• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
solmaz

مشکل در بالا آمدن سایت

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من سایتی را روی لوکال تمام کردم اما وقتی روی هاست می برم باز هم به صورت لوکال بالا میره چیکار کنم localhost رو از اول آدرسم بردارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه دقیق تر بگید بصورت لوکال بالا می آد یعنی چی؟

قالب رو خودتون طراحی کردید ؟

اگر اینطوره بجای localhost در قالب بنویسید


<?php bloginfo('url'); ?>

و اگر سایت را با دیتابیس منتقل کردید به پیشخوان - تنظیمات - همگانی برید و آدرس سایت را باور نید می توانید با قرار دادن نام سایت بجای DOMAIN در آدرس زیر از این آدرس هم استفادده کنید


http://DOMAIN.com/wp-admin/options.php

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برو از قسمت تنظیمات > تنظیمات همگانی از حالت لوکال در بیار و از دیتا بیس هم می تونی انجام بدی

ویرایش شده در توسط iran
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرسی که دادین http://DOMAIN.com/wp-admin/options.php

این option.php چیه؟

باید بنویسم حتما؟

wp-admin هم باید باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد بخش "تنظیمات > همگانی" شوید و آدرست سایت را تنظیم کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش گفته شده را تنظیم کردید؟

با پوسته پیشفرض تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر نمی تونید وارد بخش تنظیمات بشید آدرس سایتتون رو به جای کلمه آدرس سایت شما در لینک زیر قرار بدید و اونرو در آدرسبارتون کپی کنید و اینتر بزنید بعد از ورود به صفحه اش می تونید تمام جاهایی که آدرس سایتتون به تمام افزونه ها و قالب معرفی شده را ببینید هرجا نوشته شده بود


http://localhost/xampp/

پاک کنید و جاش آدرس سایتتون رو بنویسید و صفحه را ذخیره کنید


http://آدرس سایت شما/wp-admin/options.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارو انجام دادم صفخه اول سایتم اومده بالا اما روی هر برگه که کلیک میکنم این پیغام میاد

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dtech.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

در ضمن من از لوکال برون ریزی و در سایت درون ریزی کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Internal Server Error

ممکنه از htaccess باشه یا از برنامه ها (افزونه ها و پوسته)

بهتره با غیرفعال کردن تست کنید ببینید مشکل از کجاست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه افزونه ها و پوسته در حالت لوکال جواب میداد

htaccess را باید چیکارش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه افزونه ها و پوسته در حالت لوکال جواب میداد

htaccess را باید چیکارش کنم؟

به خاطر این جواب میده که در لوکال با همون آدرس هست

فایل رو نمیخواد کاری کنید پاکش کنید یا تغییر نام بدید

بعد اینکه شما چرا اینکارو میکنید که این همه مشکل براتون پیش بیاد ؟

در هاستتون وردپرس رو از نو نصب کنید و بعد دیتابیس رو از لوکال خروجی بگیرید و در هاست از طریق phpmyadmin ایمپورت کنید دیگه هیچ مشکلی به وجود نمیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارم کردم نشد

من اول از phpmyadmin دیتا بیس را import کردم که سایت بالا نمیامد و با خطای برقراری ارتباط با پایگاه داده مواجه شدم برای همین تصمیم کرفتم درون ریزی کنم که بعد از این کار صفخه اول سایت بالا اومده اما روی هر برگه ای که کلیک میکنم با خطای زیر مواجه میشم

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dtech.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل htaccess رو پاک کنید

قبل از اون بررسی کنید پیوند یکتا بر روی چه حالتی هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم درست شد

پرمیژن htaccess را عوض کردم و دوباره به حالت اول برگرداندم درست شد

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار کوکی هاتون رو خالی کنید اگر روشش رو نمی دونید چند لحظه نمایشگر را ببندید و مودمنتون رو از برق بکشید یا خاموش کنید و دوباره روشن کنید

اگر ارور باقی بود با سرور تماس بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری