Naturalism

مشکل با کد گذاشتن در پست

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام:

بنده جدیدا در پارس پال ثبت نام کردم و یه کلید با تنظیمات خودم درست کردم آخر سر پارس پال به من یه کد اسکریپت میده و میگه باید در حالت منیع یا سورس تو سایت بذاریم...

منم گذاشتم ولی نمایش داده نمیشه تو پست ! باید چی کار کنم؟؟؟

اینم کدش:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://www.parspal.com/xContext/Component/Buttons/?UI=d280d5d6e04b46a994919cc5dc5652c7&BID=6495&
AID=70338681301CF235BA16DB2D95E7516B48210876&Mode=1" >
</script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق ویرایشگر HTML اینکارو انجام میدید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق ویرایشگر HTML اینکارو انجام میدید؟

بله، کد بالا رو میون دو تگ code میذارم ولی هیچی نشون نمیده!

باید کار خاصی انجام بدیم؟؟؟

ویرایش شده در توسط Naturalism

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب باید برای اینکه نمایش داده بشه چیکار کنم؟؟؟ :huh:

بدون تگ code هم امتحان کردم هیچی نمیاد...

ویرایش شده در توسط Naturalism

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این حالت باید نشون بده.

در پوسته ی دیگه ای تست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب باید برای اینکه نمایش داده بشه چیکار کنم؟؟؟ :huh:

بدون تگ code هم امتحان کردم هیچی نمیاد...

شما همین کد را در ویرایشگر متن قرار بدید و مطالبتون ارسال کنید ( تست کردم )

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما همین کد را در ویرایشگر متن قرار بدید و مطالبتون ارسال کنید ( تست کردم )

ممنون درست شد. تشکر فراوان از شما....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟