• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
i.gratia

افزونه Post title marquee scroll

5 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه Post title marquee scroll افزونه خیلی مناسب برای نمایش تیتر پست ها به صورت متحرک

حتی شما میتونید تیتر تعدادی از مطالب در یک دسته بندی خاص و هم بنمایش بزارید

افزونه رو از اینجا میتونید دانلود کنید

- یه نکته اینکه سایت افزونه چند تا کد داده برای استفاده از شورت کد ها تو قالب سایت و پیج ها که من گذاشتم کار نکرد

اساتید لطف کنند کد های شورت کاتشو بزارند برای استفاده توی برگه ها و داخل تم که هرجا دوست داشتیم ازش استفاده کنیم ممنون میشم

یا علی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


Short code till version 6.0 : [POST-MARQUEE]
Short code from version 7.0 onwards : [post-marguee]

Use this code

<?php if (function_exists (ptmsshow)) ptmsshow(); ?>

to add this plug-in in to your theme files.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Use this code

<?php if (function_exists (ptmsshow)) ptmsshow(); ?>

to add this plug-in in to your theme files.

آقا مرتضی بالا عرض کردم که این کد و میزارم هیج جوابی نمیگیریم انگار باید یه جور کد دستی دیگه وارد کنم توی ابزارک به خوبی افزونه کار میکنه

میخوام تو قالبم کار کنه مثلا توی قسمتی از هدر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اینجوری بزارید ببینید حل میشه:


<?php echo do_shortcode('[post-marguee]') ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله محمد آقا درست شد ممنون

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط abolfazl20000
      سلام. بنده یه سایتی رو راه اندازی کردم. امروز فهمیدم یک سری ادیت باید در یکی از نوشته هام ایجاد کنم. داخل بخش نوشته شدم. تغییر دارم موارد رو و بروزرسانی کردم. بعد از این که صفحه رفرش شد دیدم همه چی مثل اولش هست و تغییرات اعمال شده. چند بار اینکارو کردم و حتی از مرورگرای مختلف اثری نداشت. مشکل کجاست؟ چکار باید بکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط shayan201680
      سلام دوستان
      بنده یک سایت وردپرسی دارم که حدود دو سالی از ساختش میگذره...
      تا کنون حدود 50 نوشته (پست) در اون ارائه شده.
       
      الان بعد از دو سال میخوایم تغییراتی بسیار کلی بر روی سایت و همچنین دسته بندی ها انجام بدیم که به پست های قبلی نیازی نیست!
      چه راهی هست برای پاک کردنشون یا از بین بردنشون از گوگل که تاثیری بر روی سئو سایت نزاره؟
      چه پیشنهادی دارید؟
      با تشکر
    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان خسته نباشید من می خوام صفحه ای داشته باشم که کلیه دسته بندی های سایتم رو توش بیاره و لینک بده به دسته بنده و آخرین مطلب از همون دسته بندی رو نمایش بده .
      اینم آدرسش : http://tabfile.ir
      که چیزی حدود 111 تا دسته بندی داره من می خوام بدون دردسر کل دسته بندی هام توی صفحه اول نشون داده بشه و اگه بشه یه جستجوی درون صفحه هم داشته باشه


       
    • توسط maryam300
      سلام آیا کدی هست که با درج آن در متن نوشته یا برگه، عنوان اون نوشته یا برگه در متنش بیافته. مثلا عنوان برگه "وردپرس" هست. در متن اون برگه نوشته بشه. " سلام <وردپرس> "
    • توسط madani3
      سلام من یک وبسایت دارم که می خوام منتقلش کنم به وردپرس     cogoog.com
      ویک قالب هم انتخاب کردم http://demo.upweb.ir/newszone/
      خواهشا برید تو وبسایتم و مثلا تو قسمت http://cogoog.com/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C.aspx
      انرژی و می بینید چند قسمته 
      سوال اساسی اینه که مثلا می خوام مثل انرژی تجذیدپذیر هر خبری رو متعلق بهش رو در صفحه جداگانه و مخصوصش قراربدم
      مثل:
      http://cogoog.com/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1.aspx
      چطور ارنجش کنم