیاده با توجه به اسمش معمولا با فایل های هاست قاطی می شه) ولی چون نویسنده اش شرکت اتوماتیکه و موسسه معتبریه ظرف چند دقیقه می شه چندین نسخه اش رو تو نت پیدا کرد اگر ie.css نبود بفرمایید تا فایلش رو اضافه کنیم

و پیشنهاد آخرم اینکه اگر این دو راه نتیجه ای نداشت در کدهای بالا


<?php bloginfo('template_url'); ?>

یعنی آدرس پوشه قالب

مابقی آدرس ها هم که مشخصه کل فایلهای مرتبط با ie را زیپ کنید و ارسال فرمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ایمان جان

کلا توی هاست (چه هاست جدید و چه قبلی) هیچ فایلی اصلا وجود نداره که اسمش با DD_belatedPNG شروع شده باشه

فایلش رو باید از کجا گیر بیارم؟

متشکرم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والله طبق این کدی که دادید جاش در روت پوشه قالبه


<script src="/<?php bloginfo('template_url'); ?>/DD_belatedPNG_0.0.8a-min.js"></script>

شاید با حروف کوچک نوشته شده باشه

dd_belatedpng

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینچنین فایلی در هیچ جای هاست وجود نداشت.

خودم رفتم دوتا فایل با این نامهایی که گفته بودید رو از اینترنت گیر آوردم و روی روت فولدر قالب آپلود کردم اما بازم درست نشد :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه جدید نصب/بروزرسانی نکردید؟

نسخه وردپرس رو بروز نکردید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه فتایل js رو که قرار دادید بگذارید کدهاش رو ببینم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه داداش مرتضی هیچ کار خاصی انجام ندادم. فقط یه فول بکآپ از سایتم گرفتم و لینکش رو دادم به هاستینگ جدید.

وقتی دی ان اس ها رو تغییر دادم روی هاستینگ جدید (آبتین وب)، دیدم اینطوری شده.

فایلها هم هیچ تغییری نکرده! پس حتما مشکل از سروره دیگه! هرچی هم بهشون میگم قبول نمیکنن نامردا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این فایل استایل شما (ie.css) موجود نیست و یا اگر هست سطح دسترسی پایینی داره.


http://medplant.ir/wp-content/themes/jonbesh/ie.css

و بعد امتحان کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای فخار عزیز این کل فایلهایی هست که پسوند js دارند خدمت شما. دوتاش رو که فایل DD هستند خودم گذاشتم بقیه اش از قبل بودند.

باز هم از همراهیتون متشکرم

سلام

این فایل استایل شما (ie.css) موجود نیست و یا اگر هست سطح دسترسی پایینی داره.


http://medplant.ir/wp-content/themes/jonbesh/ie.css

و بعد امتحان کنید.

آقا سعید عزیز این فایل وجود نداره. ولی توی هاست قبلی هم نبود و من مشکلی نداشتم.

البته یه فایل به نام style-ie6.css هستش که قبلا توی پاسخهای قبلی برای آقای فخار آپلود کردم میتونید ببینیدش.

ممنونم

JS files.zip

ویرایش شده در توسط jalal768
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سعید عزیز این فایل وجود نداره. ولی توی هاست قبلی هم نبود و من مشکلی نداشتم.

البته یه فایل به نام style-ie6.css هستش که قبلا توی پاسخهای قبلی برای آقای فخار آپلود کردم میتونید ببینیدش.

ممنونم

این فایل استایلتون (style-ie6.css) هم موجود نیست و الان در هیچ کجای سایت لود نمیشه!

البته بهتر بود مشکلتونو با طراح قالب هم مطرح میکردید:

09122404736مصطفی بهارلو

http://www.automattic.ir

و

www.wpskin.ir

پوسته ریپ شده این سایته؟

http://jonbesh.net

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان امروز بعد از چند ماه فهمیدم مشکل از چی بود.

مشکل از نتظیمات w3 total cache بود که فایلهای css رو درست کش نمیکرد یا یه چیزی تو این مایه ها

چون وقتی یه فایل تنظیمات از قبل آماده شده برای w3 رو از اینترنت دانلود کردم و ایمپورت کردم، علاوه بر اینکه سرعت سایت خوب شد، این مشکل هم به خوبی حل شد و مشکل بهم ریختگی فالب توی اینترنت اکسپلورر از بین رفت

فکر میکنم برای کسانی که بعد از این به این مشکل برخورد میکنن بحث خوبی باشه

از آقا مرتضی و اقای فخار و سایر دوستانی که کمک کردند خیلی خیلی ممنونم

یا علی

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری