• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
solmaz

مشکل در بالا آمدن سایت

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من سایتی را روی لوکال تمام کردم اما وقتی روی هاست می برم باز هم به صورت لوکال بالا میره چیکار کنم localhost رو از اول آدرسم بردارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

می شه دقیق تر بگید بصورت لوکال بالا می آد یعنی چی؟

قالب رو خودتون طراحی کردید ؟

اگر اینطوره بجای localhost در قالب بنویسید


<?php bloginfo('url'); ?>

و اگر سایت را با دیتابیس منتقل کردید به پیشخوان - تنظیمات - همگانی برید و آدرس سایت را باور نید می توانید با قرار دادن نام سایت بجای DOMAIN در آدرس زیر از این آدرس هم استفادده کنید


http://DOMAIN.com/wp-admin/options.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برو از قسمت تنظیمات > تنظیمات همگانی از حالت لوکال در بیار و از دیتا بیس هم می تونی انجام بدی

ویرایش شده در توسط iran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این آدرسی که دادین http://DOMAIN.com/wp-admin/options.php

این option.php چیه؟

باید بنویسم حتما؟

wp-admin هم باید باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وارد بخش "تنظیمات > همگانی" شوید و آدرست سایت را تنظیم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بخش گفته شده را تنظیم کردید؟

با پوسته پیشفرض تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر نمی تونید وارد بخش تنظیمات بشید آدرس سایتتون رو به جای کلمه آدرس سایت شما در لینک زیر قرار بدید و اونرو در آدرسبارتون کپی کنید و اینتر بزنید بعد از ورود به صفحه اش می تونید تمام جاهایی که آدرس سایتتون به تمام افزونه ها و قالب معرفی شده را ببینید هرجا نوشته شده بود


http://localhost/xampp/

پاک کنید و جاش آدرس سایتتون رو بنویسید و صفحه را ذخیره کنید


http://آدرس سایت شما/wp-admin/options.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کارو انجام دادم صفخه اول سایتم اومده بالا اما روی هر برگه که کلیک میکنم این پیغام میاد

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dtech.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

در ضمن من از لوکال برون ریزی و در سایت درون ریزی کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Internal Server Error

ممکنه از htaccess باشه یا از برنامه ها (افزونه ها و پوسته)

بهتره با غیرفعال کردن تست کنید ببینید مشکل از کجاست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخه افزونه ها و پوسته در حالت لوکال جواب میداد

htaccess را باید چیکارش کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخه افزونه ها و پوسته در حالت لوکال جواب میداد

htaccess را باید چیکارش کنم؟

به خاطر این جواب میده که در لوکال با همون آدرس هست

فایل رو نمیخواد کاری کنید پاکش کنید یا تغییر نام بدید

بعد اینکه شما چرا اینکارو میکنید که این همه مشکل براتون پیش بیاد ؟

در هاستتون وردپرس رو از نو نصب کنید و بعد دیتابیس رو از لوکال خروجی بگیرید و در هاست از طریق phpmyadmin ایمپورت کنید دیگه هیچ مشکلی به وجود نمیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کارم کردم نشد

من اول از phpmyadmin دیتا بیس را import کردم که سایت بالا نمیامد و با خطای برقراری ارتباط با پایگاه داده مواجه شدم برای همین تصمیم کرفتم درون ریزی کنم که بعد از این کار صفخه اول سایت بالا اومده اما روی هر برگه ای که کلیک میکنم با خطای زیر مواجه میشم

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dtech.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل htaccess رو پاک کنید

قبل از اون بررسی کنید پیوند یکتا بر روی چه حالتی هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم درست شد

پرمیژن htaccess را عوض کردم و دوباره به حالت اول برگرداندم درست شد

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکبار کوکی هاتون رو خالی کنید اگر روشش رو نمی دونید چند لحظه نمایشگر را ببندید و مودمنتون رو از برق بکشید یا خاموش کنید و دوباره روشن کنید

اگر ارور باقی بود با سرور تماس بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری