• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
سعید شعبانی

مرتب سازی خودکار div ها

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

l1957_ordpre.jpg

همینطور که در تصویر هم مشخص است من با div یک سری پست همراه با تصویر شاخص و توضیحات مختصری قرار دادم و از طریق خاصیت float هر دو پست را کنار هم قرار دادم ولی مشکلی که در این روش مشخص و واضح است این هست که اگر ارتفاع پستی زیاد یا کم شود بین پست ها از لحاظ ارتفاعی فاصله می افتد که فضای زیادی از قالب را هم اشغال می کند این مورد را می تونید در تصویر با عدد 1 ببینید.

ولی من می خواهم فاصله ها بوجود نیایند. شما سایت http://www.bekridea.com/blog/ را ببینید متوجه می شید که با وجود تفاوت در ارتفاع پست ها فضای خالی اضافی بین اون ها وجود نداره. من دقیق نمی دونم که آیا با css میشه راه حل این مسئله را پیدا کرد ولی فکر کنم با جی کوئری بشه درستش کرد. مثل بخش 2 تصویر که فضا های خالی پر شده اند.

لطفا از طریق css و jQuery راه حل بر طرف کردن این مشکل را بگید

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما الان هر دو پست رو کنار هم قرار میدید

من یک پیشنهاد میکنم:

شما همه float ها رو بدید به راست. بعد در حلقه مشخص کنید که مثلا هر 4 پست در یک ستون باشن و بعد برای div های بعدی بره از بالا شروع کنه.

با اینکار براحتی همه پست ها از بلا به پایین و بعد در کنار هم چیده میشن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد در حلقه مشخص کنید که مثلا هر 4 پست در یک ستون باشن و بعد برای div های بعدی بره از بالا شروع کنه.

چجوری این کارو انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<?php

$i=1;
if(have_pos.....

if(($i%3)==0){echo "<div class="each">";}

if(($i%3)==0){echo "</div>";}

$i++;endif;

?>

که برای هر 3 پست یک div مادر جدا کننده قرار میده که داخلش 3 تا پست میره.

هرچند کد کامل نیست منظور رو میرسونه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<?php

$i=1;
if(have_pos.....

if(($i%3)==0){echo "<div class="each">";}

if(($i%3)==0){echo "</div>";}

$i++;endif;

?>

که برای هر 3 پست یک div مادر جدا کننده قرار میده که داخلش 3 تا پست میره.

هرچند کد کامل نیست منظور رو میرسونه

من اصل قضیه رو گرفتم که چی شد ولی چون php خوب بلد نیستم نمی تونم کد را خودم بنویسم اگه میشه کد را شما درست کنید


<?php
global $post;
$myposts = get_posts(array('numberposts' => 10, 'offset' =>1,'post_status'=>'publish'));
foreach($myposts as $post) :
setup_postdata($post);
?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></a>
<?php }
else {?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/no-thumbnail.png" /></a>
<?php
}
?><div class="recent_post_det">
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="relatedlink"><?php the_title(); ?></a>
</div>
</li>
<?php endforeach; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با css هم می شه به اینصورت که لایه اصلی حلقه ها را در یک لایه مادر فراخوانی کنید و کد زیر را به کلاسش اضافه کنید


.blog {
-moz-column-count:4;
-webkit-column-count:4;
column-count:4;}
.blog .post {display:inline-block}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد css


-moz-column-count:
-webkit-column-count:
column-count:

توسط چه مرورگرهایی پشتیبانی میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ساپورت میشن:

http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_column-count.asp

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad.F
      با سلام
      من وقتی که توی ادیتور یک کد html رو کپی میکنم قسمت class نمیاد.
      به جز div,class هر خصوصیتی که باشه نمیاد.
      اما وقتی که به صورت دستی تایپ کنم مشکلی نداره .
      میشه کاری کرد که این مشکل حل بشه ؟



    • توسط نگار صادقی
      سلام به دوستان وردپرسي
      اقا من بكگراند دايو رو يه رنگ قرار دادم حالا مخوام اين كادر يه كم توي سايت محو شه يعني بشه زمينه سايت رو هم تا يه حدودي ديد اگه ممكنه راهنمايي كنيد تشكر